Marokkanen proberen Israël dood te schoppen

 

Screenshot_40

Nederlandse Marokkanen, op een verplicht opvoedingsreisje in het beruchte doorgangskamp Westerbork, worden door een Jood voorgelicht over de Holocaust. De weerzin druipt van de gezichten van de heren. Eentje wil zelfs helemaal niet met een Jood gezien worden.

(Door: Martien Pennings)

Héél vroeger, toen ik nog op de Lagere School zat – opa spreekt van begin jaren 1950 – deden wij aan vrije associatie.  Wij vroegen: “Waarom is een brandweerauto rood?” En wij antwoordden: “Een brandweerauto is rood, want op een brandweerauto zit een brandweerman en een brandweerman heeft een pens en een pence is een Engels geldstuk en op een Engels geldstuk staat de Queen Mary en de Queen Mary is een schip en een schip vaart op zee en in de zee zwemmen haaien en haaien hebben vinnen en de Finnen vochten tegen de Russen en de Russen zijn rood en daarom is een brandweerauto rood.” Intelligent en volstrekt logisch. Zo zal ik nu, met nóg meer innerlijke logica, de woorden Marokkanen, “Palestijnen”, doodschoppen, onophoudelijkheid, Joden, islam en Israël aan elkaar praten.

Ik heb al eens eerder de vraag gesteld of de onophoudelijkheid van de islamitische agressie genetisch geworden zou kunnen zijn. Maar misschien moet je gewoon praktisch zijn en niet vragen naar de oorzaak, maar gewoon de culturele en materiële vernieling die de islamitische immigratie Europawijd en wereldwijd heeft aangericht als een gegeven aanvaarden en onmiddellijk de toestroom stoppen. Ik denk dat we in de toekomst wel genoeg te stellen zullen hebben met de procreativiteit van het contingent dat we al binnen hebben.

Je moet op 4:40 beginnen te kijken. Je ziet het rolmodel dat Leon de Winter in gedachten heeft voor jonge Marokkanen in Nederland, “charmante Badr Hari”, in actie. Op 4:47 zie je dan hoe kickbokser Badr Hari zijn tegenstander Remy Bonjaski, die op de grond is gevallen, tegen zijn hoofd probeert te trappen. En hier of ook wel hier zien we een Nieuwe Zweed in Malmö, de Zweedse stad waar diversiteit de cultuur nóg veel meer verrijkt heeft dan in Brussel of Amsterdam, in actie tijdens een karatewedstrijd. Buiten de mat, terwijl zijn tegenstander na de wedstrijd rustig wegloopt, roofdiert hij die tegenstander stiekem achterna, en trapt hem van achteren vol in de nek. Tegen het hoofd schoppen van weerloze mensen is een Marokkaanse specialiteit. En graag met een grote groep. Of met zijn tweeën een oudere man. Het liefst zouden ze overigens het hoofd afhakken, ritueel slachten dus. Joden zijn daarbij favoriet. Iedereen die Marokko kent, weet dat ook de schijnbaar zachtaardigste oudere kraaltjesbid-Marokkaan een diepe haat tegen Joden koestert. En als ze opgeschoren koppen á la Himmler hebben, barsten ze van het verlangen die haat in daden om te zetten. En ze voelen zich verwant met “de Palestijnen”. Terecht. Ook daar dezelfde Jodenhaat die er 1400 jaar – zo lang bestaat de islam – en dus 70 generaties lang ingepompt is. Ook daar diezelfde onophoudelijkheid, dat dóórgaan als de tegenstander al op de grond ligt. Zo heeft de islam het altijd gedaan: veroveren en vermoorden is niet genoeg, de bestaande cultuur moet restloos vernietigd worden en bijna bovenop de vernielde oorspronkelijke tempels moeten moskeeën worden gebouwd. Het is niet genoeg de Twin Towers te vernietigen, er zal vervolgens ook een moskee boven de puinhopen moeten verrijzen. Je slaakt een kreet van schrik als de Marokkanen op de scooter, komend uit de verkeerde richting op het fietspad, je bijna doodrijden. En dan stoppen ze, om te kijken of jij niet gestraft moet worden voor die kreet van schrik. Je schuift het mandje in de rij bij Albert Heijn met je voet vooruit en het mandje gaat ietsje harder dan je verwachtte en raakt de hielen van een Marokkaanse dame. Je verontschuldigt je op gepaste manier, maar de opgeschoren kop die bij haar hoort, zegt nog maar eens: “Als ze gevallen was, jongen . . . . .”

