Van Rompuys wraak: Brussel legt straf op aan Londen

Screenshot_44

Slechts één dag na de EU-toespraak van de Britse minister-president David Cameron legt de EU een straf aan Groot-Brittannië op van € 300.000,- per dag. De officiële reden: de Britse energiesector zou niet snel genoeg geliberaliseerd zijn. De Duitse EU-commissaris Günther Oettinger betwist ieder verband met het referendum.

EU-raadspresident Van Rompuy houdt de Britse minister-president aan zijn woord: in zijn EU-kernbetoog op woensdag had Cameron niet alleen zijn aankondiging bevestigd dat hij de beslissing over een verblijf in de EU d.m.v. een referendum aan de Britten zou willen overlaten (hier). Hij riep de EU er ook toe op om de uniforme Europese binnenmarkt eindelijk in de praktijk om te zetten. “Wanneer de Europese markt bij de dienstverlening, in de energiesector en op digitaal gebied onvolledig blijft”, zou hij slechts half zo succesvol zijn dan hij zou kunnen zijn, zei Cameron.

Het antwoord volgde na een schrikseconde (meer over het zwijgen van de EU-leiders hier): de Europese Commissie roept Groot-Brittannië ertoe op om een straf van € 300.000,- per dag te betalen totdat het zijn energiesector volgens de aanwijzingen van de EU geliberaliseerd heeft. Een woordvoerder van de commissaris voor energiezaken Günther Oettinger verzekerde de Financial Times intussen dat het bij de eis echter “geenszins om een politieke beslissing” zou gaan. Veelmeer zou het tijdstip ongelukkig zijn gekozen.

In werkelijkheid krijgen de lidstaten van de EU een lange aanloopperiode en worden ze steeds opnieuw gewaarschuwd als er termijnen van de EU-aanwijzingen verlopen. Op het gebied van de energiewetgeving zijn deze termijnen al in mei 2012 afgelopen. Sindsdien krijgt Groot-Brittannië steeds opnieuw schriftelijke aanmaningen uit Brussel.

Daarbij hebben op Noord-Ierland na alle landen van Groot-Brittannië de EU-aanwijzingen al in de praktijk omgezet. Tot ook Noord-Ierland zo ver is, “zou nog een tijdje kunnen duren”, aldus een woordvoerder van de Britse regering. Er is nog geen exact tijdstip. Men zou er echter alle vertrouwen in hebben dat tot april 2013 alles opgelost zou zijn. Tot dan toe zouden er in Brussel 18 miljoen extra euro aan boetes uit Londen binnengekomen kunnen zijn.

Bron:

http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/01/26/van-rompuys-rache-bruessel-verhaengt-strafe-ueber-london/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, EU, Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

60 reacties op Van Rompuys wraak: Brussel legt straf op aan Londen

 1. Wachteres zegt:

  Nog iemand die eraan twijfelt dat de EUSSR wordt beheerd door dictatoriale, communistische levensgevaarlijke tirannen?

  Like

  • Neen… kan me het tenminste àmper voorstellen, hoewel… het gevaar van de islamisering wordt ook stelselmatig ‘genegeerd en gebagatelliseerd’, hier rest voor mijn idee nog slechts een duidelijke stellingname t.o.v.deze eu-zet en dat is een machtovername met volledige negering van dat hele ongekozen brusselse zootje!

   Like

 2. Philippine zegt:

  O nu snap ik waar de windmolens van de heer Kamp vandaan komen.

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Wij moeten van deze Pipo en zijn mede EU cliniclowns zo snel mogelijk af.
  Met een noodgang laten deze ongelofelijke machtswellustelingen hun maskers vallen..
  Ik roep Geert en de PVV op om eindelijk eens krachtdadig in beweging te komen en werk maken van het herwinnen van onze zelfstandigheid!
  WIJ MOETEN VAN DEZE EU AF, GEERT!!
  Zorg er voor dat er een bindend referendum wordt uitgeschreven!

  Like

  • Precies Henk. V! en wel met een enòrme noodgang moet dit geregeld worden.

   Het sprookje van ‘De kleren van de keizer’ is uit een gespat, de naakte waarheid ligt voor ons…

   Deze eu-nar heeft met zijn ‘entourage’, hebben net als de moslims, het masker laten vallen. Wij kunnen hen nu gewoon zien voor wat zij zijn, CRIMINELEN… die uit zijn op een totalitaire machtsovername!

