Anti-migranten actie in Hengelo

(Click op de poster voor groter beeld)

In Hengelo zijn meerdere beledigende pamfletten verspreid. Bij de politie
zijn vier meldingen binnengekomen. De posters werden gisteren onder meer
bij het Twentebad en een supermarkt aan ’t Esrein aangetroffen.

Volgens de politie is de tekst juridisch gezien niet discriminerend. Op de
posters wordt gesteld dat in Nederland Nederlands wordt gesproken,
spijkerbroeken worden gedragen en geen hoofddoeken. Als migranten daar een probleem mee hebben, kunnen ze volgens de tekst beter blijven in het land van herkomst.

In het begin kon men nog reageren, waarvan dus ook door velen dankbaar gebruik werd gemaakt, maar inmiddels zijn de reacties om de bekende redenen verwijderd.

Door:

Ingezonden

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op Anti-migranten actie in Hengelo

 1. Martien Pennings zegt:

  Iedereen heeft recht op zijn eigen culturele identiteit, hoe achterlijk of misdadig ook.
  Dat geldt echter niet voor witte Westerlingen en al helemaal niet voor Hollanders.

  Like

 2. Elvi zegt:

  Waar is dit gepubliceerd? Ik heb er in het lokale nieuws niets over gelezen:o…

  Like

 3. Ko Lumbus zegt:

  Mensen, laat je niet misleiden. Dit is de nieuwste kartoen van onze Piet. 😉

  Like

 4. Waarom zijn niet-Nederlands sprekende migranten dan ineens bevoorrechte burgers hier dan ineens bevoorrechte burgers ? ? ? Waarom zijn niet-Nederlands sprekende migranten dan ineens bevoorrechte burgers hier dan ineens bevoorrechte burgers ? ? ?
  Waarom ? ? !
  Een antwoord zal hier niet op gegeven kunnen worden, het is wel een realiteit, alleen al gezien de kosten, en de beperkte toegevoegde waarde voor onze Westerse kennis-cultuur die het merendeel van de migranten meebrengen.
  Het lijkt simpel het genoeg het gevolg van naïef-lief Links denken, maar ook dat is geen antwoord.
  Want ik kan mij toch niet voorstellen dat de Links-denkende mens doelbewust onze cultuur ( die de o.m. mensenrechten, ontwikkelingshulp, vrouwen-emancipatie, homorechten e.d. heeft doen ontstaan ) ten gronde wil richten ?
  Of ben ik nu naïef en onderschat de naïviteiten van de ‘linkse lieverds’, die met hun beleid culturele genocide op onze Westerse cultuur plegen ?

  Like

 5. lucky9 zegt:

  Juist, Peter Rissing!

  Like

 6. Hallo E. J. Bron, eindelijk weer een voorbeeld betrekking hebbend op NEDERLAND. Ga zo door. De poster staat in iets beter contrast op:

  Peter Rissing: wat beweegt linksen?
  Hier een lijst met gedragsmotiveringen:

  PSYCHOLOGISCHE VERKLARINGEN VOOR DE LINKSE MULTICUL-POLITIEK VAN ISLAMISERING

  – Links heeft via de Resolutie van Straatsburg (Oliecrisis 1973) islamitische massa-immigratie afgesproken in ruil voor olie, toont Bat Ye’or aan in haar boek Eurabia. De afhankelijkheid van Arabische olie wordt gebruikt door de olielanden om via EU en VN en via moskeebouw (jihadcentra) Europa te islamiseren.

  – “Het Vierde Rijk” is een nog verdergaande theorie als zouden industriëlen e.a. na WOII meteen weer zijn begonnen om opnieuw een verenigd Europa te scheppen waarin Duitsland dominant is, thans niet via oorlog maar door via de EEG te komen tot de EU-dictatuur mede via het ondermijnen van nationale identiteiten vooral via massa-immigratie van anti-westerse kanslozen waardoor nationale staten instabiel en chaotisch worden. Dit dan tevens als onderdeel van een “Nieuwe Wereld Orde” die de baas over de wereld wil worden. Onduidelijk blijft vooralsnog wie van wie daarbij “nuttige idioten” zijn: de linksen voor de islam en de linksen voor de EU en de NWO of andersom. Want vooralsnog onduidelijk is wie er voordeel aan heeft als de islam geholpen wordt aan wereldheerschappij.

