Kritiek op Hessisch CDU-parlementslid na islamuitlatingen

Over het mechanisme van links/groen in Duitsland om islamcritici uit te schakelen.

De SPD, De Groenen en Die Linke hebben opnieuw het aftreden van het CDU-parlementslid in Hessen, Hans-Jürgen Irmer, geëist. Met zijn uitspraak, dat misleiding en liegen tot de aard van de de islam zouden behoren, zou Irmer gebruik gemaakt hebben van het “kwaadste ressentiment”, bekritiseerde de Hessische SPD-secretaris-generaal Michael Roth. “hij schaadt daarmee het vreedzame samenleven van de culturen en religies”.

De parlementaire secretaris van De Groenen in het parlement van de deelstaat Hessen, Mathias Wagner, zei, dat Irmer al meerdere keren opgevallen zou zijn door zogenaamde “islam- en minderhedenvijandelijke uitlatingen”. De christendemocraten zouden zo snel mogelijk afstand moeten nemen van zijn opvattingen. De Groene Jeugd noemde het CDU-parlementslid een “bruine bok”, die zou proberen de islam te belasteren. Zijn woorden zouden een klap in het gezicht voor jonge immigranten zijn.

Irmer waarschuwde voor DITIB

Ook de partij “Die Linke” uitte zich op gelijksoortige wijze. “Het is een schande voor het parlement van Hessen, maar helaas symptomatisch voor de naar rechts tenderende Hessische CDU, dat Hans-Jürgen Irmer vicefractievoorzitter is en op de eerste rij in het parlement zit”, beklaagde Barbara Cárdena, woordvoerster migratiepolitiek van “Die Linke”.

De achtergrond van de oproepen aan Hans-Jürgen Irmer om af te treden is de kritiek van Irmer op de plannen van het Ministerie van Onderwijs in Hessen om islamonderwijs in de hele deelstaat in te voeren en daarbij samen te werken met de onder het Turkse Presidium voor religieuze aangelegenheden, en daarmee rechtstreeks onder de Turkse minister-president Erdoğan ressorterende, organisatie DITIB. Irmer waarschuwde, dat er vraagtekens geplaatst zouden kunnen worden bij de islamitische religievertegenwoordigers. Bovendien zou DITIB slechts een klein deel van de moslims vertegenwoordigen en te nauw samenwerken met de Turkse regering.

Bron:

http://www.jungefreiheit.de/Single-News-Display-mit-Komm.154+M5817a7c30af.0.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", Censuur, Dhimmitude, Duitsland, Islamisering, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, political correctness, Socialisten, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

44 reacties op Kritiek op Hessisch CDU-parlementslid na islamuitlatingen

 1. Breget. zegt:

  H-J-Irmer heeft het gelijk aan zijn kant dus hoop dat ook hij blijft strijden ,ook ziet men in Nederland al deze rottende kronkels komen van pro islam fascisten .

  Like

 2. Hans-Jürgen Irmer legt de vinger op de zwerende, etterende zere plek en dat wordt hem niet in dank afgenomen door de Linksmensch. Hetzelfde gebeurt hier in Nederland. Het zal ook in Duitsland niet meer zo lang duren voordat ook daar politici met een afwijkende mening 24/7 beveiliging nodig hebben omdat hun politieke standpunt links niet aanstaat…

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Misleiding en liegen zijn VASTE onderdelen van islam en koran. Als dat volgens de Hessische SPD-DHIMMI M.Roth kwade ressentimenten zijn, dan weet ik er ook nog wel een paar.
  http://www.pi-news.net/2012/08/cdu-stellvertreter-hessen-warnt-vor-taqiyya/
  Irmer heeft het grootste GELIJK van de wereld, sterker: de halve wereld zou te hoop moeten lopen tegen de constante leugens en desinformatie(Iislam is vrede en meer van die SHIT)van alle tapijtvreters. Zie verder rechts in de header.

  Like

 4. Linsky zegt:

  E.J. weet je het adres, dan kunnen we uit naam van het blog en sympathisanten een adhesiekaart sturen.

  Like

 5. Aegolius cs zegt:

  “hij schaadt daarmee het vreedzame samenleven van de culturen en religies”.

  Ja: vast wel ! Stapje voor stapje gaat het Turkse “proces” in Duitsland verder.

