Video Wiesbaden: jonge migrant valt zichzelf niet verdedigende Duitse jongen aan

Screenshot_13(Door: Michael Stürzenberger)

Vrijdag 19 april, Wiesbaden 14.42 uur: een Duitse jongen loopt op de stoep. Bij een taalstimuleringsschool hangen vijf migrantenjongeren rond. Ze pakken de jas van de jongen af. De jongen wil uiteraard zijn jas graag terughebben. De leider van de groep, hoogstwaarschijnlijk een Turk of een jongen van Turkse komaf, begint op de Duitse jongen in te slaan.

De video is geblokkeerd door YouTube. Click op de volgende link om de video in het originele artikel zelf te bekijken!:

http://www.pi-news.net/2013/05/video-wiesbaden-junger-migrant-schlagt-deutschen-schuler/#more-326080

Met de vuist in zijn gezicht en in zijn nek. Meerdere keren. De Duitse jongen zegt: “Ik wil je niet slaan.” De vermoedelijke Turk slaat steeds opnieuw toe. En maakt ook nog grappen over de zich niet verdedigende Duitser. Hij wordt steeds brutaler. Hij neemt een zwaai aan een lantaarnpaal en schopt de jongen in de rug. Bij de tweede zwaai mist hij op een haar na diens hoofd. Dit alles speelt zich af aan de kant van een drukke straat. Pervers. Geweldverliefd. Vol verachting voor de ander. Geen bewustzijn van onrecht bij het slaan en beroven van een anders gelovige. Waar zou dat nu aan liggen?

De Duitse jongen gedraagt zich absoluut vreedzaam, de-escalerend, bijna pacifistisch. Je voelt dat één verkeerd woord van hem zal leiden tot niet in te schatten geweldsexcessen  Als hij weggaat, zegt eentje van de groep tegen de dader: “Hij zei opschepper tegen je.” Als door een wesp gestoken rent hij achter de Duitse jongen aan om waarschijnlijk nog erger op hem in te slaan. Op het laatste moment zeggen de anderen: “Het was de zwarte, niet de Duitser.” Wie weet hoe dit zou zijn afgelopen. Misschien wel net zoals bij Daniel S. of Johnny K., wier hoofden door meerdere Turken tot moes werden geschopt.

Het enige positieve aan deze video: eentje uit de groep geeft de Duitse jongen zijn jas terug en lijkt hem te troosten. Hij bezit kennelijk nog iets van medeleven.

Met de allergrootste waarschijnlijkheid gaat het bij de dader en de meeste van zijn kameraden om moslims. Bij de vraag naar de motieven voor deze gewelds- en berovingsexcessen volstaat het lezen van de koran. Daar staat alles in wat je moet weten hoe zulke jonge mensen ideologisch vergiftigd worden. Per slot van rekening overviel ook de “perfecte mens” en het tijdloos geldende “perfecte voorbeeld” Mohammed karavanen en legitimeerde het maken van buit in een complete soera in de koran als religieuze plicht. Wat nu nog aan moslims in actuele fatwa´s, islamitische juridische adviezen, wordt uitgelegd als rechtvaardiging voor het leven van sociale uitkeringen. Afgezien van de belastering van alle anders gelovigen als “erger dan vee” en “minder waard dan beesten” evenals de ontelbare bevelen tot geweld, strijd en moord van de koran.

Deze video laat uiteraard geen op zichzelf staand geval zien. Zoiets vindt dagelijks plaats in Duitse straten, op speelpleinen, in scholen, in de metro, in bussen, in trams, in stations, voor discotheken enz. Hoe lang kijken de politiek en de media nog werkeloos toe hoe hele generaties jonge moslims deze mensenverachtende en integratievijandige ideologie in hun koppen gestampt krijgen? Wat zouden deze mensen waardevolle leden van onze samenleving kunnen worden als ze met de christelijke waarden, verbonden met de kennis van de Verlichting en de principes van onze democratische rechtstaat zouden opgroeien.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/05/video-wiesbaden-junger-migrant-schlagt-deutschen-schuler/#more-326080

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Duitsland, Islam, islamofascisme, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Naïviteit, Overheid, politici. Bookmark de permalink .

