Pakistaanse islamitische verkrachter wil katholieke verpleegster tot “huwelijk” dwingen

Screenshot_2

Het meisje op de foto heet Nazia Masih. Ze is verpleegster in Pakistan, een gelovig katholiek. Een rijke islamitische zakenman, die al meerdere meisjes verkracht heeft, wil met haar trouwen. Tegen Ghulam Muhammad werd al meerdere keren aangifte gedaan wegens ontvoering en verkrachting.

Omdat Nazia niet met hem wilde trouwen, dreigt hij haar te ontvoeren en met zuur te verbranden. Haar hele familie is daarom in gevaar. De autoriteiten in Pakistan doen niets om de christenen te beschermen.

Asia News

Maar diezelfde moslims eisen, als ze naar Europa komen, constant godsdienstvrijheid voor hun monster”religie”.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/07/27/pakistanischer-muslim-vergewaltiger-will-katholische-krankenschwester-zu-ehe-zwingen/#more-47147

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", christenhaat, Christenvervolging, Islam, Moslims, Pakistan. Bookmark de permalink .

16 reacties op Pakistaanse islamitische verkrachter wil katholieke verpleegster tot “huwelijk” dwingen

  1. Why the hell laten wij ons door barbaren overspoelen???

    Like

    • Tom Hendrix. zegt:

      @realpredictor 13.38. uur. ONS zegt U, wij hebben niet gevraagd om de GEITENEUKERS en HAATJURKEN van de ISLAM. Dat hebben WIJ te danken aan het VERRAAD van STRAATSBURG! Wel bekend als ” De Resolutie van Straatsburg”, daar realpredictor hebben ook onze Nederlandse politici van: VVD,PvdA,D66, en het CDA, vuile zaak gemaakt met de andere verrader politici van Europa. En de laatste zin van het artikel is 100% waar. Dat GRAFVOLK der MUZELMANNEN doet niets anders als EISEN, en krijgen daar hun zin, door weer de toegevingen van heel de politiek correcte kliek en de socialisten, zowel in Den Haag alsook in de rest van Europa!

      Like

  2. Roberto Olsson. zegt:

    realpredictor: is het misschien omdat we door allerlei omstandigheden een karakterloos volk geworden zijn?

    Like

    • Luchtpint zegt:

      Niet helemaal. Politiek heeft er o.a. ook voor gezorgd dat cultureel relativisme en politieke correctheid van bovenaf er werden ingestampt in het rechtssysteem plus de politiediensten in Europa. Daar zit volgens mij het grootste probleem en dan zitten gewone mensen zoals jij en ik op de duur toe te kijken hoe vanuit die hoek op lange termijn totale wetteloosheid voor moslims cultureel kan worden weggerelativeerd.

      En dan gaan we het krijgen dat homo’s bashen op straat, zuur in vrouwen hun gezicht gooien, mensen voor het minste de keel af snijden,…enz. allemaal als gerechtvaardigd kunnen worden gezien, want “dat behoort tot hun cultuur, dat moet je ergens wel kunnen begrijpen.” De staat beschermt ons niet meer.

      En dan is het uit met de rechtsstaat ! De grote lagen van de autochtone samenleving zijn zelf veel minder vatbaar voor PC en cultureel relativisme, en terecht. Ik hoor dat bijna overal tegenwoordig.

      Like

  3. Republikein zegt:

    Wij zijn murw geslagen en hangen in de touwen wachtend tot de ref ons 10 tellen geeft.

    Like

  4. vanhetgoor zegt:

    Eigen schuld, dikke buik! Als een volwassen vrouw naar Pakistan gaat dan weet zij vooraf dat zij de beschaafde wereld verlaat en terecht komt in de barbarij.

