Politiek voor Dummies, binnenkort iedereen zo arm als een kerkrat

De zaken beginnen steeds duidelijker te worden en voorspellingen die op dit weblog en andere alternatieve media weblogs zijn en worden gedaan beginnen steeds meer uit te komen. Het is eigenlijk een kwestie van goed en kritisch de beoordelingen en beslissingen van politici te volgen en dit vooral een lange tijd doen , dan ontdek je vanzelf een rode draad die als het ware constant door alles loopt. Echter je moet wel een kritische blik hebben en begrijpen dat NIETS is wat het lijkt. Dit is buitengewoon belangrijk want de beleidsmakers en vooral de hoge heren achter hen willen ons als bevolking in een soort gedachten keurslijf dwingen (noem het hersenspoeling). Dit doet men middels alle media uitingen, onderwijs etc. enfin,  dat is hier al veelvuldig besproken en behoeft geen verdere uitleg.

Feit is en geloof het of niet Politici zijn GEEN beslissers maar slechts UITVOERDERS. Uitvoerders van de agenda van een groep mensen die ver boven hen gesteld zijn. Dit is niet de Europese Unie zoals velen denken, de EU beleidsmakers zijn evenals Nederlandse politici ook slechts UITVOERDERS en geen beslissers, geen plannenmakers.

Alle politici zijn uitvoerders van een agenda die opgesteld wordt door een elite van superrijke bankiers (centrale bankiers en industriëlen). Middels het instrument van het centrale bankwezen hebben  deze bankiers (eigenaars van de nationale centrale banken) namelijk het FIAT op de geldcreatie van landen verkregen. Dit betekent dat de volledige macht over WIE WANNEER WAAROM HOEVEEL geld krijgt. Er wordt vaak beweerd dat die centrale banken in handen zijn en eigendom zijn van de overheden van de betreffende landen. Dit is één van de zaken die de machtselite de mensen wil doen geloven. 90% van de bevolking in het westen gelooft dit. Het zou tot veel opschudding leiden als iedereen zou beseffen dat de centrale banken wel voor de nationale overheid werken (2 handen op één buik) maar niet in handen zijn van de overheid, het zijn quasi publieke instellingen die in privaat eigendom zijn.

Wat men de bevolking ook wil doen geloven is dat politici beslissen hoe en waar het met een land heen gaat. Politici bedenken alle plannen en wetten en zijn dus eindverantwoordelijk. Dit is echter ook niet waar, de machtselite staat namelijk boven de nationale overheden en de machtselite bepaalt wat een regering moet beslissen en doen. Dus alle belastingverhogingen en het pakken van de middenklassen wordt niet gedaan omdat de regering dit wil maar omdat de machtselite al sinds jaar en dag de oorlog heeft verklaard aan de middenklassen.
Daarom is het ook altijd de middenklasse die de klos is bij een regeringswisseling. Een regeringswisseling is een buitengewoon belangrijk gebeuren. Tijdens een regeringswisseling worden namelijk altijd nieuwe wetten en regels, belastingverhogingen ed ingevoerd. Dit is dus HET moment waarop de machtselite extra (achter de schermen uiteraard) aan de touwtjes trekt om haar agenda uitgevoerd te krijgen.

Wij mogen dit niet weten, wij moeten denken dat Rutte en Samsom dit allemaal met hun adviseurs bepalen. Niets van dit is waar. De input namens de machtselite wordt in Nederland gegeven door  Beatrix en een aantal andere hoge bankiers en industriëlen. Deze geven namens de machtselite door aan de regeringsleiders wat er verwacht wordt en welke kant het op moet en wie de klos zijn e.d. Vervolgens vullen de politici dit verder in maar pas nadat ze precies weten wat er van hen verwacht wordt.

Politici zijn dus uitvoerders van een duistere agenda van een elite. Een van de doelen die deze elite voor de wereld gesteld heeft is een soort nivellering van welvaart. Dit is voor de elite van buitengewoon belang. Dit moet binnenlands gebeuren in de EU landen en daarbuiten, maar ook binnen de EU zelf dus op EU niveau en later wil men dit proberen te bereiken wereldwijd.

