Duitse regering laat in het kader van opleidingsprogramma´s politieagenten deelnemen aan islamitische terechtstellingen (+ video´s)

Aanschouwelijk onderwijs voor Duitse politieagenten in Saoedi-Arabië: Zo bereidt men een onthoofding voor…

Het bericht op de site van Michael Mannheimer zou iedere denkende linkse op een idee moeten brengen: Dat is geen onderwerp van een rechtspopulist. Dat is een onderwerp, dat vroeger ooit per se behoorde tot de linkse, kritische linkse onderwerpen. Tegenwoordig behoort het vooral tot de fundamentele onderwerpen van de internationale islamkritiek – waarvoor de linksen zo bang zijn. De linksen bekritiseren namelijk alle religies en willen ze allemaal afschaffen, behalve de islam.

De Duitse regering (en de hele EU) stuurt voor opleidingsdoeleinden politieagenten naar de meest barbaarse, meest brutale islamitische landen: Naar Gaza, naar Afghanistan, naar Somalië en ook naar Saoedi-Arabië. En daar mogen deze agenten deelnemen aan executies, in ieder geval passief. En uiteraard van hun kant “islamitische zeden” leren:

Duitse politieagenten aanwezig bij openbare onthoofdingen en amputaties in Saoedi-Arabië.  

27-06-2012: Het ARD-Magazin FAKT kwam erachter dat Duitse politieagenten, die een belangrijke bijdrage leveren  aan de opleiding van Saoedische politieagenten, mogen toekijken bij openbare onthoofdingen – uitgevoerd door hun Saoedische collega´s.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/07/01/deutsche-regierung-last-im-zuge-eines-lehrnprogramms-polizisten-an-islamischen-hinrichtungen-teilnehmen/#more-36002

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islam, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

20 reacties op Duitse regering laat in het kader van opleidingsprogramma´s politieagenten deelnemen aan islamitische terechtstellingen (+ video´s)

  1. nederlands verzet zegt:

    walgelijk, wat kan men hier nog opzeggen ?

    Like

  2. Holycrab zegt:

    Stem vooral SP ! (linkse facisten)
    Gezellig, zaterdavond op een pleintje in 1 of ander Nederlands dorp of stad.
    Uitgezonden door de VARA , voor de kijkcijfers!

    Like

  3. Linsky zegt:

    Nou, dit toont aan dat Duitsland dus eveneens voorbereidingen treft voor de grote volks-schoonmaak!

    Precies zoals in de USA, waar talloze buitenlands-sprekenden, meestal een oost Europese taal (Russisch) rondzwerven en hun gesprekken door radio-ammateurs wortd opgevangen. In steeds meer steden staan die vreemde gasten ineens op pleinen en staathoeken…en niemand weet wie ze zijn, wat ze daar doen en waarom ze daar zijn. Informatie wordt door overheden niet verstrekt en verder doen die lui niet veel, als alleen iedereen observeren.

    Het is ook bekend dat er een uitwisseling is tussen VN soldaten, waarbij het de bedoeling is dat de Europese de Amerikaanse burgers kapot schiet en vice versa! Dat is psychologisch gezien de beste wijze om volkerenmoord te plegen. Dan is er zowel van de zijde van de burgers als de uitvoerders minder trauma en meer acceptatie.

    De plannen worden steeds duidelijker. 😦

    Like

  4. nicolazien zegt:

    Heel slim, zo kunnen ze alvast de juiste mensen selecteren die ze straks nodig hebben als hier de islamisering een feit wordt!
    Het tegengaan van de islamisering is namelijk geen doelstelling van beleid voor onze politiek (behalve voor de PVV en de SGP), zoals we weten sinds de stemming in de Tweede Kamer. Dat die islamisering plaatsvindt wordt daarmee door geen van de partijen ontkend!!! Er is een openlijke islamisering aan de gang, de politieke partijen ontkennen dat niet! Maar dat dringt blijkbaar tot amper iemand door! Waarom vraagt u? Nou, omdat dat voor veel leiders grote voordelen heeft, ze zien met lede ogen aan hoe de Saoedische vorsten in weelde leven en alles is toegestaan, denk aan polygamie etc terwijl het volk prima onder de duim gehouden kan worden met de sharia, als er één in de familie geen hand meer heeft of onthoofd is, wordt de rest mak als lammetjes. Amerika heeft Saoudi Arabië gemaakt in de dertiger jaren (ze hebben de het huidige koningshuis in het zadel geholpen) en het is nog altijd dikke mik tussen die twee.
    Nu zorgen ze alvast dat ze weten op wie ze kunnen rekenen, namelijk politieagenten die geen moeite hebben met de sharia, die zullen ze over een poosje hier hard nodig hebben.

