CITAAT

Screenshot_2

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op CITAAT

  1. Theresa Geissler zegt:

    Dat klopt, uiteraard.
    Al vind ik het op de één of andere manier ook wel een beetje een open deur die ingetrapt wordt.
    Zij die het vermogen hebben om dichter bij de oever te blijven haten de boodschapper ook minder, dat is logisch.

    Like

  2. luckybee zegt:

    Zolang als de kapitalist alleen maar een perzoon is dat talent heeft om geld te verdienen,maar de leer van Jezus Christus in gedachten heeft en dat is :” Heb je naasten lief als je zelf,en de sterkste schouders helpen de Zwakkeren,Is deze kapitalist voor niemand een gevaar.

    Like

  3. BertG. zegt:

    Weer een ijzersterk stukje waarheid van Joost Niemoller.
    http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/07/zo-zet-de-islam-aan-tot-verkrachting

    Like

  4. guusvelraeds zegt:

    Als ooit iets waar is geweest en nog steeds is, dan is het dit wel. Voorbeelden te over van democratische mensen die de mond werd gesnoerd en nog steeds wordt gesnoerd. Je hoeft de T.V. maar aan te zetten of je wordt met de manipulatie van de waarheid om de oren gegooid. Mensen met democratisch (referenda) nationale gevoelens worden behandeld alsof ze lepra hebben en “”new speak”” voert de boventoon. Soms denk ik eens, hebben ze geen gevoel voor schaamte. Een Cameron die zegt dat alle jihad slachtoffers niets met islam van doen hebben. Jean Marie Le pen krijgt in het kielzog van haar succes een politiek proces aan haar broek omdat ze gezegd heeft dat openlijk bidden op straat door moslims gelijk staat aan de bezetting van een land. Wat het natuurlijk ook is. De dubbele maat die heerst in justitieland als het gaat om betogingen van mensen die het nationalisme hoog in het vaandel hebben en de betogingen van de knokploegen van links de zogenaamde anti-fascisten. Het misbruik maken van wetgeving door de vermeende sociaal democratie en hun linkse bloedbroeders grenst aan het onwerkelijke. Niets is hun te dol het andere geluid zoals anti islam en anti EU uit de politieke macht te houden en de mond te snoeren.

    Eén-partijstaat Nederland, Nico Baakman en misbruik van de wet

    http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2824/Politiek/archief/article/detail/921837/2008/10/24/Links-heeft-de-democratie-om-zeep-geholpen.dhtml

    Like

    • Tom Hendrix. zegt:

      @guusvelraeds 12.08. uur. Een reactie naar mijn hart Guus. De RODEN,LINKS-LIBERALEN en de linksen der CHRISTEN-DEMOCRATEN, hebben een verbond gesloten, om alleen de MENING(EN) die HEN welgevallig zijn te laten verkondigen, en GEEN ANDERE MENING(EN) toe te staan. De vieze gore land-en volksverraders. Ik kook innerlijk, over het verraad wat deze politieke klootzakken ons-de bevolking- hebben aangedaan. Massa-immigratie van onaangepaste MOSLIMS sinds 1975, OPEN GRENZEN door de faliekant foute beslissing gedaan in het SCHENGEN-AKKOORD, geen controle aan de grens meer, en als klap op de vuurpijl, zonder onze instemming het GEDROCHT EUSSR ingesteld. Ik kots van al deze politici.

      Like

  5. louis-portugal zegt:

    Het is natuurlijk altijd zo geweest.
    Bij de romeinen werd de overbrenger van onwelgevallige boodschappen ook wel eens de kop afgehakt.
    Tot enkele jaren geleden kon men nergens een politiek incorrect iets lezen.
    Pas sinds de opkomst van internet is het mogelijk dat nuchtere mensen hun mening kunnen geven.
    Geweldig dat internet zolang het nog open is want het zit vele fouten wel erg dwars.

    Like

  6. Helena zegt:

    Tja, Louis dat kun je wel stellen ja.
    Misschien al bekend hier (ik was er even niet) maar “onze” Neelie heeft weer een fijn plannetje bedacht.
    http://www.gewoon-nieuws.nl/2013/07/neelie-kroes-wil-onafhankelijk-nieuws-onbereikbaar-maken/#.Ue2bQW3XDSs

    Like

  7. Het grootste deel van het volk laat zich manipuleren door de linkse media; kijk maar naar de kijkcijfers van P&W! Wat er bijna dagelijks gebeurt zien zij niet als realiteit, maar als incidenten, omdat zij dit zo voorgeschoteld krijgen! De knop “zelf concluderen is bij hen uitgeschakeld!

    Like

Plaats een reactie