Engeland: kinderen moeten geen wit papier meer krijgen om geen racisten te worden…

Screenshot_1(Door: Michael Mannheimer)

Er is maar één antwoord mogelijk: de linksen moeten zo snel mogelijk uit de macht gezet worden. Hoe dan ook.

Wie denkt dat de multiculti-waanzin en de daaraan gelinkte racismefobie – beide spruiten van de paranoïde politieke correctheid van de linksen – zijn hoogtepunt heeft bereikt, zal gezien de volgende mededeling uit Engeland uit zijn droom worden geholpen: wat klinkt als een grap van Monty Python, is een doodserieus bedoeld voorstel van de Engelse opvoedingsadviseuse Anne O´Connor: kinderen moeten geen wit papier meer krijgen, opdat ze geen racisten worden…

De voormalige Engelse lerares Anne O´Connor is een officieel adviseuse, die Engelse gemeenten adviseert over antidiscriminatie maatregelen. Zij deelde dit serieus bedoelde voorstel mee aan onderwijsautoriteiten in Engelse gemeenten. Het gebruik van wit papier zou een dominantie van het blanke ras suggereren, aldus de bezorgde adviseuse. Als oplossing van dit subtiele dominantiegedoe stelde O´Connor voor:

“Kinderen moeten papier met een andere kleur krijgen dan wit om hierop te schrijven en te tekenen – en gekleurde stiften zouden aangeboden moeten worden volgens het volledige scala van alle menselijke huidskleuren om het verschil van het menselijke ras aanschouwelijk te maken.”

Ook aan een ander bestanddeel van de pedagogiek – de persoonlijke eerlijkheid en authenticiteit van de leerkracht – wil de linkse volkspedagoge definitief een einde maken:

“Uiteindelijk zouden de leraren erop voorbereid moeten zijn om pedagogisch met de waarheid om te gaan als ze door leerlingen naar hun lievelingskleur gevraagd zouden worden – en in de zin van een goede opvoeding tussen alle menselijke rassen moeten antwoorden: “zwart” of “bruin”…”

Mijn voorstel aan Anne O´Connor: het zou volgens mij, gezien de enorm snelle vooruitgang in het DNA-onderzoek, mogelijk moeten zijn de voor de blanke huidskleur verantwoordelijke genen bij haar uit te schakelen – en op een andere plaats wat genen voor een groene huidskleur in het DNA te implementeren. Misschien kan deze dame dan worden afgeholpen van haar dilemma zelf tot het blanke ras te behoren. Als Groene zou ze dan minder lijden onder haar fobie…of mis ik misschien iets?

PS: vorige week verbood een andere Engelse leraar een blanke leerling in zijn klas om op de bloedhete dag water te drinken uit een flesje. Het zou per slot van rekening ramadan zijn en daarom zou het voor de islamitische kinderen niet leuk zijn dat hij voor zonsondergang zou eten en/of drinken.

Donaties aan Michael Mannheimer

Bron:

http://michael-mannheimer.info/2013/07/21/england-kinder-sollen-kein-weises-papier-mehr-bekommen-damit-sie-keine-rassisten-werden/#more-22911

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", cultuurrelativisme, Desinformatie, Groenen, Groot-Brittannië, Krankzinnigheid, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, Racisme, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

58 reacties op Engeland: kinderen moeten geen wit papier meer krijgen om geen racisten te worden…

 1. topsporter zegt:

  Mevrouw verdient een ferme tik tegen haar bibs, zeg maar volgens oudbritse traditie.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Eh, luister, we hebben dit soort berichtgevingen wel eerder doorgekregen hier, onder andere betreffende Zweden met die gender-neutrale toiletten….
  Over dit soort onzin weet ik sindsdien echt niets zinnigs meer te zeggen.
  Regel liever overal in Europa psychiatrische diensten om in elk land heel links onder de loep te nemen.
  De waanzin loopt de spuigaten uit!

  Like

 3. gielah zegt:

  Angstaanjagend.
  Heet zoiets niet collectieve verstandsverbijstering?

  Like

 4. Cathja zegt:

  Deze vrouw zou eens een diepgaand onderzoek moeten ondergaan naar haar psychische gesteldheid. Deze vrouw is geestelijk ernstig gestoord en is een gevaar voor de mensen (kinderen) in haar directe omgeving! Ze zou in afzondering haar dagen moeten doorbrengen. Misschien zijn er in Engeland nog kloosters te vinden die een plekje willen vrijmaken voor deze totaal overspannen vrouw?
  Als het niet diep triest was wat zij uitkraamt, zou ik er hartelijk om kunnen lachen!
  Het gaat van kwaad naar erger.
  Waar en wie stopt deze multiculti-waanzin?

