Terroristen – de volgende generatie

Screenshot_52

Waar komen eigenlijk de voortdurend nieuwe, zichzelf opblazende, van haat vervulde korangelovigen vandaan? Wie laat deze fanatiekelingen zien hoe je mensen ontvoert, foltert en afslacht? Waar wordt de menselijkheid er bij hen uitgedreven? Op welk moment in het leven van deze slachters, in naam van Allah, wordt de grens van mens naar dier overschreden? Veel islamitische daders zijn jonge mannen. Bestaat er inderdaad zoiets als een terreurschool? Ja, die bestaat er.

Precies op het moment dat de les begint komt de schoolbus. De leerlingen stappen uit en je ziet al aan het “schooluniform” dat het waarschijnlijk niet om een gewone school gaat. De mutsen die de gezichten bedekken komen vreemd over. Geen van de leerlingen draagt een schooltas, deze hebben deze leerlingen sowieso niet nodig, net zomin als pennen of schriften en schoolboeken. In plaats daarvan krijgen de kinderen patroongordels, geweren en raketwerpers van school voor de lessen.

Het lesrooster deze dag:

Eerste uur:     ontwapenen en doden

Tweede uur:  het “Allahu Akbar” op het juiste moment op de juiste plek

Derde uur:      jacht op het slachtoffer in een meute

Vierde uur:     voor wie we doden en waarom

De middaglessen worden besteed aan doelgericht schieten op portretfoto´s. De kinderen kunnen weliswaar nauwelijks de terugslag van het wapen opvangen, maar dat maakt niets uit. Een helpende hand van een leraar is altijd dichtbij.

Terug in het schoolgebouw wordt de vrijheid van meningsuiting geoefend:

Dit is een bericht van ons, de jeugd van de Khilafa, in het grensland van de Levant, aan onze sjeiks, de sjeiks van de Jihad van de islamitische natie en vooral onze emir Abu Bakr Al Baghdadi: we gaan voort op de weg van de Jihad. Onze wapens zullen niet rusten voordat we een van de twee goede zaken bereikt hebben: overwinning of martelaarschap.

Oh Allah, neem zoveel bloed van ons als je wilt. (…) Allah is ons doel. We doen ons best hem te bereiken. (…) Onze leider Ayman (Al-Zawahiri) is Amerika´s ergste nachtmerrie. (…) We vernietigden Amerika met een burgervliegtuig, het World Trade Center werd in puin gelegd.

Als ze mij een terrorist noemen, dan beschouw ik dat als een eer. Onze terreur is gezegend, een goddelijke roeping.

Daarna gaan ze samen in de schoolbus weer naar huis. Vrolijk zingend, ook al gaat het bij de liedjes vast en zeker niet om kinderliedjes.

Video:

Zoals Telepolis bericht, werd deze video door de onafhankelijke NGO Memri-TV gepubliceerd.

De film van 7 minuten en 13 seconden moet na december 2012 opgenomen zijn, laat ook zien wat de Salafisten na een val van de Syrische president Assad of een bezetting van Oost-Syrië van plan zijn: op een vlagopschrift is sprake van een “islamitische staat van Irak en Syrië” en als hun leider prijzen de jongens de Irakees Abu Bakr Al Baghdadi en de emir van Al Qaida Aiman al-Zwawahiri, aan wie ook de Syrische leider van het Al-Nusra Front, Abu Muhammad al-Jawlani trouw heeft gezworen.

Nu weten we waar de haat, het geweld en de terreur hun nakomelingen vandaan halen. Kinderen worden niet slecht geboren. Overal ter wereld worden kinderen met een onvoorwaardelijke liefde voor hun ouders of de personen die hen verzorgen geboren. Pas hun omgeving berooft hen van deze menselijkheid en maakt van hen van haat vervulde geweldplegers, die bereid zijn hun leven te geven voor een oorlog, die niet de hunne zou moeten zijn.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/06/terroristen-die-nachste-generation/

Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Al Qaida, Islam, islamofascisme, Jihad, Moslims, Syrië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op Terroristen – de volgende generatie

 1. Peter Klaasing zegt:

  Het feit dat deze mensen allemaal gemaskert zijn, getuigt van hun misdadigheid. Wanner komen wij in opstand tegen deze krankzinnigen om onze samenleving (ons volk) te redden?

  Like

 2. Pieter Nokkio zegt:

  ‘ons volk’ bestaat helemaal niet meer, het is nu: ieder voor zich en (de ware) God voor ons allen.
  Als zelfs Amerika al een verenigde moslimstaten aan het worden is, net als de Europese islamitische Unie, dan is (de God van) Israël onze enige redding. Ook voor seculieren en atheïsten, maar dan wel degenen die nadenken en dat niet aan politici overlaten ( die dat niet kunnen). Het gevaar komt van links en uit het zuiden…

  Like

 3. BertG. zegt:

  Wederom het bekende verhaal over met de paplepel ingegoten indoctrinatie wat gelovige hun kinderen aandoen.
  Dit soort zou zich niet mogen voortplanten want dit houd nooit op zo. Maar dat geldt wel voor meer mensen.
  Elke nieuwe generatie levert weer nieuwe gestoorde op. Al ruim 1400 jaar lang.
  Alleen een totaal verbod op elk geloof kan dit stoppen.

  Like

 4. henk schroemges zegt:

  Om te herinneren: de kruistochten werden gehouden in die tijd hoewel het om zaken ging die de westerse landen in feite nog niet direct raakten en toch trokken hele legers zuid en zuidoostwaarts om die terroristen te vernietigen.
  Momenteel heeft die terreur ons al bereikt in onze eigen landen en steden en nog blijven we apatisch toezien en laten dit gebeuren. De schuld moet gezocht worden bij onze regeringen en overheden die kennelijk van nog hoger hand niet mogen optreden tegen die krankzinnige slachters en terroristen.
  Waarom lusteren we nog naar die angstige en landverraderlijke slappe d’himmie figuren?

  Like

 5. BertG. zegt:

  Is er iemand die zich het omgekeerde kan voorstellen?
  http://israeltoday.nl/headlines/9-nederlands/3196-nier-van-israelisch-kind-redt-palestijnse-jongen
  Maar gelukkig hebben ze er een klein toekomstig terroristje mee kunnen redden.

  Als dit mannetje nu maar niet de rest van ze leven gepest gaat worden omdat ie nou Joods bloed heb.
  Daar zijn ze ook nog eens toe in staat. Of hij is ineens een spion geworden.
  Tot alles zijn ze daar in staat met hun ingebakken haat.

  Like

 6. Joop Klepzeiker zegt:

  Wij voorzien ze wel van wapens hoor, dus zo slecht kunnen ze toch niet zijn.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Zou deze nier ook gelabeld moeten worden volgens Frans Timmermans en de zijnen?

  Like

 8. Pingback: Hier is de sneltrein | Nageltjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s