    Like

  5. Dorith zegt:

    Als men tegen onthoofden is als doodstraf, moet men consequent blijven en alle soorten doodstraf tegen gaan, of het nu met injecties gebeurt, met een schot, elektrische stoel of met touw.

    Het is zeker erg onplezierig te zien hoe iemands hoofd weg rolt, maar in vele landen wordt de doodstraf op de ene of andere manier toegepast en dan is het okay?

    In mijn ogen is de vraag anders: voor welke zware misdrijven is het okay om de doodstraf toe te passen, als men niet a priori tegen de doodstraf is? Om iemand te onthoofden omdat hij/zij de islam heeft verlaten, is op geen enkele manier goed te praten (tenzij men een fanatieke moslim is). Maar wat als de veroordeelde bijv. een paar kinderen heeft verkracht en vermoord?? Wat als de veroordeelde je eigen kind of vrouw heeft vermoord??

    Zelf heb ik in mijn jonge jaren criminologie gestudeerd en ik ben er nog steeds niet uit of de doodstraf zoals bijv. in sommige van de U States wordt toegepast, nou wel of niet moet worden bestreden. Van sommige misdadigers kan je echt wel denken dat zo een straf hem/haar toekomt.

    Hier in Israel is Eichman de enige die ter dood werd veroordeeld, en ik kan niet zeggen dat ik medelijden met hem had.Ook niet met de nazi misdadigers die na de oorlog werden geexecuteerd.

    Like

  6. GDeckzeijl zegt:

    Vraag me af wanneer het VERZET losbreekt.

    Like

  7. Willem zegt:

    Dit is een voorteken van de komende anti-christ.

    Like

  8. Dat vraag ik me al een jaar of 3-4 af. Dat het verzet zal losbreken is zeker, alleen het wanneer? Dat is nog vrij lastig om te zeggen. Het hele probleem bij velen is dat men naar eigen zeggen te veel te verliezen heeft. Het huisje, boompje beestje verhaal. Het moment dat dat in gevaar komt, dan pas zal er, misschien, verzet komen vanuit die hoek. Ik denk dat we het verzet kunnen verwachten uit de hoek die straks niets meer te verliezen hebben…

    Like

  9. Wachteres zegt:

    @ Dorith 15.06

    De vraag is inderdaad, Dorith: ‘wanneer moet men de doodstraf (wel of niet) toepassen?

    In principe ben ik tegen de doodstraf. Ten eerste kan men een onschuldige ten dood brengen en op de tweede plaats kan iemand die geld heeft en dus goede advocaten, zich ervan laten vrijpleiten, terwijl hij die straf misschien wel had verdiend.

    De tweede vraag is ‘wanneer moet men de doodstraf toepassen?’. En hier komt de aap uit de mouw. Volgens onze begrippen worden de meeste doodstraffen in het Midden-Oosten toegepast op ‘vergrijpen’, waar in de Westerse wereldl helemaal geen straf wordt toegepast. Eenvoudig omdat dit hier niet strafbaar is.

    Ik denk aan homoseksuelen en vrouwen die verkracht zijn en ‘dus ontucht hebben gepleegd’, moslims die christen zijn geworden, enz.

    Middeleeuwse straffen (op een plein, voor iedereen zichtbaar) met middeleeuwse opvattingen over strafrecht. Alhoewel, ik heb gezien dat men ” homo’s”, of daarvan beschuldigden, aan moderne kraanwagens naar boven getakeld zijn. Dat wel weer.

    Daar zit ‘m denk ik ook de woede en de frustratie als je de filmpjes ziet.

    Wat mij betreft mogen landverraders hier de doodstraf krijgen, maar in Europa zal de beul daar dagwerk aan hebben.

    Like

  10. Wachteres zegt:

    Erratum; ik ben wat suf en maak fouten. 2e alinea; teR dood brengen

    3e alinea dat men homo’s; men vervalt.

