VIDEO: Angstwekkend – islamitische straatpatrouilles in Londen

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op VIDEO: Angstwekkend – islamitische straatpatrouilles in Londen

 1. topsporter zegt:

  Het loopt uit de hand als er niet -door de overheid- wordt opgetreden.

  Like

 2. jowitteroos zegt:

  Wanneer gaan onze overheden onze democratie verdedigen. Wanneer komen de overheden op voor ONZE belangen.
  Als moslims het niet bevalt gaan ze maar lekker elders asiel aanvragen …………..in een sharia land.
  Neem hen alle middelen af en sodemieter ze het land uit!! Overheid: Dit zijn oorlogsverklaringen, dit is bezetting!! STA OP

  Oprotten TUIG

  Like

 3. bozeburger zegt:

  Denk maar niet, dat dit een ver van mijn bed show is. Mijn dochter kreeg 2 jaar geleden een grote mond van een stel moslima’s, omdat ze een boterham at in de schoolkantine tijdens de ramadan. Het is een verderfelijk politiek-religieus systeem.

  Like

 4. Ruud Beijer zegt:

  De enige weg voor Nederland is de PVV.Alleen zij kunnen het tij nog keren!
  Maar haast is geboden.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @topsporter 12.24. uur, de overheid en optreden? Daar geloof ik niet meer in, waar het de muzelmannen betreft! Wel als ze royaal verkeersboetes kan innen, dat dan weer wel.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Ruud Beijer 14.17. uur, inderdaad Hr. Beijer, en dat hadden de kiezers 12 september 2012 kunnen en moeten doen, maar ze hebben- stom als ze zijn- op MARX RUTTE en KAMERAAD SAMSOM gestemd!

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  Tsa daar wordt je niet vrolijk van bij het zien van de video, tenenkrommend te zien hoe deze beesten steeds een stapje verdergaan met deze islam provocatie. De Britse regering durft niet te doen wat zij zouden moeten doen, namelijk deze achterlijke islamitische vigilantie een halt toe te roepen, het Engelse wetboek van strafrecht zijn wel een paar Artikelen te vinden waarmee dit soort provocatieve islamitische burgerwacht via de rechter te verbieden is.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  De moslims gaan het winnen. Geen twijfel mogelijk. Dit gaat het normale straat gebeuren worden in alle grote Europese steden. Waarom? omdat we in onze onnozelheid nog steeds kiezen voor tolerantie en dialoog. We denken dat tolerantie en dialoog hoogwaardig ethisch is en vol gehouden moet worden willen we onze beschaving niet verliezen. Maar het omgekeerde is waar. Juist door onze tolerantie en zin voor dialoog zullen we onze beschaving verliezen. Geschiedenis wordt geschreven door de bereidheid van een volk om geweld te gebruiken. Met verdragen en dialoog schrijf je geen geschiedenis. Mohammedanisme is inherent geweld. In de multiculturele toekomst “”ons aangedaan”” door onze progressieve elite worden onze kinderen en klein kinderen gedwongen de wapens op te nemen tegen een vijand die het geweld koestert als een groot goed en onze kinderen zullen opnieuw moeten leren dat geweld de enige route is naar vrijheid en eigenwaarde. Want onze waardigheid zijn we inmiddels verloren ergens onderweg tussen 1973 en 2013.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Moslimgebied vuile achterlijke BAARDAPEN flikker toch heel gauw op, naar jullie achterlijke ZANDBAKLANDEN, of nog beter ga eens gauw DOOD! Wij zijn toch verdomme niet bezet door de HAATBAARDEN, hoewel de EUSSR dat wel goed vinden!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Ik zeg maar zo allah snackbar hahahaha. Heb net zo een leipo haatbaard gezien op http://www.geenstijl.nl manmanman wat kon deze mafketel schreeuwen met zijn haatbaard, en schelden man nog meer als kapitein Haddock bij Kuifje. Wat een stelletje zanddebielen, en links wil ze ook nog hier naar toe halen.

  Like

 11. Han Xi zegt:

  topsporter zegt:18 januari 2013 om 12:24

  Te laat! Josias v. Aartsen het licht en burgemeester van Den Haag flikte het vorig jaar al en ging dit jaar in herhaling. De moron heeft zich met de notoire as-Soenah moskee ingelaten en die salafisten middels (islamitische) ordetroepen de verantwoordelijkheid gegeven over de openbare ‘veiligheid’ tijdens de oud en nieuw viering in die Haagse geislamiseerde wijk waar de as Soenah moskee al jaren de feitelijke dienst uitmaakt.

  Like

 12. BertG. zegt:

  guusvelraeds zegt:
  18 januari 2013 om 17:07

  Guus, dit is het waar mensen eens van doordrongen zouden moeten worden i.p.v. gezellig mee kankeren op deze site. We zitten alleen ons zelf te herhalen. Wij weten het nou wel.
  Maar nou de rest nog.
  Deze rest blijft nog steeds volhouden dat ’t allemaal wel mee zal vallen.
  Dat is het probleem.

  Like

 13. Het moet echt niet gekker worden!

  Like

 14. De overheid zal niet optreden en als ze al op treden is het om degenen aan te houden en af te voeren die ertegen protesteren. Ik ben bang dat je in dergelijke gevallen van de overheid niet zo veel hoeft te verwachten….

  Like

 15. jowitteroos zegt:

  Nou Nou Bert G

  Dit is als het ware voor ons lieden een thuishaven waar we lekker ff los kunnen gaan…………………..verder probeert men mensen via allerlei kanalen te laten lezen en horen en zien wat er werkelijk gaande is………………………… dat wat de MSM niet vermeld………….

  Like

 16. Wachteres zegt:

  Volgens de Telegraaf moest er nog uitgezocht worden of dit filmpje een ‘hoax’ is.