Ja, vreselijk mevrouw, al die generalisaties over hoofdschoppende Marokkanen en moorddadige “Palestijnen” en de islam en kickboksen en Jodenhaat en scooterklootzakjes en de rij bij Albert Heijn. Veel erger dan de oceanen van bloed, onderdrukking en terreur die al 1400 jaar worden geschapen door die “religie” en “cultuur” die islam heet en die we massaal aan het importeren zijn in het Westen. En dan nog Israël erbij halen? Jazeker. Ook daar dezelfde onophoudelijkheid, dat nóóit stoppen met terreur tot alles plat ligt en liefst onder de grond is gestampt. Ik heb geen zin meer om die lange rijen filmpjes op te lepelen waarin je de kopstukken van de Palmaffiaterreur aan het woord komen. Maar hier en ook hier is een recente van Hamas-Führer Khaled Mash’al die uitlegt dat het kleine stukje fatsoenlijk land Israël in die oceaan van Arabisch barbarengebied na zestig jaar nog steeds kapot moet en dat elke centimeter weer van de islam moet worden.

De Israëliër Dror Eydar spreekt de Europeanen toe:

“Jullie matigen je aan dat jullie het conflict tussen ons en de islamitische wereld kunnen oplossen, maar jullie kunnen niet eens omgaan met de islamitische bezetting in jullie eigen steden. De dag is niet ver dat miljoenen islamitische immigranten zullen opstaan ​​om een ​​deel van jullie land op te eisen: islamitische autonomie, de verdeling van het land of – als jullie doorgaan met het niet krijgen van kinderen – een islamitische overname, die bereikt zal worden door volledig juiste democratische en politiek correcte middelen. Wat gaan jullie dan doen? Jullie overlevingsinstincten zijn lang geleden al afgestompt. Jullie denken dat, als jullie meewerken aan de Arabische leugen, jullie vrede en rust voor jezelf kopen. Jullie denken dat, als jullie ons offeren op het altaar van jullie korte termijn belangen, jullie met rust gelaten zullen worden. Is jullie geheugen echt zo kort? Zijn jullie echt zo doof dat jullie het gepeupel niet te keer horen gaan in jullie straten?”

Wist u dat de voornaam van Badr Hari zeer betekenisvol is? Badr is eigenlijk de naam van een plaats in Arabierië waar in 624 na Christus de moslims onder aanvoering van Mohammed zelf een grote veldslag wonnen tegen de Joden. In Uden is er ook een basisschool voor moslims die Badr heet. Annelies van der Veer, van Hoeiboei en Metro, schreef er over:

“Stel dat een Duitse basisschool Stalingrad wordt genoemd? Maar ja, de wegen van de islam zijn anders dan wij, onwetenden, soms gewend zijn, dus-maar-en… waar het om gaat, ik herinner me de beelden bij de Udense school van de vrouw met shariahoofddoek die minister-president Balkenende voor de camera smeekte Ayaan Hirsi Ali het land uit te sturen nog goed. Lang heeft ’t inderdaad niet geduurd voordat Hirsi Ali ons land uit werd verdreven, en kijk, de Badrschool is er nog steeds! Er is zelfs een Badr-moskee in Amsterdam en we hebben vechtersbaas Badr Hari dus, die z’n naam hoe dan ook eer aan doet.”

Zo. Dit was onze correspondent in Amsterdam, Martien Pennings, in zijn rubriek “Vrije Associatie”, waarin hij deze keer de woorden Marokkanen,  doodschoppen en Israël probeerde te verbinden.

Update:

Ik begrijp inmiddels dat het een gemengd autochtoon en Marokkaans gezelschap is geweest dat de poging tot doodtrappen in Eindhoven heeft verzorgd: http://bit.ly/10RBNz5,  http://bit.ly/10HQSlY,  http://bit.ly/UTvZyQ. In elke geval hebben de autochtone heren helemaal het kapsel en de mentaliteit van de Marokkanen overgenomen. Aan mijn bovenstaande betoog doet het niks af. De criminaliteitscijfers en het criminologengelul geloof ik allang niet meer http://bit.ly/V7giSZ .