   Like

  • Jean zegt:

   Henk V
   Betrek Vlaanderen ook in dat referendum want in Vlaanderen is ook de meerderheid tégen dat gedrocht in Brusselallahbath, van de franskiljons moeten wij in Vlaanderen niets verwachten buiten decadent profitariaat. Die misdadige roofpraktijken op de burger MOETEN STOPPEN, wij hebben die krankzinnige instelling echt niet nodig om van Europa iets moois te maken. Wij willen een Europa waar wij als Europeanen afspreken wat we samen doen, wij willen een Europa ZONDER die achterlijke gewelddadige barbaarse waanzin op ons grondgebied en wij willen een Europa met terug grenscontroles zodat gespuis en misdadigers opgepakt kunnen worden vóór ze de boel verzieken én verpesten.

   Like

 4. Trucker zegt:

  Mesjogge is die kerel, kierewiet en waarschijnlijk alle dagen lurkend aan een waterpijp om te dromen over de rol die hij wil spelen in eurabia.
  Ik weet het zal terug nachtmerries overhouden na het bekijken van het beeld van die geflipte voorzitter die zich keizerlijke alures toemeet (bij de hournalisten zijn er die die minkunkel “president” heten en daar geilt hij nogal niet weinig op)… maar kijk naar die oogjes, glimmend van zelfingenomenheid na een rondje Prozac zodat er geen maat staat op de onzin die hij wauwelt en waar, behalve de eurabia dictators en het hele scala links & co en multikullers niemand een boodschap aan heeft, wij de Rechtsen en islamofoben zeker niet.

  Like

 5. luna zegt:

  @Henk V…we zijn al bezig voor een volgende onderneming om de straat op te gaan,binnenkort spreken we een expert van een poosje geleden,komt goed,we gaan nu tegen de EU beginnen.

  grt luna

  Like

  • Rick zegt:

   “Old wine in new casks”
   De groep m.b.t. het zogenaamde “nieuwe” initiatief is inmiddels “doorspekt” met de namen van de, ó zó pseudo-democratische, deelnemers uit het voorgaande experiment.
   Onder deze laatsten bevinden zich óók jouw trouwe aanhangers; die jou attendeerden op dat “handige rondje” in Facebook. Je weet wel; dat knopje waarmee je de onwelgevallige inbreng van mede groepsleden kunt voorkomen door deze laatsten “simpelweg” uit de groep te knikkeren!! (staat me iets bij van een Amsterdamse parkeerwachter).
   Sla deze maal dus graag over!! :<((

   Like

   • luna zegt:

    Hey Rick,ik ken jou verder,niet en daar ga ik weinig moeite voor doen,er was één goede reden voor om één bepaald persoon uit te knikkeren,en dat was jij,omdat jij één persoon betichte een BITCH te zijn,dan zijn wij jou liever kwijt dan rijk,je houd het leuk in een groep of je hoepelt op,je hebt het over jezelf uitgeroepen,we zitten daarvoor één rede,en het schijnt dat jijzelf daar niet achter staat,dus ja blijf maar weg

    Like

  • Chris zegt:

   Hey Luna, ik ben benieuwd… hou je me op de hoogte? Chris fb

   Like

  • p.vrijhof zegt:

   Hou mij daar van op de hoogte graag.

   Like

  • jowitteroos zegt:

   Luna je hebt bewezen dat je niet te vertrouwen bent, dus dank voor de uitnodiging, maar neen.
   Je hebt meerdere personen de groep uit geknikkerd en dat is niet het enige……………

   Like

   • luna zegt:

    Een landverrader nodig ik niet uit,iemand die een Demonstratie probeerde te boycotten,nodig ik niet uit,iemand die de Website heeft laten aanvallen door linkse aanhangers,nodig ik niet uit,iemand die leugens rond bazuind,nodig ik niet uit,Iemand die 2 gezichten heeft en zich schoon wilt praten,ondanks bewijs in de mail dat zij zichzelf tegen spreekt,nu op iedere website,nodig ik niet uit,dit is het laatste wat ik nog tegen iemand zeg,met zoveel valse accounts everywhere,jij bent VALS,ook Bert heb jij voorgelogen.Op FB probeer je overal mijn naam ten grabbel te gooien,jammer meid dat lukt je niet,maar weet je?je graaft je eigen kuil,want lafbekken zoals jij,lopen er genoeg,en die lopen vanzelf tegen de lamp!Wat betreft van die petitie,dat heb jij ervan gemaakt dat ik die aangemaakt zou hebben,lees de berichten maar eens terug op E.J.Bron,ook zie je dat jij zelf reageerde en Scarlattie heb je ook voor je karretje gespannen,en die noemde zelfs de naam van diegene die de petitie heeft aangemaakt,dus wie is dan de leugenaar?jij hebt het ervan gemaakt….enne je bent aangeklaagd trouwens,door onze website na te bootsen je bent getraceerd,,http://wijzijnvoorhetnieuweregeerakkoord.wordpress.com/ ga je nu zeker ook ontkennen??je hebt het overal verkondigd,wie is hier de leugenaar??fijne zondag verder…..ik walg van mensen zoals jij