  – Ideologisch gesproken gaat links uit van een klassenstrijd tussen onderliggers of “armen” die beschermd moeten worden tegen bovenbazen of “rijken”, tegenwoordig in termen van de “zwakste schouders” tegenover de “meest draagkrachtigen” (werknemers tegen werkgevers). Als zodanig is links gericht tegen de gevestigde orde, en daar zit een match met de islam, die eveneens beoogt de (niet-islamitische) wereldorde omver te werpen.

  – Het is niet zo dat linksen zichzelf behoeven te rekenen tot de slachtoffers van machthebbers. Bij de oude socialisten waren in principe de arbeiders de slachtoffers met als vijand de kapitalist. De binnenstromende moslims zijn voor links de nieuwe zieligen met als vijand Geert Wilders. Zoals voorheen beoogd werd het geestelijk leven van de arbeidersklasse te verheffen, zo gelooft links tevens de islam te kunnen hervormen (“Europese islam”, “gematigde moslims”) door de islam te paaien met gunsten (zelfcensuur, zelfislamisering).

  – Links heeft een zwak voor collectiviteit zoals die zichtbaar is binnen de islam. Linkse sociaalheid en humaniteit gelden bij klassiek links (communisten) slechts totdat zij de macht hebben, want daarna worden ze juist wat ze zeiden te bestrijden: dictators (vroegere DDR, Sovjet-Unie, Cuba, thans China).

  – De West-Europese en Nederlandse cultuur is nog niet vrij van het oude calvinisme, waarin veel linksen zijn opgevoed. Het calvinisme is doortrokken van expliciete zelfhaat (zie de geschriften van Calvijn). Mede deze geest leidt bij linksen tot afwijzing van eigen culturele identiteit. Links heeft een onbewust minderwaardigheidsgevoel (dat in ethische hoogmoed wordt gemaskeerd). Dit wordt geprojecteerd op de doelgroep moslims zijnde slachtoffers, die tegelijk Nederland veroveren (bevrediging van links cultuurnihilisme).
  Veel linksen uit gereformeerde milieus nemen wraak voor hun autoritaire ouders op Nederland, en handhaven tevens het bijbehorende onwrikbare geloof in eigen superieure gelijk (de inhoud verschilt maar de vorm niet: linkse ideologie).

  – Links voelt zich deugdzaam door tolerant te zijn jegens IN-tolerantie (psychiaters noemen dit het “Stockholmsyndroom”)

  – Links maakt al decennia succesvol gebruik van het bestaande holocaust-trauma om andersdenkenden aan het schrikken te maken met nazi-gerelateerde termen (fascist, racist). Wie het niet eens is met de islamisering heet: extreem-rechts. Het zijn nooit de andersdenkenden zelf die zich deze etiketten aanmeten. Links is degene die bepaalt of je extreem-rechts bent (maar noemt zichzelf nooit extreem-links).

  – Links heeft goedbetaalde banen als asiel-advocaat, directeur van een subsidiepot of slachtofferstichting, quiz-entertainer, journalist of talkshow-gastheer bij de publieke omroep. Al deze functioniarissen voelen zich bedreigd door de PVV, en omdat die de islamisering terugdringt liggen deze mensen juist politiek correct met de islam in bed, zogenaamd als lobbyist tegen “stigmatisering”.

  – Links bewoont villa’s in het groen en preekt dat de autochtoon in de volkswijk solidair moet zijn met allochtone underdogs. Femke Halsema van Groen Links reed b.v. in een klassieke brandstofslurper naar haar pleidooi voor milieupolitiek en verhuisde haar kinderen van een zwarte naar een witte school.