Update 2:

Nu blijken de hoofddaders dus toch echt autochtone rijkeluiszoontjes te zijn uit Turnhout, België:http://bit.ly/10K4VaF. Met name ook de Witte Ridder die acht pogingen doet het hoofd van de zittende en liggende man eraf te schoppen. Hadden we dus een paar weken eerder een gevalletje grensrechter doodschoppen, waarin alle details klopten http://bit.ly/QBYphl, inclusief vooral die onophoudelijkheid  –  “Voetballers van Nieuw Sloten schopten en sloegen hem, waarna hij op de vlucht sloeg. De jongens achterhaalden hem en mishandelden hem opnieuw.”  –  en waarin  “jongens” toch echt gewoon weer main-stream-media-Orwelliaans was voor Marokkanen zoals in 90% van de geweldsgevallen, maar als je er een verhaal aan ophangt over de islamitische cultuur van de laatste 1400 jaar blijken het Wahlmarokkaner die mimicry plegen inclusief het juiste Himmler-kapsel. Tsja: uitzonderingen bevestigen de regel. Gevalletje islamisering?

Screenshot_41

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Israël, Jodenhaat, Marokkanen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Marokkanen proberen Israël dood te schoppen

 1. Pingback: BOINNK!!! | De haat die Marokkanen tonen is haast spreekwoordelijk

 2. Wat een interesse! Vrouwen lopen met hoofddoeken en mannen met capuchons. Ze willen graag dood! Nou, van mij mogen ze!

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Yolanthe, de vrouw van voetballer Wesley Sneijder, die voor een Turkse club gaat spelen, is goed voorgelicht over de islam: http://bit.ly/VZwIAT:

  “Ik maak me daar helemaal geen zorgen over. Voor mij komt het uiteindelijk allemaal op hetzelfde neer: ‘we geloven’ en dat is in één God. Dat we die allemaal een andere naam geven, maakt voor mij geen verschil. Het mooie van deze stad is juist het feit dat alle geloven hier samengaan. Mensen respecteren elkaar en je ziet hier moskeeën naast kerken staan. Dat is toch geweldig!”

  Like

 4. luckybee zegt:

  Ze krijgen steun van Onze koningin Beatrix; hebben wij dan nog wel een koningshuis nodig?
  https://ejbron.wordpress.com/2013/01/22/koningin-beatrix-in-brunei-te-midden-van-christenvervolging/#comment-66815

  Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Het is weer een artikel waarbij het lezen je maag zich omdraait. Zijn het na alle koraninstructies en 5 maal daags gehersenspoelde, psychopaten geworden? Enige schizofreenheid, zoals onderzoek inmiddels heeft aangetoond, kan niet uitsluitend de oorzaak zijn.
  Meer ligt het in de lijn van waarneming dat mohammed met zijn inteeltcultuur door de geschiedenis heen, een “gelovig” wereldleger met inteelt paraciterende rovers en moordenaars heeft gecreëerd!
  Heel juist dat u het artikel van dror eydar in uw beschouwing meeneemt!
  Martien Pennings, Wachteres en Henk V een waardevol/uitstekend team.

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Goed artikel Martien!

  Marokkaanse scooterrovers en hoofdschoppers met strak opgeschoren koppen zijn het product van intolerantie en anti westerse indoctrinatie die gericht is tegen de autochtone burgers van het land waar zij zijn “opgevoedt”. Zij hebben hun eigen normen en waarden die totaal niet stroken met de mede door hen snel afglijdende Nederlandse cultuur, 1400 jaar islamitische indoctrinatie, gepredikt door giftslangen van imams die met hun perfide ideeën nog steeds natte dromen hebben dat de ideologie die islam genaamd, eens de wereld zal overheersen. De lusten die de westerse beschaving biedt, consumeren de islamieten met harte lust, maar de lasten zoals een goede integratie met de samenleving van gastland wordt rond uit geweigert. De documentatie en statistische cijfers over deelname aan criminele activiteiten die liegen er niet om.

