Frankrijk: geen spermatozoïden, geen ballen

Screenshot_50

De Fransen hebben te weinig spermatozoïden. De eigenlijke vraag echter luidt: hebben ze überhaupt ballen?

Al geruime tijd laten ze met zich sollen door moslims. Die knallen Joden af, schoppen rellen in de voorsteden, bedreigen Frankrijk vanwege een boerkaverbod met terreur, blokkeren de straten met gebeden en hebben een complete grote stad met Kalasjnikovs onder hun controle gebracht. En stellen uiteraard al die 1000 eisen, die ons zo langzamerhand bekend voorkomen: hier een moskee, daar eentje, en daar nog eentje… steeds hoger, steeds groter, steeds Oriëntaalser en dan nog dit en dat. En alles halal.

Maar de Fransen hebben het ongehoorde geluk een vrouw zoals Marine Le Pen als politica te hebben. Een moedige vrouw, die deze hele problematiek uitermate serieus neemt en vecht voor de terugkeer van verstandige regels. In Frankrijk en in Europa.

En dan dit:

Neue Zürcher Zeitung:

Vanwege onderzoek in verband met de beschuldiging van opstoken tot rassenhaat heeft de Franse regering verzocht om de opheffing van de immuniteit van de Europarlementariër Marine Le Pen. De 44-jarige is de chef van de “rechts-extreme” (aanhalingstekens van vertaler) partij Front National (FN). Het Ministerie van Justitie zou eind november een dienovereenkomstig verzoek hebben gedaan aan de president van het Europees Parlement, Martin Schultz, zei een woordvoerder van het ministerie in Parijs. Achtergrond zijn volgens justitiële kringen uitlatingen van Le Pen op 10 december 2010 in Lyon, toen de openlijke islamitische straatgebeden in Frankrijk vergeleek had met de Duitse bezetting. Het Openbaar Ministerie in Lyon had in januari 2011 een vooronderzoek geopend vanwege het opstoken tot rassenhaat. Volgens informatie uit justitiekringen heeft intussen een onderzoeksrechter opdracht gekregen het onderzoek op zich te nemen. (…)

Frankrijk schaft zichzelf af… In plaats van de naziknuppel tegen Marine Le Pen uit te pakken, zou Frankrijk beter achter Israël kunnen gaan staan bij de VN – huichelaars!

Zie ook:

http://www.english.rfi.fr/europe/20121211-france-asks-eu-parliament-lift-le-pen-immunity-over-muslim-occupation-comments

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=34968#more-34968

Auteur: Redactie Zukunftskinder

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Dhimmitude, Frankrijk, Islamisering, landverraad, Naïviteit, political correctness, Socialisten, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

3 reacties op Frankrijk: geen spermatozoïden, geen ballen

  1. Jan zegt:

    Marine Le Pen zei dan ook iets schandaligs, namelijk dat de openbare weg geen gebedsruimte is en dat doet denken aan de Duitse bezetting.

    Like

  2. Aegolius cs zegt:

    Tja, Deutsche pers: leidt de aandacht maar af van haar eigen Thilo Sarrazin en Bondsdag probleem dat de islam een onderdeel en geloofsvrijheid der Bundesrepublik Deutschland wordt geacht, zoals Horst Köhler en Wulff eerder hebben uitgedragen. Wellicht voor het Deutsche gelovig volkje er een lampje gaat branden met de Kirchensteuer. De Staat dat geloof financieel faciliteert…… waarvan de islam over enige tijd eenzelfde aanspraak zal kunnen maken, hetgeen Frankrijk al eeuw of wat terug heeft afgeschaft!
    En met een Deutsche Poop Benedict die voetwassingen pleegt na de Regensburg Lezing met de deurwaarders die onderwijl het Vaticaan genoegzaam opnamen.
    En Frankrijk te beschuldigen vanuit het Christelijk systeem niets te ondernemen?!
    Deutschland, kijk naar uzelf.

    Like

  3. guusvelraeds zegt:

    Wanneer gaat de politiek correcte meute een keer begrijpen dat Kritiek op de Islam niets met ras te maken heeft. Je hebt immers Europeanen die moslim zijn, Afrikanen, Arabieren, Aziaten en zelfs Chinezen die moslim zijn. Zouden er overigens ook Eskimo’s zijn die zich bekeerd hebben tot de Islam?

    Like

Plaats een reactie