Berlijn: militaire eer voor Jodenhater Morsi

Screenshot_13

Moslimbroeder Mohammed Morsi en Angela Merkel

Naar aanleiding van het bezoek van de Moslimbroeder Mohammed Morsi aan Duitsland, wil ik toch graag nog een keer attenderen opzijn interview van midden 2010. De bijdrage staat nog steeds online bij de ARD.

Dat is opvallend, omdat ook de Tagesschau zich in het verleden weinig islamkritiek permitteerde. In Duitsland bleef echter een groot publiek debat uit.

Ik zal hier nogmaals Moslimbroeder Mohammed Morsi citeren:

“Of men accepteert de zionisten en datgene wat ze willen of er komt oorlog. En dat weten de zionisten, deze bezetters van Palestina, deze bloedzuigers en oorlogshitsers, deze nakomelingen van apen en varkens.”

“Wij eisen een staat voor de Palestijnen op het hele grondgebied van Palestina. Er wordt over een vrede gesproken en over een twee-staten-oplossing, maar dat zijn illusies.”

“De zionisten moeten bestreden worden, waar ze zich ook bevinden.”

“Mijn broeders, we mogen niet vergeten onze kinderen en kleinkinderen de haat tegen de zionisten en Joden bij te brengen. Met deze haat moeten we ze voeren, deze moet behouden blijven.”

Het lukt de Tagesschau om deze citaten als “ONDIPLOMATIEK” te bagatelliseren. Blijkbaar is het heel normaal dat een Duitse burger voor een vrije meningsuiting tot aan heksenverbranding toe wordt vervolgd en hier internationale gasten met alle militaire egards ontvangen worden. Ik distantieer me van alle mensen die duidelijk ons Wetboek van Strafrecht (ook buiten Duits grondgebied) hebben overtreden en de leden van onze Duitse samenleving die deze mensen met eer ontvangen.

Hoe ziet dat er internationaal eigenlijk uit? Wat zal de Israëli op straat over ons zeggen?

Screenshot_14

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/01/berlin-militarische-ehren-fur-judenhasser-mursi/#more-303292

Auteur: Buhajo

Vertaald (en bewerkt)uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", antisemitisme, antizionisme, Dhimmitude, Duitsland, Egypte, Elite, Hypocrisie, Jodenhaat, landverraad, Moslimbroederschap. Bookmark de permalink .

29 reacties op Berlijn: militaire eer voor Jodenhater Morsi

 1. Aegolius cs zegt:

  ‘Egypte wordt rechtsstaat’
  BERLIJN – De Egyptische president Mohamed Mursi heeft tijdens zijn bezoek aan Duitsland gezegd dat zijn land een rechtsstaat zal zijn.

  http://www.nu.nl/buitenland/3032225/egypte-wordt-rechtsstaat.html

  Vast wel. En Merkel zal haar “economisch” belangrijke “partner” steunen. Belangen gaan voor islam.

  Like

 2. jowitteroos zegt:

  Schandalig en ongelooflijk zoiets.
  Noemt men dat nu democratie????????????????????? wat een gotspe!!
  Men mag ogenschijnlijk allerlei dingen uitvreten op hoge posities, men mag ogenschijnlijk crimineel, discriminerend en antisemitisch, moordend, stelend, verkrachtend, provocerend, liegend,etc zijn als je een multikulti aanhanger bent, links- politiek georiënteerd bent en of moslim bent want dat is democratie geworden, een beschermheilige van TUIG

  Like

 3. IK werd gewoon misselijk toen ik het bericht zag.

  Like

 4. Jan zegt:

  Morsi kan zich beter de tekst van Sarit Hadad ter harte nemen: Alleen liefde brengt liefde.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Kotsmoe word ik van deze Haatbaard en Baardaap Morsi. Deze vileine antisemiet wordt verdomme binnengehaald of ie sinterklaas is (kots). En weer een bewijs, dat de politiek correcte en linkse klasse-waarvan de CDU- dus ook deel van uitmaakt, met gemak oorlogshitsers faciliteert!

