Obama: “Zoon van de islam?”

Volgens de sharia-wetgeving wordt iemand automatisch moslim als de vader moslim is. “De meeste moslims die ik ken (waaronder ik) lijken niet te kunnen accepteren dat Obama geen moslim is.”

In de media zijn velen verontwaardigd over dominee Franklin Graham, hoofd van de Billy Graham Evangelische Associatie. Uitgenodigd in de “Morning Joe”-uitzending om de christenvervolging in de wereld te bespreken, werd aan Graham gevraagd of hij dacht dat president Obama wél christen zou zijn of niet. Hoewel Graham tot de conclusie kwam dat Obama “heeft gezegd dat hij christen is, dus ik kan alleen maar aannemen dat hij dat is”, leek hij sceptisch, suggererend dat Obama’s politiek niet in overeenstemming is met christelijke beginselen en daarmee haalde hij zich de woede van de vierde macht (de opiniemakers) op de hals.

Graham had echter volkomen gelijk door te zeggen, dat “onder de islamitische wet, de islamitische wereld Barack Obama ziet als moslim, als zoon van de islam. Volgens de sharia (de islamitische wet die alle aspecten van het leven van een moslim regelt): als de vader een moslim is, word iemand automatisch ook moslim. De reden, vorige week, van de aanval op een kerk in Egypte, toen duizenden moslims probeerden een kerk in brand te steken en zijn priester te doden, is, dat een christenmeisje vluchtte voor haar vader, nadat deze zich had bekeerd tot de islam: zij wilde geen moslima zijn. En het gerucht deed de ronde, dat zij zich verborg in de kerk. Dit is niet de eerste keer dat in de afgelopen maanden kerken zijn aangevallen, nadat vergelijkbare geruchten in omloop waren.

Kortom, het standpunt van de sharia is, dat iemand die geboren is als moslim de doodstraf verdient als hij of zij probeert afvallig te worden: de 34-jarige Iraanse voorganger die ter dood is veroordeeld, eenvoudig omdat hij zich bekeerde tot het christendom, is slechts een sprekend, overduidelijk voorbeeld.

Door deze automatische overdracht van de religie van vader op zoon, en omdat Obama in een madrassa woonde (islamitische school tijdens zijn jeugd in Indonesië), zijn veel moslims er van overtuigd dat Obama een “geheime” moslim is. In een artikel in Forbes: “Mijn islamitische president Obama: Waarom de gelovigen hem zien als één van de kudde,” vertelt de schrijver Asma Gull Hasan:

Sinds de dag van de verkiezingen heb ik meer en meer gesprekken met moslims gehad, waarin men het er slordig mee eens was dat Obama een moslim is, of men flapt het er enthousiast uit. Als  commentaar op onze nieuwe president “Ik moet mijn mede moslimbroeder ondersteunen” zou me dat ontvallen voordat ik de kans kreeg twee keer na te denken. “Nou, ik weet dat hij niet echt moslim is,” zou ik er snel aan toevoegen. Maar als de persoon met wie ik sprak moslim was, zouden zij zeggen: “Ja, hij is het wel.”……. Het merendeel van de moslims die ik ken (waaronder ik) lijken niet te kunnen accepteren dat Obama geen moslim is. Van de weinige moslims die ik heb gevraagd en die zeiden dat Obama geen moslim is, gaven ook zij toe dat hij banden had met de Islam. ……. De rationalistische, westerse kant van mij weet dat Obama heeft ontkend moslim te zijn, dat zijn vader niet praktiserend was, dat hij niet naar de moskee ging. Veel moslims zeggen dan gewoon: “Mijn vader is ook geen strikte moslim en ik ben ook al in geen jaren in een moskee geweest.” Obama vertelde zelfs aan The New York Times dat hij de adhan kon reciteren, de islamitische oproep tot gebed, die de overgrote meerderheid niet goed genoeg kent om te kunnen reciteren.

Lees het gehele artikel, dat meer een eye-opener is dan de auteur waarschijnlijk heeft bedoeld.

Een andere reden waarom veel moslims geloven dat Obama een moslim is (iets dat in mevrouw Hasan’s artikel begrijpelijkerwijs wordt weggelaten), is, dat onder de islamitische doctrine van Taqiyya het aan moslims in bepaalde omstandigheden is toegestaan om er zelfs toe worden aangemoedigd te ontkennen moslim te zijn. Door dit zo te doen, verzekert hen of de islam van voordelen.

Vergelijkbaar, de islamitische geschiedenis staat vol met verhalen van moslims, die ontkennen of zelfs in het openbaar de islam vervloeken, die zelfs doen alsof ze christen zijn wanneer dat van strategisch voordeel is.

Met andere woorden, als een Amerikaanse president een “geheime” moslim zou zijn en als hij er over liegt en zelfs als  hij er in het geheim aan werkt om de VS omver te werpen ten voordele van de islam, zou dat niet alleen door Taqiyya of veinzerij worden gerechtvaardigd, door de islamitische doctrines van loyaliteit en bedrog, maar er zouden ook voldoende precedenten zijn die teruggaan tot op het begin van de islam. Mohammed  bijvoorbeeld, beval een bekeerling naar zijn stam terug te keren en zijn nieuwe moslimidentiteit te verbergen en die hij overtuigde met: “Jij bent als mijn bezit en mijn familie, de dierbaarste onder mijn mannen,” alleen om de stam te verraden aan toekomstige, binnenvallende legers van de islam.

