VIDEO: Egyptische president Morsi bidt voor de vernietiging van de Joden

 

Gedeelte van de voorbede van de Egyptische islamitische geestelijke Futouh Abd Al-Nabi Mansour, hoofd van de Religieuze Stichting in de Egyptische provincie Matrouh. Dit vond plaats in aanwezigheid van de Egyptische president van de Moslimbroederschap Mohammed Morsi, die op de voorste rij meeging in het gebed. Het gebed werd uitgezonden op Kanaal 1 van de Egyptische staatsomroep, op 19 oktober 2012.

Niettemin leggen bij onze publieke omroep mensen als Petra Stienen en Bertus Hendriks ons steeds uit hoe gematigd de Moslimbroederschap wel niet is.

Gebed uitgesproken door Futouh Abd Al-Nabi Mansour:

“O Allah, vergeef ons onze zonden, maak ons sterk, en schenk ons de overwinning op de ongelovigen.

O Allah, vernietig de Joden en degenen die hen steunen.

O Allah, verspreid hen, scheur hen aan stukken.

O Allah, laat Uw macht en grootheid aan hen zien.

O Allah, toon ons uw almachtigheid.”

Bron:

http://likud.nl/2012/10/egyptische-president-morsi-bidt-voor-vernietiging-van-de-joden/

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Egypte, Jodenhaat, Moslimbroederschap. Bookmark de permalink .

32 reacties op VIDEO: Egyptische president Morsi bidt voor de vernietiging van de Joden

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Die allah van hem bestaat niet. Einde oefening.

  Like

 2. Dorith (Haifa) zegt:

  En mocht die allah van hem bestaan dan is hij doof, blind en impotent en geen knip voor zijn/haar neus waard. Maar dat kan men niet zeggen van morsi en zijn aanhangers en moeten we met deze troep naast de deur leven.

  Like

 3. Jan zegt:

  Wat ik steeds weer zo opmerkelijk vind bij die moslims, dwz, niet, is dat zij hun handen ophouden, doen zij ook tegenover ons. Altijd schooien om iets en dan te bedenken dat in hun ogen allah oppermachtig is en zij geen enkele invloed hebben op diens hemelse en aardse politiek, dat zij, de moslims, werktuigen zijn in allah’s handen.
  Dat is toch wel en verschil tussen ons en God die een persoonlijke God is.

  Ook bijzonder is dat het ego van de mens, de enige juiste en dus van de moslim, gesublimeerd is in hun god wat dus inhoudt dat allah een smerige en perverse entiteit is.

  Dat filmpje had ik gisteren al gezien en het eerste wat mij opviel, het is duidelijk te zien in het begin is dat de persoon er maar een beetje bijzit alsof hij er op wacht dat de flauwekul afgelopen is.

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Tegen gedurende vele generaties diep ingevreten achterlijkheid is geen enkel intellectueel kruid gewassen. Voor deze gedegenereerde haatbaarden is HATEN een eervolle zaak.
  Als er een onverhoopte aanval, inval richting Jeruzalem plaats zal vinden zullen in Eurabië miljoenen moslims, die niet hoefden te integreren, de straat opgaan om gezamenlijk te juichen.
  En wij, we knarsetanden en …… slaan ons voor ons kop omdat we verzuimd hebben Europa schoon te vegen van dat tuig.

  Like

 5. Daniel Deblaere zegt:

  Godsdienstbeoefenaars van de haat, de vernietiging, de dood. M.a.w. lijnrecht en diametraal tegenover de godsdienst van de liefde (voor de vijand) van Jezus van Nazareth.

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Ik kan me voorstellen dat er in Israël een hoop mensen zijn met jeukende handen om die arabieren met hun allahaanroepen een flinke les te leren.
  Het zal ook in Israël zeer veel pijn gaan doen zo´n conflict maar ik vrees dat er niet aan te ontkomen valt.
  Die hele arabische wereld toont met hun gedrag aan hoe laf ze zijn.
  200 miljoen arabieren met alle plaats tegen 6 miljoen joden op een grote postzegel en ze komen niet verder dan dreigen.

  Like

 7. Marc Bouwman zegt:

  Mij lijkt toch duidelijk dat de Egyptische president hier expliciet de oorlog verklaart aan Israël en het Westen.

  Die ongelovige prediker zou nooit zoiets zeggen zonder dit vooraf met Morsi overlegd te hebben.

