Michael Stürzenberger over islamisering (+ video)

Tijdens de landelijke partijdag van de partij DIE FREIHEIT in Frankfurt hebben de voorzitter van de partij René Stadtkewitz en zijn plaatsvervanger Marc Doll zich duidelijk uitgesproken voor de huidige koers van de duidelijke islamkritiek. Ze gingen ook demonstratief achter Michael Stürzenberger staan, die daarna met een resultaat van 70% van de stemmen in het bestuur werd gekozen. In zijn toespraak ging hij in op de existentiële gevaren, die in Duitsland zouden dreigen door de toenemende islamisering.

Stürzenberger benadrukte de moed, het idealisme en het waardevolle pionierswerk van de “Duitse Geert Wilders”, zoals “Der Spiegel” René Stadtkewitz in een zeven pagina´s tellend artikel in het begin van vorig jaar had genoemd. Hij zou zich voor hetzelfde geld net zo opportunistisch als vele andere politici hebben kunnen gedragen en zich hebben kunnen schikken naar de muilkorf van de Berlijnse CDU. Maar hij zou zich daartegen verzet hebben door Geert Wilders uit te nodigen naar Berlijn en door de ongemakkelijke waarheden over de islam uit te spreken. Daarmee zou hij zijn gespreide bedje in het Berlijnse parlement en zijn veilige plaats in de CDU op het spel hebben gezet. De moed om een eigen partij op te richten, die zich uitermate intensief met dit gevoelige onderwerp zou bezighouden, zou uniek zijn. Daarvoor zouden René Stadtkewitz en zijn naaste medewerker Marc Doll veel respect, dank en erkenning verdienen.

Stürzenberger benadrukte ook, dat DIE FREIHEIT niet zou mogen terugkomen op haar politieke uitlatingen. Men zou zich nooit moeten oriënteren op datgene wat links aangestuurde media in Duitsland over de jonge partij schreven, want het publiek zou lang niet zo dom zijn als veel journalisten blijkbaar geloven. De linksen zouden tijdens hun opmars door de instellingen sinds de jaren-68 het land met hun politieke correctheid hebben lamgelegd. Eindelijk zou het gezonde mensenverstand weer in de politiek moeten terugkeren.

Stürzenberger noemde de koran “het gevaarlijkste boek ter wereld”, dat op iedere bladzijde de mensenrechten en de grondwet met voeten zou treden. Tijdens zijn langjarige onderzoeks- en informatiewerkzaamheden zou hij tijdens de vele infostands, meetings en “dialoog-manifestaties” nog nooit een moslim hebben ontmoet, die zich kritisch zou hebben beziggehouden met de levensgevaarlijke elementen van de islam en de uiterst bedenkelijke passages in de koran. Integendeel. Er zou permanent worden geprobeerd om te verdoezelen, de zaken mooier voor te stellen en te liegen.

Het meest intensief zouden ex-moslims voor de gevaren van de islam waarschuwen. Zij zouden de Duitsers naïviteit verwijten, omdat ze de goedkope verklaring van de islamitische functionarissen zouden geloven. Achter de gesloten deuren van moskeeën en islamitische organisaties zou echter heel anders worden gepraat. Wanneer de islam niet in grote mate onschadelijk zou worden gemaakt, zou het er somber voor de toekomst van Duitsland uitzien.

De islamisering van Duitsland en Europa zou een geplande veroveringsveldtocht zijn met als gevaarlijkste wapen de demografische ontwikkeling. Daarom zou het nu zo belangrijk zijn om je intensief bezig te houden met het probleem islam, want binnen enkele jaren zou dit zeer moeilijk worden, wanneer er steeds meer belangrijke posities in deze samenleving door moslims bezet zouden worden.

