Instructieboek voor het Amerikaanse leger: vrouwenrechten niet verdedigen, de Taliban respecteren…

Screenshot_25

Kijk eens goed naar de gezichten van deze edele cultuurmensen: de Taliban zeer dicht bij

Om zijn Mohammed-broeders tevreden te stellen, laat Obama zijn leger de rechten van vrouwen ignoreren en vriendschap sluiten met de moslimterroristen. Dit zou al op de militaire academie aan de soldaten worden bijgebracht: moordenaars, terroristen, vrouwenmoordenaars moeten allemaal gerespecteerd worden – voor zover ze tot de monstergod Allah bidden:

Een gepland leerboek voor het Amerikaanse leger vertelt de soldaten dat ze de Taliban niet moeten beledigen en geen vrouwen moeten verdedigen.

Het boek is bestemd voor soldaten die dienst doen in Afghanistan en vertelt hen om niets slechts te zeggen over de Taliban; ze moeten zich niet uitspreken voor de rechten van de vrouwen; ze moeten de pedofilie van de moslims absoluut niet bekritiseren. En de generaal, die opdracht kreeg om het boek te schrijven, is helemaal niet blij met zijn opdracht.

Hoe zou hij dat ook moeten zijn? Daarmee trapt de Obama-regering op de meest gevoelloze wijze van de wilden op onze duizenden jaren oude cultuur, op onze waarden, op de ridderlijkheid van de mensen van het Avondland, die hun leven opofferen om “vrouwen en kinderen eerst” te redden. Onze cultuur slooft zich uit voor de zwakken, niet zoals bij de apen, waar altijd de pasja als eerste komt en waar de zwakken altijd achteraan moeten staan. Als men de zwakken achteraan moet laten staan, dan moeten de moslims helmaal naar achteren geschoven worden – want dat zou precies de ethiek van de wilden zijn: absoluut geen respect voor zwakke, waardeloze mensen. Nogal wiedes dat de generaal deze dissonantie, deze ideologische verscheurde toestand niet zomaar kan vertegenwoordigen. Geen mens, die echt het verstand van een mens heeft, kan zoiets fijn vinden.

Het ontwerp is het nieuwste militaire handboek en wil te verstaan geven dat de Amerikaanse soldaten er zelf schuld aan zijn als Afghaanse terroristen in soldatenuniformen hen doden, omdat ze onbenullen zijn en de edele cultuur van de Afghanen niet kennen. Aldus d eindruk in de Wall Street Journal, die inzicht had in het 75 pagina´s tellende document. Maar de boodschap dat men met moslims net zo moet omgaan als met verse eieren, komt de generaal van de marine John Allen, de hoogste commandant in Afghanistan, niet echt goed uit.

Fox News

Het aanpappen met de laagste van alle menselijke culturen is eenrichtingverkeer: omgekeerd mogen de vertegenwoordigers van deze oncultuur ons allemaal minachten, als “ongelovigen” beschouwen, zich tegenover vrouwen gedragen als zojuist uit het oerwoud ontsnapte apen en elkaar er wederzijds mee opgeilen dat ze in hun honingpottenhemel komen als ze ons genoeg haten en als ze ons “ongelovigen” doden…

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/12/14/ausbildungsbuch-fur-das-us-militar-frauenrechte-nicht-verteidigen-die-taliban-respektieren/#more-40412

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, Islam, landverraad, Linkse Kerk, Taliban, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

18 reacties op Instructieboek voor het Amerikaanse leger: vrouwenrechten niet verdedigen, de Taliban respecteren…

 1. Obama is gek, net zoals al zijn aanhangers! Omdat ze respect voor de islam hebben…

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  @Jack Terrible 21.51. uur, deze muzelman Obama, is door verkiezingsfraude weer in het Witte Huis terecht gekomen. Deze man is een gevaar voor de hele wereld, hij is a puppet on a string voor de NWO!

  Like

 3. Als Mobama op deze manier meer zieltjes wil winnen voor de islam, want dat is het eigenlijk, waarom zouden er dan nog militairen in Afghanistan moeten zitten? Alleen voor de Opium-handel? Als op die manier de militairen aan handen en voeten gebonden worden, is dat voor de Taliban alleen maar het groene sein om nog meer doden onder de ongelovigen te maken… Maar ja, het is dan ook een moslim die zijn vriendjes in de islam-ideologie van dienst wil zijn. Goddank dat een president officieel maar 2 termijnen kan dienen tegenwoordig. Ben benieuwd hoe de volgende verkiezingen in VS over een paar jaar opnieuw zullen worden gemanipuleerd…

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Het wordt tijd dat de Republikeinen- als ze tenminste nog over ruggengraat beschikken- gaan onderzoeken op welke manieren de handelswijze van deze ”president” een aanleiding bieden om een afzettingsprocedure (impeachment) tegen deze levensgevaarlijke man te starten.