31 reacties op Video Wiesbaden: jonge migrant valt zichzelf niet verdedigende Duitse jongen aan

 1. Paardestaart zegt:

  Ondertussen vraag je je toch af wat westerse opvoeders eigenlijk met hun manvolk voor hebben..: “ik wil je niet sláan”?
  Is dat jongetje soms Jezus de Christus?? Hebben zijn ouders hem geleerd dat alsmaal leuren met je wang een kéer het licht zal doen op gaan bij de wilden die ze geimporteerd hebben?
  Al onze kinderen op Krav Maga, en iedereen een wapen, zou ik zeggen.. Degenen die de hemel op aarde denken te zullen timmeren in de komende 20 jaar gaan zelf maar in de voorhoede van het experiment lopen – niet onze kinderen!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Paardestaart 15.17u. U slaat de spijker op de kop! Terwijl ik het filmpje bekeek, dacht ik precies hetzelfde. Deze jongen heeft zichtbaar zéér vreedzame ouders/opvoeders, die hem -ongetwijfeld met liefde- de geweldloosheid hebben bijgebracht. Nobel streven, maar daar red je het niet mee tegenwoordig, in de nabijheid van islamitische macho-ettertjes, die de gewelddadigheid zowat met de paplepel ingegoten krijgen. Weerbaarheid is het devies, niet alleen voor onze zonen, maar ook zéker voor onze dochters! Laat ze karate leren als het even kan. Laat ze niet schromen om indien nodig, voor zichzelf op te komen en die rotzakjes eens wat te laren zien! Dat is de enige taal die ze verstaan.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik zeg maar wat.
    Of hij dacht, laat ik het vooral niet erger maken. Ik kan nooit 5 mannetjes tegelijk aanpakken. En als ik me rustig hou hoop ik dat zij dat ook worden.
    Zou ook kunnen.

    Like

  • Martien Pennings zegt:

   Ik was ook zo’n jongetje.
   Het geweld dat soms naar me toe kwam begréép ik gewoon niet.
   Het lukte me ook niet om kwaad te worden.
   Ik probeerde het alsmaar te snappen, maar ik ben er veel later pas achtergekomen dat je het niet kúnt snappen, dat het kwaad gewoon bestáát en dat er rotzakken zijn.
   Later, toen ik tot de sterkste jongens van het schoolplein gingen behoren, was het over met de terreur.
   In mijn latere leven heb ik me gehandhaafd in soms redelijke rauwe mannengemeenschappen: zeevaart, bouw, marktstallen-opbouwers-en-afbrekers, militaire dienst.
   En een leven lang sportschool helpt ook.

   Inmiddels ben ik hier gearriveerd: http://bit.ly/16yESpe:

   Het was afgelopen zomer, precies in de dagen dat de wijze VVD’er Hans Dijkstal niet alleen het integratievignet van Rita Verdonk vergeleek met de Jodenster – (Een Jodenster lezer, betekent, zoals u weet, eindstation gaskamer of mitraillering op de rand van het zelf gegraven massagraf) – maar verder ook globaal alle kritiek hekelde op de islam en op allochtone medehumanisten. Ik had die zomermiddag mijn nichtje van 6 jaar uit school gehaald en arriveerde op het speelpleintje voor mijn huis in Amsterdam. Daar zag ik buurvrouw T., een vrouw van in de vijftig, die zoals gewoonlijk een paar buurtkinderen onder haar hoede had. Dat doet ze gratis en voor niks, op die kinderen passen, want ze behoort tot een bepaald soort fatsoenlijke doodgewone Amsterdammers dat vroeger het merg van de buurten vormde. Het merg zijn ze nog, maar de bottenstructuur is verdwenen. Ze drijven los, zeg maar, en dat gevoel hebben die mensen zelf ook. Ze willen eigenlijk weg uit de buurt waar ze al veertig jaar wonen.

   Bij mijn aankomst zag ik al dat het mis was. Drie mij vaag bekende Marokkanen van een jaar of zeventien zaten op de betonnen zit-speel-elementen, een soort paddestoelen, vlakbij het glijbaantje. Ze hadden de bekende uitstraling. “Wat is het probleem, T.?”, vroeg ik. “Nou”, antwoordde T., “Die drie daar zaten boven op het glijbaantje terwijl die kinderen erop willen spelen. Ik had ze al een paar keer beleefd gevraagd of ze eraf wilden gaan, maar dat deden ze niet. Toen ben ik voor hun neus gaan staan en heb ik ze gevraagd of ze doof zijn. En toen kreeg ik een grote bek.”