  Like

 5. Martien Pennings zegt:

  OPGEDRAGEN AAN REAGEERDER “BERTG.”: http://bit.ly/118Xpp0

  Deze mentaliteit zou een naam moeten krijgen, maar ik weet even geen adequate.
  Op het eerste gezicht is het wel diepe gekte, maar toch van een “vreedzame” soort.
  Ik ben echter bang dat hier een moorddadige mentaliteit achter steekt.
  Het heeft te maken met “tijdens Ramadan heb ik per ongeluk een regendruppel van mijn lip gelikt: ben ik nu zondig?” en met wc-potten die de mens niet met de rug naar Mekka doen zitten en met zedelijkheidswachters die in Saoedie-Arabië meisjes terug een brandende school in jagen om dat ze niet gesluierd zijn.
  Het heeft te maken met Himmler die zegt dat het van diep fatsoen en doorzettingsvermogen getuigt dat er zoveel Joden aan de rand van massagraven zijn neergemitrailleerd (“Posener Rede”).
  Het is een griezelig soort “verfijnde vroomheid” die héél ernstig met uiterst subtiele details van “het geloof” bezig is en die tenslotte mensen via een Inquisitie op de brandstapel brengt.
  Totalitaire vroomheid: zou dat een definitie zijn?

  En ik merk dat ik er óók moorddadig van word: het is aanstekelijk.
  Want wat ik eigenlijk wil als ik dit lees, is niet de bovenstaande regels schrijven, maar naar Engeland reizen, mijn handen vol liefde rond de strot van Anne O´Connor draperen en dan knijpen, knijpen, knijpen, naar de muziek van doodsreutel en brekende halswervels luisteren, terwijl de hete tranen van bevrijding over mijn wangen stromen.
  Maar ja: tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren.

  @Topsporter: “een ferme tik tegen haar bibs”: dat gaat wel erg ver.

  Like

  • BertG. zegt:

   Is hier nog een reden voor? Of vat ik ‘m weer even niet.
   (ligt verder helemaal aan mij dat ik ‘m even niet snap)
   Ik zie geen nieuwe reacties er tussen staan verder.

   OPGEDRAGEN AAN REAGEERDER “BERTG.”: http://bit.ly/118Xpp0

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Om eerlijk te zijn, snap ik ‘m óók niet.
    Maar ik ging ervan uit dat dat iets was tussen Martien en jou.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik had juist besloten om dat nou even met rust te laten.
    Met dit weer (mooie smoes) kan ik nogal bot uit de hoek komen en staat het er soms al voordat ik er erg in heb. En dan klik ik ook nog op – reactie plaatsen –
    Ook ik heb wel eens last van de hitte.

    Like

  • treintrien zegt:

   Oh, die regel:
   “tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren.”
   Dankjewel Martien. Fleurt me op, dit.

   Like

  • Martien Pennings zegt:

   @BertG. en Therese Geissler.

   Als je de link http://bit.ly/118Xpp0 volgt die ik geef, en je zoekt de comments van BertG. op, dan vind je er een op 19 juli om 11:02.
   En ik antwoord daar meteen onder op om 13:55.
   Bovenstaande comments hebben betrekking op een eerder akkefietje, waarbij BertG. zich alsmaar bleef beklagen over het feit dat ik vanalles mag zeggen in mijn stukken en dat één commentaar van BertG. waarvan BertG. zelf vvond dat dat óók moest kunnen, werd verwijderd.
   Ik heb geprobeerd uit te leggen aan BertG. wat het verschil was tussen wat hij zei en wat ik zei, maar dat lukte niet, of hij wilde het niet begrijpen.
   En nu, met bovenstaand comment van mij, wilde ik met een praktijkvoorbeeld laten zien dat je redelijk gruwelijke dingen kunt zeggen, maar dat zulks op een bepaalde manier moet gebeuren om aanvaardbaar te zijn.
   Ik zal nog wel eens een keer de moeite nemen om in abstracto uit te leggen wat wel en wat niet kan, maar nu niet.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik heb nooit beweerd dat mijn verwijderde reactie best wel kon.
    Was iets met een granaat. Ik kan soms wat direct en bot reageren op iets.
    In ieder geval een stuk minder subtiel en om iets diplomatisch aan te pakken moet je helemaal niet bij mij zijn. Alles recht voor ze raap, wat mensen er ook van vinden.
    Ik gaf Bert hiermee geen ongelijk door ’t te verwijderen.
    Maar ik ben verheugt hiermee dat je nog even een duidelijk verschil neerzet in iets gruwelijks opschrijven.
    Wat jammer toch dat we niet allemaal hetzelfde zijn.
    Maar ik lees verder ook dat je het later nog wel een keer wil proberen uit te leggen.
    Maar nu even geen tijd hebt. (of zal ie ‘m nou eindelijk snappen, die BertG.)
    Je weet het nooit. En anders de volgende keer nog maar eens uitleggen.

