Taqiyya op z´n best: homoseksualiteit is toegestaan als zij plaatsvindt in dienst van de jihad

Screenshot_33

Menig overijverige, wellicht ook een beetje romantisch aangelegde moslim zal misschien na het lezen van deze fatwa zijn achterste naar iemand toedraaien ten dienste van Allah:

Islamitische geestelijke: homoseks is oké als hij wordt uitgeoefend in dienst van de jihad.

Maar opgepast! Zo eenvoudig als het klinkt, is het niet:

De islam verbiedt in principe homoseksualiteit en in veel islamitische landen is – en blijft! – de gevangenisstraf of doodstraf hiervoor bestaan. Maar een islamitische geestelijke beroept zich op de fatwa van een sjeik en zegt: jihadisten mogen homoseks hebben in het kader van de training tot islamitische anusbommenzelfmoordenaar. En ze moeten het zelfs accepteren om het vrouwtje in de homoseks ter spelen om daardoor de noodzakelijke ruimte te creëren voor de minibommen in hun anus.

In een video, die oorspronkelijk op het Shia Muslim Fadak-TV kanaal in Groot-Brittannië uitgezonden en daarna op YouTube geupload werd, herinnert een imam aan de Jemenitische Al Qaida terrorist Ibrahim al-Asiri, die zijn jongere broer Abdullah in 2009 geholpen had om zich op een zelfmoordaanslag op de Saoedische kroonprins Nayef bin Abdul-A. voor te bereiden.

De video uit juni – helaas zelfs niet eens met Engelse ondertiteling! Hieronder enkele vertaalde gedeeltes uit de video:

“Sodomie (homoseksualiteit) is verboden, ze is niet toegestaan”, zegt de imam in de video – in de vertaling van de Daily Callers – “maar de jihad heeft de hoogste prioriteit, omdat hij tot de heerschappij van de islam leidt. En als de heerschappij van de islam alleen door sodomie bereikt kan worden, dan is het oké.”

“De regel is: de noodzakelijkheden staan het oorspronkelijk verbodene toe”, voegde hij er aan toe. “Zodoende wordt datgene dat gedaan moet worden een plicht. En er bestaat geen grotere plicht dan de jihad. Nadat jullie als homo´s van achteren genomen bent, moeten jullie Allah om vergeving vragen en hem nog meer prijzen.”

Daily Caller

En tenslotte een waarschuwing aan onze homo-islamitische lezers: let goed op jezelf. Het lijkt er bijna op alsof men deze dagen op internet op zoek is naar jullie. Op wie jullie zullen moeten letten, weten jullie zelf het best. Maar men is heel stiekem driftig op zoek naar jullie. Het zou kunnen zijn dat er een nieuwe jihad-golf tegen jullie op komst is…

Screenshot_34

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/01/09/taqiyya-vom-feinsten-homosexualitat-ist-erlaubt-wenn-sie-im-dienste-der-dschihad-geschieht/#more-41308

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Jihad, Taqiyya. Bookmark de permalink .

6 reacties op Taqiyya op z´n best: homoseksualiteit is toegestaan als zij plaatsvindt in dienst van de jihad

  1. G.Deckzeijl zegt:

    …achterste naar iemand toedraaien….
    Kijk aan de linkerkant van pag 44 van http://tinyurl.com/7zl4y95

    Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    Knettergek, gestoord, achterlijke debiele geiteneukers! Het zoveelste bewijs, dat de muzelmensen starnakelsgek zijn, en voor geen cent te vertrouwen! Wat een weerzinwekkende achterlijkheid.

    Like

  3. Robbert zegt:

    Die ideologie is ook zo hypocriet als het maar kan zijn!

    Like

  4. guusvelraeds zegt:

    Pseudo homoseksualiteit is een veel voorkomend fenomeen in de Islamitische wereld. Vrouwen zijn voor ongetrouwde jongemannen praktisch onbereikbaar. Vandaar dat geregeld uitgeweken werd en wordt naar de herenliefde als escape. Voor de Islam is het nooit problematisch geweest voldoende soldaten te ronselen is de afgelopen 1400 jaar voor hun veroveringsoorlogen. De soldaten werden na afloop uitbundig beloond met de vrouwen en dochters van de verslagen volkeren. Na de slag konden de overblijvers naar hartenlust hun seksuele driften en perversiteiten botvieren. in Afghanistan worden kleine jongetjes als vrouw uitgedost en geschminkt en leren als vrouw te dansen en gaan na hun dans voordrachten op speciaal georganiseerde seksfeestjes van hand tot hand. Moslim mannen zijn op seksueel gebied doorgaans alle schaamte voorbij, maar “”wee het meisje of vrouw”” die enige vrijheid veroorloofd op dit gebied. Hen staat een behandeling met zuur en erger te wachten. In west Europese landen komt pseudo homoseksualiteit minder voor onder Moslim mannen. Hoeft ook niet want binnen Europa hebben ze een heel arsenaal ongelovige vrouwen tot hun beschikking en geloof maar dat ze elke kans grijpen. De Islam staat bol van dubbele moraal.

    Like

  5. maria zegt:

    Laat ze maar lekker hun gang(bang) gaan. Veel erger is het gegeven dat voor de taqiyya alles geoorloofd is, als het maar ten koste gaat van ongelovigen. Het zijn niet de haatbaarden waar we bang voor moeten zijn, maar de hoogopgeleide, salonfähige en door links doodgeknuffelde islamisten. Zij kunnen het gedachtegoed van de islam in perfecte pvda-taal en met zachte dwang op de politieke en sociale agenda krijgen…

    Like

  6. Avidia zegt:

    Ik kan alleen maar toevoegen dat hun gedachten totaal verkronkelt zijn, sex en godsdienst is voor hen hetzelfde,dezelfde onderwerping. Zij komen geen stap verder, zij blijven de achterlijken die ze altijd waren, dat dat nog steeds leeft en hun grote smoel open durven doen met zoveel achterlijkheid, dat ze niet ineenkrimpen bij het zien van onze vooruitgang. Zij blijven in jurken rond lopen, zouden ze eigenlijk niet graag een vrouw willen zijn, en uit frustratie die jurken dragen??? Kan zomaar zijn.

    Like

Plaats een reactie