40.000 handtekeningen!

Screenshot_12

Zojuist (4 maart 2013 17:15) heeft de 40.000e Nederlander de petitie van Burgerforum EU ondertekend waarin de Tweede Kamer wordt opgeroepen een einde te maken aan de sluipende overdracht van bevoegdheden aan de EU, en elk nieuw voorstel voor overdracht van bevoegdheden eerst in een referendum aan de Nederlandse bevolking voor te leggen.

Afgelopen zondag bleek uit een peiling van Maurice De Hond dat maar liefst 64% van de Nederlands bevolking dit voorstel steunt. Volgens de peiling wil zelfs 57% van de VVD achterban en 52% van de PvdA achterban het liefst een bindend referendum over dit onderwerp . Tevens bleek dat respectievelijk 72% en 65% procent van deze twee partijen überhaupt geen verdere overdracht van bevoegdheden aan Brussel wil.

De petitie van Burgerforum EU werd begin februari gelanceerd in het kader van een zogeheten Burgerinitiatief. Nu er 40.000 handtekeningen zijn verzameld moet de Kamer het verzoek in behandeling nemen. Het staat echter geenszins vast dat de Kamer er ook mee zal instemmen. Burgerforum EU roept iedereen daarom op om alsnog te tekenen. Wie al getekend heeft wordt verzocht om zoveel mogelijk potentiële medestanders over te halen.

“We weten dat de overgrote meerderheid van de Nederlanders het roerend met ons eens is. Als kamerlid moet je dan wel van zeer goeden huize komen om daar tegen in te durven gaan” aldus Pepijn van Houwelingen, mede oprichter van Burgerforum EU.

De petitie van Burgerforum EU kunt u vinden op onze website.

Burgerforum EU

www.burgerforum-eu.nl

info@burgerforum-eu.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op 40.000 handtekeningen!

 1. Tom Hendrix zegt:

  Zorg er wel voor dat het EEN BINDEND REFERENDUM wordt. Denk aan 2005!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Dit land is het zat, c ‘ est ca. Pim Fortuyn, schaar ik onder de groten, Reagan, Thatcher, Churchill.
  Maar de RODEN hebben ervoor gezorgd, dat de kogel ” van links kwam”. Nog meer slachtoffers van de RODEN: Hans Janmaat veroordeeld, en zijn vrouw zwaar gewond bij een RODE AANSLAG, Pim Fortuyn, vermoord omdat hij de huichelaars van LINKS ontmaskerde, en nu Geert Wilders 24/7 bewaking, ook te danken aan de Pee Vee Dee Aa.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   En de vijanden en haters van Geert Wilders maar irritant zaniken over hoe ‘duur de beveiliging van Wilders is en dat wij die moeten betalen’! Stel domme ezels! (met excuses aan de echte ezels)
   Diezelfde domoren hebben nooit kritiek op de beveiliging van ‘hare majesteit’ en haar familie.
   Nou, DIE DRIE worden pas duur bewaakt; en ook tijdens die a.s. ‘kronings’-zotheid’ zal er weer alles uit de kast getrokken worden.
   Kennelijk vertrouwen de ‘koninklijken’ helemaal niet op de bescherming van ‘hun’ God, die ze beweren te aanbidden en die hen zelfs heeft ‘aangesteld’ (“Wij….. bij de gratie Gods”).

   Like

 3. baksteen zegt:

  Mooi, het worden ar vast nog veel meer., op naar de 100.000!
  Ik denk dat het nodig is dat we het idee nog wel bij de overhandiging wat kracht moeten gaan bij zetten op het binnenhof.

  Like

 4. Jade zegt:

  Op een bevolking van 15 miljoen, import en NSB-ers niet meegerekend,
  zouden we tenminste 10 miljoen stemmen moeten kunnen ophalen…
  Maar hoe krijgen we Nederland wakker???

  Like

 5. Jade zegt:

  @realpredictor 5 maart 2013 om 20:25
  Getekend…

  Like

 6. Piet Klont zegt:

  Geweldig!!
  Congratulaties!

  Like

 7. Makropoelos zegt:

  Jade je krijgt de mensen wakker door ze de waarheid te vertellen. En de waarheid is: “Waarom wordt er zo hard geduwd om de EU door ons strot te krijgen en wie zitten er achter???

  De bedoeling van de EU is om 500 miljoen Europeanen in een dictatuur onder te brengen!! Op je knieen!! Kop dicht!! En werken voor een schijntje. Dat is de “Nieuwe Wereld Orde” van de Bilderberg Groep. En deze is opgericht, door onze charmante Prins Bernhard een onbetrouwbare man met een nazi verleden. In 1930 lid van de NSDAP, lid van de Ritter SS, reed in 1937 in Duitsland rond met Juliana in een auto behangen met hakenkruizen. Maar het Koningshuis heeft nooit een verklaring afgegeven.
  Beatrix heeft de Bilderberg vakkel van haar vader overgenomen en zit nu achter gesloten deuren samen met de harde kern “the steerings group” aan tafel en geen mens in Nederland weet wat zij daar bespreken. Bekijk de ledenlijst en je hebt gelijk alle Bilderderberg Lakeien van de EU op een rijtje.
  DEZE INFO HEEFT NEDERLAND NODIG OM WAKKER TE WORDEN.OP NAAR EEN MILJOEN HANDTEKENINGEN!!!!

  VERGEET NIET!! SAMEN ZIJN WE STERK.

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Hier ben ik erg blij mee! Dit geeft aan dat het ‘klootjesvolk’ langzamerhand wakker wordt.

  Ik zeg ‘klootjesvolk’, omdat het gedrag van de Nederlandse bevolking een van mijn grootste teleurstellingen was en nog is.

  Zijn ‘boer zoekt vrouw’, of ‘sterren op het ijs’, nu echt belangrijker dan het behoud van onze cultuur en de vrijheid van onze samenleving?

  En die worden bedreigd, op een gruwelijke manier, terwijl wij, als volk, erbij zitten en ernaar kijken.

  Word wakker, mensen! Anders is het, zonder overdrijving, te laat en kunnen we onze vrijheid alleen terugwinnen door ‘rivieren van bloed’ of zoals Churchill het zei:

  “I have nothing to offer, but blood, toil, tears and sweat”.

  Onze kinderen en kleinkinderen zijn het waard om ons te verzetten tegen het gruwelijke landverraad van onze ‘elite’, zowel op landelijk als op Europees niveau.

  Het interesseert hen niet wat er met ons gebeurt, hun idealen, als zij die nog hebben, zijn alleen maar verbonden met:

  OLIE, GELD en met steeds meer MACHT.

  De vraag is, willen wij de slaven worden van een ‘elite’ die zich alleen maar op macht en geld heeft gericht en van een verderfelijke ideologie, waarvan diezelfde ‘elite’ denkt dat ze daar op de een of ander manier van kan profiteren, die ons alleen maar terug zal voeren naar de vóór Middeleeuwen, of willen we vechten voor onze vrijheid.

  De keuze is aan ons, het Nederlandse volk!

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Waarom zetten alle PVV-stemmers niet in een mum van tijd hun handtekening?
  Dat zou toch binnen één dag rond kunnen zijn?

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Petitie getekend, hoop dat het wat kan uithalen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s