Moslimracisten: Opnieuw een islamitische en Afro-Caribische pedofiele club pooiers in dezelfde stad Rochdale

Het is wellicht het ergst onder de islam lijdende gebied in het christelijke Europa: De agglomeratie Manchester. Uit dit gebied zouden we bijna iedere dag een horrormelding kunnen brengen over wat de barbaarse migranten met de armzalige autochtonen doen, hoe ze daar woeden, heersen, roven, moorden, waarvoor ze zich uiteraard in bendes aaneengesloten hebben… En ze bouwen uiteraard hun moskeeën, van waaruit ze de overname leiden.

Pas enkele dagen geleden berichtten we opnieuw over een bende pooiers, die uitermate brutaal minderjarige meisjes vanaf 13 jaar met alcohol en drugs vol pompte, verkrachtte en tot prostitutie dwong (hier en hier).

Maar vorige week al stond er in de Britse nieuwsberichten te lezen, dat er andere mannelijke moslims op de opsporingslijst van de politie stonden. Intussen werden er negen anderen gearresteerd, omdat zij dachten als moslims ongestraft de kinderen van Europeanen te mogen verkrachten:

De mannen zijn allemaal Aziaten en Afro-Cariben (Aziaten betekent moslims en Afro-Cariben betekent negers).

Het zijn negen “mannen”, in dezelfde kleine stad, ten noordoosten van Manchester:

Update: De politie bevestigt, dat er negen mannen worden verhoord i.v.m. het dwingen van een kind tot seks in Rochdale.

Deze zaak moet niet worden verward met het eerste geval:

Negen mannen werden verhoord i.v.m. een andere zaak van kinderprostitutie in Rochdale, zei de politie vandaag.

De rechercheurs vonden 47 andere meisjes, van wie men aanneemt, dat zij op exact dezelfde wijze door de migranten tot seks werden misbruikt.

En:

De conclusie van de andere zaak voor de rechtbank deze week veroorzaakte een schok in de gemeente Rochdale en zorgde voor een grote discussie of de seksuele misdrijven racistisch gemotiveerd waren. Rechter Gerald Clifton zei, toen hij de eerste negen moslimdaders naar de gevangenis stuurde, dat zij hun slachtoffers uitkozen, omdat zij “niet tot hun religiegemeente (islam) behoorden”. Maar de politie en politici ontkenden het racismemotief en beweerden verraderlijk, dat de “mannen” hun slachtoffers gewoon zouden hebben uiuitgezocht op de kwetsbaarheid van de slachtoffers zelf.

Manchester Evening News

Overigens, ook in 2009 hebben we al bericht over een geval van groepsverkrachting van een minderjarige door moslims in Rochdale.

Volgens de uitspraak van de politie en politici daar schijnen alle niet-islamitische meisjes in Rochdale “kwetsbaar” te zijn. Maar alleen, omdat de moslims overal ruimte hebben genomen en omdat niemand hen tegenhoudt. De Britse mannen schijnen hun waardigheid al lang verloren te hebben en zijn alleen nog maar dweilen voor de moslims. Echte mannen zouden zoiets niet toestaan.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/05/12/muslimrassisten-wieder-ein-muslimischer-und-afrokaribischer-padophiler-zuhalterring-in-derselben-stadt-rochdale/#more-34417

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (https://ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Immigratie, Islam, Islamisering, Moslims, political correctness, Racisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op Moslimracisten: Opnieuw een islamitische en Afro-Caribische pedofiele club pooiers in dezelfde stad Rochdale

 1. Linsky zegt:

  Ik kan eerlijk gezegd niet eens echt medelijden voelen.

  Waarschijnlijk kunnen we ons troosten met het idee, dat het veelal de dochters zijn van moslimknuffelaars.

  Ik kan me namelijk niet voorstellen dat dochters uit gezinnen, waar de rede nog heerst, vatbaar zouden zijn voor aandacht van die ‘vredelievende’ rifratten.
  Dat wil niet zeggen dat ze niet verkracht worden, maar het valt me op, dat ik in veel verslaggeving begrijp dat veel van die meiden wel erg vaak uit eigener beweging bij dat schorem rondhangt.

  Het klinkt hard natuurlijk, maar waarschijnlijk is het niet erg genoeg.
  Waar trekken de burgers hun eigen grenzen?
  Wanneer zijn ze bereid hun dochters en vrouwen te beschermen.
  Waarom is de angst voor overheden zo groot, dat ze slaafs gehoorzamen en de misdadigers laten leven?
  Waarom vormen ze zelf geen groepen ter verdediging van hun have en goed, maar vooral voor hun families.
  Of hebben ze het te druk met voetbal kijken in hun pubs?

  Er hangt me nog wat bij van de verkrachtingen in Oslo.
  Uiteindelijk hebben daar de mensen toch ook burgerwachten gevormd, en gingen ze die schoften te lijf?

  Like

 2. lucky9 zegt:

  Dit staat ons kortelings ook te wachten. Het is een fenomeen dat gepaard gaat met alle islamitische enclaves die net iets meer “multicultureel” zijn dan gewoon euro-Marokkaans of euro-Noord-Afrikaans.

  De islam zorgt voor het getto en de perifere overlast aan geweld en agressie. De etnische mix van het getto zorgt vervolgens voor de verkrachtingsgolf.

