Foto/videoverslag Århus: Solidariteit met Israël – Stop de sharia!

Van de eerste Europese Counter Jihad-Meeting in Århus gingen sterke signalen uit. De islamkritische bewegingen in heel Europa beginnen een netwerk te vormen. Ze laten zien, dat zij uit het midden van de samenleving komen en eisen een duidelijk en compromisloos “NEE” tegen de sharia evenals tegen alle andere mensenvijandige elementen van de islam. En ze laten hun onwankelbare solidariteit met Israël zien, de enige democratie in het Midden-Oosten, en het Israëlische volk, dat permanent door de islamitische jihad wordt bedreigd.

De linksextremen en de islamitische “tegendemonstranten” bewezen in Århus, wat zij van Israël vinden: Ze verscheurden een Israëlische vlag, die ze uit handen hadden getrokken van een islamcritica uit Hamburg:

Daarmee niet genoeg: Meerdere van hen spuugden daarna op de verscheurde resten van de vlag die op straat lagen:

Daar is de diepe Joden- en Israëlhaat te zien, die in grote delen van de islamitische wereld diep geworteld zit en inmiddels in Europa is aangekomen. De extreme linksen sluiten zich bij dit antisemitisme aan, want zij haten het “kapitalisme”, dat zij vooral door de VS en Israël belichaamt zien. Ze beschuldigen Israël van een “bezetting” en van de “onderdrukking” van de Palestijnen. Hier groeit tussen linksextremen en moslims iets aan elkaar wat bij elkaar hoort.

Wij islamcritici nemen daar een volledig andere positie in. Voor ons is Israël een vrij en democratisch land, dat westers gevormd is en door islamitische terreur wordt bedreigd. Net zoals steeds meer Europese steden:

Onze boodschap is ondubbelzinnig: Nee tegen de islamitische terreur, die in zijn 1400-jarige historie ongeveer 270 miljoen mensenlevens heeft te verantwoorden. In Europa mag zich niet datgene voortzetten, dat zich sinds de 7e eeuw vanaf het Arabisch schiereiland met agressieve veroveringsveldtochten uitbreidde en zich sindsdien met geweld, onderdrukking, terreur en moord in 53 landen nestelde. De fundamenten voor dit alles zijn in de koran te vinden:

Alain Wagner uit Frankrijk heeft het juist geformuleerd: De profeet Mohammed was de eerste jihadist ter wereld. Miljoenen hebben hem dit sindsdien nagedaan. Zijn leren worden in moskeeën overal in Europa verbreid. En de jihad is een elementair onderdeel van de sharia, die niet uit haar weg te denken is.

Van Århus gingen sterke signalen uit. Michael Mannheimer zei het helder en duidelijk: Een ideologie die, afgezien van vele andere gevaarlijke dingen, het slaan van vrouwen bij onhandelbaarheid eist en ook van haar minderwaardigheid uitgaat, heeft in Europa niets te zoeken.

De islamcritici, die uit heel Europa in Århus bij elkaar kwamen, zetten zich in voor vrijheid, democratie en mensenrechten. Wat een waanzin, dat zij zich door linkse fanatiekelingen daarvoor moeten laten bedreigen.

De vreedzame demonstranten stonden in Århus tegenover vermomde, tot geweld bereide en totalitair denkende radicalen:

Deze rellen schoppende bende kon alleen door de massale aanwezigheid van de politie in bedwang worden gehouden. Anders zouden deze types hun lust tot geweld en vernietiging vast en zeker helemaal uitgeleefd hebben.

 

Maar de politieagenten sloten het manifestatieterrein uitstekend af.

Als chaoten desondanks probeerden door te breken en gewelddadig te worden, werden ze onmiddellijk door de agenten gearresteerd.

Menigeen koelde zijn agressieve woede af op politievoertuigen:

Wij zeggen NEE tegen alle totalitaire ideologieën, vooral de islam. En onze stemmen worden steeds vaker gehoord.

We moeten onze boodschap luid, helder en duidelijk uitspreken. Vanuit Århus transporteerden de media ze naar vele landen in Europa, zelf tot in de Arabische wereld – ook wanneer men de dingen daar natuurgetrouw heel anders bekijkt.