  Like

 6. Jan zegt:

  25. November 2012
  Kanzlerin Merkel hat den Juden in Deutschland in einer Rede vor der Ratsversammlung des Zentralrats ihre Solidarität zugesichert. Sie beklagte ein “großes Maß an Antisemitismus”
  http://www.tagesschau.de/inland/merkel-zentralrat100.html

  Merkel, die ewig Gestrige

  Like

 7. Europa is vandaag supporter van een bende moordenaars…. Net zoals het nazisme in de jaren 1930 en 1940 het grootste gevaar vormde voor de wereld, zo vormt tegenwoordig de radicale islam het grootste gevaar voor de wereldvrede.Waar de islam grenst aan andere religies is de breukvlak van de jihad.Een land dat grenst aan de islam verkeert vaak in staat van oorlog.Zie Israël, Kasjmir, Kosovo, Nigeria, de Filippijnen, Zuid-Thailand, Zuid Soedan, Tchechenie,enz…De strijd in het Midden-Oosten is geen territoriale, maar een ideologische strijd.Het is een conflict tussen een mentaliteit die dateert uit de Middeleeuwen en een andere mentaliteit die behoort tot de 21ste eeuw. ….http://www.dailymail.co.uk/news/article-2263727/Mother-Nadia-Mohamed-Ali-seven-children-jailed-15-years-Egypt-converting-Christianity-Islam.html

  Like

 8. Jan zegt:

  Ik vind Merkel een typisch DDR-produkt: niet zelfstandig na kunnen denken en maar één lijn volgen, In de DDR was dat niet opvallen en in de BRD doof, blind en stom zijn
  Vorig jaar beloofde zij onderzeeërs aan Egypte, aan Morsi te leveren, toen zij al diende te weten wat voor smerig figuur hij is.

  Like

 9. Gert zegt:

  Kijk nou eens naar die muil van Merkel, het lijkt wel of zij het met tegenzin moet doen.

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Aegolius
  30 januari 2013 om 18:09

  ‘Egypte wordt rechtsstaat’
  BERLIJN – De Egyptische president Mohamed Mursi heeft tijdens zijn bezoek aan Duitsland gezegd dat zijn land een rechtsstaat zal zijn.

  http://www.nu.nl/buitenland/3032225/egypte-wordt-rechtsstaat.html

  Vast wel. En Merkel zal haar “economisch” belangrijke “partner” steunen. Belangen gaan voor islam.

  Morsi spreekt de waarheid en je mag hem geloven op zijn woord. Egypte wordt een rechtsstaat gegarandeerd. Maar wat Morsi niet open verteld is het feit dat hij het heeft over de “”islamitische rechtsstaat””. Bij gelovige moslims (Morsi is een gelovige moslim) is een rechtsstaat alleen een rechtsstaat als die volledig gefundeerd is op Koran en Soenna welke hun gezamenlijke implementatie vinden in de sharia. Een rechtsstaat gefundeerd op “”man made law”” is voor een gelovige moslim per definitie geen rechtsstaat maar werk van de duivel. Merkel weet dit want ze is niet achterlijk hoor. Maar het schandelijke in dit geheel is het feit dat het grote publiek in deze voor de domme gehouden wordt en een open debat hierover gaat men liever uit de weg omdat de elite in een adem ook niet wil dat er afbreuk gedaan wordt aan die belachelijke 5 miljard de de EU Egypte heeft toegekend. Vijf miljard nota bene om Egypte te helpen een democratie op te bouwen. Hoe achterlijk denkt de elite, dat het volk is.

  Like

 11. @Jan, het is niet een typisch DDR product. Het is de DDR in een nieuw jasje. Ergens op dit blog moet terug te vinden zijn wat haar achtergrond en verleden is. Als voormig DDR/Stasi-dochter is zij niets veranderd en ziet de DDR en de daarbij behorende onderdrukking het liefst terug komen. En als de islam daarbij moet helpen: dat is haar om het even. Het is een rasechte DDR/pislam-hoer!

