Marcouch (PvdA): “confronteer bloemkooljihadisten”

Screenshot_11

Olé, er wordt weer een nieuwe poging gedaan door PvdA-hardliner Ahmed Marcouch om de bloemkooljihadisten te beletten in hun pogingen om van het prachtige vakantieland Syrië een islamitische heilstaat te maken. Onlangs verhoogden de terrorisme-watchers op belangrijke posten het dreigingsniveau in Nederland omdat ze bang zijn voor terugkerende bloemkoli’s met trauma’s en vrolijke triggerfingers. Nu komt Marcouch dan met een heus plan om de Nederlandse samenleving van het bloemkoli-gevaar te behoeden.

Voor we naar die oplossing gaan quoten we eerst even deze voor PvdA-termen nog altijd opmerkelijke zinsnede uit het betoog van Marcouch in de Volkskrant. ‘Radicalisering komt namelijk niet voort uit armoede en discriminatie, maar is een religieuze ontsporing‘. Om het RadicaliseringsProbleem op te lossen stelt Marcouch het volgende voor: ‘Dan is de oplossing niet om de jongens het huis, de klas, club of moskee uit te mikken, maar om de confrontatie aan te gaan. De burgemeesters moeten daartoe te hulp schieten door ervaringsdeskundigen te mobiliseren: evenwichtige moslims die religieus onderbouwd in debat kunnen met deze jongens. De burgemeesters bieden hen debattechnieken en locaties aan‘. Radicalisering in de kiem smoren. Goed plan. Niet cynisch gaan zitten doen nu. Gewoon niet doen. Het is niet om te huilen dat we in Nederland in 2013 bloemkooljihadisten proberen te stoppen door hen in debat te laten gaan met minder radicale mosli…NEE NIET DOEN.

Bron:

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/04/marcouch_vk.html

Auteur: Van Leeuwen

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Jihad, Naïviteit, Nederland, Syrië, Taqiyya. Bookmark de permalink .

24 reacties op Marcouch (PvdA): “confronteer bloemkooljihadisten”

 1. guusvelraeds zegt:

  Wat een achterlijkheid. Of juist een perverse vorm van takkya? Wie zal het zeggen? Het zullen juist de radicalen zijn die de zogenaamd gematigden of zoals Marcouch ze noemt “”de evenwichtige”” moslims met de verzen en de hadieths om de oren zullen slaan. Het staan allemaal zwart op wit in dat vermaledeide boek van hun en elke evenwichtige moslims is juist omwille van zijn evenwichtigheid geen moslim “”pur sang”” meer en dient derhalve gedood te worden laat staan dat de radicale “”ware moslim”” er een discussie mee aan gaat. Wanneer dringt het in al die betonnen koppen eindelijk door dat het de islam “”an sich”” is die radicaal is en juist dat moet bestreden worden. Met het binnenhalen van de islam krijg je het radicalisme er altijd cadeau bij. Als er fatsoenlijke moslims zijn is dat niet dankzij de islam, maar ondanks de islam.

  Like

 2. Makropoelos zegt:

  Van 1440 tot 1850 zijn we door de elLende en droefheid gegaan van de inquisitie. En dan zullen we weer gaan beginnen om de islam te tolereren. Terug waar ze vandaan komen en dat zo snel als mogelijk. Nederlands paspoort niet meer verlengen. En aangezien de meesten een uitkering hebben, kunnen zij die voor bepaalde tijd, aangepast aan het levensniveau van het land van herkomst, deze uitkering uitbetaald krijgen.
  Verder kan er met ontwikkelingshulp en met mannen zoals Ahmed Marcouch begonnen worden aan de opbouw van hun geboorteland.

  WIJ HEBBEN NIET DE GERINGSTE BEHOEFTE AAN DE ISLAM. NOOIT!! NOOIT!!! NOOIT !!!!.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  De burgemeesters moeten daartoe te hulp schieten door ervaringsdeskundigen te mobiliseren: evenwichtige moslims die religieus onderbouwd in debat kunnen met deze jongens. De burgemeesters bieden hen debattechnieken en locaties aan‘.