   Ik keek eens in de richting van het schorem, maar mijn nichtje stond al angstig aan mijn mouw te trekken en dus ging ik, na een blik van verstandhouding met T., maar naar boven, naar mijn etage. Vanuit driehoog keek ik op het speelpleintje neer. De drie zaten nog steeds op de betonnen paddestoelen, provocerend met hun mobieltjes in de weer, ongetwijfeld stamgenoten aan het bellen, omdat ze wisten wat ze gingen doen. En dat was het volgende. Eentje zat met zijn armspieren te rollen, maar een van de anderen kon vanaf zijn zitplaats met één hand bij de tegen het hek geparkeerde fietsen. Hij greep, zo zag ik van boven, het stuur van een fiets met kinderzitje, een fraaie nieuwe fiets, en begon die fiets naar zich toe te halen en weer terug tegen het hek te laten vallen. Op een gegeven moment viel de fiets zijn kant op, kletterend op de grond. Hij liet hem liggen en ging opnieuw met zijn mobieltje in de weer.. Ik voelde, daar boven bij mijn raam, een opkomende misselijkheid en stond voor de keus. Als ik aan mijn impuls zou toegeven stormde ik nu drie trappen af naar beneden, greep ik een van de drie en ramde ik zijn kop tussen het hekwerk waartegen de fietsen stonden. Ik wist dat, als ik aan mijn gal-aanval toegaf, ik het gajes ging vermoorden. De hersens van de eerste zouden van het hek gespat hebben. Terwijl ik naar de gootsteen moest omdat ik werkelijk begon te braken, fantaseerde ik hoe ik een tweede tot op de nabijgelegen markt zou achtervolgen, hem tussen het publiek zou grijpen en vervolgens ook zijn hersens over het asfalt zou uitsmeren.

   Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Heb ’t ruim 4 minuten durende filmpje halverwege stilgezet. Werd te kwaad.
  Ik zou gewenst hebben dat ik daar ook had gestaan, dan had die ROT-mini-Turk nu in het ziekenhuis gelegen. Hoofdoorzaak van z’n gedrag: constante indoctrinatie vanaf de wieg door z’n verwekkers + degenen met wie hij buiten de gezinssituatie is omgegaan en zo goed als zeker ook de inhoud van die KUT-koran.

  Like

 3. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Moslims die geweld gebruiken zullen branden in de hel. Dat zegt Jezus(“andere wang” en zo). Het Christendom houdt ritueel slachten legaal, het Christendom houdt ritueel besnijden legaal, de Christelijke strijd tegen abortus houdt de Islamitische gezinnen groot. U kun zelf de conclusies trekken.

  Like

 4. Steven zegt:

  Laat het aan de Islamofoben over om dit soort delicten uit te vergroten en een hele groep mensen de schuld te geven. Goed bezig.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ach, het zijn maar incidentjes. Meer niet toch. Een beetje kattenkwaad uithalen.
   Moet kunnen toch. Moet je niet zo’n punt van maken hé.
   Fijne kerel ben jij.

   Like

  • Willie zegt:

   Steven, wacht maar tot ze jou persoonlijk s te stekken hebben , wat ga je dan hier komen schrijven ????

   Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   De steven van het PF forum, een slinks trol ??

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Joop Klepzeiker 16.20 Dacht ook al aan zoiets. Niet happen is het devies. (Maar ja, gemakkelijker gezegd dan gedaan.)

    Like

  • Rudi zegt:

   Citaat van Blaise Pascal, ik vond het hier wel toepasselijk:

   “Hoe komt het dat een kreupele ons niet ergert, maar wel een kreupele geest? Omdat een kreupele erkent dat wij goed lopen, maar een kreupele geest zegt dat wij het zijn die hinken.”

   Like

  • Islam can't break my mind. zegt:

   Steven, als deze jongen van zich af had geslagen, was hij zonder twijfel door de buitenlandse bende in elkaar getimmerd, die komen tenminste voor elkaar op.
   Als in Nederland een gehandicapte het water in rijdt staan de Hollandse zombies ernaar te kijken, maar doen niets.