Uiteindelijk zullen het de feiten zijn die overwinnen, want de waarheid laat zich op den duur niet onderdrukken.

In de toekomst zal het ook steeds moeilijker worden om ons als “rechts-radicalen” zwart te maken. Uiteraard zou het constructief zijn wanneer deze achterbakse propaganda niet ook nog door sluipschutters uit de eigen rijen ondersteund zou worden. Dat maakt ons weliswaar niets uit, maar het is jammer vanwege die vele islamcritici, die graag naar Århus gekomen zouden zijn, maar zich toen door de geruchten hebben laten irriteren.

Op de Israëlische internetsite “Rotter.net” zijn nog meer foto´s uit Århus te zien.

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/04/aarhus-solidaritat-mit-israel-stop-scharia/

Auteur: Michael Stürzenberger

Fotografie: Roland Heinrich

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Counterjihad, Denemarken, Europa, Free speech, Islamisering, Islamkritiek, Socialisten. Bookmark de permalink .

9 reacties op Foto/videoverslag Århus: Solidariteit met Israël – Stop de sharia!

 1. lucky9 zegt:

  Goede foto-reportage. Wanneer staat die op de frontpagina van NRC, HLN of Trouw?

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Idd. Lucky.
  Ik lees net bij xandernieuws dat pro Israël reclames worden geweigerd en pro islam reclames door kunnen gaan. in Amerika.
  Het valt me telkens weer op dat veel van die linkse herrieschoppers hun gezicht bedekken.
  Misschien iets voor de politie om mensen die dat doen eens aan te gaan pakken en verbaliseren??’

  Like

 3. sandokan zegt:

  Opgeschoren kapsels, bontkraagjes en vernielingen aanbrengend hersenloos tuig dat alleen actief wordt als er weer rellen getrapt kunnen worden. Werken? Dat doen die blanke christenhonden maar. Dat schijnt hun idool Allah hen voorgehouden te hebben uit een lang vervlogen periode, toen de mensen inderdaad nog overal als wilden rondliepen en zich ook zo gedroegen. De tijd heeft (voor ons) niet stilgestaan en de evolutie is blijkbaar aan deze barbaren voorbijgegaan. Is dit cultuurverrijkend te noemen? Als het hen niet bevalt: Koffers pakken, hun aangeklede poppen meenemen en lekker vertrekken naar de warme oorden waar die lieden zich thuisvoelen. Zij blij en wij ook!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Hier scribenten, kan men terecht zien wat LINKS werkelijk in zich heeft. Haat tegen het eigen blanke ras, haat tegen mensen die iets van het leven maken, haat tegen iedereen die niet zo denkt als de LINKSEN! Deze horden van links, duwen met medeweten van de politiek correcten in Europa ons de ISLAM willens en wetens door “de strot”.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Sandokan, dat is DE OPLOSSING. Oprotten en neem LINKS maar mee.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Hans, er zit een STEEK los bij linksdenkenden, daar hoeft U echt niet over te twijfelen hoor.
  Verder ben ik het geheel met U eens. Het is verschrikkelijk zoals de PVDA nu de “Partij van de Arabieren”, is geworden. De “oude DREES”, draait zich om in zijn graf. Maar hij had het al in 1970 gezien toen hij bedankte voor deze PVDA, want hij wist dat “Nieuw Links”, de zaak kapot zou gaan maken.

  Like

 7. frank de vries zegt:

  De religieleiders en politiek linkse (zich Socialisten noemenden) hebben al eeuwen dezelfde overeenkomst: “Zij leven en ontlenen hun inkomen en macht via hun “Robin Hood beloften” aan de armste en onwetende mensen uit elke samenleving.
  Dat klinkt nobel.
  Alleen, i.p.v. het aanbieden van objectief onderwijs en de eigen vrijheid daarin keuzes te maken zoals elk normaal ouderpaar doet bij het opvoeden en zelfstandig maken van hun kinderen, blijft zowel de religie als de “linksmens” zijn volgelingen en zo dom mogelijk houden en/of de opgroeiende mens eenzijdig indoctrineren met hun boodschap en verbiedt (op straffe van….) bij het volwassen worden hen elke eigen meningsvorming of vrije vergaring van informatie.
  Bij de Islam bestaat het basisonderwijs (uitsluitend aan jongens) uit het leren lezen (en uit het hoofd opdreunen van de wetten in de Koran en verder niet.
  Elke dictator houdt zijn onderdanen zo dom (onwetend) mogelijk en daardoor en vervolgens onderdrukt gewillig.