Stürzenberger herinnerde aan zijn tijd in de CSU van München, waarin de oorspronkelijk uit Turkije afkomstige Aleviet Dr. Aydin Findikci al bijna tien jaar lang zou proberen om de sharia te verbieden, omdat de christelijk socialen in de Beierse hoofdstad niet in onmin zouden willen raken met de snel toenemende islamitische kiezersgroep.

Deze politieke eis zou ook in het principeprogramma van DIE FREIHEIT staan en dit zou ook het centrale punt in zijn thesen document: iedere moskeegemeente, iedere Koranschool, iedere islamitische organisatie en vereniging zou ertoe moeten worden opgeroepen een bindende handtekening te zetten onder het niet invoeren van de sharia. Mocht men dit niet willen doen, dan zou men hiermee aangeven dat men de grondwet en de democratie zou willen afschaffen en dit land in een Godstaat zou willen veranderen. Daarom zou iedere organisatie, die deze verklaring niet zou willen ondertekenen, onmiddellijk vanwege grondwetvijandigheid moeten worden verboden.

Stürzenberger citeerde de Zwitserse parlementariër Oskar Freysinger, die in zijn toespraak op 3 september in Berlijn zei: “Als we deze strijd verliezen, zal er geen tweede kans komen, want de islam staat nooit iets af.”

Als de islamkritiek in het thematische werk als vlaggenschip voorop zou varen, dan zouden veel andere belangrijke thema´s automatisch meevaren, bijvoorbeeld de binnenlandse veiligheid, de bestrijding van de criminaliteit, de consequente toepassing van het strafrecht en de dringend noodzakelijke verbouwing van de welvaartsstaat.

In Duitsland zou ongeveer 705 van de bevolking bij het onderwerp islam een bedreiging voelen en deze mensen zouden nu nog moeten worden voorzien van feitelijke informatie, dan zouden ze aan één kant staan. DIE FREIHEIT zou met zijn duidelijke mening over de islam alleen staan. Men zou de enige partij in een politiek in toenemende mate in verval geraakt landschap zijn, die consequent op dit gevaar zou wijzen. Daarbij zou men er niet van worden verdacht extremistisch te zijn, maar men zou zich midden in de samenleving bevinden.

Met zo´n duidelijke koers zou dit zeer spoedig goede verkiezingsresultaten kunnen opleveren, omdat de toestanden in Duitsland in het kader van de islamisering veel erger zouden worden.

Video:

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/01/video-michael-sturzenberger-zur-islamisierung/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islamisering. Bookmark de permalink .

4 reacties op Michael Stürzenberger over islamisering (+ video)

 1. Endlich einen mitdenker danke
  god zei danke

  Like

 2. Vasti zegt:

  Duidelijke spreker.Geeft hoop.

  Like

 3. wct2 zegt:

   
  Albert Heijn, Dirk van den Broek, V&D, LIDL en Hema worden geconfronteerd met het hoofddoek probleem!
   
  Moslima’s aan de kassa of loket met hoofdbedekking als islam reclame!
   
