Geheim rapport: Europese Unie legt grondslag voor vierde nazirijk

Screenshot_30

Op 10 augustus 1944 vond in het Maison Rouge Hotel in het Franse Straatsburg een geheime ontmoeting plaats. Nazi-functionarissen gaven een elitegroep Duitse industriëlen opdracht om zich voor te bereiden op een ‘krachtig Duits rijk’. Met andere woorden: het Vierde Rijk. Na de bijeenkomst werd een rapport aan Britse functionarissen en de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken gestuurd. In het rapport was te lezen hoe de industriëlen de Duitse economie opnieuw zouden moeten opbouwen door de nazipartij te helpen geld door Zwitserland te sluizen.

Economisch rijk

De functionarissen zouden een geheim netwerk van buitenlandse bedrijven gaan oprichten. Men zou wachten tot de tijd rijp was om vervolgens Duitsland weer over te nemen.

Van de industriëlen waren vertegenwoordigers van Volkswagen, Krupp en Messerschmitt aanwezig. Ook schoven functionarissen van de Duitse marine en het ministerie van Bewapening aan. De aanwezigen besloten dat het Vierde Rijk geen militair rijk, maar een economisch rijk moest gaan worden en daarnaast niet alleen om Duitsland moest draaien.

Nazi-Duitsland verplaatste vervolgens grote hoeveelheden kapitaal naar de neutrale landen. Duitse bedrijven begonnen in het buitenland een geheim netwerk te vormen. De Duitse economie herstelde na 1945 opzienbarend snel.

Het Derde Rijk was in militair opzicht verslagen, maar de machtige bankiers, industriëlen en ambtenaren in nazi-Duitsland, herboren als democraten, begonnen in Europa al snel een economische en politieke integratie na te streven. Het is goed mogelijk dat het Vierde Rijk, zoals voorzien door de nazi-industriëlen, in ieder geval ten dele is gerealiseerd.

Wilhelmina

Het rapport na de geheime ontmoeting was opgesteld door een Franse spion. De bijeenkomst werd geleid door SS-Obergruppenführer Dr. Scheid. Hij bekleedde een hoge positie binnen de SS. Overigens was Jozias van Waldeck-Pyrmont, volle neef van de Nederlandse koningin Wilhelmina, eveneens Obergruppenführer binnen de SS.

Scheid gaf de industriëlen opdracht contact te leggen met buitenlandse firma’s. Ze moesten na de oorlog grote sommen geld gaan lenen van andere landen. Slechts enkele industriëlen werden uitgenodigd voor een tweede besloten vergadering, die werd voorgezeten door Dr. Bosse van het ministerie van Bewapening. Daar werden geheimen gedeeld met de elite van de elite.

Screenshot_31

Bosse had een stappenplan ontwikkeld voor de implementatie van het Vierde Rijk. Eerst zouden de corporaties de nazipartij, die op de achtergrond verder zou gaan, moeten financieren. Daarna zou de overheid grote sommen geld moeten geven aan Duitse industriëlen. Vervolgens zouden Duitse bedrijven een geheim netwerk vormen van buitenlandse dochterondernemingen die zogenaamd militair onderzoek zouden doen.

Het geld zou via twee banken in Zürich worden doorgesluisd naar de buitenlandse netwerken. De nazi’s stuurden al jaren geld naar de neutrale landen. De oorlog bleek voor Duitsland uiteindelijk zeer winstgevend te zijn geweest.

In 1951 werd de Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal (EGKS), de voorloper van de Europese Unie, opgericht. De EGSK was de eerste supranationale organisatie en daarmee begon de erosie van nationale soevereiniteit, een proces dat tot op de dag van vandaag doorgaat.

Amnestie

Maar voordat de nazi’s een gemeenschappelijke markt konden opzetten moest amnestie worden verleend aan alle nazi-industriëlen en moesten de nazi-bankiers en -functionarissen weer in de samenleving integreren. In 1957 werd door de Amerikaanse Hoge Commissaris voor Duitsland John J. McCloy een generaal pardon ingesteld voor industriëlen die waren veroordeeld wegens oorlogsmisdaden.

De twee machtigste nazi-industriëlen, Alfried Krupp van Krupp Industries en Friedrich Flick van Daimler-Benz, werden na drie jaar gevangenisstraf vrijgelaten. Krupp en Flick speelden een centrale rol in de economie in nazi-Duitsland. Krupp werd al snel één van de grootste industriëlen van Europa. Flick bouwde na de oorlog ook een groot imperium op.

“Veel grootindustriëlen die nauw betrokken waren bij het naziregime gebruikten Europa als dekmantel om na de overwinning op Hitler de Duitse politieke geest na te streven,” zei historicus Dr. Michael Pinto-Duschinsky. “De belangrijkste figuren uit de nazitijd waren de grondleggers van de Europese Unie.”

