Keulen: Duitse minister van Justitie neemt deel aan iftar (inclusief actuele foto!)

Screenshot_3

Sabine Leutheusser-Schnarrenberger (FDP) neemt vanavond deel aan de gemeenschappelijke iftar in de Bosnische moskee in Keulen.

In een stellingname daarover staat er op de site van het ministerie van Justitie:

De ramadan en de iftar zijn een normaal bestanddeel van de Duitse samenleving geworden. Ze verrijken de onderlinge omgang en zijn een uitdrukking van de verschillende culturen in Duitsland. Vanavond is minister Leutheusser-Schnarrenberger op uitnodiging van de Centrale Raad van Moslims in Duitsland e.V. te gast in de Bosnische moskee in Keulen voor het gezamenlijke iftar-feest. De minister van Justitie is blij, dat Turkse en islamitische gebruiken “delen van een gemeenschappelijke alledaagse cultuur” geworden zijn.

Screenshot_36

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/07/koln-justizministerin-nimmt-an-fastenbrechen-teil/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Duitsland, Elite, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, landverraad, Moslims, Naïviteit, Overheid, political correctness, ramadan, Rotzakken. Bookmark de permalink .

26 reacties op Keulen: Duitse minister van Justitie neemt deel aan iftar (inclusief actuele foto!)

  1. E.J. Bron zegt:

    Ich bin einfach nur sprachlos….zum Kotzen!!! 😦

    Like

  2. aquarius4422 zegt:

    Hopelijk verslikt ze zich in een schapenoog.

    Like

  3. BertG. zegt:

    Is er nog een bekende NL’er te vinden of 1 of andere minister die dit niet gedaan heeft dan.
    Je moet er wat voor over hebben om er bij te horen.
    Iets met voeren van een krokodil en hopen dat je overblijft.

    Like

  4. Tom Hendrix. zegt:

    Ook ik ben compleet triplex euh perplex. Maar hadden we anders verwacht van deze verraders, een zusterpartij van onze Vereniging Van Dieven. Neen, het verbaast mij allang niet meer, maar mag ik ook een teiltje….

    Like

  5. Jean zegt:

    Hoe laag kan er toch gevallen worden!!! zum Kotzen.
    Onze hele westerse wereld wordt vernietigd door die achterlijke barbaren en het linkse politieke zootje werkt er gretig aan mee, ze zijn zo stom dat ze hun eigen ondergang niet zien aankomen.
    Wij gaan ons in elke geval niet laten meesleuren in die val van die moslims.
    moslim wil zeggen: zo slim als een os.

    Like

  6. Henny Clemens zegt:

    Ze zijn compleet gehersenspoeld, te triest voor woorden.
    Ik hoop dat ze een leuke avond heeft, Sarcastisch als maar zijn kan.

    Like

  7. Jan zegt:

    Socialisme en idiotie gaan duidelijk samen

    Like

  8. Peter Selie zegt:

    Die vrouw is zo lomp als het achtereind van een varken, samen met haar partijgenoot en clown Guido Westerwell ook minister behoren ze tot de FDP. en islamofiel.
    Die zie we beiden niet meer terug na de verkiezingen niet meer terug. Godzijdank!

    Like

  9. Jelle R zegt:

    Hoe lang nog tot het barst?? Elke dag stel ik mij die vraag.

    Like

    • peter selie zegt:

      Nou, ze gaan zo lang door tot de kruik barst en het Volk is erg geduldig zo is gebleken.
      Niet alleen de nieuwe kortingen komen er aan, maar ook de lastenverzwaringen.
      Nog even geduld dus!

      Like

  10. luckybee zegt:

    Vroeger was het de Bischoppen van Keulen en Munster die ons aan vielen nu dus ook de Iftar, met de links liberalen, en Marxisten

    Like

  11. Geert zegt:

    Misschien snijden ze daar ook nog wel een christen of een ongelovige zijn keel door. Is leuk kan zij de cultuur ook eens proeven.

    Like

  12. Joost Visser zegt:

    Ja Geert. Dat stukje cultuurverrijking missen we nog in Nederland. Zou er geen subsidiepotje ergens zijn om wat moslims te betalen die een keer per maand een keel doorsnijden? Zou pvda, gl en dat soort partijen dat niet als het súmmum van muliculturele integratie zien? Mits het natuurlijk geen kennis, vriend of familielid is.

    Like

  13. Leo zegt:

    Laat ze dat sjschaap maar lekker in dr kanaal persen.
    BSE komt achteraf wel.

    Brrraaaaaakk!

    Like

  14. Republikein zegt:

    Het is een schaap met 5 poten,foutje van de natuur.

    Like

  15. Theresa Geissler zegt:

    Nou die mag dan afgeserveerd worden naar dezelfde plek als die geehrte Bundeskanzlerin: Op de schroothoop!
    Wat een Godvergeten stel landverraadsters! Arm Duitsland, dat te getraumatiseerd is om op de goede politici te stemmen!

    Like

  16. JooJootje zegt:

    Zo dat is nog eens naast je schoenen lopen om als je jezelf als autoriteit ziet die even bepaald dat de ramadan en de iftar een normaal onderdeel zijn geworden van de Duitse gemeenschap.

    Like

  17. JooJootje zegt:

    sorrie tekst is krom

    Like

  18. My comments could not be posted… No comments !

    Like

  19. Avidia zegt:

    Dit soort mensen vergeten dat ze als eersten aan de beurt zijn mocht het verkeerd aflopen, de meer je slijmt met ze de eerder je aan de beurt bent.

    Like

  20. Jules Vismale zegt:

    Kunnen die dwaze politici daar in Duitsland, waaronder dat wildvreemde mens Sabine Leutheusser-Schnarrenberger (die inderdaad teveel leuterd over dingen waar ze geen snars verstand van heeft en vooral van de islam zoals hier boven wordt vertoond!), nou eindelijk een keer voorgoed ophouden om Geert Wilders te beschuldigen van neonazisme en vreemdelingenhaat?!
    Niet HIJ is verantwoordelijk voor datgene wat zich in Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Spanje enz. afspeelt onder allochtonen, moslims, joden etc. maar feitelijk zijzelf! Decennia’s lang namelijk hebben die linkse vreemdelingliefhebbers de verkeerde groepen moslims en allochtonen (gematigden en aangepasten laat ik buiten beschouwing) in Europa binnengehaald en voorgetrokken boven de autochtonen.
    Zo moesten er overal moskeeën worden gebouwd, afbeeldingen van varkens, halfnaakte vrouwen en kruizen mochten opeens niet meer vertoond worden, radicale imams werden met thee en koekjes ontvangen, traditionele feestdagen moesten opgeofferd worden voor moslimfeestdagen, misdragingen van allochtoonse criminelen werden te soft gestraft of niet aan de kaak worden gesteld, autochtonen moesten zich aan de allochtonen aanpassen enz. waardoor de eerste groep een gruwelijke afkeer kreeg van de vreemdelingen!
    Dat al te goed buurmans gek is komt helaas óók voor in stripverhalen en tekenfilms over Asterix & Obelix en de Smurfen waarin Asterix, Panoramix en Grote Smurf de rol van Wilders overnemen daar zij (in tegenstelling tot de inwoners van het dorp van Asterix & Obelix en het Smurfendorp die meestal veel te goedgelovig en aardig zijn tegen bedriegende, slijmerige en klaplopende vreemdelingen) vaak de ware bedoelingen van de misleiders doorzien en het hen de grootste moeite kost om daar die anderen van te overtuigen!

    Like

Plaats een reactie