  Ik lees net dat de conservatieve vleugel in die partij daartoe al voorbereidingen treft..
  En nu maar hopen dat ze doorzetten!
  http://www.huffingtonpost.com/2012/11/14/impeach-obama-robocall-campaign_n_2132682.html

  Obama moet hoe dan ook voortijdig uit het Witte Huis verdwijnen.
  De man levert het Westen volkomen uit aan de belangen van de islam en hij laat Amerika verraad plegen jegens de beste en enige ware vriend die het Westen heeft in het Midden Oosten: Israël!
  Je kunt je afvragen waar deze schandelijke figuur de gore moed vandaan haalt om militairen met zulke verraderlijke instructies nog naar Afghanistan te sturen.
  Voor welke zaak zouden die hun leven eigenlijk nog in de waagschaal moeten stellen??

  Like

 5. marijke zegt:

  Ja Obama die zei dat het niet kon dat Jones de coran wilde verbranden.Maar toen er bijbels werden gestuurt voor de GI in Afganistan moesten die allemaal worden verbrand.En dat is ook gebeurt.Praat je over de om gekeerde wereld.Bah

  Like

 6. Trucker zegt:

  Comment verwijderd…

  Webmaster

  Like

 7. Lucky9 zegt:

  Ik was er niet bij, heb geen enkele bevoegdheid en geen enkel inspraak.

  Maar de schaal van de moordpartij op een kleuterklas vandaag in Connecticut lijkt me disproportioneel en derhalve uitermate verdacht. Wie heeft deze (toevallig reeds dode) dader gehersenspoeld?

  Misschien kan Linsky hier zijn samenzweringstheorieën eens op los laten.

  Mij lijkt het alsof de moslim-president Obama zijn macht schaamteloos aan het misbruiken is om de Amerikanen te ontwapenen, teneinde een moslim-invasie te faciliteren en véél gemakkelijker te maken.

  Ik hoop het bij het verkeerde eind te hebben, maar geloof van niet!

  Geen vuurkracht, geen mensenrechten. Zo eenvoudig is het. Indoctrinatie en hersenspoeling gebeurt meestal door inversie (omdraaiing van de waarheid) vergeet dat nooit!

  Like

 8. Waarom denk je dat Mobama zo zit te hameren op het veranderen van het recht op het bezit van vuurwapens? Hij ziet ze het liefst ongewapend om zo een ware dictatuur te kunnen creëren… In Europa is het ontwapenen van de bevolking al gelukt, dus nu nog in de VS.

  Het geweld van agenten/overheid tegen de bevolking in de VS rijst de pan al uit en in Europa is het al een normale gang van zaken.

  Like

 9. Piet Klont zegt:

  @Pieter V:

  Droom?
  Dat was toch Martin Luther Kingkong?
  ‘I have a dream…’
  Of droom ik nu?

  Like

 10. luckybee zegt:

  Wat verwacht je van een USA president dat een moslim bleek te zijn?

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Luckybee 08.02. uur, van Mobama kan je enkel verraad verwachten. Hij verkwanselt de amerikaanse normen en waarden en bukt voor de pislam!

  Like

 12. Jan zegt:

  Volgens Maarten-Jan Hijmans hebben wij de Renaissance aan hen te danken en volgens Necla Kelek de goede medische voorzieningen.

  Like

 13. Jan zegt:

  muslim+retard—> mustard

  Like

 14. marijke zegt:

  Bedankt Bert dat je dat comment van de heer Trucker hebt weg gehaalt.Ik zou nooit voor een ban vragen.Want ik geloof in free speech.Plus je weet wat voor vlees je in de kuip hebt,Maar zulk soort comment doet het blok niet ten goede.Thanks.We moeten al genoeg knokken tegen de linkse meuten.

  Like

 15. Trucker zegt:

  Oke was er over maar dat het blijft een feit dat die Obama geeen meerwaarde (eufemisme) biedt voor de Westerse wereld.
  Tussen haakjes mensen die denken dat ik een “platte” racist ben zijn fout, ik heb enkel een probleem met islamieten en zeer zeker als ze hun islamiet zijn ontkennen, in dit geval Barack Obama Hoessein.
  Als deze reactie overkwam als racistisch sorry hoor was niet de bedoeling.

  Like

 16. Jan zegt:

  Obama meent dat Putin respect voor hem heeft:
  Het nieuwe Amerikaanse leger:
  Pentagon: America “Safer” With Openly Gay Troops…
  http://weaselzippers.us/2013/06/25/pentagon-america-safer-with-openly-gay-troops/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s