  Even snel gezocht en volgens mij moet het dit artikel zijn:
  https://ejbron.wordpress.com/2012/10/10/de-onbekende-angela-merkel/

  Ik meende dat er nog een artikel was welke specifiek over Merkel ging, maar kon dat helaas niet zo snel terugvinden.

  Like

 12. luckybee zegt:

  Morsi is alleen naar Berlijn gekomen om in te schatten, wie hij de keel doorsnijden kan en wie niet.Hij houdt van heldere een heldere toekomst.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 01.38. uur. In mijn ogen is MERKEL nog steeds een STASI in “hart en nieren”, ik zeg maar zo, ” een vos verliest zijn haren, maar niet zijn streken”.

  Like

 14. Jan zegt:

  Wij veroordelen dan wel Merkel en terecht, maar als wij even een aantal jaren terug gaan, naar 2005, dan waande de kerkgangers zich regelrecht terug in de tijd van de kerkvaders:

  Dominee omstreden na preek over joden
  De preek is uitgesproken door predikant Kees Mos, in de Messiaskerk – volgens de website een ‘moderne protestantse gemeente’. In zijn voordracht stelt Mos dat ‘de jood in ons een verrader’ en ‘een silent killer’ is. Ook beweert hij ‘dat het heil door de jood voor geld verkwanseld wordt.’

  Hij haalt zelfs Adolf Hitler erbij. ‘Hitler wilde de jood in ons midden definitief uitdrijven. Dat klinkt misschien heel vreemd, maar hij staat daarmee op bijbelse bodem. Want de jood in ons leeft aan zijn goddelijke roeping voorbij en hij doet zijn schepper lelijk tekort. We hebben Hitler in de afgelopen decennia als monster afgeschilderd. Maar monsters bestaan niet.’
  http://www.cidi.nl/20061/Dominee-omstreden-na-preek-over-joden.html

  Dan is er natuurlijk de hartelijke ontvangst door de VVD* en het CDA van terroristenleider en financierder van moord en terreur Abu Mazen in 2011. PvdA in naam van Verbeet liet zien dat de A voor antisemitisme staat want het ontbrak er nog net aan dat Verbeet met Mazen voor draaiende camera’s stond te tongzoenen. Een jaar eerder had zij ook al een bezoek aan deze terroristenleider gebracht.
  http://www.europa-nu.nl/id/vid6cimlkfuw/agenda/voorzitter_tweede_kamer_bezoekt_israel?ctx=vg9fgoprg2zs&v=1&tab=1&start_tab1=28

  * Rutte deed dan ook ruim 10 jaar over zijn studie geschiedenis zonder iets te leren want een jaar later had hij het over de Hollandse Schouwburg ‘waar toneel werd gespeeld’.

  Like

 15. Jan zegt:

  Morsi dieper in de stront tijdens bezoek aan Duitsland
  “I was talking about the practices and behavior of believers of any religion who shed blood or who attack innocent people or civilians. That’s behaviour that I condemn.”
  http://www.jpost.com/MiddleEast/Article.aspx?id=301543&R=R3

  En daarmee heeft hij zichzelf en zijn bendes haarfijn gedefinieerd
  Morsi declares emergency in 3 cities, riots continue

  Police officers crouching on the roofs of their stations fired tear gas and live ammunition into attacking mobs, and hospital officials said on Sunday at least seven more people died.
  http://www.indianexpress.com/news/morsi-declares-emergency-in-3-cities-riots-continue/1065968/

  Like

 16. Jean zegt:

  Hoe diep en laag kan een land toch vallen!
  Maar ja, als men ziet wie er op de bestuurspostjes zit wordt alles duidelijk en zeggen dat zoiets verkozen is door burgers die welvaart, veiligheid en leefbaarheid nastreven….
  Zoiets zien is walgelijk en degoutant.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @ Jan 09.56. uur. Deze voorganger Mos, moet zich doodschamen! Als vrij christen, baal ik van dit soort predikanten, die eraan voorbijgaan, dat Jezus op de eerste plaats gezonden was naar de kinderen van Israel. Zelfs onze eertijds degelijke kerkgenootschappen zijn beinvloed door de Frankfurter Schule, RODE BOLWERKEN geworden. En dan vinden ze het gek, dat kerkgangers op den duur- moe van het LINKSE GEWAUWEL- de kerken “de rug”, toedraaien.

