Vanaf vandaag is het ramadan – het moorden kan beginnen

Screenshot_15

Vandaag, dinsdag 9 juli, begint de ramadan 2013 en de wereld mag benieuwd zijn waar het moorden dit jaar het ergst zal zijn. Zoals Mohammed in 624 heeft voorgedaan, toen hij bij Badr de Mekkanen overwon, daar houden de moslims tot op de dag van vandaag nog van. Moorden tijdens de ramadan geldt als bijzonder efficiënt, omdat het op geen enkel moment van het jaar eerzamer is om ongelovigen af te slachten dan in de vastenmaand.

Vanaf vandaag krijgt de laaghartige islamitische martelaar de beste plek in het paradijs, als hij maar goed genoeg moordt. Wat ook gemakkelijker gaat als men sowieso prikkelbaar is. Want eten, drinken, seks en roken zijn voor zonsondergang verboden. Dan kun je heel gemakkelijk door het lint gaan en een Kafir (“ongelovige”) aan het mes rijgen. Ook al ontbreekt het misschien aan kracht om een hoofd af te snijden, voor een goed geplaatste snee in de halsslagader zal deze nog volstaan.

“Ramadan is de maand van de heilige oorlog en van de dood voor Allah. Het is een maand voor de strijd tegen de vijanden van Allah en Allahs profeet, zoals tegen de Joden en hun Amerikaanse faciliteerders.”

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/07/ab-heute-ramadan-das-morden-kann-beginnen/

Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

35 reacties op Vanaf vandaag is het ramadan – het moorden kan beginnen

 1. luckybee zegt:

  Als ik me niet vergis was ook Theo van Gogh tijdens de Ramadan vermoord.

  Like

 2. BertG. zegt:

  En de heer keek er op neer en zag dat het goed was.
  Hadden ze maar voor mij gekozen (denk ie wel eens) dan waren het geen ongelovige meer en waren ze gespaard gebleven als hoogste uitverkorenen.
  Maar niet zeuren achteraf als je kop er af ligt. Ze hebben de kans gehad om de ware te vinden, maar grepen ‘m niet aan.

  Like

 3. rakkertje zegt:

  Moorden plegen doen die wilde beesten wanneer ze willen.
  Het hoeft daarom geen ramadan te zijn.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Like

 5. Cathja zegt:

  Wie nu nóg niet doorheeft wat voor een duivelse ideologie de islam is, weet niet wat er wereldwijd aan de hand is! Vreselijk! Je zult je maar aan zo’n god en zo’n ‘profeet’ moeten onderwerpen!!
  Mijn God heeft geboden: “Gij zult niet doden”. De god van de moslims is blijkbaar niet tevreden met miljoenen doden (ongelovigen), vandaar dat het slachten en moorden nog altijd doorgaat.
  Wat een wereld van verschil, en wat ben ik dankbaar dat ik niet in een moslimgezin ben geboren!!

  Like

  • Anneke zegt:

   Inderdaad Cathja…En Hij heeft ons eveneens geleerd…Onze vijanden ‘lief te hebben’ en hun misdaden te vergeven en te vergeten – Een eis die ‘k-zelf héél moeilijk kan opbrengen. Zonder Zijn Hand, lukt dit mij niet en niet één ander mens…lijkt mij. Máár nu snap ‘k waarom het Westen èn Israel ‘zo geliefd’ zijn, bij de volgers van Mohammed. “Ze worden gekoesterd en gelouterd…”. Nog waarheid ook, kijk naar de Westerse èn Israelische politieke gedragingen. “Een moslim in (doods) nood, zal kostenloos geholpen worden door de nazaten van aartsvader Jacob”. Intense verschillen, waar vele moslims, diep in hun hart, enorm jaloers op zijn.

   Like

  • LL zegt:

   Ik heb geen denkbeeldige god nodig om mij aan basisprincipes te houden. Ik vind je nogal behoorlijk hypocriet maar ja kennis is vaak waar het aan schort bij religieuze mensen, misschien kun je eens wat geschiedenis boeken doorbladeren en kijken hoeveel leed jullie -LEES Christenen- hebben aangericht.

