Pakistaanse moslims in Engeland steunen openlijk Hitler en de Holocaust

Ik kreeg onlangs bovenstaande walgelijke screenshot toegestuurd dankzij Soldat Amir. Het screenshot is van de Facebook-pagina van “Trots om ​​Pakistaans te zijn”, dat wordt gerund door  de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde Pakistaanse islamitische webmasters. De webmasters van de pagina plaatsten een afbeelding ter veroordeling van de anti-moslim film die werd uitgebracht in Amerika, daaronder een afbeelding van Adolf Hitler, begeleidt door de tekst ‘Laat me een Groet brengen aan Hitler de Grote “en prees een walgelijke uitdrukking die Adolf Hitler maakte over de Joden, na het afslachten van meer dan 6 miljoen joodse mannen, vrouwen en kinderen.

Adolf Hitler werd ooit geciteerd met de uitspraak: “De enige religie die ik respecteer is de islam. De enige profeet ik bewonder is de profeet Mohammed.”

Islamitische steun voor Hitler en het nazisme is niets nieuws. De grootmoefti van Jeruzalem hielp met het ontwerpen van de gaskamers die werden gebruikt om honderden Joden in een keer uit te roeien in Auschwitz en vele andere vernietigingskampen, De  moefti, in de hoop dat de Duitsers de oorlog zouden winnen, was van plan om terug te keren naar Jeruzalem en de resterende Joden die in het Heilige Land woonden uit te roeien.

Het is ook algemeen bekend dat, als gevolg van de Duitse bezetting van Joegoslavië, de nazi-troepen een Bosnisch-islamitische SS-divisie vormden, ook bewapenden ze Indiase moslims tijdens de Tweede Wereldoorlog en er was zelfs een Waffen-SS Tiger divisie die overwegend moslims omvatte, hoewel ze nooit in actie kwam. Desondanks bestond de divisie.

De webmaster van de pagina vroeg aan degenen die instemmen met de afbeelding te reageren met “like”. De afbeelding ontving er 33 in de eerste paar uur en het loopt nog op, maar ook moslim comments die hun steun uitspreken, zoals: “De grote man [verwijzend naar Adolf Hitler] van de wereld” en “Hij was heel slim, hij was zich ervan bewust “who is who”. Deze opmerkingen worden gemarkeerd in het rood:

De webmasters waren daarna hypocriet genoeg om een foto van twee dhimmi’s te posten die borden ophouden met de vragen om een beëindiging van “aanvallen op moslims” en “anti-moslim fantisme”, om het tegelijkertijd eens te zijn met de ideeën en daden van een van de grootste fanatieke, racistische massamoordenaars in de geschiedenis.

Zoals je kunt zien, de upload locatie van de foto is: London, Engeland.

Bron:

http://thebodyoftruth.wordpress.com/2012/09/20/uk-pakistani-muslims-openly-express-support-for-adolf-hitler-and-the-holocaust/

Vertaling: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", antisemitisme, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Jodenhaat, nieuw fascisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Pakistaanse moslims in Engeland steunen openlijk Hitler en de Holocaust

 1. s breget zegt:

  Openlijk is het in de wereld altijd geweest maar niet zo luidruchtig als nu ,vele jaren is er met zijn islamitische erfgenamen gezaaid en niemand wilde het zien en nu is de grote oogst in volle gang en hebben ze in het spel van verontwaardiging plaats genomen .

  Like

 2. Ik vraag me af of hitler inderdaad dat gezegd heeft betr. de Joden. Ik geloof het nl. niet. Waar, wanneer, tegen wie heeft hij het gezegd? Het is hem volgens mij in de mond gelegd door een andere Jodenhater.

  Het is toch een lachertje dat al die moslims met hun alla er niet in slagen ons klein te krijgen!
  alla zit zijn tijd te verpeuzelen in de snackbar, een impotente god!

  Like

 3. daiyu-ninja zegt:

  Dorithbatmoshe zegt;
  alla zit zijn tijd te verpeuzelen in de snackbar, een impotente god!………….alla(h) (sn)akbar lijkt me een passende naam voor die niet bestande god.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Er staat ook onder de foto van Hitler;
  Ik zou ze allemaal vermoord hebben maar moest er een paar in leven laten om te zien waarom ik ze vermoord heb.
  Dorith bedoelde je dit.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Engeland is al verloren aan de HAATBAARDEN. De enigen die tegenweer bieden zijn de mensen van de EDL, de rest van de massa is al net zo ingeslapen als bij ons in Nederland.

  Like

 6. louis-portugal,

  Inderdaad, wat ik bedoelde, slaat op de tekst bij het plaatje van dat snorretje.

  Ik heb die tekst wel vaker gezien, uiteraard alleen bij Jodenhatende moslims (dit is bijna net zo een tautologie als zeggen dat water nat is). Oh misschien ook wel bij Jodenhatende anti-semiten (dat is nou een echte tautologie!)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s