CARTOON

Screenshot_9

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Tistochwat)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op CARTOON

  1. Tom Hendrix zegt:

    Hahahaha onze droplul Rutte geheel correct weergegeven. Deze pinokkio is toevallig de allerslechtste minister-president sinds 1946, daarbij verbleekt Dhr. Balkenende nog.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      @Tom Hendrix 22.01u. Klopt, Tom, want we hebben althans van Balkenende nog één keer iets van temperament ervaren.
      Dat was bij de Friso&Mabel-affaire. Ik had al niet meer verwacht, dat die man zich ook maar over iets kwaad kon maken, maar, zeer verrassend, tóen kon-ie het! Zéér verontwaardigd dat het stel de waarheid verzwegen had. En ik ben nu zo ver dat ik Rutte dààr niet eens voor aan zie Ik zie hem nóg alleen maar onnozel lachen, toen Wilders met die paddo”s aankwam. (Toegegeven, de Kamervoorzitter greep ook niet in; Ik geloof waarachtig dat Geert
      langzamerhand een potje kan breken, daar.) Maar Rutte? Zelden zo’n wezenloze figuur gezien.
      Herinner jij je Jack Terrible’s cartoon met Rutte en van Rompuy met die stomme grijnzen? Treffend!

      Like

      • Aanstaande maandag is er in deze stad een VVD-bijeenkomst. Dan komt er een Europarlementariër van de VVD een toespraak houden. Begint om 20.00 uur. In de Observant in Amersfoort. Ik sta om 19.00 uur al voor de deur en blijf er staan. Totdat iedereen binnen is. Maar ik draag het schilderij van Herman van Rompuy (president van de Europese Unie) en Mark Rutte (Minister-President) die samen een vreugdedansje maken op mijn borst. En dan zeg ik tegen al die VVDers die langs lopen dat hun Mark Rutte naar de pijpen danst van Herman van Rompuy!!!

        Like

  2. Rutte spreekt visserslatijn; “Wilders is een onbenul”!

    Like

  3. Jade zegt:

    Hulde voor de tekenaar, zeer talentvol zo te zien…

    Like

  4. @rutte: Eigen roem stinkt!

    Like

  5. Tiny zegt:

    Prachtige cartoon, en die gevangen vis was zóóóóóóóó groot 🙂

    Like

  6. Makropoelos zegt:

    Prachtig prachtig, wat een stuk onnozelheid. Men zou hem moeten vragen wat voor aas hij gebruikt heeft en of dat wel goedgekeurd is door Brussel.

    Maar we kunnen er wel om lachen, maar we zitten er wel mee opgescheept! Ik ben zeker dat Tom Hendricx of Bobzelf hier wel een oplossing voor weten.

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Makropoelos 03.17. uur. In kleine woorden wil ik het dan zeggen waarde medestrijder, de kiezers moeten anders stemmen, misschien een idee om de mensen te vragen op de PVV of alternatief de libertaire partij te laten stemmen.

      Like

  7. louis-portugal zegt:

    Deze geweldige cartoon doet me aan Piet denken.
    Theresa volgens Wilders kan Rutte wel erg kwaad worden in besloten kring en dan gaat hij stampvoeten meen ik me te heinneren.

    Like

  8. Makropoelos zegt:

    Tom Hendrix, zie net bij het Het Parool dat in een verslag, over een peiling van De Hond, de PVV volledig verzwegen wordt. En dat terwijl de PVV nu de grootste partij van Nederland is.

    Laat ons hopen dat de burger bij de volgende verkiezingen (hopelijk snel), ook onder invloed van de media, bij zijn huidige beslissing blijft.

    Persoonlijk heb ik daar het volste vertrouwen in.

    Like

  9. Uw cartoons worden (net als mijn teksten) gekopieerd en gepubliceerd door http://www.stopdebankiers.eu

    Like

Plaats een reactie