    Like

  • Rick zegt:

   Weet u wat mij zo verbaasd?? Dat ondanks het feit dat de Facebookgroep, door wanbeheer, ter ziele is en de demonstratie op het Malieveld een regelrechte mislukking genoemd mag worden; U toch zó hoog van de toren meent te mogen blazen.
   U meent zich te mogen profileren als een alwetende “spreekbuis” en “groot” organisator van evenementen. In feite heeft u ons, door uw reacties, een héél ander beeld verschaft:
   Een grofgebekte, poep-eigenwijze, dictatoriale vrouw die haar gelijk zál halen en daarbij absolúút niet gediend is van enige tegenspraak of kritiek. It’s your way or no way!!

   Like

   • willemientje zegt:

    Klein beetje dimmen Rick, als er iemand niet dictoriaal is, dan is het Luna, alles wordt netjes besproken, en dat de demo geen sucses was had verschillende redenen, en inderdaad, sommige mensen gingen te ver in de groep, en dat is de regel op ieder blog, als je de doelstelling aan je laars lapt, en dat na diverse vragen om daar mee te stoppen, doorgaat, krijg je op ieder blog een ban, dat een klein groepje mensen dat wanbeheer vind, is tekenend

    Like

 6. koloth zegt:

  Kijk nou eens naar die foto van: van Rompuys die man is hartstikke gek.
  Kabouter Plop is er niets bij.
  Als we van dat zootje afwillen zullen we het zelf moeten doen Henk V.
  Geert heeft ook de macht niet om dit voormekaar te krijgen.

  Like

 7. benny zegt:

  men zou de eu gewoon moeten negeren want dit parlement heeft geen enkele democratische legitimiteit. tot dit parlement gevuld is door het volk verkozen politici moet men geen gehoor of gevolg geven aan deze dictators. het vok heeft democratisch hun leiders gekozen om hen te dienen en niet om naar de pijpen van de dictators te dansen.
  boete gewoon niet betalen,wat gaan ze doen?

  Like

 8. De ‘aap’ komt gelijk uit de mouw Geert… We zitten op jouw leiderschap c.q. machtsovername te wachten!

  Like

 9. gert zegt:

  Henk.V zegt:

  Beste Henk, ik weet zeker dat het nog te vroeg is voor een bindend referendum puur om het simpele feit dat het nog te goed gaat in Nederland. Er zijn teveel schapen die nog gecontroleerd worden door de media en politici. deze mensen kijken hooguit ned 1 2 3 of een krantje naar keuze hierin staat precies wat je moet geloven. Geloof mij de meeste weten totaal niet wat er gaande is.

  groet Gert

  Like

 10. Fred zegt:

  Levensgevaarlijke tirannen?
  Levensgevaarlijke gekken is een betere omschrijving, wachteres.

  Like

 11. M.G. zegt:

  Geert Wilders kan het inderdaad niet alleen, daar zijn de problemen door de huidige regering teveel voor geëscaleerd! In veel Europese landen is een zelfde als Geert hier, Zij zouden wel een ijzersterk blok kunnen vormen! De oorspronkelijke bevolking(en) zou deze samenwerking gelijktijdig met acties kunnen ondersteunen d.m.v. het enige wapen wat we hebben, Voorlopig geen belasting te betalen!

  Like

 12. Pingback: Van Rompuys wraak: Brussel legt straf op aan Londen « Planet EUSSR

 13. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2268923/Tories-surge-referendum-pledge-Britain-cut-ties-Brussels.html

  Tories see surge in support after Europe in-out referendum pledge – but now UKIP plans to target Labour

  MoS poll: voters desert UKIP for Conservative Party
  Nightmare for Miliband as Farage targets Labour
  Tony Blair says he will ‘mobilise’ pro-Europe vote

  By Simon Walters and Glen Owen

  PUBLISHED: 00:26 GMT, 27 January 2013 | UPDATED: 03:35 GMT, 27 January 2013

  David Cameron’s promise of a referendum on whether Britain should cut all ties with Brussels has reversed the flood of Tory voters switching to UKIP.