Screenshot_32

Veel grote namen zoals BMW, Siemens en Volkswagen, die onder meer Duitse munitie en de V1-raket vervaardigden, waren niet vies van slaven- en dwangarbeid.

Hermann Abs

Hermann Abs, een machtige bankier uit de tijd van het Derde Rijk, werd in 1937 benoemd tot bestuurslid van Deutsche Bank. Hij zat als vertegenwoordiger van Deutsche Bank ook in de raad van toezicht van I.G. Farben, in de nazi-tijd één van de machtigste bedrijven. In de jaren twintig ontstond de chemiereus door een fusie van onder meer BASF, Bayer en Hoechst. Dit bedrijf was zo nauw verbonden met de SS dat het in Auschwitz over een eigen slavenkamp beschikte: Auschwitz III.

Na de oorlog werden 24 bestuursleden van I.G. Farben aangeklaagd wegens oorlogsmisdaden. Slechts de helft van hen moest daadwerkelijk de gevangenis in. Na acht jaar stonden ze allemaal weer op vrije voeten.

Zoals in het rapport vermeld stond vormde zich inderdaad weer een krachtig Duits rijk, een rijk dat de basis vormt van de hedendaagse Europese Unie. Abs kreeg de leiding over het Marshallplan, een omvangrijk hulpplan voor de wederopbouw van de door oorlog getroffen landen in Europa. In 1948 overzag hij in feite het Duitse economische herstel.

Toen Konrad Adenauer, de eerste bondskanselier van West-Duitsland, in 1949 aantrad was Abs zijn belangrijkste financieel adviseur. Achter de schermen bleef hij werkzaam voor Deutsche Bank, de bank die tijdens de oorlog groot was geworden door slavenarbeid in bezette gebieden.

Europese federale staat

In 1957 ondertekenden de zes leden van het EGSK het Verdrag van Rome, het verdrag ter oprichting van de Europese Economische Gemeenschap (EEG). Het verdrag maakte de weg vrij voor andere machtige supranationale instituties waaronder het Europees Parlement en de Europese Commissie.

Tijdens de oorlog werd Ludwig Erhard gefinancierd door I.G. Farben. Na de oorlog benoemde Adenauer hem tot minister van Economische Zaken. In 1963 volgde Erhard hem zelfs op als bondskanselier.

Screenshot_33

Officieel is er nu vrede en stabiliteit in Europa. Duitsland is een democratie, waar weer een joodse gemeenschap woonachtig is. Het is echter niets meer dan uiterlijke schijn.

“Over 50 jaar denkt niemand nog aan natiestaten,” zei minister van propaganda in nazi-Duitsland Joseph Goebbels eens. De natiestaat bestaat nog wel, maar het streven richting een Europese federale staat is onlosmakelijk verbonden met de plannen van de SS en de Duitse industriëlen om een Vierde Rijk, een economisch in plaats van een militair imperium, op te bouwen.

Eind vorig jaar werd de huidige Duitse bondskanselier Angela Merkel in Portugal onthaald door betogers die spandoeken droegen met teksten als ‘Hitler go home!’ Veel Portugezen zien Merkel als een ijzeren dame die een keihard bezuinigingsbeleid oplegt. De vakbonden zien de Portugese premier Pedro Passos Coelho als een soort lakei van Merkel.

Het geheime rapport is in 2011 vrijgegeven door de Britse Nationale Archieven.

Screenshot_29

Bron:

http://www.niburu.nl/het-complot/geheim-rapport-europese-unie-legt-grondslag-voor-vierde-nazi-rijk.html

Bron oorspronkelijk artikel:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1179902/Revealed-The-secret-report-shows-Nazis-planned-Fourth-Reich–EU.html

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Europa. Bookmark de permalink .

21 reacties op Geheim rapport: Europese Unie legt grondslag voor vierde nazirijk

 1. Pingback: BOINNK!!! | Het vierde RIJK (REICH)?

 2. Tom Hendrix zegt:

  Prima artikel, waardoor bewezen wordt, dat de hele EU een giga dictatuur is. Het is meer dan een bevestiging van hetgeen hier op het blog al naar boven is gehaald met betrekking tot de EU. Het is ook niet voor niks, dat het hele plan via Helmut Kohl in 1992 gelanceerd is geworden, samen met de RODE MITTERAND. Hoe typisch toch,en het bewijs dat de RODEN niks op hebben met de vrije burger en samenleving.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Dat de duitse Industrielen na de oorlog weer aan de bak zijn,dat kan ik betuigen, ik heb heel vaak voor ze gespeeld. Krup Thysen, en vele anderen waren practisch onze klanten, bij hun speelden wij bij veestelijkheden heel vaak in verschillende bands.Ook bij ze thuis.Maar meestal bij feinkost Kaefer.

