Papam novum habemus

Screenshot_11

(Door: Professor Hans Jansen)

De nieuwe directeur van de CIA, John O. Brennan, heeft zich tussen 1996 en 1999 in Saoedi-Arabië, toen hij daar CIA station chief in Riyad was, tot de islam bekeerd. Dat wordt gesteld door een medewerker van de FBI, en wordt mede gestaafd doordat Brennan in die periode samen met Saoedische vrienden de Hajj-ceremonieën in Mekka en Medina heeft bezocht, iets wat voor niet-moslims streng verboden is. Via Google is het goed mogelijk een aardig beeld te krijgen van hoe reëel dit soort beweringen zijn en welke bronnen er voor bestaan.

Aan de top van de CIA een bekeerling tot de islam die dat in Saoedi-Arabië geworden is. Dat is geen ideale situatie. Het gaat hem dan niet eens alleen zo zeer om de islam, maar om Saoedie-Arabie: de meeste terroristen van 9 september 2001 waren zoals bekend uit dat land afkomstig. Er wordt dinsdag 5 maart gestemd over de vraag of de benoeming van Brennan wel of niet doorgaat.

Waar het om gaat is dat iemand die zo makkelijk door zijn Saoedische kring van ‘vrienden’ en contacten een bekering in gemanipuleerd kon worden, mogelijk niet die distantie ten opzichte van de woelingen van deze wereld bezit die bij een spionagechef verondersteld moet worden aanwezig te zijn. Een bekeerling als spionagechef? God behoede ons. Met bekeerlingen moet je voorzichtig zijn want die zijn roomser dan de paus.

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Papam novum habemus

 1. bobzelf zegt:

  Wie zich zeer zeker niet stiekum tot de islam hebben bekeerd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Die 40.000 wakkere nederlanders, die dat gekloot in Brussel met die ongekozen klootzakken van het BILDERBERG FILIAAL , ZAT ZIJN !!!

  Dank u wel allemaal , en nu op naar de volgende stappen !!!!!!!!!!!
  Uit die geweldige stabiliteit brengende EURO , WHAHAHAHAHAHAHA
  Uit die welvaart brengende EU whahahahahaha, zonder dit allemaal , GING HET LICHT UIT ,EN WERDEN WE EEN DERDE WERELD LAND !!
  WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH,

  er zijn mensen voor minder doodgeschoten !!!

  En laten we met al onze vrienden en kennissen nou gewoon simpel de PVV de grootste partij maken , of heeft U 1 beter figuur kunnen ontdekken bij de VVD/PvdA ?

  Jammer maar NIGEL FARAGE , IS VAN DE UKIP , maar wel een goeie kennis
  van Geert !!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En zo een VERRADER wil men chef maken bij de CIA. De DEMOCRATEN zijn net als de RODEN hier het spoor volkomen bijster. We hebben al een moslim als MOL in HET WITTE HUIS. Gloeiende nakende, zover is het RODE VERRAAD al gevorderd!

  Like

 3. heleen zegt:

  God behoede ons, inderdaad!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Bobzelf 18.07. uur. Nigel Farage een KEREL van STAVAST. Dan noem ik nog 3 personen die RUGGEGRAAT HADDEN, namelijk Churchill, Reagan en Thatcher. Daar kunnen de vieze RODEN niet aan tippen!

  Like

 5. Pingback: BOINNK!!! | Professor Hans Jansen met Papem novum habemus

 6. Makropoelos zegt:

  Tom Hendrix, vergeet niet dat Reagan en Tatcher de Friedman Doctrine aanhingen. En wat Friedman via een “Shockdoctrine” in Chile aangericht heeft kun je bij Naomie klein op Youtube zien.
  En wat zou je verder denken van KOK BILDERBERG (de fietsende huichelaar) zou deze niet de adviseur zijn van Samsom om gezag af te dragen aan Brussel? En als je het goed doet Sam dan mag je miscchien wel mee met Bea en mij mee naar de volgende Bilderberg bijeenkomst.

  Wat een boeltje en de media zwijgen er als het graf over. Je breekt wel je nek over de berichten van de komende kroning van Kloris en Roosje. BAH, het is om doodziek van te worden.

  Like

 7. Trucker zegt:

  moslimbroeder HUSSEIN barack helpt zijn broeders waar hij kan om de totalitaire islamietenoverheersing te bewerkstelligen, hij effent het pad in de USA.
  Moet je eventjes voorstellen wat er vandaag de dag zou gebeuren indien Ronald (Ronnie) Reagan nog leefde, hij zou die neger islamiet een trap tegen zijn ballen geven zodanig dat hij jankent van het toneel zou verdwijnen
  moslimbroeder HUSSEIN barack en Ronald Reagan twee presidenten die elkaars tegenpool zijn, de eerste helpt het grootste vrije land ter wereld naar de verdoemnis en levert het in ijltempo uit aan haatbaarden, waar Ronald Reagan (een van de beste Amerikaanse presidenten ooit) het land uit een belabberde economische situatie haalde en het terug op de kaart zette zowel economisch als militair.
  moslimbroeder HUSSEIN barack’s verdienste…. nothing at all

  Like

 8. Stradi zegt:

  Ontmasker de moslimbroederschap in Amerika, de tamtam met de andere landen werkt ook uitstekend, wat via democratische weg gerealiseerd is in één land wordt ook in de andere landen in gang gezet.

  http://www.brotherhoodunmasked.net/index-2.html

  Like

 9. Jan zegt:

  John “Al Quds” Brennan nieuwe chef CIA

  Senator Rand Paul’s nearly 13 hour filibuster may have started a conversation about U.S. drone policy, but it didn’t stop John Brennan from becoming CIA director.

  Senators voted to 63 – 34 to elevate President Obama’s top counter-terrorism adviser at the White House to lead the Central Intelligence Agency after Paul, R-Ky., dropped his opposition to a vote Thursday afternoon.
  http://news.yahoo.com/rand-paul-claims-victory-senate-confirms-john-brennan-210008199–abc-news-politics.html

  De Republikeinen zijn net als hier de VVD’ers crypto-communisten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s