  Eens de rechtsstaat is geweken voor de sharia is dit onvermijdelijk.
  Zo eenvoudig is het.

  Like

 3. lucky9 zegt:

  Ik bedoelde verkrachtingsgolf buiten het getto. Belangrijk verschil en nuance.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Linsky het is te hopen dat ze zich idd. beperken tot de kinderen van islamknuffelaars hoewel het voor die meisjes natuurlijk ook vreselijk is.
  Ik denk idd.ook dat je er door opvoeding een flink stuk aan kunt doen.

  Like

 5. Stelletje vlikkers bij elkaar krijgen, en op zee overboord bij de Haaien met wat chum er bij

  Like

 6. JooJootje zegt:

  Inderdaad vreemd dat de autochtone mannen dit over hun kant laten gaan.
  Wat wel een voordeel is voor een vijandelijke overname door een ander land uit de berichtgeving blijkt dat de bezettingsmacht niet bang hoeft te zijn voor ondergronds verzet van de autochtone bevolking.
  Ik hoop niet dat dit in Nederland ook het geval is, want ik kan niet alleen het verzet van Nederland op mijn schouders nemen.

  Like

 7. vederso zegt:

  Stellingname van Paul Weston

  Like

 8. Predictor zegt:

  Niet alleen de moslimknuffelaars, maar onze regeringsleiders, van wie men verwacht dat zij de economische situatie in goede banen zullen leiden, maar ook de veiligheid van het volk garanderen, hebben in beide opzichten gefaald. Erger nog, zij zijn de veroorzakers, van de ontaarding en deze maatschappelijke terugval!

  Like

 9. De ekster zegt:

  We zullen ons moeten organiseren en bewapenen. Helaas lopen we wat dit betreft erg achter bij de moslims, want zij kiezen altijd blind elkaars kant wanneer er een conflict is. Dan bestaat er ook opeens geen onderscheid meer tussen soenieten, shi-ieten, alavieten en hoe die idioten allemaal mogen heten. Wij zijn altijd genuanceerd en bekijken beide kanten van een verhaal. Moslims doen dat niet want ze kunnen niet zelfstandig denken. Dat hebben ze nooit geleerd en wordt bij hen immers van kindsaf ontmoedigd; alles wat je moet weten staat in hun haatboek, de koran. Verder hoef je niets te leren, lekker simpel. Twijfel, hét kenmerk van een wetenschappelijke, kritische geest, is ze volslagen onbekend. Dat maakt het zo moeilijk de islam te bestrijden. Gelovigen in het algemeen en moslims in het bijzonder laten zich niet door rede overtuigen. Dat proberen is dan ook zinloos, helaas. Daarom moeten we ons voorbereiden op wat ongetwijfeld komen gaat, namelijk geweld tegen autochtonen. Helaas hebben “onze” politici allles in het werk gesteld ons weerloos te maken. We hebben een zeer strenge wapenwet. Je mag nu zelfs geen mes meer op zak hebben, maar we weten allemaal dat allochtonen vaak wél bewapend zijn. Zorg er dus voor dat je je kunt verdedigen.

  Verder, om op het onderwerp terug te komen, ben ik het ermee eens dat het vaak meiden zijn die, dankzij “onze” opvoeding, maar vooral op onze scholen, niet geleerd is kritisch te zijn t.o.v. de islam. En dat is weer niet verwonderlijk omdat onze scholen onze kinderen politieke correctheid leren. Je merkt het al bij de kleinste kinderen; ze leren respect te hebben; ze eten geen varkensvlees op schoolfeestjes en dergelijke dingen. Heel fout natuurlijk, want zo krijgen onze kinderen het idee dat er iets niet deugt aan het eten van varkensvlees. Je moet altijd je eigen cultuur verdedigen als er niets mis mee is want zo sluipt de politieke correctheid binnen. Ze leren op school dat er in Nederland godsdienstvrijheid is en dat dat een goede zaak is. Op het eerste gezicht lijkt dat heel redelijk, maar als die redelijkheid van één en niet van beide kanten komt, krijg je onherroepelijk problemen. Die dingen moeten twee kanten op werken anders loopt het spaak. Dus, ondanks dat deze meiden veelal dom, of laten we het aardiger zeggen, onkritisch zijn, zullen we deze pooierpraktijken van het allerlaagste soort moeten bestrijden en de daders keihard straffen. Respect voor vrouwen ontbreekt er aan bij moslims, dat is nu eenmaal zo. Dat is des te meer reden het ze te leren, goedschiks danwel kwaadschiks.

  Like

 10. Rudor zegt:

  Het gebeurt nu ook al in Nederland. Misschien nog niet op zo’n grote schaal maar het gebeurt wel. Maar hier komt het niet breed uitgemeten in de publiciteit. Het waarom niet kennen we allemaal wel.
  Links heeft het met wegkijken gefaciliteerd en ze zullen nooit, maar dan ook nooit toegeven dat ze fout zaten.
  Het enige wat we kunnen wensen is een soort Neurenbergprocessen om de daders die dit allemaal mogelijk maakten ongenadig te straffen. Het excuus dat ze het niet wisten hielp toen niet, en zal nu evenmin helpen.

  Like

 11. Pingback: Nog meer “Aziatische” verkrachters in Londen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s