En opnieuw een man in Woolwich neergestoken

Screenshot_17

Zojuist meldde het nieuws dat er nog een moslim heeft toegestoken , precies daar, waar 3 dagen geleden de Britse soldaat Lee Rigby door twee andere moslims werd onthoofd.

Een nieuwe mesaanval in Woolwich, op het moment dat een moslim zou worden gearresteerd in verband met de onthoofding van de Britse soldaat.

RT

Minister-president David Cameron kan zijn leugenachtige verrijkingstoespraak m.b.t. tot zijn verbond met de islamitische onderdanen weer uit de kast halen.

De mesaanval vond 300 meter verder dan de eerste moord plaats, waar bloemen en rouwkaarten werden achtergelaten ter herinnering aan de vermoorde Britse soldaat Rigby.

Een politiebron en getuigen bevestigden tegenover Sky News dat er iemand werd neergestoken.

Het is nog niet duidelijk of er een verband bestaat met de eerste moord.

Daarvoor had de familie van Lee Rigby een bezoek gebracht aan de plaats delict, op het moment dat hij in het hele land werd herdacht.

Sky

Screenshot_18

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/05/26/noch-ein-mann-in-woolwich-niedergestochen/#more-45431

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

18 reacties op En opnieuw een man in Woolwich neergestoken

 1. louis-portugal zegt:

  Meteen doorgaan is beter dan te lang wachten voor de volgende actie moet iemand gedacht hebben.

  Like

 2. De Engelse moslims wachten nog op versterking uit Afrika en het Midden Oosten voordat ze de Engelse autochtonen officieel de oorlog verklaren!

  Like

 3. Trucker zegt:

  Deze foto bij het artikel (heb het een tiental minuten terug gelezen op het www en de BRT weet nog van niets…) zegt alles.
  Twee ongewapende politie dienders, de ene een kleurling (zou me niet verbazen een islamiet) en de tweede en vrouw…
  Wil hier niet de sexist zijn maar in deze zijn vrouwen beter op het bureau of bevoorbeeld conflictsiuaties oplossen in huiselijke sfeer.
  Dat ze het patrouilleren overlaten aan de bewapende en getrainde politie eenhheden ipv de folkloristische “bobby” die eens kan zwaaien met spray en hard roepen (of blazen op hun fluitje).
  Natuurlijk lacht de islamiet zich een bult als hij ziet dat de burger “beschermd” wordt door folklore figuren (die dan nog bij enig protest TEGEN de islamieten wel optreed).
  Heb tig filmpjes gezien op het www waar je moedeloos van wordt, protesters die bij demonstraties van de islamieten opgepakt worden en die staan dan met borden te zwaaien (en dreigen tegen de politie) met flower power opschriften zoals ‘islam will rules the world’ en regelrechte haatboodschappen waar de politie niet ingrijpt.
  Niet moeilijk met een mikunkel als die islamofiele cameron die “geen verband ziet”.
  Wij wel hoe zou dat toch komen.

  Like

  • Wij durven tenminste nog de ‘haatsite’ van E.J. Bron te bezoeken zodoende wordt ons verstand steeds opgefrist door middel van waarheidsgetrouwe artikelen! Volgens de linkse kerk is dat rechtse propaganda van Geert Wilders (Adolf Hitler) en zijn getrouwen.

   Like

 4. Jade zegt:

  De beer is los, lijkt me zo. Binnenkort ook hier…
  Mensen kijk a.u.b. uit wie er achter u loopt/staat.

  Like

 5. Rudi zegt:

  Vandaag in de krant ‘De Standaard’: ‘Kussers in Ankara aangevallen met messen.’
  http://www.standaard.be/cnt/DMF20130526_024

  In Stockholm zwaait een man met een mes, in Londen worden mensen aangevallen met messen en afgeslacht, in Brussel steekt een messentrekker een vrouw neer, in Parijs wordt een soldaat neergestoken en nu dit in Ankara of all places. Ik begin een patroon te ontwaren. Het lijkt of de nacht van de lange messen is aangebroken.
  Laat Cameron en andere islamofielen dat maar eens goedpraten.

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Cameron kan het nu niet meer afdoen als zijnde een incidentele daad, hij zou het over een andere boeg moeten gooien om dit überhaupt goed te kunnen praten, wat mijns inziens geen sprake van kan zijn. Nog een paar “incidenten” verder en Cameron zou met zijn billen bloot moeten gaan door half zachte maatregelen uitvaardigen, het gaat immers om fascistische moord aanslagen..

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Peterselie 1 21.41. uur, op 26/5. Ach Peter, Cameron is net als Rajoy van Spanje, een schijn conservatief. Bukken, buigen en knielen voor de HAATBAARDENIDEOLOGIE, kotsmisselijk ben ik ervan. Helaas, van links tot rechts, er wordt NIETS gedaan aan de agressieve ISLAM. Al onze politici, ook in Nederland, gaan maatregelen tegen de islam uit de weg, en dat betekent dat deze politici een “dubbele agenda”, hebben. Mij valt in: Bilderberg, Olie, Macht en NWO.

