CITATEN

“Er zou niets in het openbaar moeten plaatsvinden. We zouden in de Eurogroep in het geheim moeten discussiëren. De dingen moeten in het geheim en in het donker gedaan worden. Als het serieus wordt, moeten we liegen”.

“We besluiten iets, gooien het daarna in het midden en wachten een tijdje af of er iets gebeurt. Als er dan geen grote verontwaardiging is en er geen opstanden plaatsvinden, omdat de meeste mensen helemaal niet eens begrijpen wat er besloten werd, gaan we verder. Stap voor stap, totdat er geen weg terug meer is”.

Jean-Claude Juncker

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op CITATEN

 1. peter zegt:

  Een echte christen democraat dus !

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Smerige intrigant. Hij doet exact hetzelfde als deze beruchte meneer destijds riep en wat tot op de huidige dag in gebruik is. Let op zijn uitspraak over regering + propaganda, die mekaar moeten aanvullen..!!!http://tinyurl.com/6v4z43c

  Like

 3. Een smerige hond is het!

  Like

 4. Linsky zegt:

  Verzet van ‘extreem-rechtse’ Zweden Democraten tegen islamisering van Malmö.
  Met video.

  De Zweden Democraten – de enige grote immigratie-kritische partij in Zweden – zijn niet erg populair in Malmö, de meest cultureel verrijkt Zweedse stad. Het volgende nieuwsbericht uit Denemarken neemt een kijkje bij het immigratie probleem zoals het zich afspeelt in Malmö, en ook gaat in op de “cordon sanitaire” dat op zijn plaats is gezet rond de Zweden-democraten door de andere grote politieke partijen, in het bijzonder de sociaal-democraten.

  http://gatesofvienna.blogspot.nl/2012/08/you-cant-discuss-these-issues-in-sweden.html

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  G.Deckzeijl 11.01. uur, inderdaad Gerrit, deze vileine persoon is niet beter dan Joseph Goebbels, minister van propaganda tijdens het Hitler Regime!

  Like

 6. DonnaDolce zegt:

  Smerige, achterbakse honden zijn het. Alleen al die koppen van die lui.
  Farage kan het zo mooi brengen.

  Like

 7. BertG. zegt:

  Voor degene die dit euro circus al jaren door hebben kan dit natuurlijk geen nieuwigheid zijn wat we niet allang wisten.
  Het enigste verschil is ze nu zover zijn dat ze er gewoon voor uit durven komen.

  (omdat de meeste mensen helemaal niet eens begrijpen wat er besloten werd, gaan we verder. Stap voor stap, totdat er geen weg terug meer is”.)

  En niemand die ze tegen houd. Hoe apatisch kan een complete bevolking reageren.
  Meer dan geschokt zijn we niet dat deze man zo iets zegt.

  Like

 8. Linsky zegt:

  Private korps doen het vuile werk in US Govt..

  Like

 9. De EUSSR heeft helemaal niets met democratie. Mensen zoals Nigel Farage hebben altijd al gelijk gehad wat betreft de EUSSR. Het is goed dat ook Geert Wilders tegen de EUSSR is. We hebben helemaal niets aan die idioten die denken dat dat allemaal zo maar gaat. Het einige probleem is de grote massa maar hopelijk worden ook die langzaam maar zeker wakken.

  De EUSSR is gewoon een hele grote moloch waarvan de dictatoriale trekken steeds duidelijker worden. En dan te bedenken dat het overgrote deel van de partijen ook nog eens duidelijk voorstander van deze dictators zijn en dat absoluut niet onder stoelen of banken steken. Ja, ook de SP is daar voorstander van, lees hun verkiezingsprogramma nog maar eens rustig na.

  Blijkbaar is alleen de PVV en mogelijk het SGP wakker genoeg om tegen de EU te zijn. Maar niet om het een of ander maar ik weet wel waar ik 12/9/2012 op stem. PVV!
  Weg met de EU! Dood aan de EU!

  Like

 10. Aryan zegt:

  En hier is hun volledige (zeer lange) MO te lezen: http://www.iamthewitness.com/Protocols-of-Zion.htm

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  @Aryan: de protocollen van zion zijn NEP.