  – Links wordt gedragen door niet-westerse allochtonen want die hebben stemrecht gekregen van links en nu kan links niet meer terug zonder gezichtsverlies. Maar behalve deze domheid is er ook kwaadaardigheid. Immers een goed opgeleid kritisch electoraat loopt topbestuurders voor de voeten, dus door jarenlang kanslozen te importeren kunnen onderdanen gemiddeld minder mondig worden en onderdaniger.
  Ook helpen kanslozen het leger uitkeringstrekkers te vergroten. Hoe meer de staat hun financieel moet bijspringen des te meer de werkenden geplukt worden en des te ongestoorder kan een regeerder zijn eigen privileges continueren, want dan zijn er steeds minder mensen te vinden die nog energie over hebben om bezwaar te maken. Des te langer houden regenten dienstauto’s, bonussen, vrijstellingen, woekerinkomens, wachtgelden.
  Tegen immigratie en islamisering durft de burger toch al niet veel in te brengen uit angst voor de islamisten en voor de demoniserende scheldwoorden zoals racist van hun Hollandse handlangers.
  Daarenboven kunnen werkenden arm en dom worden gehouden als kansloze uitkeringsgerechtigden, handlangers en ambtenaren een meerderheid gaan vormen die langs democratische weg de opbrengst van hun arbeid afromen.

  – Links probeert het afleggen van de oogkleppen zo lang mogelijk uit te stellen want anders zou links verantwoordelijkheid moeten gaan nemen voor de multiculturele immigratie en islamisering en de daaruit voortvloeiende chaos.

  – De linkse, politiek correcte mens leeft in een waansysteem (mental disease? geestesziekte?) maar een illusie van zekerheid wordt doorgaans beschermd zoals welpen door een leeuwin. Islamisten gaan liever dood dan ongelijk te krijgen, maar linkse burgers eveneens. Tot het laatste ogenblik en met alle middelen zal tegen het instorten van de waanwereld strijd worden gevoerd.

  – Links heeft een hekel aan wetenschap, want echte wetenschap dwingt tot het zien van feiten. De wetenschapper Wouter Buikhuisen is b.v. door links doelbewust kapot gemaakt. Pseudo-wetenschappelijke huurlingen schrijven af en toe voor de minister een anti-PVV “rapport”.

  – Links voelt zich te elitair om echte argumenten te moeten opvoeren dus mensen die het oneens zijn worden aangeduid als neo-nazi’s of met één der vele eufemismen daarvan (intolerant, xenophobisch, fascist, islamophobisch, haatzaaier). Andersdenkenden krijgen van links een beurt ridiculiseren, demoniseren en criminaliseren.

  – Links heeft een autoriteitsconflict tegen bovenbazen en wil als regent zelf de dienst uitmaken, tot heil van het volk, maar andersdenkenden zijn al spoedig “racisten” (de islam wordt graag gehanteerd als ‘ras’). Links rekent zich rijk met het privilege om een ander uit te mogen schelden voor “fascist” dus rechts mag dat niet afpakken door de islam fascistoïde te noemen, want dan zijn het racisten. Links vindt zichzelf “kosmopolitisch”, wat neerkomt op cultuurnihilistisch, en daarom moeten alle andere gelijkwaardig geachte culturen binnen mogen stromen. Het linkse dogma omtrent de maakbare waarheid leert dat alle culturen vreedzaam kunnen samenleven. Dit bestaat eveneens bij de islam in de zin dat het vrede wordt als alle andersdenkenden zijn overwonnen. Links is anti-nationalistisch dus hoe meer Nederland ontkend wordt des te beter.

  – Het linkse geloof is te vergelijken met gereformeerdheid: het taboe op immigratiekritiek is net zo krampachtig als het vroegere taboe op praten over sex, gemaskeerd door de houding van morele meerderwaardigheid. Daarom voelt links zich ook voortreffelijk genoeg om verplicht te zijn “tegendemonstraties” te houden tegen rechts (waar zie je een rechtse tegendemonstratie?)

  – In het linkse geloof lijden zowel de Linkse Kerk als de islam-ideologen aan grootheidswaan (die een minderwaardigheidsgevoel maskeert), welke echter na de islamoverwinning in het nadeel zal uitpakken van links, omdat hedonistische linksen volgens de islam brandstof zijn voor de hel. In de ogen van de islamisten zijn linkse handlangers “nuttige idioten”.

  – Links is net zo bang als een islamiet om ongelijk te krijgen, en tegelijk is links zelf ook doodsbang voor de islam, dus geeft er liever zo veel mogelijk ruimte aan in plaats van de islam te confronteren met zijn anti-westerse haat tegen andersdenkenden, joden, homo’s en vrouwen. Daarmee krijgt links tevens steeds meer politiek correcte islamiseringsvrienden. De tegenstanders daarvan noemt links telkens extreem-rechts. Dit gaat zo door totdat de islam dominant is.