  Duitsland – de islamitische kolonie van Turkije (13-7-2009)

  De politieke klasse heeft Duitsland al opgegeven. Het Duits-Turkse forum binnen de christendemocratische CDU verlangt openlijk de vorming van islamitische politie-eenheden.

  Deze zouden als deel van de gemeente de moskeeën moeten controleren. De eis van de CDU-werkgroep draait uit op het rechtstreeks laten ressorteren van de politie-eenheden onder de Turkse staat……………….

  http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/indexcc02.html?pagina=8620

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  In het licht van dit artikel, krijgt het boek van Thilo Sarazzin zijn meerwaarde. In Deutschland schafft sich ab, laat Sarazzin zien hoe funest de links cultuurrelativistische politiek is. Dhr.Irmer heeft groot gelijk, het is constanct bukken en slijmen van de links-en gutmensch naar de Islam.
  @Aegolius, 10.30. uur, dus zover is het al gekomen, ik kan het bloed van de roden wel drinken verdomme.

  Like

 7. lucky9 zegt:

  Rode en groene fascisten zijn een gevaar voor elke samenleving. Wat belet Irmer om dat te verklaren in het parlement van de deelstaat Hessen?

  Like

 8. Linsky zegt:

  Magazine: zonder Facebook psychopaat!

  Jongeren die niet actief zijn op het sociale netwerk Facebook, zijn bij voorbaat verdacht. Tot die conclusie komt het Duitse blad Der Tagesspiegel.
  Het magazine wijst erop dat jongeren die geen Facebook hebben wel eens potentiële massamoordenaars kunnen zijn. “Kijk maar naar de psychopaten James Holmes en Anders Breivik”, conludeert het blad. Beiden hebben geen profiel op het smoelenboek.
  Volgens psychologen heb je als Facebook-gebruiker niets te verbergen en heb je een gezond sociaal netwerk. Opmerkelijk: Zakenblad Forbes meldt dat human resources-afdelingen in de VS op hun hoede zijn als jonge sollicitanten geen gebruik maken van Facebook. Bron: telegraaf.nl
  ===============
  Dit is echt brainwashing van de allerhoogste orde. Als je niet op Facebook staat, wordt je op één lijn gezet wordt met massamoordenaars.
  Het blad Forbes zegt zelfs in een artikel dat men je in Amerika waarschijnlijk niet zal aannemen voor een baan als je niet op Facebook staat.
  Zo wordt de (onze?) maatschappij geconditioneerd. Als je niet op Facebook staat ben je verdacht, betaal je ergens met contant geld dan ben je verdacht, heb je besloten vanwege de onzekere tijden wat voorraden in te slaan dan ben je verdacht. Een hele bevolking van uniforme niet denkende sheeple. Mensen die toch vooral niet willen opvallen, stel je voor. Die dus alles doen wat ze door de mainstream media wordt voorgekauwd. Want wie wil er nu verdacht lijken?
  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=2832:als-je-niet-op-facebook-staat-ben-je-waarschijnlijk-een-psychopaat&catid=20:het-complot&Itemid=33

  Like

 9. E.J. Bron zegt:

  @Linsky

  Check je mailbox even!!!

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Vreedzame samenleving ?? Lezen die Links/Groenen fascisten geen kranten ??

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Ik moet nu constateren dat ik een mogelijke verdachte psychopaat ben en ga die situatie verhogen door te proberen van facebook af te blijven hoewel ik er zijdelings al een paar keer op sta.
  Maar ja als kinderen van 12 a 13 jaar, in Nederland, geen 10 minuten zonder een I-pad of iets dergelijks kunnen kan ik me dat wel voorstellen

  Like

 12. E.J. Bron zegt:

  Ik heb namens mijn blog en de reaguurders even een sympathiebetuiging naar de heer Irmer gestuurd.
  E-Mail: kv@cdu-lahn-dill.de

  Like

 13. Linsky zegt:

  Uitstekend heer Bron!
  Hier sta ik voor 100% achter! 🙂

  Mi. dienen we dit soort initiatieven en adhesie-betuiging vaker te doen, ter ondersteuning van elke ware strijder tegen de islam en haar verderfelijkheden!