  Grote bedrijven, politiek en christelijke leiders zijn nu zelf betrokken bij de bouw van grote moskeen, ze voeren ook het hoofddoekje in om explosief groeiende moslims vriend te houden.
  Maar vergeet niet dat een hoofddoek en moskeeminaret de overwinning van de politieke islam symboliseert.
  Op meer plaatsen wordt belastinggeld gebruikt om religieuze intolerantie en seksuele apartheid te bevorderen. Veel gemeenten stoppen nog steeds miljoenen geld in voor vrouwen en mannen gescheiden informatieloketten, die worden ondergebracht in door de moslims gecontroleerde gebouwen, verboden gebieden voor de Nederlanders. Deze praktijken van de parasitaire overheidsambtenaren betekenen de capitulatie voor het streven van grote mogendheden.
  In onze tijd zijn we getuige van de zelfuitroeiing van de Europese beschaving. De moslimbevolking jaarlijks met 8,7% blijft doorgroeien en stijgt hun aandeel van krap naar 17% in 2020, 37% in 2035. De meest beangstigende cijfers komen uit West-Europa. In Nederland zal het aantal islamieten zich zelfs meer dan verdubbelen. Een laag geboortecijfer, gecombineerd met massale moslim immigratie en een vastbesloten islamitische aanhang (links + Christenen die Nederland, haar bevolking en cultuur om zeep willen helpen: zie de ontwikkelingen binnen de PVDA, GL, SP en CDA!) veranderen de geboorteplek van de Westerse beschaving in een graf.
  In de grootste steden van Nederland -Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht- is Mohammed (inclusief de variaties Mohamed , Mehmet, Muhammad) nu al de meest gekozen babynaam. Het probleem is dat de snelst groeiende bevolkingsgroep in Europa tevens de meest anti_europees is…
  De grootste moskeeën van de vijandelijke grootmachten worden in Nederland gebouwd, in ons eigen groene, weelderige en waterrijke landschap. Meest gevaarlijke Moslims worden naar Nederland geëxporteerd. De meeste van deze Turken en marokannen en hun politieke leiders (zie Albayrak en Abu Talab) hebben nog steeds dubbel paspoort en misbruiken ze Nederlandse nationaliteit voor hun eigen nationale belangen! Rotterdam is voor ca. 50% islamitisch en in sommige wijken is het link om in de avond op straat te vertoeven.
  De supermarkten,overheidsinstanties zijn onder de voet van allerlei moslim bendes die alles kunnen doen wat zij willen.. Het islamgevaar is nog erger dan de nazi-propaganda. Deze nachtmerrie is een bedreiging voor de Nederlanders…Het is dan ook niet moeilijk te bedenken hoe de confrontatie tussen de Europeanen en dit soort vijandelijke indringers zal aflopen. De Moslim Broederschap, Hezbollah, Libische al-kaida stammen, Hamas, Diyanet, Milli Gorus, Fethullah enz..enz..zijn nu al de baas in de meeste Europese moskeeën. Europa loopt daarom het enorme risico alle kostbare elementen van onze beschaving kwijt te raken.
  Islamieten in aparte uniform binnen de Nederlandse overheidsinstellingen, dit soort ontwikkelingen leveren ons geen voordeel, maar ellende, zoals we zien uiteindelijk in al de moslimlanden, al 1400 jaar. Onder leiding van allerlei politici, organiseert men hoofddoekbrigades en bovendien met de subsidies…Hoofddoek een symbolisch ijzeren gordijn die moet voorkomen dat moslims worden besmet met Nederlandse waarden als, democratie, gelijkberechtiging, scheiding van kerk en staat, emancipatie e.d.
  Het is triest dat moedige vrouwen zelfs in landen als Pakistan, Afghanistan, Irak, Turkije, Libië, Egypte, Libanon, Iran, Soedan, Saudi Arabië, Katar met gevaar voor leven hun hoofddoek afleggen en daarin niet worden gesteund door de Nederlandse vrouwen, laat staan islamitische vrouwen in het vrije westen. Hoofddoekbrigade zegt: “mijn hoofddoek is een uiterlijk teken (symbool) dat mijn aanhankelijkheid voor de islamitische leer (het geloof) aangeeft die mij oproept om mee te doen in deze samenleving (participatie), maar dat is wat anders dan integreren. Ze dragen dus een hoofddoek met als doel een ideologie te dienen, een ideologie die ook voor een staatkundig streven staat.