   Like

   • Hertog Jan zegt:

    O ja LL geef eens wat voorbeelden dan, niet dat we onwetend zijn over de misdaden van christenen, maar je kunt onmogelijk volhouden dat deze handelingen van ontspoorde christenen naar het voorbeeld en in de geest van Jezus van Nazareth zijn gepleegd.

    Like

   • Cathja zegt:

    LL 20:56
    Geef mij eens wat voorbeelden van christenen die onschuldige mensen opblazen! Geef mij ook eens wat aanwijzingen dat christenen andersdenkenden voor apen en varkens uitmaken, en homo’s het liefst van een flatgebouw af willen gooien. En worden christelijke kinderen klaargestoomd om moslims af te tuigen? Ik dacht het NIET!
    Dat je een hekel hebt aan christenen om wat ze volgens jou ‘ooit’ hebben aangericht, is erg kortzichtig. We leven niet meer in de Middeleeuwen, toen het er nog barbaars aan toe ging. We hebben het hier over de islam van vandaag. Over de islam die zich als een ziekte over de wereld aan het verspreiden is! Wat over de islam te zeggen is, zal NOOIT over het christendom gezegd kunnen worden! Dat is absoluut uitgesloten!!
    En dan de zin: “….hoeveel leed jullie -LEES Christenen- hebben aangericht”.
    Vergelijk de misdragingen van christenen eens met die van moslims.
    Dan heb je niets meer te zeggen.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    LL 20.56. uur. Dat ben ik niet met U eens. Het christendom is in de kern vreedzaam, Christus heeft NERGENS GEWELD gebruikt. Hij was barmhartig en had oog voor de noden van de mens. Dat het christendom misbruikt is geworden, daar ben ik het mee eens. Maar in de kern verschilt het Nieuwe Testament ten opzichte van de Koran, als de dag verschilt van de nacht. En hebben de moslims ooit kritisch hun levensbeschouwing bekeken, NEEN. En ook dat is een verschil van dag en nacht, binnen het christendom en het jodendom is de VRIJHEID om schriftkriteik uit te oefenen algemeen aanvaard en verbreid. Buiten de extreme zwarte kousen gemeenten dan.

    Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Cathja zegt:
   9 juli 2013 om 11:32

   Mijn God heeft geboden: “Gij zult niet doden”. De god van de moslims is blijkbaar niet tevreden met miljoenen doden (ongelovigen), vandaar dat het slachten en moorden nog altijd doorgaat.

   allah laat zijn volgers het vuile werk opknappen omdat hij het zelf niet kan en durft.
   DE LAFBEK!

   Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Nou, leuk is dat! Maar inderdaad: De moordenaar van Lee Rigby heeft de aanzet al gegeven en als er één schaap over de dam is…….En dat honger (overdag in dit geval) een mens psychisch kan laten doordraaien is een feit. Dus zullen in deze “Vastenmaand” (ahem, na zonsondergang vreten ze zich alsnog te barsten) vooral herkenbare personen zoals katholieke geestelijken en militairen op hun tellen moeten passen. Wat ook nog telt, is de mogelijkheid dat sommige haat-imams er juist nu in hun preken toe gaan oproepen. (Mij verwondert helemaal niets meer, wat dat betreft.)
  En dan te bedenken, dat die trut, die brave moslim-juristendochter Famile Arslan destijds in de Esta verkondigde, dat vasten zo heilzaam werkte en ‘dat iedereen dat eigenlijk zou moeten doen.’ Barst, loeder! Tóen al niet en nú helemaal niet meer! Alsof een zichzelf respecterende westerling ook maar één detail van die hypocriete moordenaarsideologie zou willen overnemen!

  Like

  • Tiny zegt:

   Zo erg hongeren doen die toch echt niet. Na zonsondergang tot zonsopgang vreten ze zich gewoon vol. Het is niet zo zeer dat ze te slap om te werken, als ze dat al doen, zijn van het niet eten tijdens de ramadan, maar van de hele nacht opblijven, vreten en al dat doen wat je overdag dan niet mag. De nachtelijke maaltijden zijn in hoeveelheid groter als normaal.

