Hoe de basis voor het bloedbad in Toulouse werd gelegd

(Door  Melanie Phillips)

Toen de moordpartij op de school in Toulouse plaatsvond, haastten de media zich om te vertellen dat de dader een blanke ultrarechtse racist was. De ‘eenzame schutter’ had op een Joodse school een rabbi en drie kinderen van dichtbij neergemaaid en een aantal anderen verwond. Er werd verondersteld dat hij dezelfde moordenaar was die een paar dagen geleden drie zwarte Franse parachutisten in twee afzonderlijke aanvallen had omgebracht. Een moordenaar die Joden en zwarten aanviel?  – dat moest wel een ultrarechtse blanke racist zijn, toch?

Nee dus. De verdachte, die de Franse politie nu in een hoek hebben gedreven, blijkt een Jihadistische, islamitische terrorist met zelfverklaarde banden naar Al Qaida te zijn, die in het verleden uitstapjes naar Afghanistan en Pakistan heeft gemaakt. Kijk eens aan, wat een verrassing!

Over de hele wereld komen joden in aanmerking om als doelwit te dienen, in een angstaanjagende manifestatie van wereldwijde aanzetting tot moorden. Veel islamieten geven regelmatig uiting aan hun bedoeling om Joden om te brengen, waar zij hen ook maar kunnen vinden. De honderden raketten, die de afgelopen weken vanuit Gaza naar het zuiden van Israël zijn afgevuurd, bevestigen dagelijks de waanzinnige pogingen om zoveel mogelijk Joden te doden. Bij de moordpartij in Mumbai (Bombay) in 2008 bleek dat de aanval op het kleine ultra-orthodoxe (Joodse) Lubavitch centrum voor de islamitische plegers van die gruweldaad het belangrijkste doel was. Er zijn al herhaaldelijk pogingen tot terroristische aanslagen op Joodse doelen over de hele wereld ondernomen. En nog iets –  islamieten hebben zwarte mensen in Libië vermoord, enkel en alleen omdat zij zwart zijn!

Toch wordt dit allemaal genegeerd door de toonaangevende media (MSM).  In een wanhopige poging om het genocidale moslimterrorisme aanvaardbaarder te maken en om te bewijzen dat uitingen van racisme en Jodenhaat beperkt blijven tot blanke mensen en ultrarechts, namen de media eenvoudig niet de mogelijkheid in overweging dat de pleger van de Franse moorden een moslim zou kunnen zijn. Een reeks van mogelijke daders passeerden dus de revue – maar zij waren allemaal variaties op het thema ‘blanke racisten’.

En zelfs toen de dader een islamitische terrorist bleek te zijn, probeerden de media nog om er een positieve draai aan te geven. Sky News, bijvoorbeeld, benadrukte dat de moordenaar en zijn familie in een achterstandspositie leefden en zij interviewden een Franse journaliste die in Londen woont en beweerde dat dit ‘een aanslag op de diversiteit’ was. Lees wat blogger Edgar Davidson hierover opmerkt:

‘Zij beweerde dat het allemaal te danken was aan het racistische klimaat in Frankrijk, dat de laatste vijf jaar onder Nicolas Sarkozy nog verslechterd was en zij pikte er, als een voorbeeld van racistisch gebrek aan tolerantie, de ban op de boerka uit, die de president had geïntroduceerd’.

Niet alleen zijn de media en de ‘progressieve’ commentatoren in het Westen wanhopig bezig om het islamitische terrorisme en de aansporing tot genocide goed te praten; zij nemen er ook aan deel. De Jihadist uit Toulouse zei dat hij ‘wraak zocht voor de Palestijnse kinderen en voor het stationeren van militairen in het buitenland’.

Maar Palestijnse kinderen zijn voor Israël nooit een bewust doelwit van moord geweest. Juist het omgekeerde gebeurde: Israël brengt regelmatig haar eigen soldaten in gevaar om het aantal burgerslachtoffers bij militaire operaties tegen Palestijnse terroristen en hun infrastructuur tot een minimum te beperken. Israël onderneemt die militaire operaties alleen om haar eigen bevolking te beschermen tegen verdere Palestijnse moordaanslagen.