  Het wachten is op de eerste leger-bewegingen, of weer zo’n mars ‘ter bevrijding van Jeruzalem’. Wij zullen niet verrast zijn dat zo’n landverrader als Van Agt daar aan zal deelnemen.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Louis-Portugal 11.03. uur, zo is het maar net Louis. Deze muzelmannen zijn vervuld van haat tegen alles wat menswaardig, vredelievend en nobel is. Ik hoop dat Israel keihard terugslaat, als de boosbaarden aanstalten maken om Israel aan te vallen.

  Like

 9. Henk.V zegt:

  Ik wil het hier nog wel eens herhalen. Wij leven hier nog steeds in een verhoudingsgewijze tolerante maatschappij waarin meningen , ook als ze met elkaar conflicteren (!), tot op zekere hoogte vrij naast elkaar kunnen voortbestaan.
  De ene hier gelooft dat godsdienst totale apekool is, een al te menselijk verzinsel envoor de andere is godsdienst een bron van inspiratie, geestelijke kracht.
  Beide gegevens zijn , wanneer wij geconfronteerd worden met de islam in al haar uitingsvormen volstrekt niet relevant. Waar het hier om gaat is of wij voor elke veronderstelde bron van inspiratie onbeperkte speelruimte moeten en kunnen inruimen in onze samenleving!

  De vraag die er toe doet is dus niet : geloof jij of geloof je niet, maar : hoe staat het met de doelstellingen die jij aan jouw inspiratie ontleent? Wat wil je hier mee aanvangen?
  Deze kwestie moet hier zo gesteld worden, omdat in de multiculturele verdwazing iedere mening totaal inwisselbaar is geworden en in zekere zin kennelijk ook de volle speelruimte MOET moet krijgen.
  Deze opvatting is uit een ongegrond idealisme ontstaan, met als achterliggende gedachte dat ieder als een redelijk mens wordt gezien die een eigen kleur aan ons feestelijke schilderij van de menselijke gelijkschakeling wil toevoegen.
  De zwakte van die redenering is in het volgende gelegen: wij drukken ons allemaal verschillend uit over allerlei zaken, maar als puntje bij paaltje komt willen we allemaal hetzelfde en daarom zullen wij uiteindelijk allemaal verbroederen.Het is gewoon een kwestie van tijd!.
  Deze fatale misvatting is niet uit de hoofden te slaan van de multiculturele gutmenschen .
  Men heeft uit het zicht verloren dat er lieden kunnen rondlopen met een totaal andere agenda, met opvattingen die ,als ze uitgewerkt worden,het einde betekenen van de maatschappij zoals wij die kennen.

  Het mooie van deze site is dat wij de wereld een spiegel van de werkelijkheid kunnen voorhouden. De video van de nieuwe Egyptische leiders die weer eens hun ware gezicht laten zien zou ieder mens in de politiek correcte hoek de stuipen op het lijf moeten jaren en op zijn minst tot de vraag :” Waar zij we mee bezig??

  Wat wij hier zien is de ware geest van de islam.
  En het zal duidelijk zijn: die invloed moeten wij hier gewoon niet willen. Zo simpel ligt het.

  Zoveel diepgewortelde intolerantie en onversneden joden haat!
  Welke halvegare wil zich daarmee verbinden??

  Wat wij dus bovenal moeten doen is degenen onder vuur nemen die uit politieke modieuze overwegingen dit soort malloten in ons vrije land willen dulden.
  Voor onverantwoordelijke achterlijkheid bestaat namelijk geen excuus.

  Like

 10. Goed geschreven, Henk, heel goed geschreven! Alleen waanzinnigen en halvegaren steunen deze hetze tegen het Westen en Israel. En dan te bedenken dat er niets tegen word gedaan maar o wee als je wat negatiefs zegt/schrijft/filmt over de islam of hun profeet, nou berg je dan maar. De linksen zullen je zonder met de ogen te knipperen overleveren aan hen die zich tot doel gesteld hebben de hele wereld te veranderen in een kalifaat waar vrijheid en vrede alleen bestaat voor hen die de ware islam aanhangen! De rest zal slaaf worden of erger, gewoon afgemaakt worden als een smerige hond…

  Like

 11. Martien Pennings zegt:

  Hier zat Morsi trouwens ook bij toen hij nog net geen president was:
  Egyptian Cleric Safwat Higazi (of Hegazi): Muslim Brotherhood Presidential Candidate Will Liberate Jerusalem:
  http://bit.ly/K55m36