  Ja, Ja, mooi hoor en wat dat de belastingbetaler weer kosten ???
  Ontneem ze hun Nederlanderschap en Rot ze het land uit, terug naar hun zandbak of als ze hier geboren zijn, de zandbak waar hun ouders uitgekropen zijn.
  Dat hele zooitje kost ons al geld genoeg !!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Nee, als je de olievlek voortijdig wilt laten uitdijen, moet je vooral dàt gaan doen. Grote kans dat de pekzwarten binnen de kortste keren de ‘donkergrijzen’ pekzwart maken. Voor zover het oog kan zien dan, want onderhuids kon de verstrengeling al wel eens een feit zijn: Denk aan het ”Project”van G. Deckzeijl. Maar hoe dan ook: nIET aan beginnen.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Erg hypocriet van die Marcouch die met mede islamieten wil gaan praten. En de islam komt er zeer beslist, omdat de meerderheid van de Nederlandse kiezers blijft stemmen op pro Europa en Islam tolererende politieke partijen. En volgens mij blijven ze dat volhouden totdat het kromzwaard in hun nek ligt. Maar dan is er geen weg meer terug. En zullen verstandige kiezers zoals u en ik ook meegezogen worden richting Sharia regiem in Nederland.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Die man moet toch ook wat af en toe wat zeggen uit hoofde van zijn functie.
  En laat die NL’ers er maar op los gaan. Je reinste taqiya.
  Hij is ook zo ze dag weer door gekomen en de meeste mensen vinden het blijkbaar maar wat bijzonder om zo’n slimme maroc in de buurt te hebben. Multi inzetbaar.
  Net alsof ie der over nadenkt. De man weet wel beter natuurlijk hoe het echt werkt.
  We zijn niet helemaal van de pot gerukt hier in NL.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  bigLjohn 17.10. uur. Beste John, de mix (salon)socialist en moslim, is het beste bewijs hoe groot het verraad van de rode ratten is. De islam zal NOOIT, maar dan ook NOOIT te VERTROUWN zijn.
  Ze willen de wereldheerschappij, en niks anders! Weg met dat volk, stuur ze inderdaad maar terug naar NOORD-AFRIKA, dan vangen wij wel de CHRISTENEN op die worden vervolgd in de moslim landen. O ja, en de schurft aan de RODE OMROEPEN en PERS die deze wetenschap NIET delen met de bevolking. Maar net wat U zegt John, er zijn weer de nodige sukkels die op de Partij van de Allahtonen en de Vereniging Van Dieven zullen stemmen.

  Like

 8. Petrossa zegt:

  Moslim Broder Marcouch is 1 vande meest gevaarlijken. Hij is namelijk heel erg slim. Zijn doel is islam geaccpeteerd te laten worden om zodoende de MB agenda van de islamisering uit te kunnen voeren. Maar hij snapt ook wel dat de moslims hem niet erg helpen door hun gedrag. Dus gooit hij de kutmoslims weg en hoopt met de ‘gematigde’ moslims dan verder te kunnen gaan.

  Zijn grote probleem is het typische islamitische gebrek aan zelfreflectie. Hij kan niet inzien dat zijn ideologie stinkt.

  Like

 9. Rudi de anti-dhimmi zegt:

  “bloemkooljihadisten”

  Waarom komt mij bij dit woord spontaan André van Duin voor de geest, in een tulband en een met een enorme baard en twee bloemkolen met een brandende lont onder zijn armen?

  “Ik heb hele grote BOEMkolen!”

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Rudi de anti-dhimmi 18.52. Weet ik ook niet precies, maar hij is KOSTELIJK!
   Ik zag het helemaal voor me! André zal echter wel uitkijken: Hij kreeg jaren geleden al genoeg over zich heen vanwege Willempie de vermeende imbeciel. Moet je nagaan wat dat zou worden als hij dít zou flikken! Als de (bloemkool)jihadisten hem niet omleggen, wordt-ie wel door de ‘goedmensen’ gelyncht. -Omdat ze denken, dat ze dat móeten doen, weet je wel.

   Like

   • Rudi de anti-dhimmi zegt:

    @Theresa Geissler
    Ja, dat van Willempie, daar staat me iets van bij. Sindsdien is hij de controverse uit de weg gegaan. Ik geloof zelfs dat hij zich na ‘Ruud Lubbers’ ook nooit meer aan politiek heeft gewaagd.
    Het blijft een ongelooflijke performer.