Er wordt momenteel veel gesproken over een standaardinkomen (basisinkomen) voor elke wereldburger. Het idee (en het lijkt erg sympathiek) is dat er genoeg geld is en genoeg rijkdom in de hele wereld om iedereen een goed inkomen te garanderen. Het probleem is alleen dat deze rijkdom onevenredig verdeeld is. Het idee is om (uiteraard middels de overheden) ervoor te zorgen dat rijkdom evenredig verdeeld wordt zodat armoede wordt uitgebannen en iedereen een basisinkomen heeft.

Dit is een idee dat rechtstreeks van de machtselite komt. Je hoeft niet gestudeerd te hebben om te begrijpen dat het idee van een basisinkomen voor elke wereldburger alleen kan worden bereikt via een gigantische nivelleringsoperatie, een soortgelijke operatie als welke nu in Nederland (in het klein) via de zorgverzekering wordt uitgevoerd, of waar althans een begin mee wordt  gemaakt door de zorgverzekering INKOMENSAFHANKELIJK te maken. Dit past precies in het plan van het basisinkomen en kan worden gezien als een soort landelijke opstap hiernaar toe. Het idee is om de bevolking te meer en meer te laten wennen aan het feit dat mensen die redelijk verdienen (60.000 euro per jaar is slechts middenklasse) niet het recht hebben om meer over  te houden als iemand die het minimum inkomen heeft of iemand die slechts een uitkering heeft.

Op EU niveau wil men dit ook bereiken. Men wil bereiken dat een Griek evenveel verdient als een Nederlander en een even hoog pensioen krijgt als een Nederlander. Griekenland is altijd economisch een stuk minder sterk geweest als Nederland, dit heeft te maken met culturele achtergronden enzovoorts, allemaal bekend. Als een Griek dus evenveel moet verdienen of krijgen als een Nederlander, kan dit niet anders betekenen dat een gigantisch deel van het verdienvermogen van Nederland moet worden overgeheveld naar Griekenland, want wij verdienen nu eenmaal meer, werken harder, hebben een sterkere economie dan Griekenland en dit zal zo blijven (ook al zegt Klaas Knotwilg dat het over 5 jaar in Griekenland heeeeeel goed zal gaan)

Ziet u de rode draad al? Hij is reeds zo duidelijk aanwezig dat je wel moet concluderen dat er een gigantische nivellering gaande is en dat het doel is Iedereen even rijk of beter gezegd iedereen zo arm als een kerkrat.

Iedereen???? Nee niet iedereen. Het gaat hier slechts om de zogenaamde Jan met de Pet. De mensen die van arm tot middenklasse kunnen worden gerekend, Het gaat hier wel om pakweg 80% van de bevolking van de EU (waarschijnlijk ligt het percentage dichter bij de 90%). Dit zijn de mensen die de machtselite tot slaaf wil maken. De overige 10% zijn of mensen die in hoge posities voor de machtselite werken of mensen die onafhankelijk van de elite rijk zijn geworden.

Vergis u niet, die overige 10% succesvollen wordt ook wel gepakt want dit zijn grosso modo ook vijanden van de machtselite, maar het doel is sinds jaar en dag de middenklasse nivelleren, want dat is de grote groep mensen waar een grote som geld ligt en procentueel is dit (met de armen uiteraard) de grootste groep. De armen hoeven ze niet te pakken want die hebben al niets, het is genoeg om de armen tot slaaf te maken, maar de middenklasse moet arm worden gemaakt en daar is men nu in supervaart mee bezig.

De tijd dringt voor de elite, wil ze haar agenda kunnen uitvoeren om de wereld tot slaaf te maken, dan moet ze snel zijn en ze beseft dit terdege. Het internet heeft velen de ogen geopend en velen doen beseffen dat hetgeen wat de MSM verkondigt niets meer en minder dan sprookjes zijn, de MSM verkondigt nóóit de waarheid, of slechts de halve waarheid, zodanig verpakt dat het waar lijkt maar toch net niet waar is. Verder past de MSM censuur toe, ze bericht niet over zaken die de elite onwelgevallig zijn, maar de alternatieve media doet dit wel.