  Ik ga er onmiddellijk zelf een naar dat adres sturen 🙂

  Kom op mensen, op deze wijze ondersteunen we het moreel van hen die in de voorste linies vechten. Stuur een e-mail, je hoeft maar op het adres te klikken en het opent in je mail-box.

  Like

 14. Breget. zegt:

  E.J.Bron .Bedankt en ben het met Linsky eens dat zal een goede ondersteuning zijn voor diegene die de zware kar trekken waar jij ook toe behoord .Gr

  Like

 15. Ko Lumbus zegt:

  Niks mis met die uitspraak van Hans-Jürgen Irmer, dat misleiding en liegen tot de aard van de de islam zouden behoren.
  Die karaktertrekken zijn immers eigen aan alle religies.
  Ik herinner me de Nederlandse parlementariër die ooit opmerkte: als ik een katholiek een hand heb gegeven tel ik daarna even of ik alle vijf mijn vingers nog heb. 😉

  Like

 16. max zegt:

  @Ko Lumbus zegt op 8 augustus 2012 om 12:39

  “Niks mis met die uitspraak van Hans-Jürgen Irmer, dat misleiding en liegen tot de aard van de de islam zouden behoren. Die karaktertrekken zijn immers eigen aan alle religies.”

  het eerste deel van deze opmerking is waar, de laatste deel is niet waar:

  Liegen is niet wat in een religie is inbakken. Liegen is iets wat in de mens zelf zit! Er is geen mens (gelovig of ongelovig) die niet in een bepaalde mate liegt.

  De Bijbel en de Thora geven aan: gij zult niet liegen. Dus die karaktertrekken zijn niet eigen aan ALLE religies.
  De Koran en de Sharia staat de leugen in bepaalde situaties toe. Daarom is de Islam er ook zo bedreven in.

  Like

 17. Alf Janszoon zegt:

  Wat de afgevaardigde Hans-Jürgen Irmer zegt over de structurele leugenachtigheid binnen de islam zou onderhand al gemeengoed moeten zijn. maar men is in deze behoorlijk hypocriet getuige de reactie van F. Halsema toen G. Wilders het woord taqqiyya gebruikte in de TK.
  Informatie in Hülle und Fülle overal. Een goed voorbeeld:
  http://sheikyermami.com/taqiyya-holy-deception-quran-532/

  Like

 18. Aegolius cs zegt:

  @ Tom Hendrix 10:39

  Ruim 60% is het Christelijke geloof in Duitsland toegedaan en denken misschien dat in principe geloven onderling uitwisselbaar zijn en snappen best wel de link, dat islam als geloof ontkennen, zichzelf ontkennen betekent.
  Hoe dom kun je zijn? Een fenomeen dat bij de politici niet echt ongebruikelijk is. Zeker als het hele bouwwerk in elkaar dreigt te vallen.

  Like

 19. Ko Lumbus zegt:

  @Max om 13:00 uur

  Spijt me voor je Max, maar misleiding en de leugen liggen aan de basis van iedere religie. God is een illusie.

  Like

 20. Aegolius cs zegt:

  Dit gedrag zal/kan het bestuur nog opbreken als de islam voor haar moskeeën ook via de Kirchensteuer soortgelijke aanspraken doet gelden. Bij afwijzing kan het EU Hof beslissen dat uitsluiting een handeling van (geloofs)discriminatie betreft.
  Gelijke monniken, gelijke geloofskappen[?].

  Like

 21. max zegt:

  @ Ko Lumbus

  Dat mag jij vinden dat “God een illusie is” en dat de leugen aan de basis van elke religie ligt. Maar gelukkig hebben we hier nog de vrijheid om zelf uitmaken wat en een Illusie is. Of niet Ko?
  Of wil je mij de mond snoeren met “God is een illusie”?
  Dan ben jij geen haar beter als de Islam die anderen ook de mond willen snoeren!

  Nogmaals liegen begint niet bij een of ander religie, maar bij de basis: de mens.

  Like

 22. Ko Lumbus zegt:

  @Maw
  Hoezo ‘je de mond willen snoeren’?
  Ik tik hier op wat ik ervan vind en dat ik niet met je eens ben, mag dat?
  Overigens, jij je zin Max, in zoverre kan ik wel met je meegaan: liegen is menselijk, en religie is menselijke constuctie. Ergo? De conclusie laat ik aan jou.;)
  Over illusies gesproken, d’r is er een aardig boekje met als titel ‘Die Zukunft einer illusion’.

  Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  @Max: Religion wurde von Menschen erfunden um Menschen zu kontrollieren.
  Das geht am besten wenn sie Angst haben.
  http://tinyurl.com/7zl4y95

  Like

 24. Linsky zegt:

  Max, ik ben het voor een deel met je eens. Liegen is echter niet geheel aan mensen alleen te wijten, er zijn nogal wat andere factoren.

  Het blijft een merkwaardig feit dat het voornamelijk de geestelijk minderbedeelden zijn die hier permanent persoonlijke kritiek op me uiten, steevast gespeend van welke inhoudelijke argumentatie dan ook. Ik ben daar aan gewend en trek me er dan ook geen zier van aan.

  Waarom zou ik kwaad zijn of in discussie gaan met stakkers die nooit zelfstandig hebben leren denken. Het feit dat iemand een andere mening aanhangt, die door minder mensen wordt gedeeld wil nog niet zeggen dat je niet geconformeerd bent…en graag ook wilt zijn, zoals hier nogal eens blijkt.

  Nog nooit is er iemand geweest die mijn argumentatie op diverse stellingen weerlegde.
  Ik ben aan geen enkel religie of geloofsbeweging gebonden, maar heb integendeel alles op eigen wijze ervaren, onderzocht en een plaats gegeven waardoor mijn levensvisie vorm kreeg.

  Echter wat hier stelselmatig gebeurt, is precies datgene wat de ‘global elites’ willen. Men heeft zo’n enorme haat tegen de islam, sharia en alle verdorvenheden, dat de volkswoede ongekende hoogte gaat bereiken.

  En net als altijd, en vanuit de geschiedenis al bleek, de domme massa, scheert echt alles over één kam en gooit onherroepelijk het kind weg met het badwater!

  Er is zo’n enorme hetze en oorlog tegen de islam, dat men geen onderscheid meer weet te maken tussen religie en ‘waar geloof’ vanuit een innerlijk weten en vertrouwen in een onnoemelijk Grote Schepper, die bewijsbaar aan de top van de Schepping staat.

  Ik heb het dus niet over een figuur met of zonder baard, wit , zwart of purple, maar over het Totale Bewustzijn wat verantwoordelijk is voor Al Wat Is!

  En ja, vanuit een zekere optiek en perceptie zou je best kunnen zeggen dat God een illusie is,….maar besef dan wel dat je echt leeft in die zelfgeschapen illusie! 🙂

  Als je echt serieus over dit soort dingen nadenkt, lees dan deze artikelen eens:
  http://diamental.nl/images-linsky/geloof%20uit%20het%20ongerijmde/geloof.html
  http://diamental.nl/images-linsky/tijd%20een%20eeuwig%20nu/tijd.html

  Like

 25. Linsky zegt:

  Het feit ook dat het gewoonte schijnt te worden om hier tegen elke vorm van ‘geloof’ aan te trappen, toont enkel de verre gaande arrogantie aan van al die dwazen die menen dat ze de Scheppings-oorzaak met één one-linertje kunnen verklaren en denken te kunnen ontkennen!

  Bovendien vind ik het ook heel erg ongepast en beledigend, om steeds maar weer discussies uit te lokken over een ander geloof/ religie dan de islam, want die is het die hier ter discussie staat…en geen enkel andere!

  Van mij mag iedereen geloven wat ie wil, alleen de islam geloofd dat ze me de strot moet afsnijden omdat i hun mening niet deel.
  daar is bij alle wereldreligies, cq geloven nooit ook maar sprake van geweest!

  Like

 26. Linsky zegt:

  Dank je Marijke,

  maar waar het me om gaat, is dat er gewoonweg niet meer geschreven mag worden over wat we echt zelf geloven, zonder er meteen door een stelletje eigengereide, en zichzelfbenoemde ‘specialisten’ verteld wordt dat iemand die een ‘geloof’ heeft niet goed snik is.

  Dat begint me eerlijk gezegd behoorlijk de strot uit te hangen, niet voor mezelf, maar ik kan me voorstellen dat er veel reaguurders afhaken, omdat ze hun mening niet meer durven zeggen.