  And pressure on Labour leader Ed Miliband to follow suit is set to grow after calls for him to back a nationwide vote on the issue won big support in a Mail on Sunday poll.

  The survey suggests the Prime Minister’s EU referendum vow has prompted a Tory bounce, with Labour’s lead cut by two points to seven per cent.

  De uitstroom naar UKIP wordt reven stopgezet nadat Cameron een referendum heeft beloofd.

  Like

 14. Martha N zegt:

  Engeland moet gewoon de boetes niet betalen, heeft Frankrijk nog nooit gedaan, ook Belgie niet voor zover ik weet. Alleen Nederland betaalt braaf!.
  Anders krijgen Nederlanders geen leuke baantjes meer van de EU.
  Op niet betalen staan geen sancties

  Like

 15. Wachteres zegt:

  An overwhelming 62 per cent say the referendum vow is to stop a Tory split and undermine UKIP. Just 26 per cent say the Prime Minister acted out of principle.

  Tony Blair: Europa moet veranderen, maar de Britten willen, volgens hem wel in Europa blijven.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2268918/Tony-Blair-warns-leaving-European-Union.html

  Tony Blair: Europe must change. But most Britons want to stay IN – and now I want to mobilise them

  Former Prime Minster says leaving would be ‘extraordinary denial of country’s interests’

  Like

 16. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/debate/article-2268928/Ed-Milibands-running-scared–UKIP-Labour.html

  UKIP: Ed Milliband wordt bang en nu gaan wij achter de Labour stemmen aan!

  Nigel Farage says he will now target Mliband for his anti-referendum stance

  Geweldig dat publieke voor en tegen Europa in Engeland in de kranten.

  Hoe zou het toch komen dat dit in Nederland niet zo is? Allemaal voor Europa????

  Of de hele linkse MSM kliek ervoor? En de rest zwijgt?

  Like

 17. gielah zegt:

  Ik heb de link naar dit schokkende artikel meteen gisteravond nog op Twitter neergezet én op DDS.
  Wat schetst mijn verbazing dat het Radiojournaal er vanmorgen helemaal niets over meldde?

  Moeten wij soms ’s morgens op drukke punten ( bij stations bijvoorbeeld) gaan staan en daar de langslopenden van het belangrijkste nieuws op de hoogte gaan brengen?
  Of pakt de politie ons dan op met het argument, dat we helemaal geen vergunning voor ‘een demonstratie’ hebben aangevraagd?

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  Het is zoals Nigel Farage zei, tegen van Rompuy: ” Who do you think you are”. Deze zelfbenoemde dictator, heeft helemaal niets met democratie, de hele EU is gewoon een groot ondemocratisch monstrum. En wat de uitspraak van vele eurofielen betreft, dat de EU ons veel gebracht heeft, blijf ik dat weerspreken. Ja, wat de EU ons wel gebracht heeft is: voedselbanken, kledingbanken, totale verarming van de griekse samenleving- gevolgd door Spanje en Portugal- massa ontslagen, mensen die hun hypotheek niet meer kunnen betalen etc,etc. Alleen een bindend referendum, zou tegemoet komen aan de wens van onze bevolking.

  Like

 19. Jan zegt:

  Je stapt als land uit de EU en verder heeft dit geen gevolgen omdat je je niets van d sancties aantrekt. De EU kan geen maatregelen nemen of zou zij menen dat zij de deurwaarder of het leger kunnen sturen om geld te innen? De EU bestaat uit niets anders dan maffia-volk en dit volk dient uitgeschakeld te worden (heb ik het toch nog netjes gezegd)

  Like

 20. De aap is uit de mouw gekomen! rompuy is gek geworden. Zie hier het typische gedrag van een dictator. Engeland zou per direct zich terug moeten trekken als netto betaler. En andere landen, die hun soevereiniteit wensen te behouden daadwerkelijk hun verstand op de juiste plek hebben, zouden per direct hetzelfde moeten doen.

  Zonder inkomsten kan de EUSSR niet bestaan, lijkt me.

  Like

 21. Wachteres zegt:

  Persoonlijk denk ik, net als Gert, dat het nog te vroeg is voor een referendum. Het ‘klootjesvolk’ is nog te weinig geïnteresseerd in de politiek om te weten waarom het gaat.

  Als nog veel meer hun ontslag krijgen dan pas zullen de mensen vragen gaan stellen. Nu is ‘boer zoekt vrouw’ of ‘sterren dansen op het ijs’ nog veel belangrijker.

