Michael Coren’s antwoord op de Saoedisch geïnspireerde doodsbedreigingen

Oorspronkelijk wilde ik een transcript maken van een video van Michael Coren. Maar dat kost relatief veel tijd en energie. Ik bedacht dat het misschien beter zou zijn om de figuur Michael Coren hier naar voren te halen dan één transcript van één uitzending. Rond de private zender Sun News Network hebben zich allerlei personen verzameld die geen onderdak vinden bij de reguliere, door de overheid gesubsidieerde Canadese Televisie. Omdat ze er andere, niet politiek correcte, meningen op na houden dan de mainstream media, hebben ze geen schijn van kans om daar een baan te vinden.

Onder hen bevinden zich mensen als Ezra Levant, die in onderwerpen duiken en/of opgraven die de MSM totaal laten liggen of onjuist weergeven. Vlad Tepes geeft aan hen een stem voor over de gehele wereld.

Michael Coren is in de kwestie Free Speech en islamisering het meest uitgesproken. Zijn mening, zijn stem zou nooit uitgezonden worden op Nieuwsuur. Maar zijn interview met Clare Lopez en daarna zijn antwoord op de doodsbedreigingen aan zijn adres spreken voor zichzelf. Zijn antwoord aan de MSM, aan Nieuwsuur en ons allen is: cowardice (lafheid), that’s what it is….

En daar kunnen we het mee doen.

Video’s: Vlad Tepes en MRCTV

Interview met Clare Lopez:

http://vladtepesblog.com/?p=51044

Antwoord op doodsbedreigingen:

http://vladtepesblog.com/?p=51165

Door:

vederso

(voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Canada, Dhimmitude, Free speech, Islam, mainstream-media, political correctness. Bookmark de permalink .

10 reacties op Michael Coren’s antwoord op de Saoedisch geïnspireerde doodsbedreigingen

 1. Aegolius cs zegt:

  Ik wordt er doodziek van, islam, terwijl zij die het zijn. Onbegrijpelijk dat de koran het mogelijk heeft gemaakt een geloofsleger van psychopaten te creëren door inteelt.

  Like

 2. vederso zegt:

  Behalve Aegolius cs schijnt iedereen, dwz. alle toetsenbordhelden, inmiddels doodsbedreigingen gewoon te vinden. Geloof mij, dat is het niet!

  Like

 3. Linsky zegt:

  Nee, nee verderso… wij zijn best de ernst van die zaak in, hoor!
  daarom ben ik er van overtuigd dat je die arme asiha hebt weggejaagd met je bedreigingen! 🙂

  Like

 4. vederso zegt:

  Kom er maar in Tom Hendrix met uw nutteloos gescheld in hoofdletters. Hans vd Mortel misschien? Iemand anders? Linsky heeft ergens gelijk, hoewel ik niet meteen geporteerd ben voor zijn loden pijpen, maar ik begrijp denk ik volledig wat hij bedoeld. Ook op EJBron dus geen reacties op regelrechte doodsbedreigingen. Het kan niemand nog iets schelen Linsky, u hebt gelijk, jammer, het zij zo.

  Like

 5. marijke zegt:

  Nou ik in ieder geval niet .En dat is ook al de reden dat ik op Wilders stem.Om dat hij 24 uur per dag bewaakt moet worden.ga er maar aan staan.En heb alle respeckt voor Michael Coren.

  Like

 6. Doodsbedreigingen aan het adres van islam-critici zijn absurd en ontoelaatbaar. Helaas is het inderdaad zo dat velen die doodsbedreigingen afdoen als prietpraat maar het tegendeel is waar. We moeten terdege rekening houden met degenen die doodsbedreigingen uiten tegen critici van de islam, een groep waar wij ook tot behoren. Wanneer bekende islam-critici met de dood worden bedreigd, worden tegelijkertijd ook wij bedreigd, met de dood nog wel. Dit vergeten velen en dat is best wel jammer!
  Mensen zoals bijvoorbeeld Geert Wilders en Michael Coren verdienen daarom alleen al ons aller respect en steun! Ook daarom gaat mijn stem, al jaren, naar Geert Wilders en de PVV.

  Like

 7. Hellen zegt:

  @ Pieter Veenstra
  HEAR HEAR !!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Helemaal mee eens Pieter

  Like

 9. Lucky9 zegt:

  Heb er even bij stil gestaan of ik zou reageren, en hoe.

  Aisha heeft sowieso geen punt. Aisha probeert alleen maar te perverteren. Aisha is een Trojaans paard. Op talloze islamkritische sites en blogs heb ik dit identieke fenomeen kunnen vaststellen.

  Zodra ze zich een “vaste” alias hebben toegeëigend gedragen ze zich als islamitische” jihadi’s under cover en in disguise” of onder vermomming, een nikaab of kopvod quoi?” Knipoog, begrepen? 😆

  Dit impliceert dat ze onbelemmerd hun gif spuien op sites en blogs die “redelijkerwijze” geacht worden islam-kritisch te zijn. Fulco’s en laarsmannen zin er allicht slechts plaaster-afgietsels van.

  Webmaster, doe uw christelijk-verlichte plicht of anders eindigt uw site zoals artikel7!

  Like

 10. vederso zegt:

  Coren en Stakelbeck over Obama. “Hij liegt ons bewust wat voor”

  http://gatesofvienna.blogspot.nl/2012/08/coren-and-stakelbeck-on-obama.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s