  Like

 27. marijke zegt:

  Linsky ik weet wat je bedoelt.Maar ik heb er geen zin meer in om er op in te gaan.Word er zo heel vreselijk moe van.De wereld staat in de fik.en dat mugge siften heb ik geen zin meer in om op in te gaan.Maar ik ben het helemaal met je eens.

  Like

 28. marijke zegt:

  Dan nog dit.Ik kom niet op dit blok om mensen af te zeiken.Maar om iets te leren.En bij de les te blijven.Wat we niet van de nos of op tv te zien krijgen,of uit de kranten.Ik heb veel door Bert en jou geleert.Mag ook wel eens gezegt worden..

  Like

 29. Aegolius cs zegt:

  Linsky 15:34
  “Het feit ook dat het gewoonte schijnt te worden om hier tegen elke vorm van ‘geloof’ aan te trappen, toont enkel de verre gaande arrogantie aan van al die dwazen die menen dat ze de Scheppings-oorzaak met één one-linertje kunnen verklaren en denken te kunnen ontkennen!”

  Het schijnt dat u de juiste god heeft kunnen vinden uit meer dan duizenden aanbiedingen vanuit het verleden?
  Ja, ik begrijp u wel: natuurgeloven zijn zeer acceptabel behalve als het geïnstitutionaliseerd/gepolitiseerd wordt.
  Of heb ik het toch mis?

  Like

 30. Jan zegt:

  Tolerantie is een onderdeel van de islam, menen aanhangers van de religie van de vrede. Abdelfatah Mourou, een prominente islamist komt in aanraking met tolerantie:

  Like

 31. Linsky zegt:

  Aegolius.
  Ik laat me alhier niet verleiden tot een discussie over een dergelijk belangrijk onderwerp.

  Mijn persoonlijke mening is zelfs volkomen irrelevant in de context van dit blog.

  Maar als het je echt interesseert, ben je vrij om mijn eigen website eens te bekijken.

  Daar staan tal van onderwerpen, maar ook redelijk wat gedachten verwoord en onderbouwd, ten aanzien van ons persoonlijke ‘zijn’.

  http://diamental.nl/

  Like

 32. Aegolius cs zegt:

  Zal ik doen.

  Like

 33. Ko Lumbus zegt:

  ‘God bestaat niet en religie is een leugen’, in een moslimland mag je dat ook niet zeggen.

  http://theartserver.org/persberichten/2011/10/04/turkse-cartoonist-aangeklaagd-wegens-aanval-op-geloof/

  Like

 34. G.Deckzeijl zegt:

  Nee, dit hebben de arabieren NIET ondekt. Wie dan wel? Zo’n 11.000 jaar BC hadden ze eerst vuur nodig.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2672/Wetenschap-Gezondheid/article/detail/3298200/2012/08/08/Dit-zijn-mogelijk-de-oudste-lucifers-ooit-ontdekt.dhtml
  Wanneer ze daarna op het stupide idee kwamen van goden in casu godsdienst zodat de mens dooe de eeuwen heen niet zelden totaal gestoord raakte, ben ik niet bij geweest. Wat ik daarentegen wel weet is, dat we as we speak in een totaal gestoorde wereld zitten.

  Like

 35. Ko Lumbus zegt:

  Deckzeijl don’t worry , angst en daarmee de behoefte om die angst een plaatsje te geven is zo oud als de mensheid. 😉

  Like

 36. Ko Lumbus zegt:

  ‘Allemaal angst.’…Griekse sferen, heel toepasselijk. 🙂

  Like

 37. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 13.54. uur, zo denk ik er ook over Linsky. De IDEOLOGIE van de ISLAM staat ter discussie, en terecht, want zij is wreed en onmenselijk. Alle andere overtuigingen van deze wereld christendom, boedhisme, hindoeisme e.v.a. staan NIET in de beklaagdenbank. Zelf zie ik het meest in het christendom, zonder daardoor fundamenteel te worden. Ik ben het met iedereen eens dat ook het christendom tot pakweg het begin van de Verlichting vreselijke dingen heeft veroorzaakt, en daarvoor past mij bescheidenheid. Een ander punt is, gezien vanuit de filosoof Immanuel Kant, dat het onmogelijk is om God wetenschappelijk te bewijzen, maar dat is geen probleem omdat GELOOF geen excacte wiskunde is. Ergo voor mij mag iedereen geloven wat hij/zij wil en dat ook uitoefenen, echter de vileine ISLAM is een GEVAAR voor de hele MENSHEID, en het zou beter zijn als de MUZELMENSEN hiermee terug gingen naar hun achterlijk woestijngebied.