  Like

 4. Leo zegt:

  Geen nieuws toch?? , De euro is de 4e Reichsmark.
  Citaat Winston Churchill, toespraak NewYork 1948 :

  “De nieuwe fascisten zullen antifascisten noemen”.

  Binnen 20 -jaar waren zijn wijze woorden reeds waar.

  Trozdem Siegen Wir !! Was al de leus kort na de capitulatie van Berlijn.

  Like

 5. Vandaar dat beanix dadelijk de ‘keutel’ intrekt?? Die gaat alvast nr dr vakantistekkie…

  Like

 6. Stradi zegt:

  Dit totalitair systeem had hier en nu ook aanwezig kunnen zijn indien we de plannen van het nationaal-socialisme overgenomen hadden. De machtsverdeling van na de oorlog liet dit echter niet toe. De betrachting is des te intenser.
  Eer het zover is zal de Europese nomenclatuur alles in het werk stellen om de geesten te doven, het ideale wapen is de import van een dictatoriale godsdienst, die bij grondwettelijke aanvaarding zijn diensten zal bewezen hebben.
  Onze homogene samenleving in het nieuwe millennium is inderdaad weggevaagd en vervangen door een multi-etnische demografie.
  De strategie is ons een schuldcomplex aan te smeren: zoals de nazi’s de legitimiteit van de joodse aanwezigheid in Europa met antisemitische propaganda langzaam maar zeker aantastten en zo een draagvlak creëerden voor de holocaust, zo vernietigt het multiculturalisme geleidelijk aan de legitimiteit van onze eigen gelukkige en welvarende Westerse samenleving. Het multiculturalisme creëert een draagvlak voor onverantwoordelijke, maar nog altijd voortschrijdende retro-kolonisatie van ons grondgebied en de misdadige vernietiging van onze culturele habitat die daarmee gepaard gaat. Met de invoering van de islam hoopt de nieuwe wereldorde het vrije denken in Europa op korte termijn uit te schakelen.
  De huidige Europese Unie komt overeen met de plannen en het ontwerp voor een Europese Economische Gemeenschap, zoals die destijds ontwikkeld is door leidende nationaal-socialisten onder voorzitterschap van Dr. Walter Funk, Nazi-minister voor economie en president van de Duitse Reichsbank.
  In de zomer van 1942, toen de nazi-legers geheel Europa en een groot deel van de Sovjet Unie onder de voet hadden gelopen, kwam de Reichsbank met plannen voor een naoorlogse monetaire unie. De centrale Reichsbank, in samenwerking met het Ministerie van Economie, ontvouwde een plan voor een monetaire unie voor een groot deel van Europa, met de Reichsmark als dominerende valuta. Het Duitse Nazi-plan voor de Europese economische en monetaire eenwording is beschreven in een boek dat in hetzelfde jaar in Berlijn werd gepubliceerd onder de titel Europäische Wirtschaftsgemeinschaft. Het boek bevat essays, geschreven door belangrijke industrieëlen, bankiers en economen van het Derde Rijk en is uitgegeven door de Berlijnse Industrie und Handelskammer in samenwerking met de Economische Hogeschool in Berlijn (Wirtschafts-Hochschule). De Nazi-blauwdruk voor een verenigd Europa komt verbluffend veel overeen met de structuur van de Europese Unie, zoals wij die nu kennen. Dat is de conclusie van een artikel, verschenen in de International Currency Review, een specialistisch blad dat vrijwel alleen binnen de bankwereld wordt gelezen.
  Op wereldvlak ziet men de tendensen die stevenen naar een duizendjarig rijk, ieder werelddeel zijn tactiek gebruikend.
  De tactiek van veroverring kan niet met meer met een blitzkrieg, maar is listig, psychologisch.
  Men zal het ons voorstellen als een soort Europese Endlösung die naar verlossing van onze ingebeelde historische zondigheid verwijst en dat we met massa-immigratie en het cultuurrelativisme het einde moeten forceren van onze verziekte Europese identiteit.
  Alle middelen zullen goed zijn om de geesten te doven.

  Like

 7. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Deze feiten waren mij al in de vroege jaren negentig bekend.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Info is correct! Heb vorig jaar een uitgebreide docu hierover op het Duitse N24 gezien.
  Niet iets om blij van te geraken.

  Like

 9. Leo zegt:

  @ stradi.
  De Nazi blauwdruk, Europaische Wirtschaftsgemeinschaft komt niet alleen overeen met de
  structuur van het huidige Europa.Het IS de basis van huidige Europese structuur.

