Moslim-comic: “Mustafa´s kiosk” – islamitische verenigingen in Zweden hevig verontrust

Screenshot_40

Een zogenaamd islamofoob interactief luisterboek heeft in Zweden tot een storm van verontrusting geleid onder binnenlandse islamitische verenigingen. Het gaat om “Mustafa´s kiosk”. De protesterende islamitische verenigingen zijn van mening dat Zweedse kinderen in het kader van hun socialisatie – door zulke media – opgroeien met vooroordelen, die geworteld blijven. Natuurlijk – in de islamitische kindertijdschriften passen veel beter handleidingen om een Molotovcocktail te maken.

Deutsch Türkische Nachrichten:

Er dreigt een nieuwe karikatuurstrijd. In Zweden is een interactief luisterboek verschenen dat door islamitische verenigingen als islamofoob wordt gekwalificeerd. Ze maken zich zorgen, want de doelgroep van het boek zijn kinderen. De uitgeverij heeft zich verontschuldigd. Maar het boek wordt niet teruggetrokken.

Een zogenaamd islamofoob interactief luisterboek heeft in Zweden tot een storm van verontrusting geleid onder binnenlandse islamitische verenigingen. Het gaat om “Mustafa´s kiosk”. Hierin gaat het om een angstaanjagende tulband dragende islamitische kioskbezitter. Op zijn toonbank ligt een groot Oriëntaals zwaard en hij vertelt kleine kinderen hoe hij andere mensen het hoofd afhakt. Het interactieve luisterboek werd door de Deense cartoonist Jakob Martin Strid geproduceerd.

De protesterende islamitische verenigingen zijn van mening dat Zweedse kinderen in het kader van hun socialisatie – door zulke media – opgroeien met vooroordelen, die geworteld blijven. De woordvoerster van uitgeverij Kabusa, Kerstin Aronsson, zei in een mededeling dat ze niet alleen protestmails gekregen zou hebben. Talrijke klanten zouden heel blij geweest zijn met het verschijnen van “Mustafa´s kiosk”.

“Bij alle anderen, die racistische tendensen in het boek opgemerkt willen hebben, verontschuldigen we ons nadrukkelijk”, citeert de krant “Vatan” de woordvoerster.

Der Westen:

In het Tunesische kindertijdschrift “Regenboog” stond een nauwkeurige handleiding om Molotovcocktails te maken. Behalve de geschiedenis van de molotovcocktail publiceerde het tijdschrift ook een nauwkeurige handleiding om een Molotovcocktail te maken. Het ministerie voor Vrouwen en Familiezaken diende een klacht in tegen het tijdschrift, omdat het artikel het leven van kinderen zou bedreigen en aan zou zetten tot terroristische activiteiten.

Zoals het persbureau TAP maandagavond berichtte, diende het ministerie van Vrouwen en Familiezaken een klacht tegen het tijdschrift in. Het ministerie argumenteerde dat het artikel niet alleen het leven van kinderen zou bedreigen, maar ook zou aanzetten tot “het gebruik van brandbommen bij verwoestende of terroristische acties.”

Screenshot_2

In de septembereditie van het kindertijdschrift had de redactie in de rubriek “Tuin van de kennis” de tekening van een brandende fles gepubliceerd en gezegd dat deze zijn naam te danken zou hebben aan Finse soldaten, die hem tijdens de Tweede Wereldoorlog zouden hebben genoemd naar de toenmalige Russische minister van Buitenlandse Zaken Molotov.

“De brandende fles zet het doelwit in brand”

Na een uitvoerige omschrijving waaruit de brandbom bestaat en hoe hij functioneert, staat er verder in het artikel: “De brandende fles wordt daarna tegen een bepaald doelwit aangegooid. De fles breekt en zet het doelwit in brand.”

In Tunesië worden molotovcocktails veelvuldig bij gewelddadige protesten gebruikt, ook midden september tijdens een aanval op de Amerikaanse ambassade in de hoofdstad Tunis.

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=40484

Auteur: Ambre66

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Islam, Moslims, Zweden. Bookmark de permalink .

13 reacties op Moslim-comic: “Mustafa´s kiosk” – islamitische verenigingen in Zweden hevig verontrust

 1. Wat een schijnheiligheid! Als ze het zelf brengen, dan is het okay!
  Waarom laten ze die onschuldige kindertjes niet dat filmpje zien van kleine kinderen met bomgordels en hun trotse moeders? En zeer leerzaam is een filmpje (foto’s zijn ook goed) van onthoofdingen?

  Je moet hun het ware spul tonen!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Tja, de waarheid is moeilijk te aanvaarden voor moslims. Als de waarheid over deze ideologie wordt verkondigd, dan bedreigt men de boodschapper, steekt men vlaggen van amerika en andere landen in de fik, valt men westerlingen aan etc. etc. En dat noemt zich de religie van de vrede…..