   Like

 7. Helena zegt:

  Ja, gezellig. Volgende week op vakantie naar Britainistan, weet eigenlijk niet of ik nog wel durf.

  Like

  • Tiny zegt:

   Je durft beslist wel, als je maar weg blijft uit de sharia buurten. 🙂

   Like

  • Wachteres zegt:

   Geen probleem, Helena, als je maar niet in bepaalde buurten komt, net als Tiny zegt.

   Gelukkig heeft GB elders nog zijn eigen cultuur en dat willen we graag zo houden, als ’t effe kan. …..

   Veel plezier in het prachtige Engeland.

   Like

   • Helena zegt:

    Bedankt allebei, wij zijn ook helemaal weg van Engeland! Dus zolang het nog kan
    proberen we daar van te genieten.

    Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  knivesandtools.nl verkoopt vlijmscherpe zakmessen om af en toe een appeltje te schillen.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  En de Partij van de Allahtonen zag dat het goed was……

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Een weerwolf wordt actief bij volle maan, en voor de Moslim is dat de ramadan. Een Moslim gedraagt zich als Graaf Dracula. Hij heeft het bloed nodig van zijn ongelovigen of weglopers, om zelf te kunnen overleven. Volgens hem is er maar een god, en die heet allah, en moet het woord uit de koran strikt opgevolgd worden. Het is alleen een groot probleem dat er al miljoenen van die Dracula’s in Europa rondlopen die op een gegeven moment met zijn allen actief gaan worden. Als men dit ongedierte maar niet wil bestrijden, en het zelfs koestert, zal men zelf het loodje gaan leggen. De Indianen bleven in beperkte mate voortbestaan in de reservaten. Maar wij zullen, als we geen verzet plegen, totaal gaan verdwijnen.

  Like

 11. Anneke zegt:

  “Rammedan, rammedan, rammedan. Oh nee, verkeerd gespeld !!! Het moet zò geschreven worden Anneke – ramadan -“. Een periode waarin de ideologische volgelingen van Mohammed en Allah zware HONGER hebben, naar nòg meer bloed. Bloed geeft extra zuurstof en heeft natuurlijk d’r andere voedingsstoffen. Het liefst ’t bloed van joden, christenen, atheïsten en seculiere mensen…Extra voedzaam; blijkbaar. We drijven er maar een beetje de spot mee, wetende dat er een snel groeiende donderbui boven onze hoofden hangt. Kijk nu naar de bloeddorstige nwe. Iraanse min.president. Heeft inmiddels in nog géén maand tijd zo’n zestig Iranezen naar ’t dodenrijk gezonden. “Waren niet meer ‘bruikbaar’ in zijn land, niet vol overtuiging gelovig in Mohammed. Dus nuttelozen, vijanden”. Wanneer worden de Europese leiders zich nu eens bewust van het dreigende gevaar, dat boven ons continent hangt..Je zou haast gaan denken: NOOIT….of misschien op ’t allerlaatste nippertje. “Nou ja; beter laat, dan nooit…”.

  Like

  • Anneke zegt:

   En wat las ‘k vandaag (10-07-’13) in het Brabants Dagblad??? Antwoord:
   Het meeste oorlogsbloed vloeit (inderdaad) tijdens de ram me dan!!! Oh, nee ramadan !!! Wàt een waanbeeld van het dromende Westen, dat de islam een religie van volle vrede is. DUS NIET….”Shalom….”.

   Like

 12. M.G. zegt:

  Ramadan en meer van dat soort onzinnige “geloof” rituelen moeten ze voortaan maar bij de kamelen in de zandbak belijden.Waarom moeten wij last hebben van een volksvermaak waar wij niks mee hebben. Kunnen we niet een een nationale kopvodtrekdag hebben, ik zou me werkelijk de hele dag vermaken en is toch gerelateerd aan hun cultuur, als er zo een voor me loopt moet ik me inhouden, en dan mag ik dat gewoon de hele dag doen.