  Het plan wat na “Den SIEG ” zou moeten zegenvieren over Europa staat als 2 druppels water gelijkend opgetekend in het verdrag van LISSABON . !!

  Echter, er ontbreekt 1 amendement aan nl: Dat van Blut und Ehre .
  Want dat past niet meer zo in deze tijd.

  Like

 10. Petrossa zegt:

  Hier is het originele rapport uit de oorlogs archieven. Vanaf pagina 69 word thet interessant
  https://dl.dropbox.com/u/1828618/The_National_Archive_Order_%28C11602795%29_29-01-2013T07_37_39.zip

  Like

 11. M. Devrindt zegt:

  In 1942 hield de Society of Berlin Industry and Commerce een serie van 9 lezingen getiteld The European Economic Community [gedurende tientallen jaren de naam van de EU]. Economic Minister and President of the German Reichsbank,Walter Funk opende het congres. met een lezing getiteld “The Economic Face of the New Europe”.
  Dr Bernhard Benning, the Director of the Reich Credit Company, presenteerde een ontwerp over “Questions About Europe’s Currency”. Het ontwerp behandelde onderwerpen als The Internal Economic Situation; Adjustment of Europe’s Exchange Rates; Future Formation of the European Currency System; and How about Gold?.
  Op de site http://www.silentmajority.co.uk/eurorealist/germany1942 kan men in de pamphlets de blauwdruk lezen van de Europese Economische Gemeenschap zoals de Nazi´s die destijds ontworpen hadden.

  Rodney Atkinson geeft in zijn boek “Europe’s Full Circle (blz. 92-93) een lijst met parallellen tussen het Europa van Hitler en het huidige Europa.
  .
  Europaische Wirtshaftsgemeinschaft =========European economic community

  European Currency System =========.European Exchange Rate Mechanism

  Europabank (Berlin)================== European Central Bank (Frankfurt)

  European Regional Principle=============== Committee of the Regions

  Common Labour Policy========== Social Chapter

  Economic and Trading Agreements====== Single Market

  Interessante sites zijn ; http://www.freenations.freeuk.com/ en het bovengenoemde http://www.silentmajority.co.uk

  http://www.vaseljenska.com/english/the-european-union-is-based-on-the-nazi-plans-published-in-berlin-in-1942/

  Like

 12. Wat velen van ons al vermoedden is nu dan toch waarheid geworden…

  Like

 13. Jan zegt:

  Als je in vrije markten en traditionele waarden gelooft, enz., is er geen vreugde die daarmee gepaard gaat. Je bent gewoon iemand die gelooft in vrije markten en traditionele waarden. … Maar als je in sociale rechtvaardigheid en het milieu te sparen gelooft, ben je echt iets. Mensen met dat standpunt hebben een enorme ego het spel staan. Empirisch bewijs is als gokken met dit alles als met een worp van een dobbelsteen.

  Uncommon Knowledge: Thomas Sowell on the Vulgar Pride of Intellectuals

  Like

 14. Pingback: Met alle middelen | Nageltjes

 15. Joke Bosman zegt:

  heb het weken geleden al gezegd d66 pechold noemt het nu al zijn vierde rijk een goed verstaander heeft een half woord nodig hoop dat de mensen begrijpen wat ons tewachten staat

  Like

 16. mika zegt:

  Je vergeet nog iets dat van groot belang is te noemen. Walter Hallstein was EU Commission President from 1958 to 1967. Following his career as a prominent law professor under the Nazis, Hallstein became the key architect of the unelected European Commission and its first President.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier de toestand in heel Europa. De mensen beginnen zich te verzetten tegen de NAZI EUSSR. Het bewijs is hier geleverd, dat de EU wel degelijk de opvolger is van het Derde Rijk van de bloksnor Adolf Hitler. Democratie, laat me niet lachen!

  Like

 18. Pingback: Europa dag: We vieren vandaag het Coudenhove-Kalergi Plan - Lang Leve Europa!

 19. Thesi van Arensbergen zegt:

  Toch maar eens opnieuw gestuurd, ik was dit nl al ‘vergeten’ dus wellicht zij ook ALS zij dit al weten want toen was er nog geen Trump en geen Sean Hannity en Tucker Carlson…
  Scarlatti Bombatti‏ @ScarlattiBomba 21 minuten geleden

  @POTUS @FoxNews @seanhannity @TuckerCarlson @geertwilderspvv @FDW_VB @MLP_officiel u OUGHT 2 read this,QUITE UPSETTING!! Revealed:The secret report that shows how the Nazis planned a Fourth Reich …in the EU http://www.dailymail.co.uk/news/article-1179902/Revealed-The-secret-report-shows-Nazis-planned-Fourth-Reich–EU.html … via @MailOnline

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s