  Like

 12. Anneke zegt:

  “Hahleluyah…Morsi bidt nu indirect voor EIGEN ondergang”….!!! Egypte gaat er-aan…en na dit land eveneens het gehele oud-Babylonische deel van dit werelddeel. De tikkende tijdbom is NIET Israel, maar juist de omringende landen. Het moderne Babylonië (EU/VS) zal het voor een deel ook moeten geloven…Het AFBROKKELINGS-proces (op alle fronten van de samenleving) is hier gaande en wordt steeds duidelijker zichtbaar!!! De westerse bevolking is TE-LANG bedrogen en moeten nu voor hun leidinggevenden door het vuile smerige stof kruipen. Nog even en VELEN kunnen niet meer rondkomen, meer ontslagen;ect. En dan ineens, op het toppunt van de ellende, is er VERlossing. “Men zal een duidelijke keuze MOETEN maken, ten-bate van zichzelf en z’n naasten. Men kan niet van alle walletjes blijven peuzelen, dit is al heel duidelijk geworden in het najaar van 2008, voor de VS eind 2007…De crisis is alweer 4-jaar actief en wordt binnen zeer afzienbare tijd HYPER-ACTIEF” En alles waar -te-, of -hyper- voor staat is NIET goed!!! De balans is zoek…..

  Like

 13. Anneke zegt:

  De actief radicaal islamieten kunnen het meer niet verteren dat Israel een VOLWASSEN-staat is geworden. Oké, men is er nog niet…er valt nog veel recht te trekken. Maar dit proces is met succes al enige decennia gaande. De frustratie druipt er bij de buurlanden letterlijk af!!! Hiermee snijden ze zichzelf in de jeukende handjes. Zo op deze trend vernietigen ze zichzelf, al is dit niet zo à la minute zichtbaar…een proces van decennia/tijden. Maar het toppunt is zichtbaar voor veel mensen. “Nog een bepaalde tijd en het te sterk gekruide oosterse ONkruid is weggevaagd”.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 13.03. uur, helemaal mee eens. De weerzinwekkende MO volgers zullen nog op de koffie komen, als ze de hand uitstrekken naar Israel, het volk van Israel als eerste geliefde van de HEERE! En als volger-tenminste dat tracht ik goed te doen- van de Joodse Jezus, kan ik niet anders dan 100% achter mijn joodse medemensen te staan. En dat doe ik graag!

  Like

 15. daiyu-ninja zegt:

  Moslims vernietigen tempels, kerken, boeddha beelden,heilige begraafplaatsen etc, en willen nu de pyramiden vernietigen.
  Want zeggen ze, allah staat het niet toe dat mensen objecten/relikwie-en/dingen verafgoden.
  Mooi zo, dan kunnen wij die zwarte steen van hen opblazen zonder dat wij daardoor in de problemen komen en mo’s baardhaar verbranden.
  Tenslotte bewijzen wij moslims alleen maar een dienst door ze ervoor te behoeden, dat ze in allas”s hel belanden omdat zij zich hebben bezig gehouden met het verafgoden van een zwarte kei en een baardhaar.TOCH?!

  Like

 16. F Bonebakker zegt:

  Erg goed geschreven door iedereen ze moeten al die domme mensen vernietigen en vooral die haat baarden ik hoop dat Israel ze totaal vernietigd laat ze dan allemaal tegelijk komen want dan durven ze en zijn wij van ze af

  Like

 17. Anneke zegt:

  @Tom Hendrix -15.58-u: Dank, Toda,….en zo zal ook jij ervaren dat je in G-ds Handpalm staat ingeschreven. Maar dat hoeft jou niet te worden verteld, dat weet jij gelukkig al-lang. Hoop dat er binnen afzienbare tijd zo’n verandering gaat plaatsvinden, waar we -Amen- op kunnen zeggen/schreeuwen/jubelen. Dat de wereld wéét wie de Ware is…en dat ISRAEL Zijn parel is en blijft, in het nog immer duistere, M-Oosten. ” Het volk Israeel LEEFT samen met hun/onze G-d en blijft zich gestaag verder ontwikkelen, ondanks alle beproevingen. Laat dit land voor de rest van deze wereld een voorbeeld zijn en blijven” …..

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 17.16. uur, shalom en bedankt Anneke.

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @F.Bonebakker 16.57. uur, dat heeft U goed gezien!