    Ik heb geen medelijden met die vrouw, het is algemeen bekend, een Arabier of een moslim mag willekeurig welke vrouw seksueel gebruiken, elke moslim mag volgens zijn geloof elke vrouw neuken waar hij zin in heeft, er is geen moraal, er is geen leeftijdsgrens. Volgens Ayatholla Khomeini mag dat zelfs van drie jaar.

    Overspel kan alleen bedreven worden door vrouwen, Mohammedaanse mannen mogen elke vrouw neuken, vrouwen van Mohammedaanse mannen kunnen als zij seks toestaan met niet niet-Mohammedaanse mannen wel degelijk voor overspel worden bestraft. Volgens de koran mag elke vrouw van een Mohammedaan met elke andere man die naast haar man in de moskee staat seks hebben. (Koran 34 vers 21 – Ja, het hoofddoekjes vers!)

    Like

  5. Theresa Geissler zegt:

    @realpredictor Roberto Olsson &Republikein Komaan, Heren, wat zijn dit voor slappe comments? Leest U ze zelf nog eens, zo alle drie op een rijtje: De ‘komische’ moedeloosheid druipt ervan af! Ik las ze drie keer over en schoot drie keer in de lach, maar dan toch echt om de beroerdigheid!
    Ik beweer niet dat er voor dit geval een pasklare oplossing voorhanden is: Dit is nu eenmaal aan dat klote-Pakistan met zijn klote-macho-moslimmentaliteit. Maar laten we elkaar niet gaan aanpraten dat we ALTIJD machteloos staan, want dan is het einde helemààl zoek! Vooral blijven dóórgaan is het devies.

    Like

    • Republikein zegt:

      Theresa, volkomen gelijk, ik wil wel actie, maar het wordt me onmogelijk gemaakt in dit
      land.Alleen als wij allemaal mee doen kunnen we een vuist maken, tot dan is het wachten op de slapers, die moeten eerst wakker worden geschud, hoop doet leven.

      Like

  6. guusvelraeds zegt:

    Zo als deze zijn er veel lotgevallen in het land der reine. Dit is slechts een kleine rimpeling op de grote oceaan van leed dat hen die zich niet kunnen weren wordt aangedaan in de islamitische staat Pakistan. In Pakistan wordt de islam in de meest pure vorm nagestreefd.

    Bij deze geef ik een passage uit het boek van Betsy Udink. Allah & Eva. ISBN: 978-90-457-0109-7

    Een jongetje van acht uit een arm gezin uit een dorp in de buurt van Murree werd door zijn moeder, een weduwe, naar een madrassa in Islamabad gestuurd. Hij kreeg er eten en drinken en een trui voor de winter en verder leerde hij de Koran uit zijn hoofd. Een halfjaar later merkte de moeder dat haar zoontje niet meer op de madrassa was, maar ernstig gewond in een ziekenhuis lag. De jongen wist zijn moeder te vertellen dat een van de leraren hem dagelijks had verkracht. Het jongetje bloedde en had erge pijn in zijn buik. Het hoofd van de madrassa zei dat hij niet moest zeuren. Het kind probeerde iets te zeggen over de verkrachtingen door een van de leraren maar het hoofd van de school zei dat hij zijn mond moest houden en dat hij gevaarlijke fantasieën had. Als hij er met ook maar een andere jongen of leraar over zou praten, dan wist hij, zo dreigde het hoofd, welke straf hem te wachten stond. De routinestraf die de kinderen in madrassa’s krijgen als ze hun les niet goed kennen of knikkebollen van de slaap, of wat dan ook fout doen in de ogen van de leraar, is stokslagen of urenlang op hun hurken zitten met de handen achter de knieën gevouwen. De verkrachtingen gingen door totdat de jongen ernstig gewond raakte bij een van de seksuele spelletjes met zijn koran leraar en in het ziekenhuis terechtkwam. De betrokken leraar vertrok naar zijn dorp en kreeg daar een baantje als koran leraar in de madrassa van zijn oom. Het jongetje ging met zijn moeder mee terug naar het dorp bij Murree. Niemand werd gestraft. Wat iedereen in Pakistan ook weet maar waarover zelden geschreven wordt, is dat de jongetjes die op alle vrolijk geschilderde Pakistaanse vrachtwagens meerijden in feite de concubines zijn van de chauffeurs. De jongens zijn er om te helpen uitladen, de vrachtwagen schoon te maken, thee en eten voor de chauffeur te halen en het vak van vrachtwagenchauffeur te leren. Maar waar ze vooral voor dienen is voor de seks. Ik sprak met een arts van de aidsbestrijding op de grootste parkeerplaats voor trucks in Karachi. Er vertrekken daar dagelijks tienduizend trucks naar alle delen van het land. En ook deze knapenseks, vertelde hij mij, is het gevolg van de seksuele apartheid, de “”purdah””. De chauffeurs zijn maandenlang weg van hun gezinnen en van hun echtgenotes en toch moeten ze aan hun trekken komen. Ze gaan liever niet naar de hoeren, die kosten geld en verspreiden geslachtsziekten, denken ze. De knaapjes zijn gratis. Die kosten niet meer dan wat thee en brood en verder krijgen ze een opleiding tot vrachtwagenchauffeur. Alle chauffeurs in Pakistan zijn op deze manier begonnen.