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Jean 11.48. uur. Jean verwonder U er maar niet meer over. In geheel de EUSSR, is de LINKSE KLIEK aan het bewind, en zij, zij leggen dwingend hun perverse ideologie op aan iedereen. Natuurlijk geholpen door de RODE HOERNALISTEN, en de compleet RODE OMROEPEN!

  Like

 19. louis-portugal zegt:

  Ik ben ervan overtuigd dat hij wil proberen een rechtstaat in te voeren maar dan wel volgens de sharia.
  De rellen die nu uitbreken zijn mede een gevolg van de 21 ter dood veroordeelden n.a.v. herrie na een voetbalwedstrijd.
  Het geeft meteen duidelijkl aan wat voor soort wet dat is.

  Like

 20. Jan zegt:

  Assistent van Morsi, Fathi Shibab-Eddim: ‘De Holocaust is een bij elkaar gelogen verhaal’. De 6 miljoen vertrokken naar de VS:
  Fathi Shibab-Eddim, who is responsible for appointing editors of all the state-run newspapers, claimed the six million Jews killed by Hitler had actually been moved to America.

  His comments came as the world marked Holocaust Remembrance day on Sunday and little more than a week after it emerged that President Morsi himself had once described Jews as ‘descendants of apes and pigs’.
  Shibab-Eddim said: ‘The myth of the Holocaust is an industry that America invented.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2270675/Egypt-President-Morsi-aide-claims-Holocaust-US-hoax-6m-dead-Jews-simply-moved-America.html

  En daarmee zit hij op gelijke lijn van Norman Finkelstein (graag door Meulenbelt, Van Agt geciteerd) met zijn boek ‘The Holocaust Industry’ http://nl.wikipedia.org/wiki/De_Holocaust-industrie

  Like

 21. Jan zegt:

  Mursis israelkritische Äußerungen von der Tagesschau für halal erklärt
  Christian Thiels: Mursi ein Antisemit? Ein Antizionist? Nein! Ein Israelkritiker!
  http://www.achgut.com/dadgdx/index.php/dadgd/article/mursis_israelkritische_aeusserungen_von_der_tagesschau_fuer_halal_erklaert/

  Like

 22. Jan zegt:

  Tante Erika, oom Adolf en de greep naar de macht
  Mooi stuk:

  Gestern war der 80. Jahrestag der Machtergreifung von Onkel Adolf und wir sind wieder mal alle daran Schuld. Schließlich hätten wir etwas dagegen tun können, wären wir damals schon geboren gewesen. Unsere Bundesmerkel hat gestern zuerst im Bundestag einer Trauerveranstaltung zum Holocaust-Gedenktag beigewohnt und dann den Israelhasser aus Ägypten empfangen, um ihm ein Taqqiya-Versprechen abzuringen, damit sie ihm Millionen von unseren Steuergeldern in den Arsch blasen kann.
  http://50pf.wordpress.com/2013/01/31/tanze-erika-onkel-adolf-und-die-machtergreifung/

  Like

 23. Jan zegt:

  Nee maar, wie had dat gedacht, Merkel bleibt stramm, om het zo te zeggen: ‘Mursi bekommt keine Kohle, nur Worte’
  http://www.spiegel.de/politik/ausland/mursi-bekommt-beim-besuch-bei-merkel-gute-ratschlaege-a-880531.html

  Like

 24. Jan zegt:

  Mursi gaat eerst opruiming houden onder shiiten:
  Egyptian Cleric Muhammad Hussein Yaaqub: MB Presidential Candidate Muhammad Mursi Told Me that the Shiites “Are More Dangerous to Islam than the Jews”

  Like

 25. maria zegt:

  Ik zat ook met kromme tenen te kijken! Maar Morsi spreekt perfect “taqiyya”,
  de bekende “leugentjes om bestwil”. Terwijl iedereen kan zien en horen wat
  zijn werkelijke agenda is. En als hij nou nog geld kwam BRENGEN kon ik het
  me nog voorstellen dat hij de egards krijgt van een “bevriend staatshoofd”.
  (dat was Hitler ook) Maar deze opper-antisemiet krijgt geld TOE, van ONS!