  Onze corrupte regering, die heult met de dictators en die hun baantjes veel belangrijker vinden, zorgt er wel voor dat men niet op de hoogte gebracht wordt van alle rampen die zich in Europa voltrekken.

  Mijn teleurstelling in het Nederlandse volk is bijna even groot als mijn haat voor het land verraderlijk gedrag van onze ‘elite’..

  Like

 22. gielah zegt:

  Alles goed en wel…. maar onze volksvertegenwoordigers ( minus Wilders) én onze pers staan aan de kant van de EU.
  Wij moeten dus óm hen heen om iets te veranderen.
  Dat vergt heel veel inspanning van ieder van ons.
  U kunt het een klein beetje vergelijken met het verzet in de oorlog.
  Familie en kennissen verklaren je voor gek of geven je aan.
  Je moet dus heel voorzichtig zijn, wanneer en met wie je info deelt.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Het werd onder andere al al aangeroerd door @Luna en @koloth,: hier moet een verstrekkende reactie tegenover staat die BUITEN de officiële politieke vertegenwoordigers om die momenteel zogenaamd namens de bevolking regeren.

   Allereerst moeten wij blijvend afstand nemen van een fabel. Namelijk dat onze huidige democratie garant staat voor onze vrijheid!
   Veel politiek verantwoordelijken verschuilen zich daarachter en zij zeggen daarbij dat de verkiezingen die wij hebben voor de bestendiging van de democratie zorgen en impliciet wordt daarbij verondersteld dat op die manier de verdediging van onze rechtstaat in goede handen is en daarmee ook onze vrijheid.
   Niets blijkt minder waar!
   @ Gert en @Wachteres wijzen op de politieke onnozelheid die er helaas onder de bevolking bestaat. Voor een deel heeft onze (nog bestaande) welvaart daarvoor gezorgd.
   De vervlakking in het denken is grenzeloos en dus zou inderdaad een volksreferendum met succes kunnen worden misbruikt tegen de werkelijke wens van de bevolking in!
   Ik wijs er op dat Marx Rutte met succes de kritische volger van de EU kon uithangen, daarbij Wilders electoraal de wind uit de zeilen nemend en het resultaat zien we: een kabinet dat zo onverkort pro EU is als wij nog nooit hebben meegemaakt!
   Een groot deel van de bevolking had kennelijk Rutte niet door.
   Dat brengt mij terug op de leugen waar ik de aandacht op vestig.
   Wie op een partij stemt in de landelijke verkiezingen weet NOOIT wat er met de uitgebrachte stem gebeurt, want ons hele stelsel berust namelijk op het gewoon AFGEVEN van je stem en daarna wacht je af wat men met die stem doet!
   Het is zoiets als je geld afgeven en dan moet zien wat er voor dat geld wordt gekocht!
   De huidige gang van zaken in onze binnenlandse politiek bewijst helaas het falen van ons verkiezingssysteem.
   Zowel de PvdA als de VVD kwamen vlak voor de verkiezing verbazingwekkend snel electoraal bovendrijven en dat terwijl ons volk altijd al sterk EU kritisch is geweest!
   Bij de aanloop en het verloop van deze verkiezing heb ik dan ook zo mijn bedenkingen.

   Maar hoe dan ook,voor een correct verlopend verloop in de politiek, waarin de mening van het volk doorslaggevend moet zijn, hebben wij een corrigerend instrument nodig dat de regering en onze zogenaamde vertegenwoordiging keihard kan terugfluiten.
   Verkiezingen nu lijken mij zo langzamerhand al te veel gaan lijken op de aanstelling van nieuw personeel in een grote supermarkt ,dat ,na in functie te zijn getreden, elke ochtend de deuren wijd openzet en iedereen uitnodigt onbekommerd te gaan graaien in een onbeschermde winkel., zonder er iets voor te betalen.
   Wij moeten wettige machtsmiddelen in handen krijgen om alles wat wij in meerderheid niet willen tegen te houden.

   En wat de plannen van Luna en anderen aangaat: er moet zeker een opruiming plaats vinden van alle elementen die ons opzettelijk te te gronde richten.
   En hier komt de terechte waarschuwing van Gielah om de hoek kijken:

   ”Je moet dus heel voorzichtig zijn, wanneer en met wie je info deelt.”
   Pipo en zijn vriendjes houden niet van ons, omdat wij hem maar al te veel doorhebben.

   Pipo wil graag over ons ” welzijn” waken..