   Like

   • friki zegt:

    Natuurlijk, anders is het niet te verklaren Tom, ( om 8.19 uur)
    Lees Bat Y’or “Eurabia”, daarin staan de verdragen die hoge politici uit Europa met de Arabische wereld lang geleden hebben afgesloten.
    NWO en de Bilderbergconferenties zijn daar onderdeel van. De doorsnee burger gaat dit niet allemaal lezen, helaas.!! Hoe triest.

    Like

 7. baksteen zegt:

  Om 18.12 op de telegraaf te lezen, om 20.00 niet op het NOS journaal.
  We horen het wel weer.

  Like

 8. Helena zegt:

  Ja Rudi en op dezelfde pagina deze. Krijg de kol…re.
  http://www.standaard.be/cnt/DMF20130524_065

  Like

  • Rudi zegt:

   Tja, Helena, wat deze ‘komiek’ hiermee eigenlijk zegt, is niets minder dan dat ‘een gematigd moslim’ een moslim is die een ander niet wil vermoorden.
   Maar dat is dan ook de islamitische opvatting van ‘vreedzame co-existentie’.
   Hij schiet met andere woorden gewoon in zijn eigen voet.

   Ik pik er een zin uit: “Hoe droevig is het met onze maatschappij gesteld, als we bij een moord meer bezig zijn met het geloof van de dader. Als mensen een moord gaan gebruiken als propaganda-middel om hun ideeën kracht bij te zetten”, aldus Abdulrashid.

   Flink staaltje projectie, als je het mij vraagt. Alsof de ideologische beweegredenen van Breivik niet in het lang en in het breed (zij het dan eenzijdig) zijn uitgesmeerd in de media. En kijk ook eens naar de reacties die Robert Spencer, Pam Geller, Daniël Greenfield en Frontpage Magazine over zich heen krijgen. Allemaal islamofobie van hier, zionisme van daar en hate speech van ginder. Schieten op de pianist.

   In zijn boek ‘Israël, van lieveling tot paria’ stelt Hans Knoop dat bij daden het niet de daad zelf is die aandacht krijgt, maar de dader. En afhankelijk van het politiek-correcte agenda wordt de ene dader meer belicht dan de andere.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Rudi 26 Mei 22.45 En of! Ik heb het nu ook gelezen. Wat deze “comedian”in feite doet is heel geraffineerd ‘aandacht’ voor het slachtoffer bepleiten om op die manier de last af te wentelen van dat éne element, dat wel degelijk de aanleiding is voor de moord: De Islam. Zo van: Betreur je dode en denk niet meer aan de oorzaak want dan ben je verkeerd bezig. Wil je het nóg hypocrieter hebben?! Maar dat zal hem toch niet helpen: Hooguit bij ‘goedmensen’ die al op die lijn zitten, maar niet bij diegenen, die het al dóór hebben en te allen tijde rekening houden met de mogelijkheid van ‘Het Project. Ik houd er so wie so niet van als anderen mij gaan opleggen wat ik het belangrijkste moet vinden: Dat is aan jezelf; Daar hebben anderen niets mee te maken. En met moslims, gematigd of niet, vermoed je meteen de achterliggende bedoeling; dat vraagt dus extra alertheid.

    Like

 9. luckybee zegt:

  Zo te zien is de Jihad in de EU allang begonnen, alleen wij weten dat nog steeds niet.Overal vinden ze gedode mensen en hebben geen verklaring er voor.

  Like

 10. Ekster zegt:

  Wij, niet-moslims, zijn nu ALLEMAAL potentiele slachtoffers. Sterker nog, geheel in lijn met het bloeddorstige karakter van de islam, zijn moslims zelfs elkaars ergste vijanden; soenieten en sjiieten, alawieten en hoe al die gestoorden zich ook noemen, ze haten elkaar ook door en door. Geheel verblind, niet meer in staat tot het gebruik van gezond verstand, zullen wij allen meer en meer op onze tellen moeten passen. Geen kritiek wagen, je mond houden en dan nog ben je je leven niet zeker. Hoe triest.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Ekster 12.28. uur. En dat allemaal door de moslimlovers van CDA,VVD,D66,GL,PVDA,CU,SP. Al deze klootzakken van politici hebben VOOR ISLAMISERING van NEDERLAND gestemd. Behalve de PVV en de SGP. Onthou deze figuren voor NEURENBERG 2.0

   Like

 11. Jan zegt:

  Galloway: Eigen schuld dikke bult, de moord en aanslagen. Hadden zij niet ook Israël moeten steunen en die criminele Joden”

  Like

 12. Jan zegt:

  De stemming zit er blijkbaar goed in bij de koppensneller:
  Man in kapperszaak bewerkt met kapmessen
  http://www.lancashiretelegraph.co.uk/news/10446384.Machete_attack_horror_at_Accrington_barber_s_shop/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s