    Like

 6. KCMO zegt:

  Ja, en heel rap ook die rooie aanpakken, want bij Aldi en Jumbo waart het antisemitisme spook rond. Dat moet zeker geen voet aan de grond krijgen. Maar ja, leg dat de rooie met hun hersen verweking maar eens uit.

  Like

 7. Theodoor zegt:

  WAANZINNIG, om psychisch gestoorden een adviesrol te geven, ik heb me blijkbaar toch nog de linkse ziekte onderschat. Opnemen en afkicken.
  Ik vind het prettig om met verstandige mensen om te gaan van welke kleur dan ook, maar met geestelijke zieke mensen is dat een stuk lastiger.

  Like

 8. Joost Visser zegt:

  De oplossing is eenvoudig en dat ze daar niet opgekomen is. Standaard een paars velletje met een groen potlood en dan maar hopen dat we geen aliens op bezoek krijgen.

  Like

 9. marijke zegt:

  Knetter maar dan ook knetter gek.Foei foei.

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  Als je denkt, het kan toch niet “veel gekker”, worden, nou dan wordt je zo wel uit je droom wakker geschud. Wat een wereld, de waanzin regeert!

  Like

 11. BertG. zegt:

  En hoe zit het verder met het aanbrengen van witte verf in je huis. Mag dat nog?
  Of zijn dat beginnende tekens dat je eigenlijk altijd al een racist was als je er over nagedacht had.
  En blauwe voordeuren? Of doe je daar weer Indische mensen mee te kort.

  Ik hou het er op dat ze bevangen is door de zon.
  Of uitdroging verschijnselen waardoor je hallucinerende verschijnselen krijgt
  omdat ze zo graag mee wil doen met dat vreetfestijn.

  Like

 12. BertG. zegt:

  En dan hebben ze ook nog een code geel afgegeven.
  Moet dat nou weer zo genoemd worden. GEEL.

  Like

 13. s breget zegt:

  Kijkt deze gestoorde s’morgens dan niet in de spiegel ?

  Like

 14. daiyu-ninja zegt:

  Dit soort gekken zijn de hele dag bezig met het zoeken naar dingen die volgens hen op racisme kunnen duiden. Straks mag je geen witte verf meer gebruiken of een witte wc pot in je huis plaatsen.
  Dan moet je alles, om te laten zien dat je geen racist bent, in de poepkleur bruin maken.
  Dit mens – Anne O´Connor – is psychisch ernstig misvormt.

  Like

 15. luckybee zegt:

  Ik ben het met Michael Mannheimer helemaal eens.

  Like

 16. gielah zegt:

  Ik probeer een beetje in de geest van die verdwaasde truttebol mee te kijken…. hoewel niet in het bezit van enige psychiatrische opleiding… maar vanuit theologisch gezichtspunt valt er hier ook wel het een en ander op te merken.
  Kijk: de kleur wit staat model voor goed en rein en waar en eerlijk.
  Niet voor niets zegt de Bijbel: ‘Laat uw kleding te allen tijde WIT zijn’…. en dan gaat het duidelijk niet over mode of wasmiddelen.
  Wie zelf op gespannen voet met goed en eerlijk enzovoorts staat…. die krijgt daar een aversie tegen.
  De kleur wit herinnert zo iemand aan wat hij of zij zelf absoluut en helemaal niet is…. maar wel zou móeten zijn.
  En dan komt er nog een gedachte bij mij op.
  Wit is in feite álle kleuren… het hele prisma is in wit aanwezig…. de ganse werkelijkheid.
  Politiek-correcte zweefmolens háten de hele werkelijkheid… en willen slechts het marxistische stukje waar hebben.
  Zwart is totale afwezigheid van kleur… totale afwezigheid van waarheid en werkelijkheid en kijk…. dáár hebben zij ( ook nogal eens altijd en overal in zwarte kleren gestoken) dus heel wat minder moeite mee.

  Het zal een bittere pil voor dit soort mensen betekenen als zij bemerken,
  dat op zwart papier toch echt WIT krijt of WITTE inkt gebruikt moet worden…. want zonder wit
  ( =goed en waar en clean) is sowieso geen enkele vorm van leven mogelijk.

