Islamitisch tv-programma tijdens ramadan: bloeddorstige antisemitische verhalen

Screenshot_1Als je de hele dag honger hebt, moet je op een bepaalde manier de tijd doden totdat de duisternis komt en je je kunt volproppen. En daarvoor zijn de bloeddorstige daden van de killerprofeet uitstekend geschikt voor de islamitische ziel:

Tijdens de vastenmaand ramadan hongeren de moslims van ´s morgens tot ´s avonds, wanneer ze het vasten onderbreken om te genieten van een speciaal hiervoor gemaakte tv-serie. De Arabische satellietzenders zenden dit jaar een show genaamd “Khaybar” uit, dat berust op het bloedbad en de verdrijving van de Joden uit het noordwesten van het Arabisch schiereiland in het jaar 629 na Christus.

Jerusalem Post

De film werd geproduceerd door Echo Media uit Qatar en wordt door heel veel zenders in veel landen uitgezonden: in Dubai, Egypte, Irak, Algerije, Qatar en ook in de Verenigde Arabische Emiraten.

Een van de acteurs, Sameh Al-Sereiti, zei dat de film de ontwikkeling van de haat van de Joden laat zien.

“De vijandschap tussen ons en de Joden bestaat nu nog. De haat zit diep. Noch de Egyptenaren noch de Arabieren hebben deze show nodig om hun haat tegen het zionisme te rechtvaardigen. De strijd tussen ons en hen is daarvan het beste bewijs.”

Video:

 

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/07/12/muslimisches-tv-programm-zu-ramadan-blutrunstige-antisemitische-geschichten/#more-46805

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, antizionisme, Arabische wereld, Islam, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

10 reacties op Islamitisch tv-programma tijdens ramadan: bloeddorstige antisemitische verhalen

 1. Cathja zegt:

  En dan heb ik geleerd dat we onze naasten moeten liefhebben…..! Als ik de bovenstaande tekst lees, dan voel ik dat ik daartoe niet bij machte ben…! Hoe kan een mens iemand liefhebben die zó bloeddorstig en kwaadaardig, ja zelfs dúivels is?
  Dat noem ik dan ‘Godsonmogelijk’!

  Like

 2. 2Crazy2bTrue zegt:

  Zieke geesten die in een door henzelf gecreëerde zieke realiteit leven.
  Dat gebeurt er met de menselijke geest onder invloed van de islam.
  Niet bepaald het fundament om een toekomst op te bouwen.
  De islam beperkt zich dan ook tot het opbouwen van een verleden,
  ook wel ‘geschiedvervalsing’ genoemd.

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Het is een simpele opdracht om de onwaarachtigheid van deze film, zijn producers en zijn acteurs aan te tonen.
  Bestudeer de koran en lees welke gruweldaden de ‘te verheerlijken’ profeet verrichtte.
  .
  AL IS DE (islamitische) LEUGEN NOG ZO SNEL, DE WAARHEID ACHTERHAALT HAAR WEL !

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Het is wachten tot hier in Nederland de vlam in de pan slaat. Tot een Arabische despoot bloeddorstige opdrachten gaat afgeven aan de in Nederland verblijvende Islamieten. En dit gebeurt eens. Het is een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid. Als het karwij in het midden oosten geklaard is, alles Sharia, zijn wij volgens mij aan de beurt. Gematigde Islamieten bestaan net zo min als dat er ooit gematigde nazi’s waren. Von Staufenberg, de aanslag pleger op Hitler, uitgezonderd natuurlijk.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Famile Arslan een paar jaar geleden in de ESTA: “Als je, zoals tijdens de Ramadan, niet voortdurend met eten bezig bent krijg je meer ruimte om stil te staan bij…..(blablabla -weet ik veel waarvoor je allemaal meer ruimte kreeg) Eigenlijk zou iedereen dat moeten doen.”
  Juist ja, nu wordt het duidelijk waarbij je dan allemaal kan stilstaan: Bij moorden en genocide, zogezegd. En ik een paar jaar geleden maar vooral kwaad worden over dat “Eigenlijk zou iedereen dat moeten doen”, omdat ik er de zoveelste poging in zag om niet-moslims de Islam op te dringen. Wàs het ook wel, natuurlijk, maar nu kom je er bovendien nog achter wat voor Godvergeten hypocrisie er nog meer achter dat dag-hongeren steekt. Die vrouwenblaadjes met hun goedmensen-streven om ook de moslims aan het woord te laten zouden toch eens moeten beseffen welke abominabele gedachtengangen ze hiermee impliciet ondersteunen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler 13.42. uur. Ze leren het niet Theresa, de goedmensen en de socialisten,links-liberalen en christen-democraten. Ze blijven stug de MUZELMENSEN de hand boven het hoofd houden! Zum Kotzen!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tom Hendrix 14.58u. Nou Tom, het moet eerlijk gezegd worden -heb ik trouwens wel eens eerder verteld ergens op de site- dat ik toen een brief op poten geschreven heb en daarop een telefoontje kreeg of ze hem in het volgende nummer mochten plaatsen. Hebben ze gedààn ook, bijna in z’n geheel! Ik denk, dat een deel van de redactie het toch wel eens was met de inhoud van die brief. Die zullen haar misschien wel een stomme trut gevonden hebben. Ze vond zichzelf namelijk vreselijk geëmancipeerd terwijl ze feitelijk een schoolvoorbeeld was van het gehoorzaam-zijn-aan-je-familie-syndroom.

    Like

 6. Pingback: Echte Christenlijken en christenlijken volgens Opb. 3:16 “lauw, kouw noch heet, om van te kotsen” | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 7. maria zegt:

  Zal best een leuke serie zijn, die wij ook kunnen bekijken! Dan verwisselen we gewoon de karakters van Jood naar moslim en klopt alles weer…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s