   Daarom maar wat inspirerende film links:

   ”Brave New World” :http://www.youtube.com/watch?v=ek5vse2_Aq0

   en “‘1984″” (eerste verfilming ) http://www.youtube.com/watch?v=sDbWtbCHt7g

   Like

 23. Wachteres zegt:

  @ Gielah, het is heel goed dat je op DDS reageert en anderen ‘van onze kant’ zoals Trias en Niemöller.

  Je ziet die site veranderen richting de PVV. Wat een paar jaar geleden niet werd getolereerd, daar is nu plaats voor.

  Prima werk!

  Like

 24. Petrossa zegt:

  Dit is echt toeval. Het gaat er bij mij gewoon niet in dat een laffe lamlul als Cameron zonder ruggespraak een dergelijke speech zou hebben gehouden. Dit is m.i. een een-tweetje met Brussel om de UKIP te kaltstellen.

  Zoiets als hier de VVD iets Wilderiaans roept voor de verkeizingen om het daarna gauw weer te vergeten.

  Storm in een glas water.

  Like

 25. Martha zegt:

  De geest is uit de fles.

  Net een open debat gezien bij Buitenhof over de legitimiteit van de Euro
  en de Europese Unie.

  Guy Verhofstadt (liberale fractie EP)
  Arjo Klamer ( hoogleraar economie EUR)
  Martin Visser ( columnist FD)

  Ik raad jullie ten sterkste aan deze discussie te gaan bekijken.!!

  Like

 26. Misschien is dat wel een zaakje voor meester Bram?
  Volgens de Privé is hij inmiddels klaargekomen met Eva-lueren, dus zou hij tijd genoeg moeten hebben.

  Like

 27. henk schroemges zegt:

  Ben nu wel benieuwd of de Britse bevolking incl. kabinet dit accepteren en gewoon weer buigen dus betalen aan deze criminele organisatie. Dus mijn idee is : niet betalen en per direct uitstappen uit die criminele club daar in Brussel.
  Je hebt niets te verliezen hoogstens heel veel te winnen op den duur.

  Like

 28. Tistochwat zegt:

  Van de meesten in mijn omgeving hoor ik -als ik over die levensgevaarlijke eu- begin, dat we niet zonder kunnen vanwege ‘de handel met het buitenland’.
  Het is o n b e g r ij p e l ij k hoe het volk, dat niet zélf kan nadenken, al is gehersenspoeld en helaas ook gehersenspoeld zal blijven.

  Like

 29. willemientje zegt:

  het is en blijft aan het volk, zolang het volk nog niet klaar is voor een opstand krijgen we die ook niet, het enige wat wij met z’n allen kunnen doen, is proberen het volk wakker te maken, en ik moet wel toegeven, de regering begint steeds beter mee te werken

  Like

  • Anneke zegt:

   – de regering begint steeds beter mee te werken -….Spreken helaas met meerdere tongen. Het ene moment in het voordeel van het burgerblok, het andere moment in hun eigen machts-/status-voordeel. “Staar je daar nu niet blind op…..” Als het puntje bij het paaltje komt; zien de heren/dames politici het burgerblok niet te staan. Als ze er heus voor het landsbelang en dus het belang van het volk waren geweest; dan was de wereld niet zo diep gezonken. En waren wij burgers nu niet (panisch/heftig) aan het spartelen om ons koppie boven water te kunnen houden…..!!!

   Like

   • willemientje zegt:

    dat meewerken van de regering, daar bedoel ik mee, dat door al die lastenverzwaringen, die zij bezuinigingen noemen, steeds meer mensen verder gaan kijken dan hun neus lang is,

    Like

 30. Tistochwat zegt:

  @ willemientje om 16:02

  Dat klopt en wij hier zien dat, maar we hebben nog een lange weg te gaan en het zal helaas noodzakelijk zijn dat de hel een keer losbreekt. http://home.wanadoo.nl/dewilde-deligny/emoticons/pratende-duivel.gif
  In de tussentijd kunnen we proberen met diverse acties de zombies in dit land de ogen te openen.
  Maar er zijn nog zó veel -vooral de ‘oranje boven roepers’- personen die horende doof en ziende blind zijn… http://home.wanadoo.nl/dewilde-deligny/emoticons/speen.gif
  Net sprak ik mijn oude moeder, die nog steeds gelooft dat het bedrijfsleven niet zonder Bea Bilderberg kan. http://home.wanadoo.nl/dewilde-deligny/emoticons/hamer.gif