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Nog een mooi staaltje, deze keer uit Zutphen… lees en huiver. O, en ik doe niet aan dat stomme twitter, ik ga niet de godganse dag naar een schermpje zitten turen of anderen mijn “volgen..”
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12753348/__Brief_aan_kritische_twitteraars__.html
  Vraag me daarnaast ook af hoe de heren pennelikkers zo snel achter iemands NAW-gegevens kunnen geraken… Iemand?

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @BertG, de nederlandse bevolking Bert. Forget it, we zijn watjes geworden, een groot gedeelte van onze bevolking is geheel LINKS geindoctrineerd, ofwel volslagen onverschillig geworden. De laatste keer, dat men massaal de straat op ging, en ik was er toen bij, waren de demonstraties tegen de plaatsing van kruisraketten in de jaren 1980 t/m 1984. Daarna is er een enorme indoctrinatie van LINKS gekomen in alle overheidsorganen, en is onze pers en media een HOER geworden, die alleen plaatsen wat verraders in DEN HAAG hen influisteren. Neen Bert, vrolijk ben ik er niet van geworden, o ja, veel mensen in de bevolking stellen zich tevreden met op de tv- boer zoekt vrouw- en met muziek van de twee pinten. Ach eigenlijk kunnen we het niemand kwalijk nemen, wat kan je doen tegen STAATSPROPAGANDA 24 uur per dag, 7 dagen per week.

  Like

 14. BertG. zegt:

  G.Deckzeijl (14:33)
  Als je iets vervelend twittert. (bommelding ofzo),(ik doe ook niet aan twitteren) dan haalt de politie je ook op in no time.
  (lokatie van je telefoon en IMEI nr. en telefoonnr.)
  Je kan afvragen of deze gevens wel aan medewerkers van een twitter dienst op het gemeentehuis verstrekt hadden mogen worden. Ik noem dit een behoorlijke privacy schending.
  Er heeft zich geen enkele bedreiging gevormt n.a.v. een vervelend bericht over zutphen.

  Like

 15. Kafir Harby zegt:

  Helemaal conform the New World Order.

  Like

 16. BertG. zegt:

  Eerdaags krijgt iedereen een groot scherm in ze huis waarop je hele dag toegesproken hoort van onze leiders en gecorrigeerd wordt bij een overtreding. Zoals roken in je huis. Ach u kunt het zelf wel verder invullen.
  Nou nog een goed verkoop verhaal er aan vast koppelen. En we zijn om. En anders lig je er uit.
  Geen werk geen eten. enz……..Hoe lang nog.

  Like

 17. P.Munnich zegt:

  De ‘hoofdmacht’ in Brussel heeft niets anders gedaan dan “katjes knijpen in het duister”. Mensen, luister naar het eigen geweten, dat zal zeggen , DIT KAN ZO NIET LANGER.
  Nú komen ze ermee naar buiten, wat ieder van ons al dacht dat gebeurde, EERLIJK is anders.Laten we dit nog toe??

  STOP DE EUSSR

  Like

 18. Piet Klont zegt:

  Deze uitspraak van Jean-Claude Junkie heeft mij een tijdje terug al in razernij tegen de muren doen opspatten.
  Het doet mij walgen, zo’n gore vuile geniepige stinkende €urofascist zou je in het donker moeten opwachten met een ploertendoder en hem héééél vriendelijk verzoeken deze uitspraak nog even te herhalen.
  Bij weigering: Ploertendoder.
  Bij herhaling: Ploertendoder.

  Like

 19. Daarna ontdoen van vingertoppen en tenen, ogen en het gehele tandenwerk wat in dat strontspuitende smoelwerk van hem zit. Het overschot vervolgens voor de ratten laten rotten!

  Like

 20. Piet Klont zegt:

  @Pieter V:

  Wat!
  Als ik klaar ben, is er nix meer van over hoor! Opportunist!

  Like

 21. Ik had gehoopt dat je nog wat voor me zou overlaten. Ik wou met het lijk nog een eindje gaan rijden voordat ik het wou dumpen 😀

  Like

 22. En wat heeft de Eurogroep, in het bijzonder Dijsselbloem, de afgelopen dagen gedaan? Juist. Keihard liegen! Ondertussen is die template of blauwdruk, waar iedereen zo ontkennend over sprak, alsnog waarheid geworden!
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21456217/___Geen_garantie_boven__100.000___.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s