Islamitische aanslag op Markus Beisicht, voorzitter van Pro NRW, verijdeld

Screenshot_13

Weliswaar stond Markus Beisicht deze maand niet op de internationale dodenlijst van de moslims, maar dat is bij de aanhangers van de “religie van de vrede” ook niet nodig. We weten namelijk al door de doodsfatwa tegen Salman Rushdie dat een doodsfatwa, eenmaal uitgesproken, altijd geldig blijft, zolang het slachtoffer nog leeft. Alleen de “geestelijke” die de fatwa heeft uitgesproken kan het weer opheffen.

De moslims kennen hun eigen spelregels heel goed. En ze hebben zich de doodsfatwa tegen Markus Beisicht van afgelopen zomer herinnerd. Daarom trokken vier “ware gelovigen” er op uit om Beisicht te vermoorden. Gelukkig was de Duitse politie alert:

Arrestatie op weg naar woning. Speciale politie-eenheid verijdelt aanslag op Pro NRW-chef Markus Beisicht – vier islamieten opgepakt.

De politie van Essen heeft volgens informatie van “FOCUS” een aanslag op de voorzitter van de “rechts-extreme” (opm.: aanhalingstekens door vertaler) groepering Pro NRW, Markus Beisicht, verijdeld. Een speciale eenheid arresteerde dinsdagavond in Leverkusen vier gewapende jonge mannen uit de radicale islamitische scene, die blijkbaar op weg waren naar de woning van Beisicht. In de bagage van de vermoedelijke daders vond de politie springstof.

Alle vier verdachten zijn al langer bekend bij de autoriteiten. De politie was op het spoor van de vier verdachten gekomen door een doelgerichte afluisteroperatie. In de auto van Koray D. zat afluisterapparatuur verstopt. Daardoor kwam de politie erachter dat de woning van Beisicht werd bespioneerd.

Twee van de daders werden zelfs in de onmiddellijke nabijheid van de woning opgepakt.

Bij de vermoedelijke daders gaat het om de beide bekeerlingen Marco G. uit Bonn en Enzo B. uit het Roergebied. De verdachte Koray D. komt uit Hessen. Zijn vermoedelijke handlanger Tayfun S. woonde het laatst in Nordrhein-Westfalen.

Focus

Huiveringwekkend, dat onze politici in hun onverantwoordelijke multiculti-euforie zulke moorddadige ideologieën onder de noemer “godsdienstvrijheid” aan ons opdringt.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/03/13/muslimischer-anschlag-auf-pro-nrw-vorsitzenden-markus-beisicht-vereitelt/#more-43227

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islam, Salafisten, Terrorisme, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

14 reacties op Islamitische aanslag op Markus Beisicht, voorzitter van Pro NRW, verijdeld

 1. Anneke zegt:

  De term ‘godsdienstvrijheid’, wat is hier een enorme MISbruik van gemaakt….De politiek heeft zich laten omturnen en gedoogd nu werkelijk alles…”Maar het moment dat de politieke domoren zelf het haasje zijn/worden is dus héél dichtbij”. Ze zijn niet zonder reden zo bang voor de buitenwereld/bang voor de REALITEIT…vandaar dat ze de leugen maar blijven aanhangen!!! (Zolang als mogelijk is….)

  Like

 2. luckybee zegt:

  Vind Martin Schulz van de SPD de moslims nog altijd erg aardig, en dus welkom in Duitsland?

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Gloeiende, gloeiende alweer de aanhangers van de weerzinwekkende islam. dat is de dank, van deze horde onaangepasten voor alles wat ze hebben ontvangen aan goodwill. Bij muzelmensen is het altijd eenrichtingverkeer, en de roden in heel europa de tyfus gewenst, bij deze.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Luckybee 17.21. uur. Natuurlijk want RODEN/SOCIALISTEN zijn dikke maatjes van de aanhangers van MO de pedo profeet.

  Like

 5. oogenhand zegt:

  Links zal dit uiteraard opvatten als een bewijs dat de Duitse staat “fascisten” beschermd, en dus “fascistisch” is. Moslims zullen vergelijkbare conclusies trekken. Het is in- en intriest dat Pro-NRW zichzelf afhankelijk gemaakt heeft van een in wezen vijandige staat. Dit heeft alles maar dan ook alles te maken met het feit dat een burgerlijke democratie de illusie van de rechtsstaat op moet houden en dus het (nog) geweldloze rechts beschermt tegen (al) gewelddadig links en islam. Voor het overige liggen de voorkeuren van de staat uiteraard precies andersom. Het feit dat werkgevers braaf gehoorzamen wanneer een linkse “onderzoeker” aangeeft dat iemand een “fascist” is, is het overduidelijke bewijs dat communisme en kapitalisme niet in ieder opzicht tegenpolen zijn, zoals de communistische “anti-fascist” ons wil doen laten geloven. Alleen het Marxisme zou een alternatief vormen voor “samenzweringstheorieën”. Dit ondanks het feit dat een Benjamin Fulford en een Kevin MacDonald totaal andere kijk op allerlei zaken hebben. Benjamin Fulford staat dichter bij Pepijn Brandon dan bij Kevin MacDonald.
  Zolang links op het standpunt staat dat Jezus tegen kruisrakketten was (éénzijdige ontwapening, oog-om-oog tand-om-tand iedereen blind), en Jezus ook voor islamitische asielzoekers is(die heel goed opgevangen kunnen worden in de Golfstaten), heeft links de ethische plicht niet te liegen en de andere wang toe te keren. Zolang de islam op het standpunt staat dat het Christendom beter is dan Atheisme of Heidendom, heeft de islam de morele plicht niet te liegen en de andere wang toe te keren.