  Like

 17. JooJootje zegt:

  Anne O´Connor is dus een racist met een racismefobie gekker kunnen mensen niet worden.

  Like

 18. koddebeier zegt:

  Zoals ik altijd al gedacht heb, De linkse mens blijkt volslagen krankzinnig, wanneer beginnen we eindelijk met al die idioten op te sluiten, ze zijn een gevaar voor de maatschappij !!

  Like

 19. Republikein zegt:

  Ik heb een witte toiletrol uit Parijs.Gelukkig staat er op:Shit Happens.

  Like

 20. Tistochwat zegt:

  Ik dacht eerst dat het om een idiote grap ging, maar nee dus?
  Ik voel me als blanke met een ontzettend witte huid heel erg gediscrimineerd!
  Je kunt tegenwoordig in dit land beter een zwarte islamitische niet-werkende en bij voorkeur ook nog criminele ‘asielzoeker’ zijn.

  Wat is dat trouwens voor gezwam over tekenen en kleuren op niet-wit papier!???
  Lijkt me lastig om een fris gekleurde tekening te maken op bruin papier.

  Het artikel roept diverse vragen bij mij op:

  1. Moeten kunstschilders nu ook stoppen met het gebruik van witte doeken?
  2. Moeten de doeken en het tekenpapier tenminste ‘lichtgetint’ zijn?
  3. Waarom mogen ‘negerzoenen’ tegenwoordig alleen nog maar ‘zoenen’ worden genoemd?
  4. Wanneer worden de ‘zwarte Pieten’ van Sinterklaas verboden?
  5. Wanneer wordt blank zijn, verboden?

  Like

  • BertG. zegt:

   5. Wanneer wordt blank zijn, verboden?

   Kan me niet aan indruk onttrekken dat ze hier behoorlijk druk mee bezig zijn.
   Nog even en we moeten ons schamen dat we zo geboren zijn.
   Dat worden gouden tijden voor de zonnebank studio’s.

   Like

  • Cathja zegt:

   Tistochwat 12:59

   De antwoorden:

   1. Nee, de doeken mogen wit zijn, maar moeten geheel met kleuren worden bedekt.
   2. Zelfde antwoord als bij nr. 1.
   3. Onbegrijpelijk! Een negerzoen is heerlijk; het zou juist een compliment moeten zijn!
   4. Daar zijn ze mee bezig.
   5. Dat wordt niet verboden; ze worden uitgeroeid.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Dank u voor derze heldere uiteenzetting; hier kunnen we wat mee. 😉

    Het is al met al toch bij de wilde spinnen af, dat gedonder met die islamknuffelaars en die ‘anti-racisten’!
    Dat ‘politiek correcte’ gedrag komt me ook mijlenver de neus uit.
    Al die mooie praatjes en intussen worden we in het pak genaaid!

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Cathja 13.32. uur. En deze WAANZIN krijgen we door “de strot”, geduwd met medewerking van de RODEN in Brussel en in heel EUROPA, de hypocrieten de LINKS-LIBERALEN, en de linksen van de CHRISTEN-DEMOCRATEN. We weten toch onderhand wie bezig zijn en blijven met VERRADEN van onze landen in EUROPA!

    Like

 21. Republikein zegt:

  Ik excuseer mij al jaren voor het feit dat ik besta.

  Like

 22. Republikein zegt:

  Ik ga mij binnenkort overgeven, de Biderbergers en de iluminati hebben de slag gewonnen, maar zij verliezen de oorlog. Ik denk dat ik dat laatste niet meer meemaak.

  Like

 23. Theodoor zegt:

  Dit is echt een hele serieuze zaak hoor van de links denkende mens, in de Scandinavische landen is dit al een hele poos aan de orde om jezelf als witte weg te cijferen. Staat heel hoog in het vaandel daar. Gelukkig voelen de politici in Noorwegen toch wel enige druk vanuit de bevolking dat die er niet helemaal mee eens zijn met dat gepromoot van de linkse overheid.
  Het westerse socialistische denken is minstens zo kwalijk dan het communisme van weleer.

  Like

 24. BertG. zegt:

  Grappig filmpje van vermoedelijk een racist in opleiding.
  Mannetje lacht zich rot als ie een neger op tv ziet.
  http://www.dumpert.nl/mediabase/6554341/1062459c/baby_ziet_favoriete_reclame.html

  Like

 25. henk schroemges zegt:

  Zowel die blanke dame alsook die blanke leraar zijn hoogstwaarschijnlijk bevriend met resp. een zwarte Afrikaan cq Afrikaanse en die moet je naar de mond blijven praten, anders mag zij en hij (weer) alleen slapen.