Elk Palestijns kind dat slachtoffer wordt bij zulke operaties is slechts een tragisch en onbedoeld bijverschijnsel van een oorlog – en in veel gevallen ook nog, omdat de Palestijnen hun eigen kinderen bewust in gevaar hebben gebracht.

Nog altijd wordt deze krankzinnige overtuiging, dat de Israëliërs opzettelijk Palestijnse kinderen doden, dagelijks door de Arabische en de moslimwereld naar buiten gebracht, terwijl zij tegelijkertijd hun mensen opstoken om, als een heilige handeling, de Joden te haten en hen om te brengen. Westerse progressievelingen negeren niet alleen dit aanzetten tot geweld, maar in plaats daarvan wenden zij voor dat het islamitische terrorisme voortkomt uit gerechtvaardigde ‘redenen tot misnoegdheid’; diezelfde Westerse progressievelingen roepen tot precies dezelfde leugens en aansporingen tot geweld op – en suggereren dan dat de bewuste moord op onschuldige Joden de morele equivalent is van de pogingen die Israël onderneemt om de slachting van nog meer onschuldige burgers te voorkomen.

De EU minister van Buitenlandse Zaken, de Britse barones Ashton, scheen op dezelfde manier de moord op de Franse joden in Toulouse gelijk te stellen met de dood van Palestijnse kinderen tijdens Israëlische militaire operaties in Gaza. Ofschoon de EU nu beweert dat zij verkeerd begrepen was en dat zij voornamelijk verwees naar alle geweld tegen kinderen, pleit dit haar niet vrij – integendeel zelfs, door de fundamentele immoraliteit van de opmerking impliciet te onderstrepen, klaagt deze opmerking Lady Ashton des te meer aan, en ook de EU zelf. En nu is zelfs Hamas als volgt voor haar opgekomen:

“Voor de verklaringen van Ashton moeten we erkentelijk zijn en verdient zij steun, ondanks de pogingen van Israël om haar onder druk te zetten”, zei Izzat al-Rishq, een Hamas functionaris op zijn Facebook pagina.

Een voortreffelijk artikel in ‘The Commentator’ wijst op het volgende:

“Niemand zal ooit weten of de tragedie in Toulouse niet zou hebben plaats gevonden als de atmosfeer anders was geweest. Maar wat we wel kunnen zeggen is, dat de geschiedenis ons leert dat massale demonisering al te gemakkelijk kan leiden tot de ontmenselijking van de groep of de mensen of het land dat wordt gedemoniseerd. Van daaruit is het maar een kleine stap om te gaan geloven dat moord gerechtvaardigd is”.

De terrorist die de Franse moorden uitvoerde, wordt misschien niet opgepakt (noot van de vertaalster: hij is doodgeschoten). Maar degenen in het Westen die voor een klankbord zorgen in de demonische discussie waarin genocide tot ontwikkeling komt, moeten nu ter verantwoording worden geroepen.

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/debate/article-2118157/Toulouse-school-shooting-Laying-groundwork-massacre.html

Auteur: Melanie Phillips

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Frankrijk, Joden, Jodenhaat, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