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  mede door hen snel = mede door hun toedoen

  Like

 8. BertG. zegt:

  @perterselie1,
  maar de lasten zoals een goede integratie met de samenleving van gastland wordt rond uit geweigert.

  Omdat ze allemaal geleerd hebben dat zij de baas gaan worden van een islamitisch land als NL.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Ze worden gevoed in hun kwaad door de overheid…Door pappen en nat houden, door slappe taakstrafjes, (jeugd) gevangenissen die op 5 sterren hotels lijken en veel en veel te lichte straffen.
  Met dank aan ‘rechters’ met slappe knieën, die volkomen naast de werkelijkheid leven.

  Like

 10. Robbert zegt:

  Martin werkelijk een uitstekend stukje. Ik zou ook graag even op je reactie willen reageren over Yolanthe. Dit zijn mensen die niet verder kijken dan hun neus lang is. Vergis je echter niet want ook ‘geestelijken’ hebben hier last van. Dit stukje schreef ik al weer een tijdje terug. Dit speelt dan wel in Duitsland maar je moet ze hier ook niet de kost geven die zo denken: ‘N DIALOOG MET DIE ISLAM IDEOLOGIE IS NIE MOONTLIK NIE
  postdateiconVrydag, 20 Mei 2011 09:58 | PDF | Afdruk | E-pos |

  Terwijl gelukkig heel veel christenen weten dat bovenstaande titel geheel juist is, zijn er toch ook ‘gelovigen’ die denken dat er weldegelijk een gesprek met die ideologie aangegaan kan worden. Zij gaan van het standpunt uit dat ‘ alle geloven in de kern van de zaak hetzelfde zijn’ en voor het gemak beschouwen ze de islam dus ook maar als een geloof. Tijdens de op zondag 9 mei gehouden viering van de feestelijke ingebruikname van de nieuwbouw van de turkse Yunus-Emre moskee in de duitse stad Aken, verwoordde een katholieke ‘geestelijke’ Josef Voss het aldus: ‘ God is God en Hij is Vader van alle mensen. In dit geloof vinden de moslims,de christenen en de joden mekaar dat is onze stellige overtuiging”.

  Voss zei er vanuit te gaan dat in Aken de religieuze gemeenschappen gezamenlijk naar overeenkomsten zoeken om zo menswaardig als mogelijk samen te leven in deze stad. ” Ik hoop dat deze moskee een plek van ontmoeting zal zijn zowel met de Heiligen als met de gelovigen”. (n.s wat hy bedoel met hierdie sin weet ons nie maar dat dit baie vreemd is is duidelik)

  Bisschop Heinrich Mussinghoff van Aken liet middels een brief de hartelijke groeten overbrengen aan de islamitische gemeenschap. Hij schreef daarin onder andere: ” Ik ben blij dat u het voor mekaar hebt om een nieuw godshuis te kunnen bouwen”. Verder schrijft deze bisschop dat hij de moskeebouw volledig ondersteunt die hij een teken noemt van de goede samenwerking van de drie religies.

  De socialistische minister van intregatie Guntram Schneider(SPD) maakte het wat dat betreft nog bonter door te verklaren:” U bent volledig geintregeerd en u behoort tot onze gemeenschap”. Hij prees de inzet van de kerken en van de joodse gemeenschap om de bouw van de moskee mogelijk te maken. Hij wees er ook op ” dat de islam als grootste religie ook recht heeft op religieus onderwijs”.

  Burgemeester Marcel Philipp zei in de bouw van een moskee: ” een teken te zien dat men God ,(welliswaar vanaf verschillend perspectief bezien) toch gemeenschappelijk kan aanschouwen”.Aan het einde van zijn redevoering zei hij: ” Wij kunnen op deze wijze vreedzaam en broederlijk samen leven”. De festiviteit werd geheel in stijl voortgezet onder de klanken van Turkse muziek en dito specialiteiten.waarna er nog alle tijd was voor een gezellig samenzijn onder gelijkgestemden.