Daarom heeft de elite haast, voordat het te laat is wil men haar doel bereiken, Nederland is één van de meest slaafse volgers van de elite agenda’s ter wereld, Naast Nederland zijn ook Groot-Brittannië, de VS (bakermat van de elite) en nog een aantal landen slaafse volgers, maar er zijn ook een aantal landen waar de elite (hoewel ze daar de centrale bank uiteraard ook in handen hebben) moeite hebben om de regeringen hun agenda op te leggen.

Helaas, Nederland behoort niet tot deze landen en we zullen dat tot onze schade en schande nu heel erg  snel gaan merken

Bron:

http://www.geennieuws.com/2012/11/politiek-voor-dummies-binnenkort-iedereen-zo-arm-als-een-kerkrat/

(h/t Wachteres via Martha)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

73 reacties op Politiek voor Dummies, binnenkort iedereen zo arm als een kerkrat

  1. Daniel Deblaere zegt:

    Vriendelijke groet en uiterste dankbaarheid voor uw bijdragen, een Vlaamse kerkrat.

    Like

  2. luckybee zegt:

    Dat gebeurde toch ook in alle oostblock landen en de Soviet? Op de nomenclatura na was iedereen kerk arm.Daar om moeste de jeugd gaan protistueren, om te kunnen leven.Dat zijn wij geloof ik helemaal vergeten

    Like

  3. luckybee zegt:

    Ppprostitueren wordt er mee bedoeld.

    Like

  4. marijke zegt:

    Bravo Wachteres.

    Like

  5. En daarom wordt er door Rutte zo vaak overleg gepleegd met Bea Bilderberg. Maar dat was ons hopelijk inmiddels al duidelijk… hoop ik.

    Like

  6. Martha zegt:

    Vanmorgen dit artikel al doorgegeven aan Amsterdam Post.

    Nee mensen, hier worden wij niet vrolijk van.
    Er komt een partij ellende op ons af, ongeevenaard.

    De middeninkomens worden bewust weggevaagd.

    My goodness, ik mag toch hopen, dat zelfs de meest verstokte positievelingen
    eindelijk de ogen worden geopend.

    Ik vraag mij af, wat doe ik eigenlijk nog in dit land bestuurd door mensen
    met een totale minachting voor hun broodheren.

    Ik ben er klaar mee!!

    Like

  7. Tom Hendrix zegt:

    Wachteres bedankt voor het artikel. Dit verklaart, en wij wisten dat al, waarom KOHL en MITTERAND in 1992, haast hadden met het oprichten van de EU. En dat de OVERHEID tegen ons is, daar heeft @ Linsky al diverse malen voortreffelijk op gewezen. Uiteindelijk is het ultieme doel van deze verraderlijke elite, waaronder de BILDERBERG MAFFIA met Mw. von AMSBERG, ons tot slaven te degraderen voor de NIEUWE WERELD ORDE, een goor satanisch COMPLOT!

    Like

  8. Petrossa zegt:

    De 75% tax in frankrijk voor de rijken past niet echt in dit plaatje, plus de hogere winstbelasting voor grotere bedrijven met daarnaast een verhoging van het minimumloon. De wet is net goedgekeurd door het parlement dus hij gaat 2013 echt gewoon in.

    Lijkt me twijfelachtig dat dit ‘complot’ zonder Frankrijk kan worden ingevoerd.

    Like

  9. Lytha zegt:

    NU KAN IK UW SITES NIET MEER OPENEN!

    Like

  10. E.J. Bron zegt:

    @Lytha

    Vreemd. Alles werkt hier weer prima en ik heb ook geen klachten van andere reaguurders….

    Like

  11. Wachteres zegt:

    @ Martha 17.43u.