21 reacties op Hoe de basis voor het bloedbad in Toulouse werd gelegd

 1. Goeie foto van Ashton.
  Je hebt je plek in de hemel al verdiend, Bert.

  Like

 2. E.J. Bron zegt:

  Bestaat er een hemel denk je, Martien? 🙂 😀

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Tip aan allen: hou Ellian’s schrijfwerk de komende week in de gaten..!!!
  http://tinyurl.com/735bgck
  Nog een oorzaak van terrorisme: een van de KLOOTZAKKEN* van dit type…
  http://tinyurl.com/6wdcyrf
  ….die het lef heeft over debatteren te beginnen maar geheid iets anders bedoelt…
  http://tinyurl.com/3mepfoc
  …en ook nog eens vrouwen in het openbaar vernedert…!!!
  *want als je als imam de moskee-gangers iedere week een paar keer voorhoudt dat joden de vijanden van god en afstammelingen van apen en varkens zijn, leg je zelf de basis voor grootschalig geweld tegen niet alleen de joden, maar ook tegen niet-moslims, afvalligen, homo’s, christenen en andersdenkenden.
  Nog een rijtje haatverzen voor de liefhebbers: http://www.ex-moslims.nl
  Aan alle hotemetoten binnen de EU: terrorisme terugdringen? Zorg er als de wiedeweerga voor dat al die zgn “islamgeleerden” in het vervolg hun behaarde rotsmoelen dichthouden.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Geweldig, G.D. Zet ‘m op. Hoeveel te meer voorbeelden, des te beter!

  Opdat die achterlijke en daardoor levensgevaarlijke leiders van ons NOOIT kunnen zeggen:

  “Ich habe es nicht gewusst”!

  Like

 5. vederso zegt:

  @ Wachteres. Zonder gelezen te hebben. Geweldig!!!

  Like

 6. vederso zegt:

  Inmiddels gelezen. Natuurlijk MOEST Melanie Phillips nu vertaald worden! Wachteres bedankt!

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Vederso, hoe kun je dat nu zeggen: ‘zonder gelezen te hebben …..’ 😛

  Trouwens, Henk V. is mede verantwoordelijk voor de eindcorrectie.

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Het mens lacht.
  Godsamme wat is dat schepsel lelijk.
  Als ik er zo uitzag zou ik mijn foto niet publiekelijk willen zien.
  Maar we wisten het al; links heeft geen schaamtegevoel.

  Like

 9. vederso zegt:

  @ Wachteres. Ik legde de link Toulouse – Melanie Phillips – Wachteres en ik dacht; Wow! Als een mens dat bij dit onderwerp mag doen.

  Like

 10. lucky9 zegt:

  Ter attentie van Aschin Elian hier een link naar de bijdrage die ik over de zogenaamde “salafisten” schreef: http://blog.seniorennet.be/angeltjes/archief.php?ID=1119621 (Salafisten ? Aan m’n hoela ! Belgische staatsveiligheid : van hetzelfde.)

  De waanzinnig bekrompen en onverantwoordelijke mentaliteit van de eussr-nomenclatuur is de echte bron van ontzettende staat verrotting van de MSM:

  « Putain je suis dégoûté que ce soit pas un nazi » twittert ene Nicolas Chapuis, ‘journalist’ bij le Nouvel Observateur.

  Hij is niet gedegouteerd wegens het feit dat onschuldige joodse kindjes werden vermoord, maar wel omdat de dader geen nazi was!

  Zijn collega twittert terug: “Het zou inderdaad eenvoudiger geweest zijn ”!
  Le Nouvel Obeservateur heeft een oplage van 530.123 exemplaren.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Ik word niet goed van dat rode gedram. Inmiddels ben ik zo kwaad, dat ik zelfs begrip begin te krijgen voor Generaal Franco, die wel raad wist met “de roden”. Deze idioten verkwanselen in samenwerking met de EUSSR geheel Europa, Misselijk en kwaad ben ik daarvan, en ik heb spijt ervan dat ik in mijn jonge jaren links ben geweest. Wat een huichelaars van progressieven zijn het toch!

  Like

 12. vederso zegt:

  Artikel van Max Micha op A7. Zie ook de links onder het artikel!

  http://www.artikel7.nu/buitenland/het-gelijk-van-le-pen.html

  Like

 13. Columnist zegt:

  De dader heeft ook “gematigde” Moslims omgelegd. Dit kan tot interne ruzies leiden.