  – Links kan zelf de islam verafschuwen, maar toch gaat links met de islam naar bed, zulks alleen maar omdat rechts islam-gerelateerde politieke items hanteert (immigratiebeperking, minarettenreferendum enz.).
  Wat links nog meer verafschuwt dan de islam is het politieke programma en de potentiële democratische overwinning van rechts. Links geeft er daarom prioriteit aan als partisaan voor de islam op te treden onder een aureool van beschermheer der godsdienstvrijheid en gelijkberechtiging.

  Like

 7. Piet Klont zegt:

  Ko Lumbus zegt:
  18 augustus 2012 om 00:09
  LOL !!

  Vraag is: Welke idioten doen die meldingen bij de politie?
  Zoveel Lumbussen lopen er toch niet rond, wel?

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  SUPER POSTER!!! Erg jammer dat hij niet scherper in beeld te krijgen is.
  Dat van die hoofddoeken en spijkerbroeken was nergens te vinden. Weer verzinsel van de pliesie?? En wat is er in vredesnaam beledigend aan de tekst als geheel? Wat is er beledigend aan het feit dat onze voertaal GVD Nederlands is en dat we niet van plan zijn Arabisch, Berbers, Turks, Russisch of Pools te gaan leren?
  En wat is er verkeerd aan het al jaren vaststaande, ONONTKOOMBARE FEIT dat niet-Nederlanders worden BEVOORRECHT boven autochtone Nederlanders??
  Beledigend?? Voorbeeldje: Dat hele verdomde woestijngeloof is een regelrechte aanfluiting en belediging voor het vrije westen. Aanhangers + bekeerlingen(die zie ik als pure landverraders!) doen er iedere seconde van de dag alles aan de indruk te wekken dat ze hier al de baas zijn met hun misselijke provocaties, stupide eisen en wat dies meer zij.
  Sowieso de Hengelose autoriteiten, die kennelijk moeite hadden met een volstrekt normale tekst
  waaruit enkel blijkt dat mensen bepaalde ontwikkelingen annex gedragingen ZAT zijn, moesten zich de hersens uit hun politiek correcte koppen schamen dat ze niet eerder pogingen in het werk hebben gesteld bepaald gedrag te STOPPEN.(en dat wordt nota bene door de belastingbetaler aan het vreten gehouden…)
  Tot slot van deze mededeling dit: HULDE aan de diegenen in Hengelo die de stoute schoenen hebben aangetrokken. NEVER GIVE UP, GA DOOR. Dat is nou de Kracht van de Rede(zie gelijknamige bestseller> Oriana Fallaci)
  En voor wie nog steeds zo vreselijk naïef is en zich nog steeds zand in de ogen laat strooien:
  Klik links naast CONTACT, dan leert u er nog wat bij dit weekend.
  Op 5 mei 1945 werd ons land bevrijd van de terreur van nazi-Duitsland.
  In de 21e eeuw wordt het hoog tijd dat de EU wordt bevrijd van dat verdomde woestijngeloof en zijn (al dan niet bekeerde) aanhangers.

  Like

 9. Jan zegt:

  Peter Rissing zegt:
  18 augustus 2012 om 00:12

  Omdat zij slachtoffer zijn van eeuwen uitbuiting door racistische blanken en dus krijgen zij voorrechten die je moet zien als een soort ‘Wiedergutmachung’.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Gewoon af laten scheren en daarna de doodstraf. Probleem opgelost.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/12780428/__Moordproces_later_om_baard__.html

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Aanvulling van 07:24: Zo ziet baardmans er nu uit.
  http://tinyurl.com/c2kib7j2

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  De volgende stakker hoopt dat Roemer premier wordt en Nederland niet teruggeeft aan de Nederlanders. Je moet maar durven…
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/8764/Ferdows-Kazemi/article/detail/3302513/2012/08/17/Vol-is-vol-wat-Wilders-zegt-zou-mevrouw-Jansen-nooit-te-horen-krijgen.dhtml

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Foutje van 07:32 herstellen>> http://tinyurl.com/ca4w7bt

  Like

 14. Pingback: Anti-migranten actie in Hengelo « Welke toekomst is voor ons weggelegd?

 15. En zoals gewoonlijk mag de echte Nederlander zijn/haar mening niet meer verkondigen en mogen haatzaaiers dit wel. Ik noem dat gewoon discriminatie! Die posters zouden door heel Nederland moeten worden opgehangen en steeds weer opnieuw. De waarheid mag toch wel gezegd worden, meende ik of wonen we soms al in een dictatuur?