  Like

 6. @oogenhand; Jezus was tegen religieuzen die misbruik maakten van hun positie en het geloof. Tegen Schriftgeleerden en Farizeeën. Hij noemde ze “addergebroed”! Zo zou hij ook tegen Mohammed (de Valse Profeet) en tegen moslims (volgelingen van de Valse Profeet) en tegen Allah (de Duivel) en tegen imams (verkeerde leiders) geweest zijn! Hij zou de islam ontmantelen!

  Like

 7. Jade zegt:

  Mag ik hieruit concluderen dat bekeerlingen het vuile werk moeten opknappen?
  Man man ,wat een toekomst gaan we tegemoet…

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Dat op zeker moment opnieuw een aanslag op Nederlandse bodem vanuit islamitische hoek (radicale islam is een zeer misleidende term) te betreuren zal zijn is een vaststaand gegeven. Blijft alleen afwachten waar die plaats vindt en wat de omvang zal zijn. Persoonlijk denk ik dat de de Jihadisten gaan kiezen voor “”terreur”” die uitgevoerd kan worden met weinig voorbereidingstijd, maximale impact en maximale kans op ontsnapping na de terroristische daad. De vijver van zogenaamd gematigde moslims is inmiddels zo groot geworden in Nederland dat hierin weg zwemmen voor de jihadisten kinderspel is geworden. De toekomstige slachtoffers zullen de doorsnee autochtone Nederlandse burgers zijn met het doel elke vorm van islam kritiek door wie dan ook in de kiem te smoren. Ik waag het niet te schrijven wat ze zouden kunnen doen maar iedereen die oog heeft voor wat zich afspeelt binnen islam gedomineerde landen weet wat die “”terreur”” zoal kan inhouden. We gaan een toekomst tegemoet waarin elke niet moslim in Nederland een deken van onzekerheid, intimidatie en angst over zich gelegd krijgt. Als we eenmaal in deze fase zitten zal ook Geert Wilders zijn mond gaan houden. Niet omdat hij angst zal hebben voor wat hem zou kunnen toestoten maar omdat hij angst zal hebben voor wat de gemiddelde Nederlandse burger kan overkomen. De islam heeft niet voor niets al 1400 jaar het geweld uitgekozen als haar elixer voor groei en overleving. Elke samenleving die de islam zo massaal heeft binnengelaten als de West Europese heeft hiermee inherent ook het geweld voor eeuwig binnen gelaten. De Kopten, de Joden en alle niet moslim minderheden in moslim landen kunnen ons precies vertellen wat de toekomst van de niet moslims in Europa zal worden. Voor onze naïviteit zullen de generaties na ons een zware prijs gaan betalen.

  http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2013/03/13/dreigingsniveau-terrorisme-verhoogd.html

  Like

  • Anneke zegt:

   Joh; laat je niet kitsen….Dat is nu net wat onze verraders en vijanden willen hebben…Paniek in de tent!!! Er is zeer zeker nog een Krachtige Beschermde Hand aanwezig….YHWH’s leidinggevende Hand. Het intens seculiere W-Europa heeft zich laten inpeperen/laten omkopen aan grootse smeerkezen en NU moet de TOL betaald worden….”Die eigenlijk al decennialang gaande is…..”. Ben zelf de vijftig gepasseerd en weet niet beter dat de wereld van de ene na de andere crisis ‘huppelt’…kan beter zeggen: STROMPELT…..Maar velen komen pas tot besef, betreffende de keiharde ernst van deze (mondiale) situatie; of op ’t laatste nippertje, of net als ’t laat is. De leugen blijft zeker niet permanent aanwezig….er is steeds meer tegenhang/-gewicht….Protest, via o.a. nieuwe politieke partijen èn de ms-media melden toch ook stap voor stap de grove fouten uit de islamhoek; ect., ect.

   Like

  • oogenhand zegt:

   Het is overigens tekenend dat alle aanslagen op critici steevast op het laatste moment worden afgewend. Je zou bijna in samenzweringen gaan geloven. Één verhaaltje, dat van de olieafhankelijkheid, moet onmiddelijk worden doorgeprikt. Bij volledige olieafhankelijkheid zou alles veel erger zijn.

   Like

 9. @guusvelraeds; het zal een zware strijd worden. Maar we zijn niet verslagen. We zullen de islam verslaan. Wij zullen overwinnen!

  Like

 10. winnie zegt:

  deze politicus is niet extreem rechts, zoals het nos-journaal beweerde

  Like

 11. Jan zegt:

  Poging tot moord(?) op Pro- Lars Seidensticker en Manfred Rouhs door Antifa-SA
  http://www.pi-news.net/2013/03/koln-uberfall-auf-pro-deutschland-infostand/#more-312672

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s