FOTOSHOPPER: “Hollandse jihad”

Screenshot_45

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op FOTOSHOPPER: “Hollandse jihad”

  1. Meer als 100 Nederlandse Jihaddisten vechten in Syrië volgens de Telegraaf ik denk dat het maar het topje van de ijsberg is maar dat het veelvoudige is

    Like

  2. De culturele ‘verrijking’ van Nederland!

    Like

  3. Tom Hendrix zegt:

    @Jack Terrible 21.03. uur. Inderdaad zgn. een verrijking, die in werkelijkheid een SPOOR VAN VERNIELING achterlaat. Wat heb ik de SCHURFT aan al dat ROOD TUIG van PVDA en GROEN SLINKS, deze 5e colonne van landverraders. De RODEN vinden het prima dat deze bontkraagjes gaat moorden en vechten in Syrië, en geloof maar dat de RODE VERRADERS dit TUIG ook weer het recht geeft om terug te komen, en hier de JIHAD te starten. ROOD ga toch eindelijk naar de kloten!

    Like

    • tjonge zegt:

      vind het persoonlijk niet zo erg dat ze daar gaan vechten hoor als ze maar sterven voor hun goede doel, ruimt lekker op voor ons !
      ik stel voor om alle woestijnrukkers van hier daar heen te sturen !

      Like

  4. Tom Hendrix zegt:

    gaat in zin 4 moet gaan zijn.

    Like

  5. BigLJohn zegt:

    Dit zijn volgens mij geen Hollandse jihadisten, maar Marokkaanse cq Turkse jihadisten. En het gaat net als 80 jaar geleden alweer voor de slechte zaak. Want de geschiedenis herhaalt zich. In de tweede wereldoorlog trokken duizenden Nederlandse SS’ers richting het Oostfront om samen met de Duitsers tegen de Russen te vechten. De zogenaamde strijd tegen het bolsjewisme. Vandaag de dag zijn er – Hollandse – strijders die de Sharia een duwtje mee gaan geven in Syrie. Al beweert men leugenachtig voor de goede zaak te gaan vechten. De Arabische lente betekent niets anders dan dat die alle midden Oosten staten de Sharia horror bezorgt. Misschien dat er vanuit het midden Oosten ook al plannen voor Europa bestaan. Zulke gevoelens bekruipen mij wel eens. Ik ben er niet gerust op. Islamieten weten dat de Europeanen erg naief en meegaand zijn. Al die ontwikkelingen van de wereldse Islam naar Sharia gaan veel en veel te snel. Volgens een bepaald plan, scenario.

    Like

  6. Heisenberg zegt:

    Het zou me niet verwonderen als ze daar vechten met behoud van uitkering!
    Ik hoop dat ze stuk voor stuk het loodje leggen daar.
    Good riddance!

    Like

  7. s breget zegt:

    Laat ze elkaar maar lekker om zeep helpen opgeruimd staat netjes zal er geen traan om laten .

    Like

Plaats een reactie