    Like

  11. nicolazien zegt:

    In dit geval moet je de doodstraf niet los zien maar in de hele combinatie met de sharia, Niet voor niets wordt hierbij ook genoemd het hand-afhakken waar de politieagenten naar moeten kijken. Nee, het gaat hier echt om een mentaliteitstraining en vooral selectie van agenten. Zo wordt dat overal gedaan, ook in het bedrijfsleven en andersoortige organisaties: zonder dat de persoon in kwestie het in de gaten heeft wordt hij in een bepaalde situatie geplaatst, en uit zijn reaktie kunnen ze opmaken wat voor vlees ze in de kuip hebben. Politieagenten die gaan steigeren bij zoveel onrechtvaardigheid zullen waarschijnlijk geen promotie krijgen, zelf weten ze niet waaraan dat ligt!

    Like

  12. Marcel zegt:

    Ach de doodstraf is ook in NL allang weer sluipenderwijs ingevoerd, al denken veel mensen nog steeds dat die is afgeschaft in NL. Heeft er waarschijnlijk ook mee te maken dat ze niet word uitgesproken of voltrokken de laatste jaren.

    Maar maak u maar geen zorgen hoor, per Europees verdrag is al lang weer ingevoerd dat in tijden van oproer en sociale onrust de doodstraf als een konijn uit de hoge hoed van de overheid tevoorschijn komt mocht dat nodig zijn om het volk eronder te houden.

    Voor mij reden om ervoor te pleiten om de sullige landverraders die ons de dictatuur ingerommeld hebben een koekje van eigen deeg te geven. Ik ben er alleen nog niet uit of ik ze het liefst tegen de muur gezet zou zien, of dat ik hen liever zou zien hangen. De guillotine lijkt me ook wel mooi.

    Like

  13. cogito zegt:

    Een interview met een van de staatsbeulen van saoedi-Arabië.

    Like

  14. Tom Hendrix zegt:

    @Pieter Veenstra 17.15. uur, inderdaad Pieter hoe lang blijft de “domme massa”, hier in NEDERLAND nog alles pikken? Inderdaad, als de communisten van de EU onze beurs compleet gaan leegtrekken, en de massa-bevolking- ineens gaan merken dat ze niet, of geen leuke dingen meer kunnen doen. @ Wim, inderdaad de anti-Christ zal zich manifesteren, geholpen door de communistische EU, de BILDERBERGKLIEK waarvan de tuthola van Oranje ook deel uitmaakt, en de perverse MUZELMANNEN! The plot thickens!

    Like

  15. Tom Hendrix zegt:

    EN NA HET ZIEN VAN DE BEELDEN,HOOP IK DAT DE VUILE MOSLIM OBAMA, ZO GAUW MOGELIJK STIKT! Deze renegaat, en nep christen, verkoopt het amerikaanse volk waar ze bij staan. Ik hoop dat ROMNEY hem vernietigend verslaat.

    Like

  16. I second that! Bij zijn aantreden was al duidelijk dat de gemiddelde amerikaan welke voor hem gestemd hadden niet door hadden wat voor vlees ze in de kuip hadden. Achteraf zal blijven dat het een schandelijk stuk halal vlees was overgoten met een multiculti sausje. De saus heeft men inmiddels opgelikt en ziet men nu de gruwel van deze leugenaar. In de afgelopen jaren is duidelijk gebleken dat hij de moslim bortherhood een taak heeft toebedeeld. Zo veel is inmiddels duidelijk gezien de tegenstand welke hij biedt tegen anti-islam ideeën en organisaties binnen de USA. Ook ik hoop dat deze moslim geen volgende termijn verkrijgt en dat hij teruggestuurd zal worden waarvan hij vandaan kwam!

    Like

  17. Pingback: Saudi religious police integrated into german border security project | Vlad Tepes

  18. E.J. Bron zegt:

    @Michael

    Er staat: Found at EJ Braun

    Moet uiteraard zijn: Found at E.J. Bron

    Like

  19. E.J. Bron zegt:

    @Michael

    Klopt. Hij heeft mijn naam gecorrigeerd. 😀

    Like

  20. E.J. Bron zegt:

    Vertaling is oké.

    Like

Plaats een reactie