  Like

 3. Rudi zegt:

  Binnenlandse islamitische verenigingen lopen te klagen over Zweedse kinderen die door zulke media opgroeien met vooroordelen.
  Hmmm, vreemd dat die verenigingen zo oorverdovend stil blijven over de beelden die er op het internet en in het nieuws de ronde doen: bomaanslagen, christenen in Egypte of Nigeria die in de kerk worden vermoord of Russische soldaten die onthoofd worden door leden van een ‘binnenlandse islamitische vereniging’.
  ejbron.wordpress.com/2013/04/20/de-tjetsjeense-moslimmoordenaars-en-het-ontkenningskronkelen-van-de-mainstreammedia/

  En wat dat opgroeien met vooroordelen betreft, ze kunnen er zelf anders ook wat van, kinderen vooroordelen aanpraten. Een paar voorbeelden:
  https://ejbron.wordpress.com/2011/12/24/indoctrinatie-van-palestijnse-kinderen-tot-genocidale-haat-de-zienswijze-van-een-psychiater/

  En deze vond ik op Pat Condell Channel

  Mohammedanen hebben altijd wat te jammeren: halal op school, hoofddoek op school en op het werk, aparte gebedsruimtes op school en op het werk, vijf keer per dag het werk stilleggen om te bidden. En niet eens uit religieuze overwegingen, maar om te laten zien dat ze er zijn en te eisen dat er naar ze geluisterd wordt.
  Want waar de westerse waarden en de islamitische conflicteren zijn het de westerse waarden die overboord gegooid worden om de lieve vrede te bewaren.

  En als daarbij een cartoonist, schrijver, politicus of filmmaker al eens ‘over de plank moet lopen’, dan neemt de Biedermännische goegemeente dat erbij.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Rudi 8.30. Bravo, Rudi! Daar benoem je feilloos de hele oorzaak van alle ergernis. Ik citeer je: Ën niet eens uit religieuze overwegingen maar om te laten zien dat ze er zijn en te eisen dat er naar ze geluisterd wordt. Het is één groot farizeïsme dat alle weldenkende westerlingen zou moeten irriteren, maar dat tot op heden door al die sukkels -met name van links- zo in-sullig getolereerd wordt.
   Ik wou in dat verband toch even wat vertellen: Zo’n anderhalf jaar geleden dacht ik, vanwege privé-omstandigheden, sociaal-psychische hulp nodig te hebben. Ik dus contact gezocht met de betreffende instantie in mijn woonplaats. Ik kreeg daarop telefonisch te horen dat het intake-gesprek dan-en-dan zou plaatsvinden door “Mevrouw Karim”.
   Best, dacht ik.De naam luidde bij mij geen bel. Ik kon aan de klank wel horen dat het om een oriëntaalse ging, maar so what op zichzelf, nietwaar? Goed, ik er heen, zij komt binnen en wat dacht je? Een Moslima met een hoofddoek! En niet eens zomaar een hoofddoek, nee, zo één die ver over het voorhoofd getrokken was, onder de kin zorgvuldig dichtgespeld en overigens zó groot van omvang dat hij haar hele schouders en rug bedekte tot halverwege haar ruimvallende gewaad!
   Mijn mond viel open, dàt zeg ik je. Ik liet het nog even begaan, gaf een paar korte antwoorden op wat ze vroeg -geen onvertogen woord, maar ik dikte wel expres de ‘liederlijke’ kant van mijn verhaal wat aan, dat geef ik toe- en gaf na zo’n tien minuten te kennen dat het zo verder geen zin had. “Ik geloof niet meer”, zei ik Ën zelfs al deed ik dat wel, wij hier in Nederland zijn van mening dat gelovigen dat tussen zichzelf en God moeten houden en het niet zo pontificaal uitdragen en op die manier anderen dwingen, uw voorbeeld te volgen. En bij het weggaan zei ik: Ën Wilders is geen racist. Hij wil alleen niet, dat de éne sekse onderdanig wordt gemaakt aan de andere. En dat gebéurt, door die hoofddoeken van jullie.” Natuurlijk lispelde ze alleen maar zachtjes: “Jammer dat U er zo over denkt.”
   Pas buiten werd ik echt kwaad, kun je het navoelen? Niet eens zozeer op hààr, maar op die instantie. Nemen uit hardnekkig idealisme orthodoxe Moslima’s aan, ingepakt en wel, en plempen ze de cliënten in de maag, zonder waarschuwing vooraf. En dat noemen ze hulpverlening! Ze hadden natuurlijk door de telefoon moeten zeggen: Mevrouw Karim is praktiserend Moslima, traditioneel gekleed. Heeft U daar problemen mee? Dan had ik zonder meer geantwoord: Ja, dat heb ik en ik heb er mijn redenen voor. Wat dít nu weer voor multi-culti gedoe was! Totaal geen respect voor autochtone cliënten!
   Nou ja, je begrijpt, ook zonder die ‘hulpverlening’ben ik er tenslotte wel min of meer uitgekomen.

