SPD-partner “Fatah” eist verantwoordelijkheid voor aanslag op

Screenshot_2

Dinsdagmorgen werd de vijfvoudige vader Evyatar Borovsky (foto links, eveneens in beeld: weduwe en wezen) in Tapuach ten zuiden van Nabloes door een zogenaamde “Palestijn” vermoord (zie hier). Intussen heeft Fatah op zijn Facebook-site de verantwoordelijkheid voor de moordaanslag opgeëist en bejubelt de moordenaar Salam Saal als “held” (foto rechts). Verder verkondigde Fatah volgens Israëlische media dat er groen licht zou zijn voor “een serie aanslagen”. Andrea Nahles, secretaris-generaal van de SPD, heeft nog in november 2012 de gemeenschappelijke waarden van de SPD en Fatah benadrukt.

Screenshot_3

Andrea Nahles, secretaris-generaal van de Duitse SPD

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/05/spd-partner-fatah-bekennt-sich-zu-anschlag/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Fatah, Islam, Jodenhaat, Moslims, Socialisten. Bookmark de permalink .

8 reacties op SPD-partner “Fatah” eist verantwoordelijkheid voor aanslag op

  1. Heulen met terroristen?!

    Like

  2. Jan zegt:

    Bij Maarten-Jan Hijmans gaat het zo:
    Man in Gaza gedood bij luchtaanval, kolonist gedood op de Westoever
    Israel’s maakte in een verklaring bekend dat het had gevuurd op een “terrorist die geaffilieerd was met de wereld Jihad in antwoord op raketvuur vanuit Gaza.”
    De Israelische krant Haaretz meldt dat de gedode Israeli de 30-jarige kolonist Eviatar Borovzky was, een inwoner van de nederzetting Yitzhar.

    Let op het woordgebruik. Het is mij een raadsel waarom Pelle zegt dat Hijmans anti-zionist is. Hij is een notoire antisemiet. Diverse malen betrapt op openlijke sympathie voor moordenaars en terroristen.

    Like

  3. maria zegt:

    Dat komt ervan als kolonisten, oftewel de mensen die door keihard werken de woestijn vruchtbaar maken, in het internationale recht gelijk worden gesteld aan “bezetters” en de bouw van huizen wordt beschouwd als “oorlogsmisdaad” want ja in “bezet gebied” guttegut! Ja die orthodoxe settlers bakken ze bruin hoor! Ze hebben nog nooit een vinger uitgestoken naar hun palestijnse buren maar worden min of meer gedwongen zich te bewapenen om zich tegen zulke laffe aanvallen te verdedigen. Zulke gewapende kolonisten doen het weer goed in de internationale media want kijk die rotjoden eens agressief zijn met hun wapens! Terwijl ze elke keer als ze met de auto heen en weer gaan moeten duiken voor de stenengooiende “schatjes” de zielige palestijntjes die hun “grote onrecht” botvieren onder het toeziend oog van vele “pallywood”-camera’s. Want dat is wat de Gutmenschen willen zien!
    Doet me eraan herinneren mijn volgende bezoek aan Israël in zo’n heerlijk “illegale” nederzetting te plannen….

    Like

  4. Tom Hendrix zegt:

    En weer zijn het socialisten, de SPD, die opkomen voor terroristen van Fatah. Het is niet te geloven, dat mensen niet door hebben hoe gevaarlijk links, in samenwerking met de islamisten is.

    Like

  5. koddebeier zegt:

    SPD…..Het blijven linkse smeerlappen.

    Like

  6. Jade zegt:

    Ik krijg zo langzamerhand het gevoel dat het niet meer alleen
    om olie alleen gaat. Het wordt tijd dat de Bilderbergers eens aan
    de tand gevoeld worden.

    Like

Plaats een reactie