  Like

 20. @E.J.Bron:…..wat heb ik verkeerd gedaan?Waroom is mij comentaar verwijdert?

  Like

 21. E.J. Bron zegt:

  Ik zou het echt niet meer weten….. Uw comment zal me wel in het verkeerde keelgat geschoten zijn, vermoed ik!

  Like

 22. Ik zou eens in een rechtstreekse uitzending op de Nederlandse teevee moeten bidden; “Lieve JHWH, vernietig binnenkort alle Egyptenaren”! Dan zou ik een rechtszaak aan mijn broek krijgen, dan een fikse geldboete met een paar maanden gevangenisstraf wegens ophitsing. Alleen Geert Wilders en zijn fans zouden dat mooi van me vinden. De christelijke politieke partijen en kerken niet. Die zouden zeggen dat ik het geloof in de Almachtige belachelijk heb gemaakt, dat de Almachtige geen partij kiest. Dat ik discrimineer enzovoorts. Linkse politieke partijen en kranten zouden allemaal zeggen dat ik de handel met Egypte naar zijn donder heb geholpen en dat Egyptische vluchtelingen heel angstig zijn geworden om naar Nederland te vluchten enzovoorts. Maar de wereld moest eens weten wat ik zeg in mijn dagelijkse gebeden tot de Allerhoogste! Dat is niet mis! Deze Christen stemt ook al jaren op Geert Wilders! Om de simpele reden dat er niks beters is om op te stemmen!

  Like

 23. Geert zegt:

  Uiteindelijk zal Israel blijven bestaan. Er gaat nog veel bloed vloeien van muzelmannen voor ze begrijpen dat ze de duivel aanhangen.

  Like

 24. Offtopic maar wel belangrijk:
  Integreren? Nee joh, natuurlijk niet!
  Waarom zouden ze ook, Veel belangrijker is dat autochtone kinderen dat gebrabbel en wilde keelklanken leren zodat ze in de taal van hun toekomstige overheersers zich gemakkelijker over kunnen geven…
  http://www.at5.nl/artikelen/88756/turkse-les-moet-weer-op-basisschool

  Like

 25. likoednederland zegt:

  Aanvulling: Het door Likoed Nederland ingeseinde Pownews besteedde uitgebreid aandacht hieraan. Pownews uitzending van 22 oktober, item start bij 7:35.
  http://www.powned.tv/uitzendinggemist/pownews.html

  Like

 26. baksteen zegt:

  “O God, vergeef ons onze zonden, maak ons sterk, en schenk ons de overwinning op de ongelovigen.

  O God, vernietig de Moslims en degenen die hen steunen.

  O God, verspreid hen, scheur hen aan stukken.

  O God, laat Uw macht en grootheid aan hen zien.

  O God, toon ons uw almachtigheid.

  Onze priester wilde het niet voorlezen en hij wilde Rutte en Samsom er ook niet voor uitnodigen.

  Gek he!

  Like

 27. Omdat Samson en Rutte zoveel empathie hebben voor de islam liggen ze het liefst tussen al die biddende moslims. Vooral Samson. Geert Wilders blijft staan!

  Like

 28. Tom Hendrix zegt:

  @Baksteen 12.21. uur, ik vind het WEL een GOED GEBED waarde BAKSTEEN, dus zeg ik AMEN!

  Like

 29. Jan zegt:

  Fri Nov 16, 2012 7:49pm EST
  U.S. President Barack Obama called Egyptian President Mohamed Mursi on Friday to commend the country’s efforts to help calm the situation in Israel and Gaza
  http://www.reuters.com/article/2012/11/17/us-palestinians-israel-egypt-obama-idUSBRE8AG00M20121117

  Dezelfde dag echter:
  Morsy: Egypt has changed; Israel will pay for Gaza aggression
  During Morsy’s speech, worshipers chanted: “Khaybar, Khaybar, Oh Jews, the army of Mohamed will return,” in reference to a historical battle fought between Muslims and Jews in Saudi Arabia.
  http://www.egyptindependent.com/news/morsy-egypt-has-changed-israel-will-pay-gaza-aggression

  Ik denk dat wij van de gek in het Witte Huis niets hoeven te verwachten

  Like

 30. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 08.57. uur, inderdaad, van de waanzinnige moslim islamobama valt niets te verwachten, de wereld gaat steeds onveiliger worden met deze flapdrol.

  Like

 31. Jan zegt:

  Egyptians Protest the Fall of Islamic Andalusia, Vow to Liberate It

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s