   Like

   • Rudi zegt:

    @Theresa
    Pakkend en treffend verhaal, Theresa, bedankt daarvoor. In België is het niet veel anders hoor. Daar mogen moslima’s met hoofddoek zetelen in kiesbureaus.
    http://www.hbvl.be/nieuws/binnenland/aid1353816/hoofddoek-mag-in-kies-en-telbureaus.aspx

    Dit terwijl er ook bij ons moslima’s het nodig vinden om volledig omzwachteld in de gemeenteraad te gaan zitten. In Boom (een gemeente ten zuiden van Antwerpen, waar Peter Calluy straathoekwerker was) echter, vinden ze het welletjes
    http://www.hbvl.be/nieuws/binnenland/aid1371513/boom-wil-geen-hoofddoek-in-gemeenteraad-2.aspx

    Het is echter een kwestie van loyauteit, het oude adagium: ‘wiens brood men eet, diens woord men spreekt.’ Als ze het recht opeisen om voor de overheid te werken, of een andere werkgever, dat ze dan loyaal zijn aan deze werkgever. Ze denker echter te gaan werken om de vlag uit te hangen van de eigen ‘cultuur’, wel, dat ze dan thuis blijven en vragen aan de koning van Marokko, Saoedi-Arabië of voor mijn part de Aga Khan dat hij hen de kost geeft.

    Like

   • Henny Clemens zegt:

    Ik werd als rascist weggezet door een Nederlandse KNO arts omdat ik een iranese stageloper niet toeliet om mij te onderzoeken.
    De arts werd zo boos dat hij buiten de onderzoekkamer luidkeels het weigeren van mij verkondigde aan een andere arts.
    Mijn man hoorde dat en wist direct dat het om mij ging en eiste van die arts een excuus voor zijn gedrag.
    Hij schrok en mompelde iest wat op een excuus moest lijken en verdween.

    Like

   • Rudi zegt:

    @Henny Clemens
    Bedankt voor dit verhaal, mevrouw Clemens.Waar het foutloopt, is dat men de multiculturele samenleving door de strot geramd heeft van de bevolking. Van moslims en andere niet-westerse immigranten zegt men: ‘ach, geef ze tijd, dan lossen die problemen zich wel vanzelf op’. Dit zegt men echter al veertig jaar.
    Nederlanders (en Belgen), daarentegen moeten zich maar van het ene moment op het andere aanpassen aan de nieuwe realiteit.
    Deze opvatting verraadt echter een diepgeworteld racisme: aan de ene bevolkingsgroep worden andere maatstaven opgelegd dan aan de andere, want “‘die andere’ is nog niet zo ver”, “het is hun cultuur” enzovoort.

    Like

 4. Martien Pennings zegt:

  HÍ-LÁ-RÍSCH !!

  Dit bericht geeft toch weer hoop!
  De Arabische Lente gaat in Syrië wél lukken!
  http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20130421_00548773

  “De Syrische Nationale Coalitie nam zaterdag in Istanboel nogmaals nadrukkelijk afstand van de radicale moslimstrijders die ook tegen het regime van Assad vechten. De civiele oppositie beklemtoonde dat de uitbouw van een democratische en pluralistische staat haar doelstelling blijft.”

  Nou, is dat geen prachtig bericht?
  En terecht dus dat de VS de wapenhulp aan de “rebellen” verdubbelen.
  En dat zijn speciale wapens waarvan niemand dood gaat: “nachtkijkers, voertuigen en kogelwerende vesten”.

  Nachtkijkers, zo begrijpt men, zijn alleen om de Assad-troepen beter te kunnen zien in het donker en dan gaan de rebellen gewoon een straatje verder. Die gaan dan niet schieten of zo.
  Voertuigen, natuurlijk pantservoertuigen, zullen alleen gebruikt worden om kinderen naar crèches te vervoeren.
  En als een Syrische rebel geraakt wordt op een kogelwerend vest, dan zal zo’n rebel, net als bij paint-ball, gewoon eerlijk melden dat hij “af” is.
  Die gaat dus niet meer iemand doodschieten of zo.

  Like

 5. Jan zegt:

  Vem skriker återigen att han är förolämpad när vi fördömer sanningen om din smutsiga ideologi, sparka vi direkt ut ur landet. Och nu håller munnen och på arbetet, gäng dagdrivare.

  Like

 6. Jan zegt:

  Een maand of twee geleden stond hier op de site een artikel over het glossy(!) tijdschrift ‘Inspire’ uitgegeven door Al Qaida hoe men terreur tegen het westen kan uitoefenen: stukken hout met spijkers op de snelwegen, bosbranden, valkuilen met spiesen, maar ook… jawel de een bom maken met behulp van een snelkookpan:

  Pressure Cooker Bomb Construction Detailed in al Qaeda Magazine
  http://www.breitbart.com/Big-Peace/2013/04/16/Pressure-Cooker-Bomb-Construction-Detainled-in-al-Qaeda-s-Inspire-Magazine

  Van een volk dat de kont tijdens het bidden hoger heeft dan hun kop kun je ook moeilijk iets anders verwachten dan schijnheiligheid.

  Like

 7. F Bonebakker zegt:

  Het is en blijft een kut volk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s