    Klopt Martha, eerlijk gezegd had ik de link van jou overgenomen.

    E.J. uiteindelijk komt die link dus van Martha.

    Maar het bericht blijft er even belangrijk om.

    Like

  12. Wachteres zegt:

    Ha Ha ! Onze webmaster blijft toch alert! 😛

    Like

  13. E.J. Bron zegt:

    Als je iets doet, moet je het goed doen Wachteres! 😉 😀

    Like

  14. Ook hier geen problemen (Firefox)

    Like

  15. Wachteres zegt:

    Precies, ere wie ere toekomt! 😆

    Like

  16. Martha zegt:

    @wachteres, maakt niet uit wie wat ergens plaatst. 😆

    Als ik jou was bleef ik voorlopig maar in D.
    Hoewel het leven daar ook een stukje duurder wordt, zo las ik in een reactie.

    Het is toch niet te geloven hè.

    Like

  17. G.Deckzeijl zegt:

    On topic: er moet veel meer VERZET komen in dit land, mensen moeten er aan de haren BIJGESLEEPT worden dat wat nu aan de gang NIET meer kan, grootschalig nationaal VERZET!!!

    Like

  18. Martha zegt:

    @G.D.

    Massaal onze ziektekostenverzekering opzeggen!

    Like

  19. Wachteres zegt:

    @ Martha 20.33u.

    Dat doen we zeker, Martha. Nu ons huis niet vlot verkoopt, krijgen we tijd om na te denken.

    Like

  20. Martha zegt:

    @wachteres

    Nog iets “leuks” om te lezen en geniet intussen van Frank & Bing!!

    http://www.geennieuws.com/2012/11/hans-spekman-het-feestje-is-over-en-n/

    Like

  21. G.Deckzeijl zegt:

    @Martha 21:37 Goed plan! Maar voordat je een heel volk in beweging hebt, ben je zomaar 3 generaties verder. En wat zou het mooi zijn als alle huurders tegelijk een huurSTAKING begonnen en wat zou het mooi zijn als alle autobezitters 2 weken hun blikjeopwielen zouden laten staan en alle rokers in één klap zouden ophouden met roken?
    Hoeveel accijns zouden de heren plucheplakkers dan wel niet mislopen??
    Nee, Martha, dat beleven we niet, de meeste Nederlanders kunnen nog net genoeg nadenken op weg naar de plee dat ze de broek van de kont moeten trekken(om rotzooi te voorkomen),maar saamhorigheid hebben ze absoluut geen kaas van gegeten. Was ik de oorlog wel anders, weet ik van mijn ouders die al jaren dood zijn. Zie verder staatsgreep op AP.
    Doei!

    Like

  22. G.Deckzeijl zegt:

    Eén na laatste zin ik moet IN zijn.

    Like

  23. Lucky9 zegt:

    Ik heb sympathie voor het standpunt van Arie Kanarie: Ik citeer:

    “Oooh trouwens, de hele politiek lading geeft soms aan dat mensen met een bepaald IQ niet mogen stemmen, is er wel eens een onderzoek geweest naar het IQ van de politici?

    Volgens mij hebben die politici echt het IQ van een poffertje gezien de resultaten van het regeerakkoord. Bij mij is 1+1 nog altijd 2; Bij politici is 1+1 min 26 en dan nog achterlijk reageren in de trend van, joh dat wist ik niet?”

    Hoe kan men als Hollander zo stupide zijn!? Ik pas, mijn Vlaams IQ is begrensd. Hellup!

    Like

  24. willemientje zegt:

    HF

    Heeft op DVC en ook hier, een vrij eenvoudig uit te voeren aktie uitgevogeld, iedereen meld zich op dezelfde dag ziek, niemand hoeft van huis, en het heeft efect, de moeders hoeven zich geen zorgente maken over de kinderopvang, want ze blijven zelf ook thuis,

    Maar hoe krijgen we het schaapjesvolk zo ver,
    wie kan een nationale oproep verzorgen, bij zo’n stom ” feestje in Haren” lukte het wel

    Volgende vraag, durft het schaapjesvolk?