Graham toucheerde verder bepaalde gevoeligheden door te zeggen: “Alles wat ik weet, is dat president Obama zich meer lijkt te bekommeren om moslims dan dat hij zich zorgen lijkt te maken over christenen die vermoord worden in islamitische landen” en hij voegde er verder aan toe,  dat “de islam onder Obama vrije doorgang lijkt te krijgen”.

Wie kan dit ontkennen? Of het nu gaat om de verwijdering van elke verwijzing naar de islam uit Amerikaanse documenten van veiligheidsdiensten of het mogelijk maken van de christenvervolging door moslims of de opdracht aan de NASA om de moslims een goed gevoel te verschaffen of de buiging voor de antichristelijke Saoedische koning; de president heeft zijn voorkeur voor de islam heel duidelijk gemaakt; onder Obama krijgt de islam ongetwijfeld een “vrije worp.”

Wat de critici van Graham niet lijken te begrijpen, als het gaat om de religieuze identiteit van Obama, dat Graham waarschijnlijk aan de uitspraak van Jezus refereerde: “Aan hun vruchten zult gij hen kennen.” Dat wil zeggen, pro-islamitische daden (van Obama) spreken een duidelijker taal dan christelijke woorden.

Bron:

http://www.stonegateinstitute.org/2891/obama-islam

Auteur: Raymond Ibrahim

Vertaald uit het Engels door:

vederso

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Obama, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

4 reacties op Obama: “Zoon van de islam?”

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Taqiyya is het sleutelwoord. Het lijdt geen twijfel dat er leidende figuren zijn in de VS die een echt onderzoek naar de ware identiteit van Obama weten te frusteren. Het bij de verkiezingen gepresenteerde geboortebewijs hangt, volgens de analyses van onderzoekers, van fraude aan elkaar. Tegen Clinton is wel gedreigd met een afzettingsprocedure. Waarom blijft het in het geval van Obama zo oorverdovend stil? Is dat omdat de islam erbij betrokken is? Zitten er meer taqiyyanten in het complot? Hoe dan ook. Als men waarde hecht aan het gezegde: “Aan hun vruchten zult ge hen kennen”, dan zijn de gedragingen van Obama een onmiskenbare aanwijzing dat er stront aan de knikker is. Het welhaast in aanbidding door de knieën gaan, als president van het belangrijkste land van de wereld, voor de koning van Saoedi-Arabië, is veelzeggend.
  In de rapportages van de huidige voorverkiezingen komt het regelmatig als onderwerp aan de orde en toch onderneemt men geen actie. Onbegrijpelijk.
  Wij kunnen uiteraard slechts in verbazing toekijken. Het is geheel en al aan de Amerikanen om dit varkentje te wassen. Of apathisch toe te blijven kijken.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Ik denk dat je gelijk hebt, M.A.L.Sion. http://tinyurl.com/3mepfoc
  Ik hoop dat Gingrich de boel straks overneemt.
  http://tinyurl.com/7wtbnsw

