Politieagent in Keulen: “Bergt u die grondwet op!”

Afgelopen zaterdag wilden het lid van DIE FREIHEIT, Joshua T. en zijn vriend Sebastian M. kijken naar de manifestatie van de Salafistische “prediker” Pierre Vogel in Keulen. Op de heenweg overkwam hen een ongelooflijke ervaring met de politie van Keulen. Hen werd dringend geadviseerd om de meegebrachte grondwet op te bergen, omdat de Salafisten dit als een “provocatie” zouden kunnen beschouwen. Marion D. werd door de politie de toegang ontzegd, omdat ze geen boerka zou dragen. Gelijksoortige ervaringen had het lid van DIE FREIHEIT Karl D. op de dag van de bekerfinale in Berlijn, toen “BVB” –kreten tijdens een tegendemonstratie tegen de Salafisten door de politie werden verboden, omdat de ware gelovigen dit niet zouden verstaan en zich ook geprovoceerd zouden kunnen voelen. Hier het verslag van Joshua T. en Sebastian M. over hun belevenissen in Keulen:

De laatste deelnemers langzaam op de Barmer Platz aan, een stoffig terrein achter het Keulse station Deutz. Een moslima, duidelijk te herkennen aan de hoofddoek en het lange gewaad, allebei versierd met Oriëntaalse motieven, heeft haar dochter aan de hand, die zich onwillig door haar laat meeslepen. Voor haar loopt de zoon. Zonder te aarzelen lopen ze tussen de door een pantservoertuig van de politie en een waterkanon geflankeerde keten van politieagenten door. Twee jonge mannen volgen haar, die vermoedelijk tot verbazing van de ingezette politieagenten niet de kenmerken dragen van de op de Barmer Platz verzamelde menigte.

“Goedendag”.

“Halt! Blijft u staan. Mag ik uw identiteitspapieren zien alstublieft?”

“Alstublieft”.

Er gaan enkele minuten voorbij. Een kring van vijf politieagenten onderzoekt de papieren en praat opgewonden met elkaar. Twee andere politieagenten schermen ons daarbij af.

“Bij welke groep hoort u eigenlijk? Waar komt u vandaan? “

“Wij willen naar de manifestatie van meneer Vogel”.

“Bent u links, rechts?”

“Nee, nee. U begrijpt ons verkeerd. Wij komen niet als vertegenwoordigers van een politieke kant. We willen ons slechts informeren op deze manifestatie”.

“Goed. Laat u eens zien. Wat hebt u daar?”

“Dat is de grondwet”.

“Waarom de grondwet?”

“Ik denk dat de vraag luist: Waarom niet?”

“Ik denk, dat u heel goed weet waarom u de grondwet hier niet openlijk zou moeten laten zien”.

“Nee. Hoezo?”

“U weet toch heel goed waar u hier bent. Hebt u de beelden uit Bonn dan niet gezien? Wat daar is gebeurd. Bij zulke acties als deze worden er graag nogal eens politieagenten door hen aangevallen”.

“Vindt u het niet een beetje verontrustend, dat men in Duitsland niet eens meer de grondwet openlijk bij zich mag dragen?”

Een politieagent komt eraan met de identiteitspapieren.

“Ja, in orde. U mag verder. Maar zorg dat u die grondweg opbergt!”

“Meent u dat serieus?”

“Ja, doe hem gewoon weg!”

Als we op het terrein aankomen, zit de grondwet in de broekzak. Het kind van de moslima zit inmiddels op de schouders van een grote bebaarde man. Hij heft de handen voor het gebed, dat de lakei van Pierre Vogel stotend in de microfoon op de witte vrachtwagen roept.

Marion D. had een andere verbazingwekkende ervaring in het milieu van de Keulse Salafistenmanifestatie:

De politie verbood mij de manifestatie te bezoeken. Men zei tegen mij dat als ik een boerka zou dragen ik ongehinderd toegang tot de manifestatie zou hebben. Als vrouw heb je in Duitsland tegenwoordig blijkbaar een boerka nodig om je ongehinderd te kunnen bewegen. Zonder woorden…

Karl D. bericht over een manifestatie van de Salafisten op de Potsdamer Platz in Berlijn op 12 mei, de dag van de bekerfinale:

Het was een grote Salafistenmanifestatie met een honderdtal politieagenten en veel kijkers, die vaak helemaal niet weten wat er op dat moment “geboden” wordt. Plotseling verschenen er ongeveer 40 fans van Borussia Dortmund, die luidkeels schreeuwden “BVB, BVB”. Er kwam een politieagent op hen af die de fans het schreeuwen verbood. Argument: De Salafisten zouden niet begrijpen wat er geroepen werd en zouden zich geprovoceerd kunnen voelen, omdat ze zouden kunnen denken dat het geschreeuw islamvijandig zou kunnen zijn.