  Wat er in Aken gebeurt beste lezers zien we ook in Vlaanderen waar de islam ideologie door de Belgische staat al geruime tijd erkend is als godsdienst en derhalve door de overheid ook financieel gesteund wordt met forse sommen geld. Ook zijn er in Vlaanderen pastoors en soms zelfs dominees die zich voor het karretje van de islam laten spannen. Naar onze mening is een gebrek aan Bijbelkennis hier debet aan maar wat ook een rol speelt is dat men het Evangelie niet meer als de gehele waarheid beschouwd.)n.s hulle erken net dwaallere soos die snaakse bevrydingsteologie)

  In Nederland zijn het gelukkig ook alleen nog maar de zogenaamde vrijzinnige kerken en kerkgenootschappen die een dialoog met de islam aan dachten te gaan en eind februari van dit jaar ging een Hervormde Gemeente in de stad Rotterdam ook overstag om door cursussen aan te bieden de dialoog aan te gaan. Het betrof de Oude of Pelgrimskerk in de inmiddels multiculturele wijk Delfshaven. Deze kerk die zich omschrijft als ‘ een jonge en actieve christelijke gemeenschap waar al sedert eeuwen uit de Bijbel wordt gelezen,gebeden en gezongen’ maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland(PKN) Deze organisatie is van mening dat er best een dialoog tussen religies en dan met name de islam mogelijk moet zijn.

  Zelf verwoordt de Hervormde Gemeente het zo: ” We hechten aan traditie en staan met ons geloof in het leven van vandaag (dat wil zeggen in het begin van de 21e eeuw in een multicultureel Rotterdam) met alle vragen en antwoorden,alle problemen en uitdagingen die daarbij horen. We geloven dat het oude evangelie van Jezus Christus nog steeds actueel is en dat God daarin ook vandaag ons tot Gids wil zijn”.

  Omdat deze visie en de gezamenlijke cursus die in samenwerking met de Stichting Islam & Dialoog gegeven word niet met elkaar te rijmen zijn, hebben we dominee Martijn van Laar vriendelijk verzocht om dit nader toe te lichten maar ondanks herhaaldelijke verzoeken reageerde hij niet.

  De cursus die behalve door reeds genoemde predikant door ds Piet de Jong en ds Regine van Laar wordt gegeven wordt aangeprezen als:

  Eind februari starten onze gemeente en de stichting Islam & Dialoog i.s.m. NSR weer een gezamenlijke cursus voor christenen, moslims en geïnteresseerden. Ben je benieuwd naar wat bijbel en koran vertellen over Eva, Ismaël en Isaäk, Jacob en over Job? Kom dan eens kijken en ga met moslims en christenen in gesprek. Verfrissend en verrassend. Meer dan 200 mensen zijn je de afgelopen 3 cursussen voorgegaan en enthousiast geraakt! Je ontdekt overeenkomsten en tegelijkertijd ook de karakteristieken van christelijk geloof en islam. En dat alles in een goede en vriendschappelijke, open en eerlijke sfeer. Kom een of meerdere (woensdag)avonden eens langs.

  Het moge duidelijk zijn dat de moslims staan te juichen bij zoveel onwetendheid. Het kan ook zijn dat we het helemaal verkeerd zien en dat deze multikullers niet onwetend zijn maar denken dat wanneer de moslims de macht hebben overgenomen zij een vooraanstaande positie als dhimmi zullen genieten. Misschien denken ze wel leiding te mogen geven over hun ondergeschikten die nu nog met veel vreugde alle islam uitingen omarmen….

  Feit is dat de realisten onder ons het grote gevaar van deze ideologie wel onderkennen en waar en wanneer ze kunnen protesteren tegen elke voortschrijding van de islamisering. Zo zal bijvoorbeeld Vlaams Belang een krachtig protest laten horen tegen de voorgenomen bouw van een moskee in de stad Lier. (n.s lees ook by view=article&id=4534%3Aprotes-teen-moskee-val-nie-op-dowe-ore&catid=159%3Anuus&Itemid=284&lang=af)

  Deze protestdemonstratie zal plaats vinden op zondag 5 juni 2011

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  De MAROCS zijn wel het ergste TUIG uit de achterlijke ISLAM. Alles doen ze ervoor om gehaat te worden, grote lafaards door met 8 man, een jongen in Eindhoven vrijwel DOOD te schoppen. En de LAFAARDS van onze POLITIEK in DEN HAAG, heeft U daar al iets van gehoord? Neen, daar worden we net zo hard door verraden! Buiten de PVV en de SGP, heeft het politieke zooitje ons verraden aan de EU en aan de weerzinwekkende ISLAM!