    Like

  25. willemientje zegt:

    Effect, natuurlijk sorry meester(smile)

    Like

  26. willemientje zegt:

    We kunnen nu allemaal Samson life zien liegen bij nieuwsuur

    Like

  27. E.J. Bron zegt:

    En meldt met dt Willemien!!!! 😉 😀

    Like

  28. Martha zegt:

    Oh, oh, @ E.J. en dat tegen Willemientje, die zulke prachtige gedichten schrijft.

    Ik hoop dat ze je vergeeft. 🙂

    Like

  29. rommel zegt:

    Ik heb mezelf een trucje aangeleerd -met ‘d’- om te weten wanneer wanneer een werkwoord met ‘t’, ‘d’, of ‘dt, wordt -met ‘dt’- geschreven. Veel simpeler en ook nog is korter uitleg dan de taal-ayatollah hier ooit is heeft proberen te beleren. Je onthoudt -met ‘dt’- het woord ‘Kofschip’. Als een werkwoord eindigt -met ‘t’- op 1 van de letters in ‘Kofschip’ sluit het met een ‘t’.
    Voor de rest vervang je in gedachte het werkwoord door het woord ‘help’. Als het in de zin als ‘helpt’ klinkt -met ‘t’- kwak je er een ‘t’ achter, anders een ‘d’. Zo simpel is het.
    Kan niet begrijpen dat er van die ouwe lui zijn die met het rietje over hun vingers daar 12 jaar over gestudeerd -met ‘d’- hebben.

    Like

  30. willemientje zegt:

    Ik zal mezelf onmiddelijk op de gang zetten!!

    Like

  31. Piet Klont zegt:

    Kun je dit nog ‘ns uitleggen Rammel? Maar dan graag in gewoon, helder Nederlandschschsch?

    Overigens was je comment gisteren in het Kletscafé hilarisch en monsterachtig goed!!
    Zelden zó gelachen!

    Like

  32. rommel zegt:

    Ik geef toe dat mijn uitleg een beetje wazig is. Maar dat waren mijn studieboeken ook. Dus neen maar een pot bier of een vette joint en lees de boodschap 100x voor jezelf luid op voor. Dan valt het kwartje wel. Het geniale zit in zijn eenvoud en minder.

    Like

  33. Ko Lumbus zegt:

    Het woord ‘kwak’ is het enige dat helder is, in het licht van de doorsnee comments van geachte afgevaardigde rommel. Hoewel, helder…?.

    Like

  34. rommel zegt:

    @Klont
    De reden dat ik gisteren tijdens je discussie met Moor en Chaos ingreep met mijn eigen visie van de gang van zaken – de enigste correcte trouwens, valt niets over te lachen – was omdat je de
    controle begon te verliezen ,en aan te passen aan hun kneuterige gedrag van debatteren. Erger nog, je begon verborgen excuses aan te wenden voor je man zijn, je was op het punt een schande te vormen voor alles met ballen in zijn broek. Vandaar. Niet serieus nemen is het devies met die ouwe draken.
    Dat Ko nu weer, tijdens eeuwen van onzichtbaarheid, zich geroepen voelt om op mij zienswijze op de gleuvenbrigade te reageren, bewijst wel weer mijn gelijk in diagnoses op die zeikdraken.

    Like

  35. rommel zegt:

    Ben een paar letters vergeten in mijn geestdrift om te reageren. Hoe noem jij dat ook alweer met een excuusreactie om je taalfouten goed te praten?
    Typo’s?
    Je bent zelf een typo.

    Like

  36. rommel zegt:

    Wat ook wel altijd leuk is dat die vrouwenbillen uit je reacties de verborgen onbedoelde dubbelzinnige woorden er weten uit te zuigen om met hun borrelnootjes erover heen te gaan glijden. Tijd dat ik aandelen in een vibrator fabrikant neem. Word ik rijk.