  Like

 16. Tony zegt:

  Jan zegt:

  18 augustus 2012 om 07:19

  Peter Rissing zegt:
  18 augustus 2012 om 00:12

  Omdat zij slachtoffer zijn van eeuwen uitbuiting door racistische blanken en dus krijgen zij voorrechten die je moet zien als een soort ‘Wiedergutmachung’.

  Dit is nou een schoolvoorbeeld van wat Generaal P. Pardon om 00.49 in zijn reactie omschrijft.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @ Generaal P. Pardon, voortreffelijk betoog helemaal to the point beste Generaal Pardon. Verder ook eens met bovenstaande reageerders, waarbij ik mij zeker aansluit bij @ Pieter Veenstra, dat deze posters door heel nederland moeten worden opgehangen.

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  Resolutie van Staatsburg van 1975: http://tinyurl.com/3p32945

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 09.31. uur, inderdaad Gerrit, daar staat het VERRAAD van de EUROPESE VOLKEN geheel in beschreven. Weet U trouwens dat deze resolutie ingediend is door een Belgische christen- democratisch Europees Parlementslid!

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  Zie 06:49 + tekst onder poster: waar komt dat verhaal van die spijkerbroeken en hoofddoeken vandaan? Was die poster niet compleet? Kan iemand uit Hengelo een duidelijke scan of foto hier parkeren..???

  Like

 21. G.Deckzeijl zegt:

  Kijkesaan: weer 5 allahschreeuwers minder. Onze wereld is weer een klein stukje leefbaarder geworden.http://www.telegraaf.nl/buitenland/12782188/__Vijf_doden_door_aanval_drone__.html
  Drones moesten ze in de EU ook maar inzetten tegen allochtonen die wijken onleefbaar maken.
  Niet met hellfire-raketten aanpakken. Komt teveel rotzooi van. Gewoon het tuig besproeien met varkensbloed, schijnt onrein te zijn, beweren ze al eeuwen binnen die beweging. Gelul natuurlijk, ze zijn zelf onrein omdat ze uit vrouwen geboren zijn die eens per maand ongesteld worden. Let wel: volgens Khomeini zijn ongestelde of zwangere vrouwen onrein. Vandaar. NB, zgn onreinheid binnen de joodse of islamitische beweging berust op VERZINSELS.

  Like

 22. louis-portugal zegt:

  Iedere keer dezelfde shit in een andere vorm.
  Ik vind het een net pamflet maar het mag natuurlijk niet.
  Het enige wat wij mogen is werken om dat spul aan de vreet te houden en we mogen vooral niet laten blijken dat we minstens enig fatsoen van die mensen terugverwachten.

  Generaal P.P dat stukje over het calvinisme vind ik als oud katholiek wel leuk.

  Like

 23. jan vermeer zegt:

  @ G Deckzeijl

  Wat een goede woorden en klare taal duidelijk direct en oprecht.
  Kom je zelf ook uit hengelo dan?
  Bij ons in de buurt hingen die panfletten ook ik vind ze perfect.
  Grote klasse voor die gene die dit gedaan heeft

  Like

 24. G.Deckzeijl zegt:

  @J.vermeer: waarom denk je dat ik uit de achterhoek kom? Waar haal je dat vandaan?
  Als die pamfletten zelfs bij jou in de buurt(…!!) hingen, waarom heb je dan geen foto gemaakt en hier geparkeerd?? Or are you normally not that inquisitive..???
  Tot slot nog dank voor de inhoud van de 1e zin. Is er teminste nog één die de ogen open heeft.
  Want dit land gaat naar de bliksem en dan voornamelijk omdat het GROS TE BELAZERD is om voor de duvel te dansen en de ogen te openen.
  Ziezo, da’s t’r ook weer uit. Eerder aangekondige pause wordt nu effectief.