  De door politiek links Nederland opgedrongen (letterlijke) invoering van de door hen misleidend genoemde Nederland-cultuurverrijkende Islam, was niets anders dan het massaal vervangen van hun weglopend arbeiders-proletariaat, die zich niet meer in het PvdA-oerdogma (klassestrijd) herkende en vanaf eind zeventig de partij verlieten naar meer liberalere stromingen (D66/VVD).
  De Christelijke partijen zagen hetzelfde beeld (en de Kerken door ontkerkelijking en steeds meer openbaarheid in hun historisch geheimgehouden misbruik van (ook) onwetende en afhankelijk gehouden gelovige volgelingen.

  Religies en hun leiders ontlenen hun bestaan op basis van HUN (nooit te bewijzen!)WA ARHEID in antwoord op alle vragen van ongeletterde en onwetend gehouden volgelingen, die het verboden werd om hun oog en oor bij de wetenschappers te leggen (Ketterij en doodsbedreiging!).
  Vrouwen werden uitsluitend geindoctrineerd om hun (kostwinnende) heer/gemaal blindelings te gehoorzamen en hem onbaatzuchtig te dienen, waardoor er (logisch) vele kinderen (dus “Kerk-vee” werd geboren, want (ook NU nog!) de Kerk verbood op straffe van…. elk gebruik van anti-conceptie!) GAAT HEEN EN “X” U .. om de macht van de Kerk-leiders te waarborgen en te vergroten!

  De macht van de (westerse) Kerk is na eeuwen van de meest wereldlijkse tiranie ingeperkt door de burgerlijke Scheiding van Kerk en Staat, de gelijkberechtiging en opleidingsverplichting van man en vrouw, maar vooral door de (vrije) beschikbaarheid en maatschappelijke acceptatie van de anti-conceptiepil voor elke vrouw.

  Alleen door deze westerse maatschappij ontwikkelingen (emancipatie, pil, algemene scholing en wettelijke inperking van historisch dictatoriale instituten als de Adel, Kerk, Krijgsheren en via een art. in Univ. Rechten van de Mens, waarin het verboden was om mensen ongevraagd een verplicht lidmaatschap op te dringen(!), een inkomstenbeschermende sociale wetgeving (WW) en een AOW-garantie leek een menselijk rechtvaardige maatschappij te zijn geboren.

  Voor links-politieke en Kerkelijke machthebbers leek hun bestaanszekerheid te veel aangetast.
  Zij verloren door deze wettelijke democratisch vrije keuze van hun traditionele aanhang en leden bij geboorte meer en meer hun inkomen en macht.
  HUN ENIGE OVERLEVINGSKANS WAS NOG MASSALE INVOER VAN HUN TRADITIONELE ARME ONDERONTWIKKELDE KIESZERS UIT HET BUITENLAND .

  HOE BINDT JE DEZE NIEUWE NEDERLANDERS AAN JE? DOOR HEN UIT NAAR VAN DE Z.G. SOCIALE- EN ARME MENSEN “HOOP” GEVENDE PVDA EN HET CDA (“ROBIN HOOD” POLITIEK) UIT DE DOOR ALLE NEDERLANDERS VERPLICHT GEVULDE BELASTINGPOT HEN ALLES GRATIS TE GEVEN EN GEEN ENKELE (ONS LAND GEWENSTE) TEGENPRESTATIE TE VERLANGEN.

  Het moge bekend en bewezen zijn uit het geldverslindende mondiale debakel, dat: “Als je een bedelaar een aalmoes geeft, dan blijft hij bedelen”, waardoor al deze gepamperde buitenlanders weigerden om zich hier aan te passen, te gaan werken en zo snel mogelijk een door ons gewenste dienst en/of product aan te bieden.