    Like

  37. Ko Lumbus zegt:

    ‘Vrouwenbillen… zuigen… glijden….vibrator’ @Rommel, lul terug in je broek en on-topic!
    Over dummies in de politiek gesproken, In België pleit Joods Actueel voor een cordon sanitaire rondom de dummies van de Partij Van De Arbeid.

    http://joodsactueel.be/2012/11/04/tijd-voor-cordon-tegen-extremistische-pvda/

    Like

  38. rommel zegt:

    Jij bent begonnen Ko. Waar ik zelfs met je geile Freudiaans openbaring van ‘kwak’ ter goede trouw was en geen kwaad woord in zag kwam jij daar uit je nachtkastje. Het zegt meer over jou dan mij. Zoals iedereen bekend is, verloochen is mezelf niet in valse bekentenissen onder schuilwoorden in naam van een ander om vooruit te komen waar ik voor sta.
    Geile neukseks!
    Hoop dat die Tarzan van jouw met milieuvriendelijke oplaadbare batterijen geladen is.
    Denk groen.

    Like

  39. rommel zegt:

    Weet je trouwens hoe je die zeurkoeien van repliek kan dienen?
    Een voorbind-dildo – strap-on – in de postbus douwen met een visitekaartje van ‘Fuck you!’.

    Like

  40. Piet Klont zegt:

    @Rammel: Ik wil niet dat ze mij een webschoffie gaan noemen zoals ze jou noemen.
    Daar ben ik doodsbang voor!
    Bovendien schrijf ik niet in ’t Zweeds. Die taal ben ik niet machtig, zoals jij!
    😀

    Like

  41. Ko Lumbus zegt:

    Duidelijk zat weer , rommel, ‘geile neukseks!’, waar het hart van vol is….

    Like

  42. Piet Klont zegt:

    Ach, en die helleveeg , dat chaotische ding beweert nu dat ze de tent daar verlaat, het is haar te min!
    Ze heeft uit frustratie mijn echte naam daar ook neergeplempt, bij gebrek aan argumenten.
    How low can you get….
    Maar voor wie geïnteresseerd is, gauw kijken!!
    Ik heb hun namen ook, maar er is nog altijd iets als een soort internetcode dat je die niet gebruikt, althans, dat dacht ik.

    Like

  43. rommel zegt:

    Had altijd gedacht dat Piet Klont je echte naam was Klont. Vond het wel een echte Hollandse geuzennaam waar je trots op kon zijn. Maar troost je, mijn geboortenaam is eigenlijk niet waar ik hier door het internetleven ga. Mijn werkelijke naam is een verbastering van mijn werkelijke vader, die het het eerste neukvriendje van mijn moeder was , een jodenjong, met de aanvullingen van mijn criminele echte vader waar ik de chromosomen mee moe delen, die je in in alle goeie maffiafilms tegenkomt, aangevuld met een paar heilig uit de bijbel waar ik goeie sier mee kan maken. Ik weet. Het klinkt nogal ingewikkeld.
    Maar dat is het ook.

    Like

  44. rommel zegt:

    Sorry. Kon het niet laten. Het bloed kruipt enzo.

    Like

  45. Piet Klont zegt:

    Rommel, het gaat er om wie je je voelt.
    Ik voel me een heuse Klont!!
    En daar ben ik trots op.
    Maar ik ben jaloers op hoe jij schrijft, ouwe rukrups!
    😀

    Like

  46. Piet Klont zegt:

    My Name is Klond.
    Pete Klond!

    Like

  47. Martien Pennings zegt:

    Sorry, maar dit hele artikel is een perfect pakketje primitieve paranoia.
    Dit is allemaal zo’n verschrikkelijke onzin, dat ik niet zou weten hoe het op redelijke wijze te kritiseren.

    Like

  48. E.J. Bron zegt:

    @Martien

    Oké LOL! 😀 😆

    Like

  49. Wachteres zegt:

    Martien, 4.49u.

    Jaren geleden moest Henk V. een aantal weken op herhaling voor militaire dienst.

