Oostenrijkse en Duitse terroristen organiseren zich in Egypte

Pierre Vogel (links) en Sven Lau

De “Arabische Lente” heeft Egypte een radicaalislamitische regering bezorgd. Ook Oostenrijkse en Duitse terroristen voelen zich hierdoor aangetrokken. De haatprediker Pierre Vogel verblijft op dit moment net zo goed in Egypte als de veroordeelde Oostenrijkse terrorist Mohamed Mahmoud. De Duitse binnenlandse veiligheidsdienst vreest de vorming van een Duits-Oostenrijkse terreurcel in het Arabische buitenland.

In het land van de kafirs

Uit het actuele rapport van de binnenlandse veiligheidsdienst blijkt, dat de radicale islam het grootste gevaar voor de veiligheid van Oostenrijk vormt. Radicale moslims komen al lang niet meer gewoon uit het buitenland. Enkelen van hen bezitten al een Oostenrijks paspoort. Bijvoorbeeld de voorbestrafte terrorist Mohamed Mahmoud (foto hieronder). Hij treedt zelfbewust in het openbaar op min camouflagepak en uitgerust met messen. Een door hem opgerichte salafistische vereniging met de naam Milatu Ibrahim werd door de Duitse Minister van Binnenlandse Zaken verboden. Hij dreigde te worden uitgezet naar Oostenrijk. Dat voorkwam hij. Hij zou niet meer onder ongelovige “kafirs” willen leven. Daarom emigreerde hij met enkele van zijn geestverwanten naar Egypte. Daar schijnen voor radicale islamieten gunstige omstandigheden te heersen. De “Arabische Lente” waaide de dictatuur van de seculier ingestelde president Hosni Moebarak in het zand van de historie. Hiervoor in de plaats kwam de Moslimbroederschap. Mahmoud liet het land, dat hem uiteindelijk kwijt wilde, in een internetboodschap weten:

Ik zal nog slechts één keer voet in Duitsland zetten […] Als veroveraar, om de sharia in Duitsland in te voeren! Ik blijf niet in een land om onder de kafirs te leven!

Terugkeer als professionele terroristen?

Tot de radicaalislamitische commune behoren talrijke geëxponeerde personen. De beruchte haatprediker en bekeerling Pierre Vogel evenzo als de tot de islam bekeerde Sven Lau. De in Duitsland via een arrestatiebevel gezochte rapper Denis Cuspert alias Deso Dogg zou zich volgens informatie van de binnenlandse veiligheidsdienst eveneens aan de Nijl bevinden. Ook tot nu toe onbekende aanhangers van de verboden salafistische vereniging Milatu Ibrahim hebben zich aangesloten bij de radicale islamieten. Hun activiteit kan in het land van de farao´s nauwelijks worden geobserveerd, uitreisverboden zijn op grond van de gecompliceerde rechtssituatie een ontoereikend middel. Waarom men zich überhaupt kopzorgen maakt wanneer tot geweld bereide groepen Duitsland en Oostenrijk verlaten, blijkt pas op het tweede gezicht. Zij kunnen ongemerkt terreurkampen bezoeken, omvangrijke internationale structuren vormen en zonder gevaar aanslagen plannen. Een terugkeer naar Europa kan niet verhinderd worden. De desbetreffende personen bezitten Oostenrijkse en Duitse paspoorten.

Oostenrijk wordt de achillespees

In Oostenrijk treffen extremisten relatief gunstige omstandigheden aan. Autoriteiten zijn – ogenschijnlijk op wens van de politiek – tot nietsdoen verdoemd. Ontmoetingscentra zoals de Weense Sahaba-moskee worden door salafisten bezocht. Er konden in alle rust netwerken worden gevormd. Deze werkeloosheid van de regering tegenover radicaalislamitische stromingen heeft gevolgen voor heel Europa. Internationaal handelende terreurgroepen kunnen alleen met behulp van internationale samenwerking effectief bestreden en vernietigd worden. De FPÖ-afgevaardigde Susanne Winter eist daarom meer activiteit bij de Oostenrijkse autoriteiten. “De nonchalante struisvogelpolitiek van onze regering tegenover de radicale islam en zijn aanhangers stelt de bevolking bloot aan een te vermijden gevaar”, roept ze op tot waakzaamheid en vastberadenheid.

Deso Dogg

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/009680-sterreichische-und-deutsche-Terroristen-organisieren-sich-gypten

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Egypte, Islam, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, Moslimbroederschap, Salafisten. Bookmark de permalink .

16 reacties op Oostenrijkse en Duitse terroristen organiseren zich in Egypte

 1. Linsky zegt:

  Op die koppen van die schooiers Pierre Vogel en Sven Lau moet alleen al 100 jaar strafgevangenis staan! 😦
  Voor deze smerige mensen-verraders is zelfs geen woord te vinden wat voldoende uitdrukking geeft aan de verachtelijkheid waarmee ze zichzelf hebben bekleed.