  Like

 13. Robbert zegt:

  Ik heb een keer een analyse van deze ideologie gemaakt. Ik verwacht niet dat iedereen het hier mee eens is maar deel het toch graag met jullie:

  ISLAMIDEOLOGIE HET NET SOOS ANDERE IDEOLOGIEë ‘N VAKUUM NODIG OM TE KAN OORLEEF
  postdateiconWoensdag, 24 April 2013 20:00 | postauthoriconGeskryf deur PDF | Afdruk | E-pos | redigeer

  islam3De islamideologie heeft net als bijvoorbeeld het communisme een aantal bestanddelen/ingrediënten nodig om te kunnen gedijen .Een héél belangrijke factor is haat. Er moet dus eerst voor gezorgd worden dat door irritatie op te wekken weerstand, afschuw en haatgevoelens ontstaan. Hoe meer deze drie in omvang toenemen des te sneller deze ideologie kan groeien en zich verbreiden. Men bereikt dit op de volgende manieren: 1. Door geregeld nieuwe eisen te stellen
  2. Door verwarring te stichten 3. door dusdanig buitensporig, crimineel en afwijkend gedrag ten toon te spreiden dat mensen de wanhoop nabij zijn. Wat zeker ook niet vergeten moet worden is dat de islam een vacuüm nodig heeft zodat haar allesverzengende vuur brandende kan blijven. Doordat in met name Europa de kerkverlating en secularisatie een voldongen feit is en de Zondagsheiliging niet meer een vanzelfsprekendheid is, kunnen moslims als het ware in dat ontstane gat springen. Vooral rand- en buitenkerkelijken en ongelovigen die niet al te stevig in hun schoenen staan, zijn dan zeer gevoelig voor de bedriegelijke boodschap van de islam.

  Voor een buitenstaander die weinig tot géén kennis van de Bijbel heeft lijkt het allemaal vrij simpel en eenvoudig. Het bekende spreekwoord ‘een kind kan de was doen’ is hier zeker van toepassing. Een trucje wat moslims dan uit de kast halen om iemand over de streep te trekken is door te stellen dat de maangod allah en God precies hetzelfde zijn. Doordat met name heel veel jongeren weinig weten over het geloof in het algemeen, en ze via de politiek correcte media telkens horen dat de islam een normale religie is die onderdeel uitmaakt van de (multiculturele) samenleving waarin ze zijn opgegroeid, zijn ze dan al vlug om. U vraagt zich waarschijnlijk af waarom dan al niet nog meer jeugdigen en volwassenen zich ‘bekeerd’ hebben tot deze ideologie. Wel dat zullen we u uitleggen. De mensen die hun verstand voor de volle honderd procent gebruiken en bovendien ook hun zintuigen optimaal benutten, zien met eigen ogen wat de islam allemaal aanricht. Zij zijn niet gevoelig voor de leugens van de politiek correcten maar gaan op hun eigen oordeel af.
  Het gevleugelde ‘waar islam verschijnt, vrijheid verdwijnt’ is voor hun pure ernst en ze doen er dan ook alles aan om deze kwalijke ontwikkeling te stoppen. Helaas krijgen ze hierbij steun van maar een paar politieke partijen en organisaties. Deze bieden hulp in woord en daad en zetten zelfs hun eigen vrijheid en veiligheid hiervoor op het spel. Dit zijn onder andere die Freiheit en de Pro Beweging uit Duitsland, de FPÖ uit Oostenrijk, de SVP uit Zwitserland , Lega Nord uit Italië, de Noorse Vooruitgangspartij,de Volkspartij uit Denemarken, het Front National uit Frankrijk, het Vlaams Belang uit Vlaanderen, Voorpost die zowel een Nederlandse als Vlaamse afdeling heeft en de Staatkundig Gereformeerde Partij en de Partij voor de Vrijheid uit Nederland.