  Like

 26. Joop Klepzeiker zegt:

  Zeeppoeder x was witter dan wit mag niet meer
  de witte was mag ook niet meer
  witte verf wordt verboden
  parelwitte tanden moet je er uit slaan.
  Tandpasta voor witte tanden mag ook niet meer
  wit voetje halen wordt bruin voetje halen
  Geen pauselijke witte rook meer
  witte auto,s worden ook verboden
  Geen witte badkamer tegels meer verkrijgbaar
  Geen wit licht meer.
  Geen witte strepen op het zebra pad meer.
  Geen witte trouw jurken meer.
  Witte sneeuw word ook verboden, allen nog maar gele sneeuw.
  Geen wit wc papier meer om racistische stront te vermijden.
  Geen wit bakmeel meer, brr racistisch witte brood.
  Witte melk en melkproducten worden verboden, die racistische koeien ook zeg.
  Witte suiker is natuurlijk een verschrikkelijke misdaad.
  witte slagroom is uit den boze
  en witte schuinkoppen op de golven moeten herbenoemd worden voor wat ze zijn discriminatie van de oceanen en zeeën.
  Dan nog die wit vis zeg wat een stelletje discriminerende ellende zeg.
  wit ondergoed en boven kleding wordt per direct verboden.

  Of zullen we die idioot maar gewoon in een witte cel opsluiten en de sleutel weggooien.

  Like

 27. Napoleon Planta zegt:

  Oplossing: zwart papier gebruiken en witte inkt. Dan komt alles weer mooi in balans. 🙂

  Like

 28. daiyu-ninja zegt:

  Al die sjeiks/arabieren/moslims die in witte jurken lopen willen dus, als ik meega in de gedachtekronkel van Anne O’Connor, eigenlijk blank zijn. Want witte kleding staat voor getikte Anne gelijk aan een blank velletje/huidje.

  Like

 29. Marcuse and Gramsci would be happy of that !

  Like

 30. bigljohn zegt:

  Zulke negatieve haarkloverij zag men in Nazi Duitsland ook. Een Engelse rashond was zijn leven niet meer zeker, Engelse sigaretten kon niet, en het begrip stond daar; Grijpland, Graailand, Engeland.

  Like

 31. Trucker zegt:

  Ik heb een oplossing voor dat KNETTERGEKKE WIJF die de realiteit ontkent eens wat moraal bij te brengen op een aanschouwelijke wijze.
  Gezien ik moet opletten wat ik voorstel om geen ban te krijgen of een deel van mijn bericht te zien verdwijnen (heer E. J. Bron moet nu éénmaal met bepaalde zaken rekening houden) zal ik dus niet pennen wat is voorstel.
  Hoewel moeilijk is het niet, gewoon eens scrollen naar oudere berichten Trucker en het licht zal branden.
  PS op een andere blog vandaag opeens gecensureerd, bericht niet geplaatst, tja dat heb je als je compromisloos en in zwart/wit stellingen denkt, voor velen is dat net iets te moeilijk en ze zalven dan wat, of zoals bij ons op het werk één van de colléga’s die zichzelf en “diplomaat” heet, ik zeg gewoon en slijmerd en dat hebben ze helemaal niet graag.
  To hell met hun die in vleierij en geslijm geloven en eger daar naar handelen.

  Like

 32. Republikein zegt:

  Op 21 september ben ik present.

  Like

 33. Republikein zegt:

  Het is maar goed dat wit geen kleur is.

  Like

 34. Joop Klepzeiker zegt:

  De witte was, dit MOET JE ZIEN !!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Wat betreft die beer bij die wasmachine: ik wilde eerst voor de grap schrijven dat die beer zeker z’n bontjas kwam wassen. Ik had echter niet verwacht dat het inderdaad een ‘witwasser’ zou zijn.
   Ik heb gisteren per ongeluk mijn donkere was, waar veel zwart spul bij zat, gewassen met een middel voor de witte was. Ben ik nu in de ogen van de steeds gekker wordende rooien, verwerpelijk bezig geweest?

   Wat een gezanik eigenlijk over zwart, wit, rood, groen, paars…
   Die laatste drie kleuren schijnen bij de ‘politiek’ te horen.
   Vooral tegen de rooien wil ik graag het volgende gebaar maken: http://home.wanadoo.nl/dewilde-deligny/emoticons/vinger.gif

   Like

 35. Joop Klepzeiker zegt:

  en tegen dat stuk vuilnis zeg ik

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s