   We moeten de PvdA/SP/D66/VVD solidariteit van “tegen beter weten in smijten met geld waar Nederlanders hard voor werken” inruilen voor de PVV-methode van “aanpassen of opzouten”.

   Blijft natuurlijk wel de vraag waarom de blanke Duitser zo nodig zich bij de buitenlanders wilt voegen die niet heel vriendelijk zijn jegens hem. Zeker te veel hersenspoeling thuis SP-style, die zo nodig gemengde wijken wilde opleggen, dat mensen moeten samenleven met moordenaars die het op jouw leven voorzien hebben, maar rondom die sharia-wijk in Den Haag de PVV aanvallen dat zij daar niet in meegingen. Net zoiets als tegen Joden zeggen tijdens WO2 dat ze op ‘vakantie’ moeten in Auschwitz omdat het dan allemaal beter wordt met de samenleving, een zekere Adolf dacht in ieder geval van wel.

   Like

 5. Joop Klepzeiker zegt:

  De diepere betekenis hiervan is dat we het al verloren hebben, die jongen is al onderdanig gemaakt aan de overheerser net als de rest van de zombies.

  Op die leeftijd had ik dat stuk tuig helemaal in elkaar getrapt, we hebben van onszelf een soort van kweetjes gemaakt en dat ruiken ze , en het zal allen maar veel erger worden, wat denk je dat dit stuk tuig later gaat doen , o ja ik weet het het is een aanwinst om de vergrijzing tegen te gaan .

  O ja dit tuig vooral veel gratis boks en karate lessen geven,

  Een advies voor dat bleke kweetje , heel snel iets gaan leren zoals zelfrespect en zelfverdediging ,zoals Savate beter Krav Maga

  Gewoon ergens beginnen , dus op de straat en in de wijk leer dit tuig de handen thuis te houden .
  En het komt veelvuldig voor, mijn vrouw en ik hebben er ervaring mee, ik heb nooit problemen ermee gehad, 1,86 meter en 100 Kilo en doe geen stap opzij.

  We hebben een mentaal ontwaken nodig, iemand die zijn vrijheid en goed niet wil verdedigen is die niet waard.

  Het is een ellendige constatering maar door die import van achterlijke primitiviteit zijn we genoodzaakt om maar weer eens af te dalen naar een niveau wat we dachten achter on gelaten te hebben.

  Helaas de werkelijkheid is anders

  Ik zit hier niet geweld aan te moedigen , ik heb een pleurishekel aan geweld maar dat neemt niet weg dat als het noodzakelijk is er een fysieke en mentale mogelijkheid is.

  Behoed uwer ziel in lijdzaamheid, maar waakt voor de valse hond.

  Like

 6. iznogoud zegt:

  Ik denk dat die Duitse jongen gewoon bang was. Net zoals alle Westerlingen bang zijn van dat tuig. Bang omdat het volk van verrijking en vrede geweld van welke aard dan ook niet lijkt te schuwen. Daar kunnen Westerlingen niet meer tegenop.

  Dit filmpje illustreert uitstekend dat de strijd tegen het volk van verrijking en vrede al lang gestreden is èn door de Westerlingen is verloren.
  Dat uiteraard ook omdat de linkse kerk er al jaren lang alles aan doet om elke weerbaarheid uit het volk weg te indoctrineren.

  En nee, de kinderen van de land verradende politici hoeven niet langs zo`n school te lopen.
  Die wonen veilig in een blanke wijk, ver weg van verrijking en vrede.

  Daarom ook, wordt wapenbezit steeds moeilijker gemaakt.
  De linkse kerk raakt het geweldsmonopolie van de staat (overigens, van dat monopolie trekt het volk van verrijking en vrede zich natuurlijk niets aan, terwijl ook de politiek daarmee dan weer wel in lijkt te stemmen) niet graag kwijt. In ieder geval dus niet aan de autochtone bevolking.

  Helaas voor dat Duitse jongetje, waren er niet een paar grote Duitse jongens die dat rotjochie (dat nog een glansrijke toekomst als klerelijertje tegemoet gaat) eens even een goed pak op zijn donder gaven.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Op wie heb jij de laatste keer gestemd, Steven…???