  Like

 31. Anneke zegt:

  “Oh; lig in een deuk”….Wéér een psychische WANHOOPS-POGING van meneer Puynsteen!!!
  Realisme wordt wéér bestrafd; middels een dagelijkse geldboete. Jammer gekke Kromme Puynsteen…de Euro-waarde is fiks dalende en VRIJHEID is niet in geld uit te drukken. En als een verhitte zot de Euro-centen manisch laten bijdrukken heeft eveneens géén zin. “Ga alvast maar in de hoek staan!!! Jullie oordeel zal niet mals zijn, maar een enorm bittere pil”

  Like

 32. Anneke zegt:

  Eigenlijk zit het westen in een gelijke situatie als Israel…Daar weleens over nagedacht??? Zie van Rompuy als Mahmoud Abbas en de huidige Europese landen hebben (indirect bekeken) allemaal al een staat ìn een staat…..Een tweestaten-situatie; dankzij de multiculti-gekte!!! !!!

  Like

 33. Tistochwat zegt:

  De oliedomme uitstraling van die Van Rompuy doet me altijd sterk aan Dirk Jan denken:

  Like

 34. jowitteroos zegt:

  @ LUNA

  PARDON???????????????????????????????????????????????????????????????????????

  Ik heb godverdomme helemaal niets nagemaakt wat gaan we nou krijgen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Klaag me maar aan ben je helemaal bedonderstraalt!!!!!!!!!!!!!! KOM MAAR OP!!

  Scarlatti voor mijn karretje spannen?? Waar haal je het vandaan!!
  IK BRON voorliegen??? waar haal je het vandaan!!!

  In privegesprek op facebook heb jij tot 2x toe geantwoord dat jij diegene was die de petitie had gemaakt. Later noemde je dat een miscommunicatie
  Scar had je eruit gedonderd en ik heb verzocht via een oppasser op jouw groep op FB Scar die toen nog terug wilde weer terug in de groep te krijgen.waar geen antwoord of actie op kwam
  De reden van verschillende accounts is dat het verschillende sites zijn en ik aangezien ik tegen islam ban wel eens dreigmail heb ontvangen, vandaar dat ik me indek, maar idioten als jij vragen dat niet even na.

  LUNA JE SPOORT VAN GEEN METER.SERIEUS LAAT JE NAKIJKEN

  Like

 35. Rick zegt:

  Uit het onderstaande citaat blijkt overduidelijk, dat “Luna” een buitengewoon leugenachtig, manipulerend en laaggeletterd individu is dat koste wat het kost haar gelijk wil halen!!
  Met de hand op mijn hart kan ik zweren; dat ik nooit of te nimmer iemand “bitch”genoemd heb.
  Jammer dat ik mijn berichten op Facebook niet bewaart heb. Noch de antwoorden van Luna en consorten. Zou heel verhelderend werken. Ik werd o.a. uitgemaakt voor “watje” en “niet sporend”
  Zonder enige mogelijkheid van “hoor en wederhoor” werd ik geblokkeerd.

  Ben het volkomen met Jowitteroos eens; dat Luna (-tic) absoluut niet spoort. Sterker nog, haar gedrag vertoont potentieel gevaarlijke trekjes. Iedere Facebookgroep en/of Forum waarin deze Luna ook maar enige stem krijgt; is gedoemd te mislukken. Zij is een “Splijtzwam” zonder weerga!

  [Begin citaat]
  “Hey Rick,ik ken jou verder,niet en daar ga ik weinig moeite voor doen,er was één goede reden voor om één bepaald persoon uit te knikkeren,en dat was jij,omdat jij één persoon betichte een BITCH te zijn,dan zijn wij jou liever kwijt dan rijk,je houd het leuk in een groep of je hoepelt op,je hebt het over jezelf uitgeroepen,we zitten daarvoor één rede,en het schijnt dat jijzelf daar niet achter staat,dus ja blijf maar weg” [Einde citaat]

  Saillant detail: Luna kent mij niet én wil dat graag zo houden. Zij weet echter wel met zeer grote nauwkeurigheid te vermelden dat ik verwijderd werd vanwege de vermeende kreet “bitch”!!?