  Like

 38. Tom Hendrix zegt:

  E.J. Bron 12.14. uur, ben blij dat U dat heeft gedaan Bert. Mij lukte het niet, weet niet wat ik fout doe.

  Like

 39. max zegt:

  @Ko Lumbus zegt: 8 augustus 2012 om 14:57
  @Maw
  Hoezo ‘je de mond willen snoeren’?
  Ik tik hier op wat ik ervan vind en dat ik niet met je eens ben, mag dat?

  Ja dat mag jij vinden.
  En als ik wat anders vind mag ik dat ook!
  Vrijheid van denken, meningsuiting en ja zeg maar van geloof.
  Maar jij zei het in je eerste commentaar (om 14:06) zo expliciet alsof er niks anders is. Zodanig dat er voor een ander mening geen ruimte is. Vandaar het mond snoeren. Alsof jij het gelijk aan je zijde hebt.

  Maar je zegt het nu mooi : wat ik ervan vind.

  @ Linsky zegt: om 15:26
  “Er is zo’n enorme hetze en oorlog tegen de islam, dat men geen onderscheid meer weet te maken tussen religie en ‘waar geloof’ vanuit een innerlijk weten en vertrouwen in een onnoemelijk Grote Schepper, die bewijsbaar aan de top van de Schepping staat.”

  En een heel goed betoog! En ik kan helemaal meegaan met jou commentaren.

  Like

 40. Ko Lumbus zegt:

  @ ‘vertrouwen in een onnoemelijk Grote Schepper, die bewijsbaar aan de top van de Schepping staat.’

  Need I say more? 😉

  Like

 41. max zegt:

  Ko Lumbus;

  Met je @ ‘vertrouwen in een onnoemelijk Grote Schepper, die bewijsbaar aan de top van de Schepping staat.’ ruk je de opmerking van Linsky volledig uit zijn verband om “iets” te bewijzen.

  Vanuit “een innerlijk weten” is een persoonlijk ervaren, die ongeveer vergelijkbaar is met “ik vind”.

  Do I need say more?

  Like

 42. Linsky zegt:

  Psies beste Max, dat is idd. zo;n beetje hetzelfde.

  Maar met het onderscheid dat ik er mee aangeef, daar toch wel wat dieper op te hebben doorgedacht… En ook de nodige argumentatie kan aandragen om een en ander adequaat te onderbouwen.

  Met ‘bewijsbaar’ bedoel ik wel wat ik zeg en refereerde daarom aan mijn artikelen in deze. Het ‘bewijs’ is nooit met een one-liner te brengen….daar is ook wat meer voor nodig dan enkel aaneengeregen letters en woordjes lezen. namelijk introspectie en zelfreflectie.

  Zoals ik in een ander comment al aangaf, wil ik geen diepgaande discussies voeren daarover op het blog. We hebben ook de ervaring dat er te vaak en te veel zijpaden worden bewandeld, waardoor de strijd op alle fronten losbarst, behalve daar waar ie oorspronkelijk tegen is.

  Ook wil ik nog eens benadrukken, dat ik de laatste ben die een ander m’n mening opdring, in tegendeel, mijn enige intentie is dat mensen enthousiast en gedesinteresseerd raken en zelf gaan onderzoeken. Daarom heb ik m’n website http://diamental.nl/ opgezet en deel vaak zelfs mijn persoonlijke bevindingen.

  Degene namelijk die het mysterie binnen ontdekt, is niet zo snel meer onder de indruk van alle raadsels buiten! 🙂

  Like

 43. Ko Lumbus zegt:

  @Linsky

  Gezien alle ellende die de moslim-schepselen ons geven lijkt het raadzamer om maar niet al te zeer te ‘vertrouwen in een onnoemelijk Grote Schepper’! 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s