  Een uniform met de hoofddoek dat nu nog in islamlanden met harde hand wordt opgelegd: De Saudi’s, bang om rechts ingehaald te worden door de ayatollahs, hebben vervolgens overal in Saoedi-Arabië de hoofddoek dwingend opgelegd. En omdat Saoedi-Arabië leidend is in de islamitische wereld, zag je als gevolg daarvan in de jaren’80 overal in de islamitische wereld hoofddoekjes verschijnen. Zweepslagen in Iran, Pakistan, Afghanistan, Nigeria en Soedan, Libië, Egypte etc. etc..; zwavelzuur in het gezicht in Algerije, Marokko, geweerschoten in Kashmir, brutalisering in Afghanistan, Pakistan, Jemen enz. Die landen tonen aan dat baas over eigen hoofd zeker geen gewone naturelle ontwikkeling is. De vrouwen in de westerse wereld voor ons hebben gevochten voor vrijheidsrechten van de vrouw. En nu zullen wij deze wel even om zeep helpen door een Hoofddoek te dragen. PVDA, CDA, D66, GL en SP moeten ook de verantwoording nemen voor wat er achter de hoofddoek schuil gaat namelijk waar je zelf voor gestreden hebt en dat is vrouwen mishandeling, vrouwen onderdrukking en de expressie om vrouw te zijn. Beseffen deze partijen niet dat er miljoenen vrouwen zijn die dit kledingstuk geheel onvrijwillig moeten dragen omdat ze anders worden afgeranseld, dat ze zonder die doek niet naar buiten mogen, dus opgesloten zitten. Het is geen vrije keus van de dames, als ze dat zelf beweren, is het hersenspoeling! Geweldig. Waarschijnlijk roepen ze ook op tot meer huiselijk geweld (want vrouwen die niet doen wat hun mannen willen verdienen klappen), meer kranten voor de ramen (vrouwen die gewoon naar buiten mogen kijken zorgen alleen maar voor overlast). Dit alles omdat mannen die zichzelf moslim noemen zich niet kunnen beheersen als ze vrouwenvlees zien. De bedekking van vrouwen is ontstaan omdat rover hoofdmannen jaloers waren en elkaar vrouwen probeerde te roven niet meer en niet minder.
  Het zijn hoofddoek moeders in de Arabische wereld die hun zonen opvoeden en hun tot macho’ s en prinsen creëren en verwennen, waardoor zij al op jonge leeftijd een super macht binnen de familie zijn. Hun criminele kinderen hebben voor 100% controle over hun zusjes ook al zijn die ouder. Moeders waren betrokken bij eerwraak op haar dochters zonder hand uit te steken om hun leven te beschermen. Het vermoorden van meisjes wordt uitgevoerd door jonge broers waarvoor de gevangenis straf door hun jeugdigen leeftijd milder uitvalt.
  Nu in Nederland willen we ons voedsel kunnen kopen in een Nederlandse winkel, waar we niet worden geconfronteerd met reclame voor de islam. Hema, AH, HBO, Universiteiten, van den Broek en Lidl moeten neutraal worden, waar we geen reclame maken voor een meer dan treurig systeem als de islam.
  Op deze manier worden islamitische wijken in Nederland in rap tempo steeds groter. Door de Islamitische doctrinaire verbreiding zijn er grote spanningen en het opkomend invasie van Nederlandse steden is een realiteit geworden:de explosieve opmars van de vijfde colonne wordt zeker het verval van de maatschappij. Politiek gedreven grote groepen zijn bezig belangrijke posities verwerven binnen de overheid: zie Albayrak’s bende!. Uit een geheime Turkse document is gebleken dat de Turkse en Arabische leiders geïnteresseerd zijn in het onderwijs, politie en justitie van de kleine EU landen. Ze doen dat onder andere via politieke partijen. In Nederland met name via de PvdA, CDA, SP, D66 en Groen Links.
  Door het import van nog meer moslims die niet voor arbeid inzetbaar zijn, gaat dit land ten onder.
  U kunt u schamen voor de manier waarop ons land te grabbel is gegooid aan doelbewust opererende strijders en import van achterlijkheid en criminaliteit. Verstandig zou zijn, alle uitingen van deze politieke ideologie te schrappen.
   

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  @WCT2: islamitische “modeshow” + haatbunkers overwinning van islam: goed gedaan, jochie!!!
  http://tinyurl.com/69tf4ee

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s