  Like

 36. willemientje zegt:

  In het algemeen, er kunnen misverstanden ontstaan, dat heb je overal, zelfs van mij zijn er comments verwijderd, omdat ik mij niet kon inhouden, en tegen mijn gewoonte in zeer fel tekeer ging tegen antisemitise uitlatingen van iemand, maar ja, ik had de verzendknop nu eenmaal ingedrukt, ik heb er geen enkel probleem mee gehad, ondanks het onderwerp was ik te fel

  Nu zijn wij allemaal bezig voor een beter Nederland, en er zijn wat misverstanden geweest, dat kan, maar iedereen die echt bezig is voor de goede zaak, zal, zoals ik eerder heb gezegd, in een groep soms zijn eigen mening even opzij moeten zetten, daar is de privechat uitstekend voor geschikt
  Als daar na verschillende oproe
  pen geen gehoor aan wordt gegeven, dan worden mensen,verwijderd
  Dat die mensen dan zo op hun teentjes zijn getrapt, dat ze gaan stoken, vervelende commentaren gaan plaatsen op een net geopende website, om maar te laten zien dat er geen eenheid is, wat nieuwe mensen afschrikt, en meer,dan krijg ik het idee dat die mensen niet voor ons land, maar voor eigen eer en glorie bezig zijn
  Als volwassen mensen elkaar de hand niet kunnen schudden, letterlijk of digitaal, en zeggen zand erover, daarna gaan stoken etc , zoals kleine kinderen doen, krijgen we nooit een beweging op poten

  De opmerkingen over Luna zijn zeer onterecht, zo is zij zeker niet de enige die beslissingen neemt
  Ze kan wel fel zijn, maar dat zou ik ook zijn bij zoveel kinderachtig gedrag om een kleinigheid, het sop was de kool niet waard,
  Ik heb opgeroepen het meningsverschil bij te leggen en Luna was daar toe bereid, anderen niet
  Zelfs ik word onbetrouwbaar genoemd omdat ik niet iemands kant koos,
  Maar ik sta aan de kant van Nederland

  Deze commentaren vind ik zwaar beneden alle peil, en er wijzen nu eenmaal sporen in een bepaalde tichting, ik ben enige tijd geleden al gewaarschuwd voor een bepaald persoon, die naar gelang welke naam zij heeft, antsemiet, PVVer, SP er, etc is, altijd even fanatiek, extrem, en heftig, en dat is niet gebeurd door iemand uit de facebookgroep, maar aangezien ik geen verstand heb van acaunts, en ipadressen, etc, maar dit evt wel kan laten uitzoeken door mijn surrogaatzoon, die IT studeert
  Mensen die nog nooit op deze site zijn geweest, en die nu gebruiken om commentaar op de demo te geven
  En er is niets ter ziele, er is een evaluatie geweest, we hebben geleerd van de fouten, we hebben contacten gelegd, advies gekregen, elkaar face to face ontmoet, en we hebben besloten het anders aan te pakken, en te starten met een frisse groep, en trachten meerdere groepen samen te voegen, en laten ons door niemand tegen houden, en degene die commentaar hebben gaan het zelf maar proberen

  Bert, het spijt mij erg dat jou site hier voor misbruikt word, en ik hoop dat jullie mij niet onbetrouwbaar vinden waar ik hier van ben beschuldigd, mijn enige fout is geweest dat ik geen partij heb gekozen, en mezelf gewoon ben blijven inzetten, omdat ik van mijn land hou, en het naar de bliksem zie gaan, en dat de mening van bepaalde mensen mij hier niet vanaf houd

  En al die commentaargevers waren niet op het Malieveld

  Like

 37. willemientje zegt:

  Sorry voor de tikfouten, maar ik vind het echt erg wat er gebeurd is

  Like

 38. koddebeier zegt:

  En Günther Oettlulinger zegt dat het geen wraak is, je zou het toch bijna geloven, teminste als je zo’n achtelijke EU verheerlijker bent..
  Nederland uit de EU NU !!!!

  Like

 39. willemientje zegt:

  Ps, de commentaren van de antsemiet zijn ook verwijderd hoor, dat jullie niet denken dat die wel zijn blijven staan

  Like

 40. Tom Hendrix zegt:

  @Willemientje 08.17. uur. Hulde Willemientje, heel goed verwoord. Ook ik ben van mening, dat het om de toekomst van ons land dient te gaan, waarbij egotripperij niet aan de orde zou moeten zijn. Reageerders, het is van belang elkaar in de waarde te laten. We zijn allemaal verschillende mensen, maar we staan wel pal voor ons vaderland en voor onze vrijheid! Ik kan er helemaal mee instemmen Willemientje!

  Like

 41. Tom Hendrix zegt:

  @Koddebeier 08.47. uur. Het is wel degelijk een wraakoefening beste koddebeier. Wat mij betreft flikkert vanavond nog dat hele EU GEDROCHT uit elkaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s