  Like

 14. toetssteen zegt:

  Dat dame Ashton geen schoonheid is, het zij zo; erger vind ik dat wat zij zegt, veel erger.
  Ik ben er eigenlijk nog immer niet uit of deze mensen volkomen wereldvreemd zijn of bewust dit soort misleidende nonsens uitkramen.

  Bedankt voor het artikel Wachteres, Vederso had gelijk.

  Like

 15. Tom een wijze politicus heeft eens gezegd: Als je jong bent dan ben je links, als je oud bent en nog links, dan zit er een steekje bij je los. Ik was voeger ook links. In mijn jonge jaren ben ik voor sport in het Oostblok geweest. Roemenië o.a. Ik vond de sportfaciliteiten geweldig, ik was er gewoon jaloers op dat we dat niet in Nederland hadden. Alleen we mochten nooit het sportcomplex af. Voor onze veiligheid werd gezegd. 10 jaar later was ik weer in Roemenië en in ander Oostblok landen. Nu niet voor de sport. En ik kon rondkijken. Het heeft mijn ogen geopend. Het leerde me wat een Socialistische Heilstaat. werkelijk inhield. Het heeft mijn ogen geopend, en ik was genezen van alles wat naar socialisme enigszins ruikt.

  Like

 16. vlunk zegt:

  Zo simpel ligt het niet.
  Mehar heeft gevangen gezeten in een door Amerikanen gerunde gevangenis in Afghanistan en is “ontsnapt”. ‘Tuurlijk joh, droom verder. Er zijn een paar ontsnappingen geweest en steeds waren dat er tientallen tot honderden tegelijk… Als je dat gelooft heb ik nog een villa te koop aan het strand, in Maastricht.
  Het is door verscheidenene getuigenverklaringen duidelijk geworden dat er “mind-control” werd toegepast op gevangen die daar vatbaar voor bleken in die gevangenissen.
  Ik durf te beweren dat het een zogenaamde “False flag”-operation was, zeker aangezien de Franse (al dan niet geheime) diensten al jaren op de hoogte waren van zijn aanwezigheid en zelfs wapenbezit. En toch deed men daar niks aan.
  Integendeel, zo’n mind-controlled patsy wordt getriggerd op een bepaald moment om politiek gewin te kunnen halen uit de bewust gecreëerde situatie.
  Zie de aankondiging van Sarkozy naderhand om mensen die bepaalde sites bezoeken gevangen te kunnen zetten. De zionistische elite begint bang te worden voor de vrijheid van meningsuiting op het internet, dus grijpt men naar noodmaatregelen als deze.
  N.B. ga me niet wijs proberen te maken dat ik anti-semitisch ben, ik ben wel erg anti-zionistisch.
  Het motto van de Mossad (Israëlische geheime dienst) is “By Way of Deception, thou shalt do War”.

  Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  Die Ashton* kon wel eens een valse tweelingzus van Annemarie Jorritsma zijn, de huidige chef(kuch) van de VNG, tevens burgemeester van Almere.
  *zou ik nog niet eens dood naast gevonden willen worden…

  Like

 18. wachteres zegt:

  @ Toetssteen 20.36u.

  Mijn dank, Toets. Wat denk je trouwens van ‘gehersenspoeld’. De enige verklaring die ik ervoor kan geven.

  Like

 19. vederso zegt:

  @ vlunk. We gaan de onzin van de complottheoriën over 9/11 aub niet overdoen. Zoals Caroline op DDS zei; “If it quaks like a duck…..” (zo ongeveer)

  Like

 20. Columnist zegt:

  yaakov siepman zegt:
  23 maart 2012 om 20:56

  Je realiseert je hopelijk dat een Verzorgingsstaat en het Reeël Bestaande Socialisme twee heel verschillende systemen zijn; Het Oostblok had moeite de mensen binnen te houden, West-Europa heeft moeite de mensen buiten te houden

  Like

 21. vlunk zegt:

  @vederso
  Ik heb 9/11 niet genoemd, dat sleep je er zelf bij.
  Nevermind.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s