    In zijn afdeling zat iemand uit de hogere regionen van Philips.

    In een gesprek zei die persoon: “Wie beslissen, denk je, over wat er gebeurt in de wereld? De regeringen?

    Geloof het maar niet! Dat doen wij, de multinationals en de banken.

    De regeringen voeren uit wat wij voorschrijven”.

    Like

  50. Wachteres zegt:

    @ 7.53U.
    Piet Klont, WAKKER WORDEN!

    Dit is oud nieuws uit 2011. Heeft uitgebreid op AP gestaan. Is met een sisser afgelopen.

    Like

  51. Piet Klont zegt:

    Wat ze daar niet voor vuil spuien.
    Maak je borst maar nat Martien, jij wordt natuurlijk ook weer genoemd!
    Hoe ze dáár nou toch op komen….
    Intelligent zijn ze hoor, daar op die achterlijke frontale blotekontenpagina!

    Like

  52. Piet Klont zegt:

    Je hebt me gode zij dank wakker gemaakt Waitress….was het echt een nachtmerrie?
    Dan heb ik nog een appeltje te schillen met iemand.

    Like

  53. Piet Klont zegt:

    Je hebt dus gelijk, Wachteres.
    Evenwel klaagde Avidia, die altijd AP trouw bezoekt, dat ze er vandaag niet op terecht kon waarna iemand het kennelijk grappig vond om die snelkoppeling er onder te zetten en te stellen dat dit de oorzaak was.
    Ziekelijk.

    Like

  54. Tom Hendrix zegt:

    @Wachteres 07.54. uur, klopt, ik kan me nog goed de uitspraak herinneren: ” de 100 van Mertens”, uit de late 50 er jaren. regeringen zijn slechts de paladijnen van de werkelijke machthebbers.

    Like

  55. Ik denk dat dit exact weergeeft wat het groepje realisten altijd al hebben geschreven (waaronder ondergetekende), t.w.: de Bilderberg doofpot! Bij de bijen is dit ook zo, je hebt de Queen bee, de verzorgers (de regering) en de werkbijen (het volk), die er alles aan doen om de Queen bee vet te mesten zelfs ten koste van hun eigen leven!

    Like

  56. De Witt. Het is voor kinderen ook altijd moeilijk om te bewijzen dat Sinterklaas en Roodkapje niet bestaan, maar die kinderen krijgen bij het volwassen worden in elk geval hun gevoel voor realiteit! Hetgeen je niet van elke volwassene kunt zeggen! Ook in dit geval kan men uitgaan van: “waar rook is ook vuur is” En al is deze rook voor degenen met ingegroeide oogkleppen niet zichtbaar, er zijn nog steeds andere zintuigen, zoals de reuk! And in this case it smells fishy!!!…

    Like

  57. De meeste Amerikanen geloven ook nog steeds dat Obama heiliger is dan de Paus!

    Like

  58. correctie: “negeren” moet zijn “te lezen”

    Like

  59. “De moderne mensheid kenmerkt zich als een onwetende en op angst gebaseerde gemeenschap, die haar macht heeft weggegeven aan corrupte bewindslieden. Het credo van kerk en staat is sinds het Romeinse Rijk heel duidelijk: “Houd ze arm en dom”.

    Like

  60. Moderator, waarom is mijn reactie op de vraag van deWitt om bewijzen te leveren weggehaald?

    Like

  61. O.K. is nu weer zichtbaar!

    Like

  62. Piet Klont zegt:

    Ik ben een wandelend complot en ik ben het geheel eens met realpredictor!
    En net zo goed als dat de Gebr. Grimm al lang dood zijn, zijn de Gebr. DeWitt dit ook
    G R I J N S !

