Schietpartijen tussen moslims en Chinezen in China

Screenshot_23

Jankende hoofddoekwijven, stenen gooiende “kinderen” – boze soldaten aan niet-islamitische kant. Dat is het typische beeld dat de islamitisch ondermijnde media van het Avondland laten zien, overal waar islamitische terroristen/terroristes (en terroristenkinderen!) actief zijn.

Men zou het ook “vechtpartijen” kunnen noemen of, om een harder woord te nemen, “onlusten”. Vaak noemen onze media zulke oorlogshandelingen waar moslims bij betrokken zijn ook wel “schietpartijen”, voor zover ze in Duitsland en de buurlanden plaatsvinden. Welnu, bij deze “schietpartij” waren 21 mensen de klos. Als dit in Duitsland gebeurd zou zijn, dan zouden we er van uit moeten gaan dat dit allemaal politieagenten zijn. Maar omdat deze schietpartij in China plaatsvond, ziet het er voor de niet-moslims een beetje rooskleuriger uit:

Bij een controle zouden vertegenwoordigers van gemeentelijke autoriteiten in een huis zijn aangevallen, berichtte de officiële website van de plaatselijke regering woensdag. De aanvallers zouden dinsdag 15 vertegenwoordigers van de autoriteiten en politieagenten hebben vermoord. Ook zouden er zes aanvallers gedood en acht gearresteerd zijn. De identiteit van de daders en de slachtoffers was eerst onduidelijk.

Volgens het persbureau AP zouden de drie vertegenwoordigers van de autoriteiten een groep verdachte personen in het huis gemeld hebben. Toen de officials het gebouw binnengingen, werden ze met messen aangevallen en vermoord. De gealarmeerde veiligheidstroepen werden ook aangevallen en raakte gewond. Toen later zwaar bewapende eenheden ter plaatse verschenen, waren er aan beide kanten al talrijke mannen dood – het gebouw stond in brand.

De Oeigoeren in de regio verzetten zich al lange tijd tegen represailles uit Peking. Steeds vaker komt het bij de protesten tot gewelddadige incidenten.

Der Spiegel

Omgekeerd zou je ook kunnen zeggen: de Chinezen verzetten zich al lange tijd tegen de islamisering met middelen uit de koran zoals gewelddadige protesten. Let wel: hier is sprake van REpresailles – dus reacties op de daden van islamitische wetsovertreders.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/04/25/schiesereien-zwischen-muslimen-und-chinesen-in-china/#more-44544

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in China, Islam. Bookmark de permalink .

17 reacties op Schietpartijen tussen moslims en Chinezen in China

 1. catherine zegt:

  Omgaan met de islam: knechten of erdoor geknecht worden. Boeddhisten in Birma laten de westerse wereld zien dat er grenzen zijn aan het ahimsa van een boeddhist. Dit vanwege de territoriumdrift van islam in de regio. (oorsprong was hinduistisch-boeddhistisch). Het eigen leven is heel belangrijk en mag dus beschermd worden tegen aanvallen. Het westerse journaille heeft het alweer over racisme; van de boeddhisten natuurlijk!

  Like

 2. En… Boontje komt om zijn loontje!

  Like

 3. De kakkerlakkenplaag verspreidt zich al over de hele wereld!

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  @realpredictor
  Tegen kakkerlakken is een middel: ausradieren.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Advies tegen kakkerlakken en ander islamitisch gespuis: neem een paar Duitse herders!!
  http://www.amsterdampost.nl/lol-honden-nemen-wraak-op-haramzeur/

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Deze is HARTSTIKKE DOOD en da’s maar goed ook, ja, ze willen allemaal dood, komt dat effe goed uit, ze willen allemaal naar allah en die 72 (verzonnen) maagden.
  Volgens mij hebben ze een raket op ‘m afgevuurd… Nou ja, maakt ook niet uit, die zal niemand meer lastigvallen. Grote vraag is en blijft: waarom hebben ze ‘m niet 18 maanden eerder uit de roulatie genomen? Wie wordt er beter van om islamitisch tuig z’n gang te laten gaan.???
  http://www.barenakedislam.com/2013/04/25/helloooo-muslim-terrorist-bombers-name-added-to-cia-terrorist-list-18-months-ago/

  Deze leeft nog>>> http://tinyurl.com/9grnxec

  Like

  • catherine zegt:

   Interessant filmpje! Ook het Joodse geloof heeft het over “de fruits of the vine” dat Bewustzijn (geest) symboliseert i.t.t. “fruit of the earth” dat stof of materie aanduidt. De koran is gewoon een voortzetting (en verdere pervertering door de tijd) van wat er altijd al was. Islam beschouwt zichzelf asls het beste geloof omdat het het laatste is en zelfs een poltitieke doctrine heeft geformuleerd maar beiden zijn een aanwijzing dat islam het verst in de stof (negativiteit) is afgedaald en eigenlijk “dood”betekent.

   Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Goed zo China! Maak korte metten met dat moslim gajes, jullie hebben tenminste ruggengraat! De achterlijke neanderthalers, moslims, kun je alleen in het gareel krijgen door ze kei-en keihard aan te pakken. Nederland en Europa, teminste de politici, zijn daar VEEL TE LAF VOOR, deze verraders krijgen ook nog wel hun trekken thuis. Neurenberg versie 2.0

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Het is allebei FOUT, Tom…!!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @G.Deckzeijl 23.23. uur. Ik ga mij heel diep schamen beste Gerrit. Met mijn oude MULO opleiding zou me dat niet mogen overkomen. ( Rood gaat worden van schaamte).

   Like

 9. Ekster zegt:

  100% zeker dat de moslims begonnen zijn. Overal, werkelijk OVERAL waar moslims wonen veroorzaken ze ellende en problemen. Het zijn ALTIJD moslims die eisen stellen en willen dat anderen zich aan hun achterlijke ideeën aanpassen.

  Like

 10. valasco zegt:

  overal waar tegenwoordig islam is, is gedonderd. Die conclusie is onderhand toch wel heel makkelijk te trekken tenzij je (moedwillig) blind bent

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s