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Wat niet aangepaste Marokkanen tot nu hebben laten zien en de schade die ze onze maatschappij inmiddels hebben aangedaan is slechts het voorspel. Laat hun aantal gerust verdubbelen en Nederland zal hard uit haar slaap gewekt worden. Als het eenmaal zover is zal de aanduiding Marokkanen probleem een eufemisme zijn geworden en in absolute zin tot geen enkele verhouding staan met de ramp die Nederland dan overspoelt. Bekijk de bijgevoegde video en luister goed naar de agressief dom superieure uitspraken van deze verrijker. Het is dat de politie agenten in de video een overmacht vormen. Was dit niet het geval geweest dan had dezelfde video je getuige laten zijn van een echte doodschop mentaliteit waarbij de diender het niet had overleeft als de machtsverhouding omgekeerd zou zijn geweest.

  Like

 13. Henk.V zegt:

  @Martien vraagt zich af…
  ”Ik heb al eens eerder de vraag gesteld of de onophoudelijkheid van de islamitische agressie genetisch geworden zou kunnen zijn.”

  Jij bent niet de enige die zich dit afvraagt. Ik denk werkelijk al heel lang (het is zo langzamerhand mijn stellige overtuiging) dat elke vorm van pressie die continu op de geest van mensen, generatie na generatie wordt losgelaten op zeker moment sporen begint na te laten in het DNA van de personen die aan de druk zijn blootgesteld. De uitingen van haat en agressie die Martien beschrijft gaan zo diep, dat we absoluut met de mogelijkheid van genetische bepaaldheid rekening moeten gaan houden.

  De keerzijde van dit verschijnsel van ”zich inkapselend geweld en haat’ in de genen, en als gevolg daarvan in bepaalde gedragspatronen in sommige groepen, vinden we in onze eigen cultuur terug.
  De sluipende linkse hersenspoeling van de menselijke geest in het Westen heeft aantoonbaar geleid tot een ernstig verlies van beoordelingsvermogen op grote schaal en wanneer dit proces zich nog enkele decennia zou kunnen voortzetten dat zullen wij een dieptepunt in het kritische denken zien zoals we dat nooit voor mogelijk zouden hebben gehouden.
  Er bestaat zelfs nu al nauwelijks meer zoiets als werkelijke objectiviteit en eerlijk gezegd vind ik de aanblik van beleidsbepalende en uitvoerende lieden nogal pijnlijk worden, want zelden komen er gedachten uit de politiek correcte hoek die er op duiden dat de hersencellen nog naar behoren werken.

  Deze analyse van Martien, gevoegd bij het vertaalde artikel waaraan Wachteres en ik werkten bieden alle tegengif waardoor een verleugende geest weer zou kunnen herstellen.

  Maar het is de vraag of politiek correct wel WIL genezen.
  Men heeft zich willens en wetens met HET KWAAD verbonden.Komt dat om het Kwaad de zielen van de gehersenspoelde leidinggevende kaste letterlijk heeft gekocht??
  Ik vraag het mij vaak af.

  De Bijbel noemt bewust voor het kwade kiezen ”opzettelijk zondigen”, omdat men volop de gelegenheid kreeg om niet met het kwaad mee te doen.
  In dat geval ,zegt de Bijbel, bestaat er niet zoiets als een automatische kwijtschelding van schuld.
  Op onze politieke elites rusten bergen van morele schuld, want hun beleidswegen zijn samen gegaan met vernietigende krachten, hoewel daar volop tegen is gewaarschuwd door mensen die het gevaar er van inzagen.
  Het spijt me voor de moslims, maar in mijn ogen is de islam in geen enkel opzicht een zegen voor ons gebleken!.
  Geen ”religie” heeft zo voor tweespalt gezorgd, of voor een ontwikkeling van parallelle gemeenschappen. Geen ”religie”oefende zoveel (indirecte) druk uit. Onze vrijheid om te zeggen wat we denken is aangetast en nog dramt de islam door over volledige vrijwaring van elke vorm van kritiek. Elke kritische benadering van de islam wordt zelfs al al verdacht in de ogen van de EU.
  Kortom: wat hier gebeurt lijkt op de periode van vlak na de oorlog, toen er gebrek aan voldoende woonruimte was en de mensen soms verplicht werden hun woningen met buitenstaanders te delen.
  Deze verplichte inwoning leidde tot veel stress.
  Ik beschouw de opdracht van de EU om velen binnen onze grenzen toe te laten als een pressie tot verplichte inwoning, waarbij de inwonende uiteindelijk ook nog net zoveel recht krijgt op ons huis als wij zelf! Dit beschouw ik als een poging tot ”etnische zuivering”.
  Dat daarenboven de nieuwe inwoners ook nog een diepe aversie tegen de joden koesteren maakt het geheel extra erg.