  Like

 26. Jan zegt:

  Morsi’s SA in actie:

  Like

 27. Jan zegt:

  Zogenaamde geestelijke roept op om tegenstanders van Morsi te vermoorden:

  The cleric, Mahmoud Shaaban, appeared on a religious television channel and said leaders of Egypt’s main opposition coalition would get a death sentence under sharia (Islamic law).

  He specifically mentioned ElBaradei, a Nobel Peace Prize laureate, and former presidential candidate Hamdeen Sabahy.
  http://www.reuters.com/article/2013/02/07/us-egypt-islamists-idUSBRE9160R020130207

  Like

 28. vctleman zegt:

  In het algemeen is de islam een systeem van plunderen en parasiteren dat zichzelf heeft overleefd, maar bepaald niet is afgestorven. Dat het parasiteert, wordt over het hoofd gezien. Kijk naar de moslims die in Europa voor de uitkeringen blijven. Ze zijn tegen de westerse cultuur, maar gaan ze niet terug en bovendien willen ze voor meer uitkeringen ; En jammer maar helaas voor de moslims, de Mohammedanen en de islamisten; de islam kan niet functioneren zonder beschaafde wereld. Er bestaat geen autonome luis, geen zelfstandige teek of een zelfvoorzienende parasiet. De bloedzuiger heeft een nek nodig van een organisme dat wel werkt. De moslim heeft een maatschappij nodig op wiens kosten hij kan leven. Zonder slavernij had de islam nooit het eerste millennium overleefd. Zonder roofovervallen had de islam nooit de eerste honderd jaar doorgekomen. Zonder kindermishandeling, onderdrukking en seksisme had het islamitische gezin niet meer bestaan. Alleen omdat de islamitische leugens worden doorgegeven blijft er een onderklasse in de maatschappij die het moet hebben van de domheid van mensen om voort te blijven gaan.

  PLUNDERTOCHT VAN moslimjongeren
  Moslims in Europa laten een ’soldatengodsdienst’ zien die is vormgegeven in een soort ‘georganiseerde bende’. De aantrekkelijkheid voor deze soldaten is dat ze gezamenlijk op plundertocht gaan. De buit, waaronder ook vrouwen, mogen ze onder elkaar verdelen. Hun rooftocht wordt als ‘heilige opdracht’ voorgesteld zodat ze direct naar de hemel opstijgen als ze sterven ‘voor de zaak van Allah’, en ze krijgen daar een ideale soldatenhemel voorgeschoteld, zodat ze met plezier omkomen in de heilige oorlog. Dit is wat Mohammed aanbood aan zijn volgelingen, en je hoeft niet lang te denken over wat voor slag mensen hier graag deel van zouden willen uitmaken. De erecode voor deze ‘heilige bende’ is vastgelegd in de Constitutie van Medina’, en dat is een duidelijk erecode voor roofridders, die elkaar bijstaan door dik en dun en geen afvalligheid en verraad toestaan. 
  Door de jarenlange gratis bezorgende uitkeringen hebben een nieuwe type bloedzuigers klasse gecreëerd. Europa is vandaag supporter van een bende moordenaars…. het grootste gevaar vormde voor de wereld, zo vormt tegenwoordig de radicale islam het grootste gevaar voor de wereldvrede. Waar de islam grenst aan andere religies is de breukvlak van de jihad.Een land dat grenst aan de islam verkeert vaak in staat van oorlog. De strijd in het Midden-Oosten is geen territoriale, maar een ideologische strijd.Het is een conflict tussen een mentaliteit die dateert uit de Middeleeuwen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s