  Like

 8. Turks jongetje durft wel in een groepje!

  Like

 9. Islam can't break my mind. zegt:

  De video gaat natuurlijk heel Duitsland door, wat veel woede zal opwekken.

  Like

 10. FIJNE TOEKOMST KRIJGEN ONZE KINDEREN EN KLEINKINDEREN…..

  Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Kwestie van opvoeden maar dan ander dan we gewend zijn de laatste 30 a 40 jaar !

   Like

   • BertG. zegt:

    Moeilijk hoor, als je dat niet echt gewend. De volgende generatie heeft hier waarschijnlijk al minder moeite mee gekregen. Je moet wel uiteindelijk.
    Om ineens je kinderen als zeer agressief op te voeden om ze te wapenen hier tegen.

    Like

 11. daar begint alle gedonder juist mee met KATEKWAAT ,
  ZO DURVEN ZE HET WEL EN DAT WORDEN DE BOZE DIE DE ISLAM WIL HEBBEN VOOR HUN HEILIGE OORLOGEN

  Like

 12. ben zegt:

  geimporteerd anti-blank racisme,westofoben die onze maatschapijen terroriseren onder het goedkeurend oog van de linkse multi-culti-extremisten en de fanatieke eigen cultuur haters in het eu(ssr) parlement met ss-teef malmstrom op kop.

  Like

 13. Joop Klepzeiker zegt:

  @ Bert G

  Nee niet agressief wel assertief, en met de mogelijkheden daartoe om dat te kunnen blijven zijn.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Assertiviteit

  Like

  • BertG. zegt:

   Met een hele bijdehande en uiterst assertieve reactie kom je niet ver.
   Ja, kan werken een tijdje maar niet tegen dit uiterst agressief tuig.
   Dan moet je ook net zo kunnen terug reageren. Is het enigste wat ze begrijpen.
   Een combinatie dus hiervan.

   Like

 14. AdriePVV zegt:

  Het is alweer zo´n 20 jaar geleden. Mijn oudste zoon Erik liep met zijn fiets in de stad en werd tegengehouden door een groep van vijf allochtonen, Turken en Marokkanen varierend in leeftijd van 10 tot 14 jaar. Net als in het filmpje was het vijf tegen een. Er werd niet gevochten, ze waren alleen er op uit te laten zien wie de baas was op straat. Een van hen had een mes en hield dat Erik bij zijn gezicht, verder gebeurde er niets.

  We zijn nog bij de politie langs geweest om aangifte te doen. Toen Erik die dader met het mes later in de stad tegenkwam en de politie waarschuwde had die geen tijd om mee te komen.

  Erik heeft later nog diverse malen gevochten met allochtoons tuig, hij is niet bang, maar ik heb hem wel een keer moeten ontzetten uit een disco in de binnenstad van Utrecht waar hij het had opgenomen voor zijn Antilliaanse vriend die midden in de McDonald geterorriseerd werd door een Marokkaanse stuk straattuig die diens vriendin lastig viel. Hoe Marokkanen over negers denken is algemeen bekend, geen grotere racisten dan Marokkanen. Nadat Erik die Marokkaan een dreun had gegeven had die in een mum van tijd hulptroepen opgetrommeld waaraan Erik nog net kon ontsnappen
  Met behulp van de politie heb ik hem daar toen weggehaald.

  Twee vriendinnen van mijn vrouw waren in die periode op de fiets bekogeld door hetzelfde soort allochtoons straattuig, zomaar zonder enige aanleiding

  Ik vrees dat ik nu ook aan het radicaliseren slaag, ik bezin me op actie. Aangifte bij de politie doen is zinloos, toen ik dat kort geleden probeerde zei de agente dat zij ook zo´n kutmarrokaan was en liep weg.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @AdriePVV 20.50u. Nou, fijn is dat. Ik zeg er slechts dit over: Met een dergelijke inslag zou deze dame het, strikt genomen, niet in haar hoofd moeten halen om in NEDERLAND bij de politie te gaan.
   Dan had ze moeten remigreren naar Marokko. Maar tja, in haar thuisland zou ze misschien wel veel minder de kans krijgen op een baan bij de politie. Wat ze volgens mij donders goed weet!
   Van twee walletjes eten noemen ze dat.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s