  De foto bovenaan het artikel is zeldzaam veelzeggend…

  Ik mag hopen dat onze pogingen om Nederland wakker te schudden boven verwachting succesvol zullen blijken.

  Like

 14. Martien Pennings zegt:

  Het is echt niet te geloven: in Deventer is de gemeente erdoor aan het drukken dat dagelijks de oproep tot “gebed” gejankt mag worden vanuit een tempel (de moskee) die een racistische roofmoordenaarsideologie (de islam) propageert: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/01/moskee_deventer.html

  Like

 15. ‘All men are created equal’ – ik dacht het niet. Ik vermoed dat Martien dit soort stukjes er al in de wieg uitpoepte en inmiddels zijn ze zo volmaakt als menselijkerwijs mogelijk. Ja, en die 70 generaties haat, moordzucht en achterlijkheid, dat komt ons duur te staan. Dat wij dat importeren, dat komt ons duur te staan. Ik snap niet dat we dat nog langer pikken. Maar ik snap wel meer niet.

  Like

 16. treintrien zegt:

  Als je agressief en vrouwonvriendelijk gedrag al 1400 jaar beloont met veel vrouwen, dan krijgt de agressiefste de meeste nakomelingen. Da’s logisch. Darwin heeft dat uitgezocht 😉 : dan nemen op een bepaald moment de korte-lontjes-genen de boel over.

  Als je dan vervolgens ook nog een vijf keer per dag met je hoofd op de vloer gaat klappen tijdens het ‘gebed’ dan lijkt mij het gevolg ook wel..eh logisch.
  Zo een met een rozijntje mag je best van uitgaan dat die aanzienlijke hersenschade heeft opgelopen 😉

  Die foto stond op de kaft van ‘het Marokkanendrama’ van Fleur Jurgens. Uit 2007. In opdracht van de politieacademie (!) geschreven. Zucht en denkt aan die van Riessen, de zachtedroplul.
  En nog geen drol opgeschoten, die bestuurders van ons. Want onwelgevallige informatie. Bah.
  http://www.bol.com/nl/p/het-marokkanendrama/1001004004986645/

  Like

 17. Martien Pennings zegt:

  Mag ik even aandacht vragen voor UPDATE 2 in mijn bovenstaand stuk?

  Like

 18. Zou de wereld er beter van worden als de hoofddader gelijk standrechtelijk was geëxecuteerd? Zal me niet verbazen als daar over een jaar of tien serieus over gediscussieerd wordt. Autochtoon of allochtoon: het verschil is in zoverre belangrijk dat het percentage islamieten onder allochtonen hoger is.
  Zal me ook niet verbazen als we de boel zonder slag of stoot overgeven. Wij vinden het veel leuker om pas na de oorlog in verzet te komen. Dan zijn we op ons best. Ik mag ook graag kranten van een paar dagen oud lezen.

  Like

 19. Piet Klont zegt:

  Populistische Omroep Nederland zegt:
  24 januari 2013 om 20:40

  Wat u zegt!
  Ik lees ze het liefst op het toilet, om ze daarna door te spoelen.
  Ik ben me toch een held zeg!

  Like

 20. Valentijn zegt:

  Marokkanen zijn het nieuwe ongedierte van de samenleving. Het is een achtergesteld dom volkje woestijnbewoners. Wij hebben de troef in handen dus wij lachen het hardst! Uitkotsten die handel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s