  Like

 25. H.J. Teske zegt:

  G.Deckzeijl, mijn ogen zijn allang open en ik erger me ook aan de hedendaagse gang van zaken
  met die linkse betweters, wat jij hebt geschreven is de spijker op z`n kop. Ik ben het er helemaal mee eens maar kan het zelf nooit zo verwoorden.

  Like

 26. Tom Hendrix zegt:

  @Gerrit Deckzeijl 19.04. uur op 18/8 het gros it te belazerd om de ogen en oren open te doen, daar ben ik het volledig mee eens. Een groot deel van onze bevolking KOMT NIET in BEWEGING, geheel gehersenspoeld door de linkse hoerige pers en tv. Men kijkt het liefste naar domme programma’s zodat men ZELF niet meer HOEFT na TE DENKEN. Neen wat dat betreft ben ik zeer pessimistisch Gerrit.

  Like

 27. Anneke zegt:

  Heel goede actie van de Twentenaren!! Zo’n poster/pamflet zal je in M-Brabant nog niet in je handen gedrukt krijgen. Een veel te links ge-oriënteerde streek, met alle gevolgen vandien. Wèl minder heftig dan in de Randstad, maar in een middelgrote stad als Tilburg ga je op verschillende ‘plekken’ de (voor velen) zéér nadelige gevolgen wel ‘proeven’. Verpaupering van stadswijken nemen ook hier toe. Al probeert de politiek met de wijkraden samen van alles en nog wat, het wil maar niet lukken. “Hoe zou dat nu toch komen, hoe kan dit nu toch mogelijk zijn??”
  Tja; politici kunnen helaas niet meer helder objectief nadenken/handelen. Het is hen alleen nog maar om zichzelf te doen, de waarde van de politieke partijen is met deze houding mede-verpauperd. Het kan ze allemaal niets meer schelen, zolang zijzelf nog maar een goed dak boven hun hoofd hebben en stevig voedsel op de dinertafel. “Hoe zo egocentrisch ??”
  Heb het zelf al zo’n tweeëntwintig jaar geleden moeten ervaren, er was ineens géén werk meer voor deze HBO-opgeleide vrouw. Wegens privéomstandigheid een paar jaar van de werkvloer, was niet meer welkom!!! Heb nooit meer een vast-contract gehad, een jaar-contract was op een gegeven moment ook al ‘te-veel’ en kon nog tevreden zijn met de zgn. ‘flex-basis’. Vanaf dat moment heb ‘k tegen mezelf en m’n echtgenoot gezegd: “Ik ga permanent terug achter ’t aanrecht, ze kunnen de pot op. Wil niet aan de ketting liggen van het UWV, laat die WW maar zitten.” Heb helaas NOOIT meer het werk kunnen doen waar ‘k voor had gekozen. “Oh nee; kon even invallen bij onze eigen huisarts, als mede-reorganisator van de praktijkchaos; destijds”

  Like

 28. jan vermeer zegt:

  @ G Deckzeijl

  Nee ik bedoel de achterhoek niet maar Twente overijssel.
  En om dat ik zelf met het ontwerp heb meegewerkt 😉

  Like

 29. Zijn die posters overigens nog ergens anders opgedoken dan behalve dat ze in Hengelo gezien zijn?

  Like

 30. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 14.14. uur, ik kan het begrijpen Anneke. Als ik hier in mijn geboortestad Roermond kijk, zie ik steeds meer “lappen” en “pinguins” op straat komen. Ook hier heeft de verrijking al zijn sporen nagelaten hoor. En de politiek, die geeft niet thuis! Het interesseert ze echt voor geen meter, nu komt hier in een woonwijk- TEGEN DE WIL VAN DE WIJKBEWONERS- weer een MOSKEET erbij. Maar luisteren naar de bevolking, ach wat, alleen als er verkiezingen zijn laten ze hun visage zien!

  Like

 31. De (lokale) overheid luistert nooit naar de (lokale) bevolking. De overheid zijn de slaafse Dhimmi’s van de Islam! Elke haatkeet zou gewoon in de fik moeten worden gestoken net zoals in die woestijnlanden de kerken in de fik worden gestoken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s