Conclusie: Alle vrijheidsrechten worden dus in één klap beperkt als het erom gaat “provocaties” te vermijden. “Geprovoceerd” wordt schijnbaar al met de grondwet, westerse kleding of geschreeuw van voetbalfans. Het weghalen van een Israëlische vlag in januari 2009 uit een woning in Duisburg met het oog op een opgestookte en met stenen gooiende pro-Palestijnse demonstratie was dus geen op zichzelf staand geval. Duitsland buigt in vooruitsnellende gehoorzaamheid voor de bereidheid tot geweld van de moslims…

Met betrekking tot de vijandige houding van politieagenten in Nordrhein-Westfalen tegenover islamcritici bericht Michael Stürzenberger:

Op 9 mei 2009 wilde ik als journalist naar de PRO-NRW-manifestatie in Bergheim. Ik kwam met de trein uit Keulen op het station Bergheim aan. Daar stonden al twee politieauto´s, die daar duidelijk stonden vanwege de nabijgelegen PRO-manifestatie. Ik liep naar een auto, warrin meerdere politieagenten zaten. Ik vroeg de weg naar het manifestatieterrein en men antwoordde mij bars:

“Dat weten we niet. En als we het zouden weten, zouden we het u niet vertellen”.

Toen deden ze de zijdeur van de auto dicht. Daarmee was volgens hen de conversatie beëindigd. Ik vroeg hen nog of dit een voorbeeld zou zijn van de slogan “De politie, uw vriend en helper”. Geen antwoord. Toen liet ik mijn perskaart zien en toen pas wezen ze me de weg. Onbegrijpelijk hoe deze politieagenten links ingesteld zijn en hun overtuiging tot uiting laten komen in hun werk of wellicht dienovereenkomstige aanwijzingen van het linksrode Ministerie van Binnenlandse Zaken krijgen. Dat is het opstapje naar een linkse overtuigingsdictatuur.

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/06/polizist-in-koln-packen-sie-das-gg-weg/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, Duitsland, Free speech, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, political correctness. Bookmark de permalink .

12 reacties op Politieagent in Keulen: “Bergt u die grondwet op!”

 1. Hellen zegt:

  Ik zeg maar niks , wat er nu allemaal naar buiten komt is niet erg netjes om in te tikken , de stoom komt uit mijn oren en mijn bloeddruk gaat naar enorme hoogte ………….

  Daarom dus PVV stemmen .

  Like

 2. Linsky zegt:

  Zolang ik kotsmisselijk ben kan ik er verder niks over zeggen! 😦 😦

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Schiet me zomaar te binnen: die hele islam-SHIT is voor mij één grote provocatie.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Hellen, ook bij mij komt de stoom naar buiten hoor. Het is een heel grote gore SAMENZWERING door heel EUROPA, om de achterlijken van MO de IDIOTE DEBIELE ROVERHOOFDMAN, alle vrijheid te geven hun ACHTERLIJKHEID te verspreiden. Het wordt hoog tijd om met de RODEN en de EUROFIELEN af te rekenen. O, was er maar weer een GENERAAL FRANCO. Hij wist met de RODEN af te rekenen, en tegelijk met de MUZELMANNEN.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Het blijkt dat de Duitse overheid maar al te graag het nieuwe fascisme de Islam verdedigd en bevoorrecht en in de rest van Europa is het niet veel beter.

  Like

 6. albert zegt:

  dat politieagenten zo links ingesteld zijn komt door commissarissen als joop van riesen zie p&w 2007.

  Like

 7. Leto 2 zegt:

  Het bewijs dat democratie een farce is en we worden verneuqt door de financiële en daaraan ondergeschikte politieke “elite”.
  Het gaat hier niet alleen om BRD, dit fenomeen speelt ook in de USA, Australië, overal waar de westerse samenleving is geïnfiltreerd door moslims.
  Sinds 1975 (resolutie van Straatsburg) of beter 1973 toen de olieboycot werd uitgespeeld.
  De rijksten der aarde hebben niets meer te vergaren dan de almacht en om dat te bereiken hebben ze in de islam het volmaakte werktuig gevonden.
  Een zombieleger dat geen eigen bewustzijn, moraal noch verantwoordelijkheidsgevoel kent.

  Like

 8. Predictor zegt:

  Valt het niemand op dat islamitische regels in Europa steeds strenger worden gehandhaafd dan in islamitische landen zelf?

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Predictor 01.43. uur, dat valt mij ook op.

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Ik denk dat inmiddels wel iedereen een boek kan schrijven over dat soort gedrag, ook hier in Nederland.

  Like

 11. nn zegt:

  Grondwet is hier ook al buiten spel gezet door links. In Nederland hebben we daarvoor PRODEMOS; gezeteld in een mega-groot pand recht tegenover het Binnenhof. Vertaal het maar met “PROPAGANDA-DEMOCRATIE”
  http://www.publiekrechtenpolitiek.nl/column-wim-voermans-the-most-vulnerable-branch-of-government/#comment-162874

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s