  Like

 2. Johanna Haarlem zegt:

  wat zijn ze lelijk die haat baarden mijn hemel wat een haat komt er uit die smoelwerken vandaan…onhygiënische baardapen zonder manieren!! welke God dit geschapen heeft zoals zij dat zo mooi noemen is de DUIVEL!! the Devil in disguise…blijf aub in Egypte en blijf met je rotpoten van die pyramides af!! en laat ons lekker met rust jullie HAAT is niet welkom in onze samenleving…FUCK the Islam…NO 2 type of men in my countrie rapist apemonsters from Hell..

  Like

 3. Hellen zegt:

  Johanna (( teiltje nodig vanwege die vreselijke rotkoppen )) , ik wilde wat intikken maar , nuf said , kop/spijker en heel veel punten !

  Like

 4. peter zegt:

  Fijns en hoe is de situatie in Nederland ?

  Like

 5. breget. zegt:

  Wat houd Europa tegen dit gif te verwijderen(ook als het gaat met geweld ) in het belang van de oude Europese bevolking

  Like

 6. vederso zegt:

  @ Linsky. Peter vraagt naar de situatie in NL. Een aantal dagen geleden gaf je een link naar een site met een omsomming van gewone alledaagse gewelddaden, zoals bijvoorbeeld in Hilversum. Die link lijkt me nog steeds een aanrader voor iedereen die wil weten hoe het zo gemiddeld in NL staat. (ik vind het even zo gauw niet terug)

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Heiliger Strohsack: ausradieren, diese islamistische Schweinehunde!
  Maar er is één ding dat door al die bekeerlingen wordt vergeten: ze worden door echte moslims niet voor vol aangezien, ze worden geduld, ze worden niet volledig vertrouwd.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Hoe eerder met dit uitvaagsel afgerekend wordt hoe beter. @ Johanna Haarlem 14.47. uur, U heeft het perfect verwoord. Tevens wijs ik op de verraders in eigen land en de EU, met name van de partijen der liberalen, socialisten en christen-democraten dienen hiervoor verantwoordelijk te worden gehouden. 40 jaar lang heeft men deze “kanker islam”, toegelaten in europa, met het vuige doel ons-de oorspronkelijke bevolking- eronder te krijgen. 12 september maak er gehaktdag van.

  Like

 9. Johanna Haarlem zegt:

  Hellen wijffie gebruik je toetsenboerd je enigste wapen gooi het eruit YOU GO GIRL!! nobody can take you freedom of speech!!en ook niet je mening typen maar!!

  Like

 10. Johanna Haarlem zegt:

  G.D> daarvoor zijn ze des te gevaarlijker ze willen zo graag…en hun eigen bewijzen dat ze ook baarden hebben ja dat zijn de mannen jan piet joris en corneel .. deze islamofacisten ik krijg er echt braakneigingen van…dat wel G.D maar wel over hun heen als het ff kan ik kots erop zo wat erg dit….

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Wat een uitschot dat geconverteerde europese volk.

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Naast hun maatschappelijk mislukt zijn schuilt volgens mij ook veel woede in deze Islam losers omdat ze op een normale manier niet aan een vrouw zijn kunnen komen. Naar de koppen kijkend zal toch elke vrouw ook als ze niet kieskeurig is snel wegloop neiging hebben. Eenmaal overgestapt naar de islam is het krijgen van een vrouw verder een makkie voor deze verbale bacillen dragers en weglopen zit er voor de ongelukkige vrouwen die het treft echt niet in.

  Like

 13. DonnaDolce zegt:

  Die salafisten zijn, volgens mij, van het ergste soort. Die verkopen hun moeder nog. Die lui weten werkelijk niet waar ze aan begonnen zijn, die sporen niet. Dacht dat alleen de meeste Noord-Afrikanen het IQ van een lokeend hadden, maar deze lui dus ook, anders voeg je je nooit bij zo een groepering.

  Like

 14. peter zegt:

  Qur’an 9:23 “Believers, take not for friends your fathers and your brothers if they love disbelief above belief. If you do, you do wrong. Say: If your fathers, your sons, your families, your wives, relatives and property which you have acquired, and the slackness of trade which you fear and dwellings which you like, are dearer to you than Allah and His Messenger and striving hard, fighting in His Cause, then wait till Allah brings about His torment.”

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Guus Velraeds 21.42. uur op 13/8, dan ben ik met U eens. Volgens mij zijn deze zgn. bekeerde westerlingen, geheel labiel, en we weten dat labiele mensen zeer goed te beinvloeden zijn. In het communisme onder Lenin, werden zij genoemd ” nuttige idioten”, en nadat Lenin en Stalin gebruikt hadden gemaakt verdwenen deze nuttige idioten naar de goelags, of ze kregen als dank een nekschot. Nooit zullen dergelijke onnozelen iets leren, daarom begrijp ik dat ze overlopen naar een achterlijke ideologie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s