    Like

  63. Piet, wat hier staat is nog niet eens de helft van wat er werkelijk achter de schermen afspeelt. Wij worden gigantisch bedonderd Lees dit ware verhaal maar met bijbehorende onderschepte bewijzen, die middels Gestapo-achtige methoden van onze bestuurders van internet is gehaald: “FALENDE GROOTBANK BEDRIEGT NIET ALLEEN ZIJN KLANTEN MAAR OOK DE MEDIA * LUISTER NAAR EEN UNIEK GESPREK VAN BIJNA ANDERHALF UUR MET ING TOP-VOORLICHTER RAYMOND VERMEULEN OVER DE SITUATIE BIJ ING * ZOIETS IS NOG NOOIT EERDER GEPUBLICEERD.”
    http://www.klokkenluideronline.net/artikel/10566/ing-achterbaks-crimineel-en-failliet

    Like

  64. p.s. de opnames zijn verwijderd en linken op bovengenoemde site werken helaas niet meer, maar er staat meer dan genoeg om te concluseren dat dit tussen de ‘geheime dossiers’ in de doofot (i.c. beerput) zijn beland!

    Like

  65. oogenhand zegt:

    Nivelleren is helemaal niet erg. Het zijn gewoon de centen van de oliesjeiks die met míj genivelleerd moeten worden. Uiteraard blijft er ook wat over voor de hongerige kindjes in Afrika. En uiteraard gratis olie, of eeuwig vuur!!!
    Een andere goede maatregel zou het afschaffen van het minimumloon kunnen zijn, zodat ik eindelijk aan het werk kom. Werken voor een uitkering is bedacht door David Duke.

    Like

  66. Aegolius cs zegt:

    Complottheorieën zijn uitermate boeiend en worden “uitgevonden” door de onbeantwoorde vragen van degene die er niet bij betrokken zijn en welke rijzen bij grote gebeurtenissen of “geheime” genootschappen die niet langer geheim zijn, zodra erover wordt geschreven. Edoch blijft over: waar rook is zal vuur zijn.

    Over Bilderberg is al het een aangehaald. De The Carlyle Group is met de mannetjes ook interessant: http://nl.wikipedia.org/wiki/The_Carlyle_Group
    Nog even ’n aardig videootje:
    Iron Triangle – The Carlyle Group Exposed (Ned. ingesproken/ondertiteld)
    httpv://video.google.com/videoplay?docid=7094545816220336237#

    Maar deze mag ook niet ontbreken:

    Geruchten op het worldwebside?
    Ik wil het u niet onthouden:
    The History of the House of Rothschild
    Andy Hitchcock explains the timeline he wrote for the Rothschild family:
    The Rothschilds have been in control of the world for a very long time, their tentacles reaching into many aspects of our daily lives, as is documented in the following timeline. However, before you jump to the timeline, please read this invaluable introduction which will tell you who the Rothschilds are as oppose to who they claim to be……………………..

    http://www.iamthewitness.com/DarylBradfordSmith_Rothschild.htm
    The Rothschilds

    http://www.bibliotecapleyades.net/esp_sociopol_rothschild.htm

    Smullen maar, hoewel ik het geheel eens ben met de inhoud van uw artikel: Wachteres & Martha.
    Komt voornamelijk doordat ik tot het volk behoor en het volstrekte vertrouwen heb regeringen en de geschiedenis (cynisch mode).

    Like

  67. “Wat gisteren complottheorie is kan morgen de waarheid worden als we vandaag onze ogen open doen!”

    Like

  68. Hoe je draait of keert, perceptie is realiteit (ons waarnemingsvermogen is de beste graadmeter!) Of er ‘duistere machten’ meespelen of niet, niemand kan ontkennen dat we grandioos genaaid worden, waarbij het bijna onmogelijk is om de klok terug te draaien! Laten wij niet vergeten, dat de crisis waarin wij en andere landen ons bevinden slechts tot stand kon komen juist door die politici , bij wie slechts het eigenbelang primair staat, en ongestraft hun gang konden ( en nog steeds kunnen) gaan. Niemand die wij daar over horen!
    Het kan me geen barst schelen wie of wat achter deze dictatoriale groep zit, zolang ze maar van onze zuurverdiende centen afblijven!!!

    Like

Plaats een reactie