    Like

 10. Robbert zegt:

  Typisch de troetelgraslim (vergeef me mijn politieke correctheid) van de pvda weer in de bocht. Concrete oplossingen hebben ze niet want dat zou hun zetels kunnen kosten. Ze zijn immers al helemaal ingekapseld door hun vreemde achterban en kunnen eigenlijk geen vin meer verroeren.
  Dan maar wat schijnoplossingen he. Je houd gewoon de schijn op dat je iets gaat doen aan het probleem en vervolgens doe je niks.Slim bezig pvda. Jullie zitten dan wel helemaal onder deplak van jullie vreemde achterban maar de traditionele kiezers wijken ook al uit naar sp of groen links. Het is maar dat jullie het weten. Hoe klein willen jullie nog worden??????

  Like

 11. BertG. zegt:

  Hou maar weer op allemaal. Het bewijs is er. De AIVD kan geen aanwijzingen vinden dat er sprake van enig ronselen is. Gewoon voor een leuke vakantie gaan ze die kant op. Meer niet.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2013/04/geen_aanwijzing_ronselen_jihad.html
  Dus ze hebben geen flauw idee waar die markoek het nou over heeft uiteindelijk.
  Had iemand iets anders verwacht als conclusie van de AIVD?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @BertG 19.06. uur. Ach gut de AIVD, een stelletje amateurs. Het enige wat ze klaar spelen, is een waxinelichtje gooier laten aanhouden.

   Like

 12. baksteen zegt:

  Die jongens worden hier als helden binnengehaald in de schotelantennebuurten. Reken maar dat die geen trauma’s hebben, die krijg je niet van het vechten voor een goede zaak.
  En dan die gasten in contact brengen met nog dan niet radicalen, Marcouch is slim, zo slim zijn ze al 1400 jaar, als het maar kapot gemaakt moet worden, bel mohammed, of nee, die belt wel zelf aan.

  Like

 13. Jan zegt:

  Wat is dat ‘evenwichtige moslims’?

  Like

  • BertG. zegt:

   Die zijn weer terug te vinden in het rijtje gematigde radicalen.

   Like

  • Kraftavilqa zegt:

   Dat vroeg ik me ook al af “evenwichtige muzel” WTF?! de muzelse geest is door tientallen generaties inteelt ongeveer zo stabiel als een zeepbel. En een levenlang indoctrinatie met de geïnstitutionaliseerde barbarij die islam heet maakt het er niet beter op.

   Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Voor de zoveelste keer, godverdomme: alle ellende ligt besloten in de koran en Het Project.
  Dat weet A.Marcouch ook verdomt goed! Waarom is dat? Omdat hij geen volksvertegenwoordiger is maar een achterbakse moslim-infiltrant. Iedere moslim op Haags- dan wel gemeentelijk pluche is een infiltrant. Trouwens, wat weet bv. E.v.d.Laan(die straks de nieuwe koning alle mogelijke veren in z’n zwaarbetaalde reet gaat steken) van “debat-technieken..???”
  Ze gaan gaan niet alleen naar Syrië om daar -wat zij noemen- ongelovigen over de kling te jagen, het is uiteindelijk de bedoeling dat alle ongelovigen in deze wereld over de kling worden gejaagd. De problemen kunnen ook aangepakt worden door de ronselaars van het soort F.Belkacem van de s4b-bende uit te schakelen en gisteren over de grens te trappen.
  http://www.amsterdampost.nl/nacht-und-nebel-opnieuw-van-stal-gehaald/

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 07.38. uur. Helemaal waar Gerrit, maar de vvd,pvda,cda,demonen 66, groen slinks,zullen dat NOOIT WAAR willen hebben. Slechts 2 partijen waren en zijn tegen islamisering van ONZE SAMENLEVING de PVV en de SGP.

  Like

 16. luckybee zegt:

  Bloemkool Jihadisten? Hoe zo dat? Het staat toch allemaal heel netjes in de Koraan en a Hadith wat jongeren moeten doen als ze in Dar al Herb zijn; dus hier bij ons! En dat deden ze heel braaf, ons laten zien dat zij de baas zijn.

  Like

 17. Avidia zegt:

  Mosje Groen zegt:
  Je kunt jouw link amper lezen door alles wat er doorheen gedrukt is, jammer, heb ik geen zin in.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s