VIDEO – Ronald Reagan: “A Time For Choosing” (In de moderne context)

Geplaatst door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(h/t Ya´akov Siepman)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO – Ronald Reagan: “A Time For Choosing” (In de moderne context)

 1. Linsky zegt:

  200.000 raketten gericht op Israël !

  Amerikaans-Arabische troepenmacht oefent op invasie Iraanse eilanden
  Iraanse troepen in Syrië – Russische en Noord Koreaanse wapenschepen naar Syrië – Ook oorlogstaal uit China – 200.000 raketten gericht op Israël – Is dit de aanloop naar WO-3?

  Een amfibisch voertuig, dat gebruikt wordt voor invasies vanuit zee, verlaat de USS New York, het commandoschip van de Amerikaans-Arabische troepenmacht.

  Tijdens de drie weken durende gezamenlijke Amerikaans-Arabische militaire oefening Eager Lion 2012, die vandaag eindigt, hebben special forces uit de VS, Saudi Arabië, Jordanië, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten onder andere geoefend op een invasie met landingsboten van de Iraanse eilanden in de Perzische Golf. Op deze eilanden bevinden zich versterkte bases en commandoposten van de Revolutionaire Garde die bij een aanval zo snel mogelijk veroverd dienen te worden. Ondertussen sturen Rusland en Noord Korea grote hoeveelheden wapens naar Syrië en heeft Iran toegegeven dat het zelfs troepen heeft gestuurd om de in het nauw gedreven president Assad bij te staan.

  Om de omstandigheden op de Iraanse eilanden zo goed mogelijk na te bootsen werden de landingsoefeningen gehouden op de Jordaanse kust aan de Golf van Aqaba (nabij de Israëlische badplaats Eilat). De Amerikaanse, Saudische en Jordaanse landingstroepen werden daarbij ondersteund door aanvalshelikopters van het amfibische oorlogsschip USS New York, dat 700 mariniers aan boord heeft en was aangewezen als het commandoschip van de oefening.

  De tweede locatie van de gezamenlijke militaire oefening was het grensgebied van Jordanië met Syrië. Zodra president Obama het bevel geeft Syrië of Iran -of beide landen- aan te vallen zal generaal James Mattis het bevel voeren. Overigens wees Obama het verzoek van Mattis om een derde vliegdekschip in de Perzische Golf te stationeren af omdat hij met het oog op de onderhandelingen met de 5+1 machten de militaire spanningen met Iran niet teveel wil laten oplopen….verder; http://xandernieuws.punt.nl/?id=659937&r=1&tbl_archief=&

  Like

 2. Marcel zegt:

  Zeg linsky,

  Wat is dat eigenlijk voor een rare gewoonte, om onder elk artikel hier een artikeltje van xandernieuws te copypasten die helemaal niets met het artikel hierboven te maken heeft ?

  We kunnen xandernieuws prima zelf vinden hoor, bedankt voor de hulp. Liever zie ik wat van uw eigen artikelen in plaats van dit.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Marcel;
  ik was er helemaal niet van op de hoogte dat was je uitgeroepen tot woordvoerder van het lezersbestand en de georganiseerde commenters!

  Like

 4. Marcel zegt:

  Ik ben geen woordvoerder van het lezersbestand Linsky, dat maakt u ervan om de kritiek te ridiculiseren. Wat doet u denken dat ik te suf ben om zelf die artikelen op xandernieuws op te zoeken? Het lijkt er net zo goed op dat u zich hier uitroept tot woordvoerder van het lezersbestand.

  Waarom beperkt u zich niet tot uw eigen bijdragen die prima te lezen zijn, en laat u dat maffe copypaste van andere artikelen niet achterwege ? Heeft u daar eigenlijk wel toestemming voor van xandernieuws ? Dat word daar toch uitdrukkelijk gesteld.

  Verder vat ik de samenhang van uw kopieerwerkje met de video uit het artikel niet zo. Die keuze die we moeten maken slaat op onze eigen binnenlandse situatie, niet op de gespannen toestand in de wereld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s