Aflaatbetalingen aan de moslims: Khaled el Masri – 60.000, Libische vluchtelingenfamilie – 4 miljoen…

Screenshot_26

De moslimterrorist Khaled Al-Masri

Ooit kwam er een predikant genaamd Luther in opstand, omdat de katholieken aan aflaathandel hadden gedaan om daarmee de meest prachtige kerken te bouwen die de wereld ooit gezien heeft. En deze aflaathandel was bovendien ook nog vrijwillig. Heel anders deze schadevergoedingen aan de moslims, die hen, over onze hoofden heen, op de meest schandalige manier worden toegestopt, zonder dat wij het recht krijgen de verbanden te controleren en eventueel af te wijzen.

Over de betalingen aan de moslimterrorist Al-Masri kun je bij QuotenQueen , PI-News of in de reguliere media lezen:

De Libanees Khaled el-Masri, die in 2003 door de Macedonische autoriteiten op verdenking van terrorisme uitgeleverd werd aan de VS, krijgt € 60.000,- schadevergoeding. Dat heeft het “Europese Gerechtshof voor de Mensenrechten” beslist. Volgens het vonnis zouden de mensenrechten van de ook na zijn vrijlating in Duitsland nog steeds islamitisch en burgerlijk criminele geweldpleger door de uitlevering geschonden zijn. Een psychische schade werd in psychiatrische onderzoeken uitgesloten. Of Macedonië moet betalen of dat dit rechtstreeks door Duitsland wordt overgenomen, wordt niet duidelijk uit de meldingen.

DIE WELT bericht:

Een verachtelijke Libische moslimfamilie komt de Britse belastingbetaler nog duurder te staan. Destijds had eigenlijk Lord Milliband met de Libiërs gekonkelfoesd, zelf geen oer-Engelsman.

Groot-Brittannië moet 3,5 miljoen luizige dollars schadevergoeding betalen aan Libië. De “vluchteling” Sami al Saadi en zijn “familie” werden “illegaal” naar Libië uitgezet, toen Gadaffi daar nog heerste.

De terroristenzender Al Jazeera beweert dat de Mohammedaan door zijn eigen Libische broeders werd gefolterd en dat niet de sadistische broeders in Libië voor deze folteringen verantwoordelijk zouden zijn, maar de mensen in Groot-Brittannië.

Zodoende kan Sami al Saadi samen met zijn folteraars het geld in de Libische kroegen verbrassen en zich doodlachen over de domme, werkende Britse belastingbetaler.

Met een beetje kwade wil zou men kunnen denken dat deze politici er doelbewust voor zorgen dat deze moslims met zulke rechters onder één hoedje spelen en hoe hoger de schadevergoedingen, des te beter. Zo heeft Groot-Brittannië al herhaaldelijk heel gemakkelijk zulke betalingen aan moslimterroristen gedaan. Ook Canada heeft ongeveer 6 jaar geleden 9 miljoen Canadese dollars aan een Syrische terrorist betaald. En Zwitserland aan een Koerd 700.000,- Zwitserse Franken.

Omgekeerd functioneert dat nooit. Pakistan hoeft zelfs geen cent aan ons te betalen, hoewel daar heel veel terroristen worden verzorgd, die daarna overal ter wereld aanslagen plegen, waarbij Europese, ook Duitse, mensen sterven. Ook Turkije hoeft niet te betalen als de ongenode Turkse staatsburgers in Duitsland rellen schoppen, mensen vermoorden, vrouwen verkrachten, politieagenten verwonden en enorme schade veroorzaken. Deze schandalige aflaathandel zal ons er op zekere dag de juridische motivering voor leveren om al die moslimlanden tot hoge herstelbetalingen te veroordelen. Dat zal geschieden op de dag dat de mensen het weer voor het zeggen hebben bij de mensenrechtenrechtbanken…

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/12/14/ablaszahlungen-an-den-muslimen-al-masri-60-000-libysche-fluchtlingsfamilie-4-millionen/#more-40416

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Elite, Islam, landverraad, Linkse Kerk, Moslims. Bookmark de permalink .

3 reacties op Aflaatbetalingen aan de moslims: Khaled el Masri – 60.000, Libische vluchtelingenfamilie – 4 miljoen…

 1. Jan zegt:

  Geheel EU-conform want kampbewoners in Vinkenslag kregen hetzelfde bedrag. Dat is dus goed op elkaar afgestemd.

  Like

 2. jowitteroos zegt:

  Europees gerechthof schendt zelf de mensenrechten………………..

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @jowitteroos 13.14. uur, inderdaad Jo. Deze gore rode verraders zorgen er wel voor, dat wij constant de beurs moeten blijven trekken. Onze eigen politici zijn schuld aan deze situatie, de fascistische EU en de massale toeloop van islamisten naar Europa! Daar komt deze schandalige gang van zaken nog eens bij. Met de dag groeit mijn woede, tegen de RODEN en de zgn. POLITIEK CORRECTE WEGKIJKPOLITICI!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s