  We gaan even kort in op het feit dat er maar weinigen bereid of bij machte zijn om deze ideologie het hoofd te durven bieden en waarom dat zo is. Het is eigenlijk heel gemakkelijk. De organisaties en politieke partijen die eigenlijk vanaf het allerprilste begin reeds twee handen op een buik waren met de islam, kúnnen niet anders dan op die ingeslagen weg blijven doorgaan. Zouden ze maar een beetje van dit pad afwijken dan krijgen ze de moslims- die al een behoorlijke vinger in de pap hebben en ook al heel wat in de melk te brokkelen hebben- tegen zich. Ze hebben het dus ook geheel aan zichzelf te danken dat ze zich in zo’n onmogelijke positie hebben gemanoeuvreerd. Ze moeten tegen wil en dank hun veelal socialistische stokpaardjes aan de wilgen hangen en ze fungeren alleen nog als marionetten waar naar believen aan getrokken kan worden.

  We richten ons blik nu op de moedigen die zich NOOIT hebben ingelaten met de islam en dat ook nimmer zullen doen. Zij worden weliswaar van buitenaf bedreigd en tegengewerkt, maar gaan desondanks stug door om deze ideologie te ontmaskeren.
  Het is maar weinigen gegeven om zo standvastig te blijven en men betaald hier ook een zeer hoge prijs voor.
  We noemen meneer Geert Wilders die sedert dat hij waarschuwde voor het islamgevaar, dag en nacht beveiligd moet worden maar ook Michel Stürzenberger van die Freiheit, welke ondermeer in de Zuid Duitse stad München al heel veel heeft gedemonstreerd tegen een kolossaal islamitisch centrum, en bij een van deze gelegenheden met de dood bedreigd werd. Letterlijk werd hem door een woedende moslim toegeschreeuwd dat als hij in een islamitisch land protesteerde hij al lang onthoofd zou zijn door hem. Dat dit niet gebeurde was te danken aan een enorme politiemacht die er voor zorgde dat de demonstratie ongehinderd doorgang kon vinden.

  In een aantal gevallen hebben mensen die waarschuwden voor de 6e colonne zelfs al met hun leven moeten betalen. We hoeven alleen maar aan de heren Pim Fortuyn en Theo van Gogh te denken die niet nalieten om de islamisering sterk te bekritiseren en daarom vermoord zijn.
  Gelukkig dat er mensen bereid zijn én blijven om als het ware dwars tegen de stroom in te zwemmen ongeacht of dit een risico inhoudt. Zulke mannen en vrouwen verdienen ons diepste respect, en zolang zij er zijn is er hoop dat onze kinderen én kleinkinderen in een moslimvrij land een goede toekomst tegemoet kunnen gaan zien. Een moskee zal dan hopelijk alleen nog te ‘bewonderen’ zijn als schaalmodel 1:24 in een van de vele musea die Europa rijk is…….

  Like

 14. Republikein zegt:

  Kut op met die rammelan. ik neem nog een pilsje en proost op het hellevuur over die leipies.K neem ook nog ff een shaggie van de Weduwe.

  Like

 15. Helena zegt:

  Alleen voor mensen met een goede gezondheid, pak toch maar vast je teiltje.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   Wat een vieze huichelaar is deze Cameron, een SCHANDE voor alle CONSERVATIEVEN! Wat een gore viezerik, om de muzelmensen geluk te wensen, terwijl in zijn land sodeju, een soldaat bij daglicht werd vermoord door een MOSLIM.
   Ook ik moet vomeren…te laat!

   Like

 16. Cathja zegt:

  Helena 23:30

  Om te kotsen!! Dat teiltje kwam goed van pas!

  Like

 17. Robbert zegt:

  Afschuwelijk!!! Ik was net te laat met m’n teiltje

  Like

 18. Jan zegt:

  Score Religie Van De Vrede
  Dag 2:
  Aantal aanslagen:14 aanslagen
  Aantal doden: 58

  Score door andere religies: 0
  Score door ‘islamofoben’: 0
  http://www.thereligionofpeace.com/

  Like

 19. Jan zegt:

  Luister en huiver (let op de intonatie)

  * Nick Clegg’s Ramadan Message

  (Nick Clegg is Deputy Prime Minister)

  David Cameron’s Ramadan Message 2013

  (voor beiden is de doodstraf te mild)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s