  Wat zou dat toch goed uitkomen, misschien is de opname in Sidney ook een grapje.

  Dan zijn we terug bij af en is er niets aan de hand met de moslims.

  Like

 17. @Wachteres: Het zou mij niets verbazen als ze de waarheid omdraaien en zo opnieuw de autochtone burgers een klap rechstreeks in het gezicht geven. De Britse regering is doorspekt met islamieten die op die manier proberen alles in een bepaalde richting te sturen: Onderdrukking en discriminatie van de autochtone inwoner.

  What’s next? Bekeer je tot de islam of word verkracht en/of vermoord (met toestemming van de gemeente/regering/overheid)?

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  Ik had dit filmpje ook al gezien en als het geen ‘grapje’ is, dan is de situatie zo goed als verloren omdat de islam oprukt en niet meer te stuiten is. Bovendien blijven wij westerlingen door onze eigen (r)overheid verraden, bestolen EN gediscrimineerd worden.
  Wij hebben geen enkel recht meer. Alleen maar plichten. Ons leven wordt steeds zwaarder terwijl dat van die hartelijk onthaalde islamieten hier steeds prettiger wordt.
  Je kunt maar het beste een criminele islamitische steuntrekkende moslim zijn…
  Zo eentje die met zijn grote smoel “kankerhomo!” tegen een blanke roept.
  Dat heb ik zelf al diverse keren in mijn woonplaats tegen Nederlandse mannen horen roepen.
  Ik weet ook niet meer hoe het verder moet als de PVV bij volgende verkiezingen weer wordt afgebrand. In dat geval moet de domme Nederlander maar in het moeras zinken, want dan verdient hij niet beter. Jammer voor ons, maar helaas: 1 stommeling heeft meer macht dan 1000 wijzen.

  Kunnen we niet iets gaan doen met de ideeën van:
  http://www.wilnu.nu/index.php/welkom.html
  Een samenwerking met de PVV lijkt me helemaal niet verkeerd maar hoe pak je zoiets aan?

  Like

 19. guusvelraeds zegt:

  Zal ook deze You tube film een hoax zijn ? De hele islamofiele bende moet zich diep schamen.

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @ GuusVelraeds 21.11. uur, over mijn nek ga ik, als ik deze beelden zie. Maar de islamofiele kliek in onze regering en 2e kamer, zullen hier geen enkele aandacht aan besteden. Ook de RODE PERS EN MEDIA, zullen weigeren hiervan kennis te nemen.

  Like

 21. Tistochwat zegt:

  @ Tom Hendrix om 21:39

  Ze hebben het te druk met het demoniseren van Geert Wilders, de man die ons wil beschermen tegen die gevaarlijke islam en die zélf al door dat tuig met de dood wordt bedreigd…

  Like

 22. peterselie1 zegt:

  De volksvertegenwoordigers weten donders goed hoe de parlementaire democratie werkt en zij zijn bij machte om de democratie te buigen en te manipuleren, zij maken daar gebruik van tot op zekere hoogte. Zij faciliteren het, volksvertegenwoordigers zijn allen hoogopgeleide personen die over het algemeen redelijk tot zeer intelligente mensen die verstand van zaken hebben, gesteund en geadviseerd door een klein leger aan topambtenaren en lobbyisten en documentatie, middelen om goed na te gaan en te beredeneren hoe iets zit, wat te doen, zij kunnen een inschatting maken en meestal de gevolgen goed te kunnen overzien, ect. Mijns inziens moet dan ook worden aangenomen, dat het beleid en de gevolgen daarvan niet alleen zijn voorzien, maar ook beoogd of ten minste aanvaard. De politici dus de democratisch gekozen volksvertegenwoordigers van de reguliere partijen spelen allen daarin samen. De politieke verschillen, de partij ideologie en onderlinge ideologische strijd heeft schijngehalte net zo als de Maan die draait om de aarde maar blijft altijd met de door de Zon belichtte kant naar ons toe schijnen, de donkere achterkant bekomen wij nooit te zien. En het maakt daarom voor de gevestigde orde en de politieke elite als geheel niet veel uit hoe de regering is samengesteld, dat maakt slechts enig verschil voor de individuele politici die natuurlijk allemaal graag willen meedoen aan de mooie baantjes carrousel. Dit is volgens mij ook de voornaamste, zo niet de enige reden, waarom zo fel en met alle smerige politieke middelen, o.a. demonisatie en cordon sanitaire die in stelling wordt gebracht tegen de populaire politici als Fortuyn en Wilders. Wilders heeft een andere ideologie en doorkruist daarmee de agenda van die gevestigde orde, die het dankzij de parlementaire democratie het juist met elkaar zo lekker voor elkaar heeft.

  Like

 23. peterselie1 zegt:

  Al enige tijd houd ik mij bezig met de islam op Westerse bodem. Zo schreef ik een nieuw paradigma aangaande islam en politieke islam waarin ik pleit voor een legitiem onderscheid, namelijk dat tussen islam en niet-politieke islam. Ook wees ik erop dat de ambivalente gevoelens die veel moslims hebben jegens de professionele voorhoede van de islam, veel moslims verhindert stelling te nemen tegen deze voorhoede.

  Bron
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/01/muslim-patrol-het-filmpje-plus-duiding

  Like

 24. Pingback: De islam vrede? | Moderne kruisvaarders - website van rechtse Tempeliers

 25. Jan zegt:

  Over 50 jaar ziet Londen er uit al Islamabad

  Rechters saboteerden MP’s eis om schorem te deporteren, maar Theresa May zweert deze rechters keihard aan te pakken
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2279842/Theresa-May-Home-Secretary-vows-crush-judges-revolt-rushing-tough-new-laws.html#ixzz2L7g6IDnB

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s