  Like

 3. Jan zegt:

  34 reasons

  1. Obama’s father and step-father were Muslims.
  2. Hussein is a Muslim name reserved only for Muslims by Islamic Creed.
  3. Four years of Indonesian school enrollment records reveal his religion is Islam.
  4. His children get no Christmas gifts – Muslim tradition.
  5. He wears no jewelry during Ramadan – Muslim tradition.
  6. Obama employed several Nation of Islam members in high positions on his Illinois and U.S. Senate campaign and office staffs.
  7. Senator Obama stated that Israel is the cause of all Mideast problems and he is towing the Muslim line that Israel is an apartheid state.
  8. Senator Barack & Michelle Obama have attended several Arab Fundraisers and have had meetings with Palestinian Activist, PLO/Arafat Advisor Edward Said.
  9. Senator Hillary Clinton 2008 campaign staff disclosed details of Obama’s Muslim past and concluded he concealed his prior Muslim faith and education.
  10. Candidate Obama, while running for president, made it clear that he did not support a “right of return” for Palestinian refugees. But now that he’s president, he has reneged on that promise.
  11. Obama has referred to the 57 states of America. Maybe it is just a coincidence that the Organization of the Islamic Conference has 57 states.
  12. As President he bows to the Muslim King of Saudi Arabia. The most powerful man in the world bows to no one. But the Islamic Creed demands that subservient Muslims bow.
  13. As President he does not bow to the Christian Queen of England.
  14. President Obama says there is nothing more beautiful than the Muslim call to prayer in the evening and has quoted it in fluent Arabic with perfect accent.
  15. He says that the United States was not founded as a Christian nation.
  16. Obama keeps saying things about Muslim history that is not true. Obama has said we are one of the largest Muslim countries. We are down at number 41 on the list of most Muslims in a country. Obama has said there are 7 million Muslims in America. The most liberal numbers indicate 4 million and conservative estimates are at 2 million.
  17. Obama, not only refused to have a White House celebration of the National Day of Prayer, but instead feasted the Muslim holiday of Ramadan.
  18. Obama, while celebrating the holy month of Ramadan at a White House dinner, stated that he is in favor of building the mosque near Ground Zero.
  19. Obama orders the Christian monogram “IHS” (Greek symbols for Jesus) to be covered up at the Christian school Georgetown University Gaston Hall, before giving his speech.
  20. In answering the question on whether he believed in a literal heaven or not, Obama retorted: “What I believe in is that if I live my life as well as I can, that I will be rewarded. I don’t presume to have knowledge of what happens after I die.” This is the Islamic Muslim view, not Christian.
  21. Barack Obama’s response when asked pointedly, “Who’s Jesus to you?” “Jesus is an historical figure for me, and he’s also a bridge between God and man in the Christian faith, and one that I think is powerful precisely because he serves as that means of us reaching something higher. And he’s also a wonderful teacher.” This again is the Muslim view, not Christian.
  22. President Obama gave a 2009 Cairo speech emphatically stating to the Middle Eastern world that it was “part of my responsibility as president of the United States to fight against negative stereotypes of Islam wherever they appear.”
  23. When it comes to Christianity, he has actually done just the opposite. Two years after his interview with Chicago Sun Times religion reporter Cathleen Falsani, on June 28, 2006, then Sen. Obama publicly perpetuated negative stereotypes of Christianity and defamed the religion and the words of its founder. From the pulpit of a church, speaking to a live audience about religious diversity, Obama sarcastically belittled America’s Judeo-Christian heritage and degraded its adherents with trite remarks typical of any atheistic antagonist, saying things like: “Whatever we were, we are no longer a Christian nation,” “The Sermon on the Mount is a passage that is so radical that our own defense department wouldn’t survive its application” and “To base our policy making upon such commitments as moral absolutes would be a dangerous thing.”
  24. If a self-proclaimed non-Muslim president would fight repeatedly for Muslims’ religious rights to the degree that our president has, don’t you think “a committed Christian” president would at least fight once for any antagonistic oppression of Christian faith and practice, too? Yet, on no occasion since taking office has President Obama stood up publicly for a single Christian individual, group, church, act or event, whom or which was being opposed or oppressed by others.
  25. Why didn’t the president stand up for the rights of the North Carolina pastor who was fired from his duties as an honorary chaplain of the state house of representatives after he closed a prayer “in the name of Jesus”?
  26. Why didn’t the president stand up for the children from the Christian private school who were “abruptly” ordered by a court police officer to stop praying outside the U.S. Supreme Court building?
  27. Why didn’t the president himself stand up for the human rights of the Christian missionaries and medical team in Afghanistan, including six Americans, to practice medicine and their faith, even after they were murdered by Islamic extremists?
  28. Why didn’t the president stand up for the rights of the Rev. Franklin Graham, the son of the Rev. Billy Graham, who was disinvited from a Pentagon prayer service on the National Day of Prayer because of his Christian views and values?
  29. Why didn’t the president stand up for the rights of the Greek Orthodox Church, the only church that was actually destroyed in the Sept. 11 attacks, as church leaders have been frustrated and fouled by New York officials who have virtually turned their backs on the reconstruction of the church near Ground Zero?
  30. Why didn’t the president stand up for the rights of over 70% of Americans opposed to a Ground Zero mosque, but takes the side of Muslims who are attempting to build the Ground Zero mosque?
  31. Obama’s church (Trinity United Church of Christ) does not teach Christianity. The church guiding principles are called the “Black Value System”. Rev. Jeremiah Wright is a former Muslim and friend of Louis Farrakhan, Muslim founder and President of The Nation of Islam. Farrakhan has spoken frequently at Trinity.
  32. Reverend Wright’s “hate” sermons against America and white people are virtually identical as Farrakhan’s-who followed Malcolm X. Wright’s “hate” speeches are a blend of The Nation of Islam and Black Nationalist Liberation Theology into a subversive Christianity, not recognized by most black Christians.
  33. Obama embraced “Christianity” at this church. For 20 years he was a member and good friend to Rev. Wright. Wright married Obama and baptized his children. Rev. Wright was his mentor and gave advice until it became public knowledge during the campaign.
  34. During the week of 14-18th of January 2010, on the Nile TV broadcast “Round Table Show”, the Egyptian Foreign Minister Abul Gheit said while meeting with Obama, he swore to him that he was a Muslim, the son of a Muslim father and step-son of Muslim step-father, that his half-brothers in Kenya were Muslims, and that he was loyal to the Muslim agenda. He asked that the Muslim world show patience. Obama promised that once he overcame some domestic American problems, that he would show the Muslim world what he would do with Israel.

  Like

 4. Marijke . zegt:

  Ja Jan met pijn in mijn hart moet ik toegeven dat er een grote verandering gaande is in de states.Het begon in LA waar de rijke Arabieren veel huisen op kochten.En nu zijn er plaatsen waar de gewone Amerikaan ook niet welcome zijn.Maar er komt beweging in.Mensen worden wakker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s