  Ergo, als deze mensen door hun eigen onaangepast gedrag geen kans op onze arbeidsmarkt maken, dan gaan ze ONS discriminatie verwijten en daarna op criminele wijze hun beloofde rijkdom roven!
  (Zie de onevenredig hoge criminaliteit door allochtonen en op elk gebied gepleegde fraude in ons land. DIT WORDT MET POLITIEKE OPZET STILGEHOUDEN OMDAT DIT DOOR HEN AL WETTELIJK VERBODEN DISCRIMINATIE EN XENOFROBIE GENOEMD EN STRAFBAAR IS.

  Ik heb mijn best gedaan om een andere aanleiding te zoeken voor deze plotselinge westers politieke Islam-liefde, die toch een voorspelbare vernietiging van onze democratische, vrije en geemancipeerde westerse cultuur zal gaan worden.
  Een argument zou zijn, dat westerse vrees voor het oliewapen (1973) als wij niet aan de Arabische dwang gevolg zouden geven EN/OF mogelijk onze vrees dat de economische opkomst van India en China (a la onze vijftiger jaren en twee-derde van de wereldbevolking) een te groot olie- aandeel van de OPEC-landen zou gaan opeisen en/of de prijs per vat olie gigantisch zou opdrijven.

  Maar aangezien daardoor WEL alle bestaande alternatieve brandstoffen in niet-olielanden ontwikkelbaar en betaalbaar zou maken, geloof ik dit laatste niet.
  Nederland is altijd al een “AARDGAS-OPEC-LAND” geweest, dat al een halve eeuw al zijn energiebehoeften uit eigen gas had kunnen halen.
  MAAR NEE, ONZE POLITICI VERKOCHTEN HET LIEVER UIT HET BUITENLAND EN LIETEN HUN EIGEN KIEZERS DE VOLLE WERELDPRIJS IN EIGEN LAND BETALEN!

  Tot de dag van vandaag een schande!
  DAT ZIJN DE DOOR ONS GEKOZEN POLITIEKE Z.G. VOLKSVERTEGENWOORDIGERS IN DEN HAAG, DIE DAAR ZITTEN IN HET BELANG VAN ONZE SAMENLEVING.
  VAN ONS WERKEN, PRODUCEREN EN GELD VERDIENEN WORDEN ZIJ BETAALD EN HEBBEN ZIJ DE VERPLICHTING VOOR ONS PUBLIEKE WERKEN UIT TE VOEREN, WAARAAN HET NEDERLANDSE VOLK OP DEMOCRATISCHE GRONDSLAG BEHOEFTE HEEFT.

  Niets meer en niets minder!
  DIT PRINCIPE IS AL TIENTALLE JAREN IN DEN HAAG OP DICTATORIALE WIJZE MET VOETEN GETREDEN!
  NU WEER MET DE ONDEMOCRATISCHE INVOER VAN ANTI-NEDERLANDSE CULTUREN.

  Nederland is politiek misleid, bedrogen en nu er via een nieuwe democratische (NIET-LINKSE) partij de mogelijkheid bestaat om het Islamiseringstij nog te keren, wordt door PvdA en CDA deze partij en op zijn voorman een politieke leugen-hetze en ordinaire demagogische actie gestart, die vergelijkbaar is ten tijde van Pim Fortuyn.
  Alleen al het reeele gevaar, dat alle vrouwen en meisjes van Nederland door invoering van de Sharia
  al hun halve eeuw geleden geemancipeerde gelijkberechtiging hier zullen verliezen en terug zullen vallen in de Middeleeuwen der geloofsinquisitie met bijbehorende lijfelijke wreedheden en rechtelijke onrechtvaardigheden, blijft deze groep te naief en gelaten geloven in de Sociaal-Christelijke leugen en (op langere termijn) eigen valkuil.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Frank, goed gesproken. Maar vergeet ook niet de communistische EU te vermelden, die deze waanzinnige cultus-Islam- faciliteert en haar alle ruimte geeft.

  Like

  • frank de vries zegt:

   Hallo Tom,
   Dank voor je voor mij stimulerende reactie.
   Als je het niet erg vindt, zal ik hier later op terugkomen.
   Nu is het een beetje laat geworden
   Kan ik jouw mailadres in mijn bestand opnemen?
   H. gr.
   Frank

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s