    In Pakistan doet een algemeen gezegde de ronde: Vrouwen zijn voor het krijgen van kinderen en kleine jongetjes zijn er voor het plezier. Er bestaat nauwelijks een land in de wereld waar seksualiteit en omgang met seksualiteit perverser ontwikkeld is als in Pakistan.

    http://www.kerkinnood.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=2780:arm-christenmeisje-urenlang-verkracht&catid=42:azie&Itemid=95

    Like

  7. luckybee zegt:

    RKK volgt niet altijd de leer van Jezus Chrisus,kan dit hier aan liggen?

    Like

  8. benkok zegt:

    @Louis P.: met “die religie” bedoel je uiteraard de islam, hoewel die eigenlijk beter als “religieuze ideologie” kan worden benoemd.
    Van harte eens met je verbijstering: hoe bestaat het dat er na 1400 jaar nog mensen zijn, die dat duivelse perverse totalitaire systeem willen toebehoren dan wel in hun land accepteren????????
    Die 150 +75 kamerleden van na de 2e wereldoorlog zijn elk afzonderlijk verantwoordelijk plus de bijbehorende kabinetten en het Oranjehuis en al die politiek correcte vaatdoeken, die zich geestelijk leider noemt in dit land: voorgangers in kerken en synagoges.
    Althans al diegenen, die niet geprotesteerd hebben en niet alles wat ze konden doen, hebben gedaan om dit EU/NWO plan te stoppen: het structureel importeren van moslim arbeidskrachten voor onze economie .
    Het bloed van de slachtoffers van de islam en de islamisering , dus ondergang, van Europa inclusief ons land, kleeft aan hun handen.
    En dat geldt ook voor al die linkse politici met hun multiculti gezwets zonder religie.
    Welke leiders waren er nu eigenlijk wel tegen die islamellende al die jaren??? Alleen Pim ? En die werd vermoord.
    Alle reden om de handen in een te slaan en door te gaan met zoveel mogelijk protest tegen de islamisering en tegen het EU/NWO systeem.
    Shalom
    Ben Kok (joods-chr. pastor)
    tora-yeshua.nl

    Like

    • Tom Hendrix. zegt:

      @benkok 10.24. uur. Niet alleen links, die ik de RODEN noem Ben, maar ook de VVD, D66, en CDA hebben ‘bloed”, aan de handen. Ook deze partijen, doen niets tegen de instroom van horden moslims en gelukzoekers. En hun vertegenwoordigers in BRUSSEL, helpen graag mee, aan de verdere ondergang van Nederland. Alleen de PVV en de SGP zijn TEGEN de ISLAMISERING van NEDERLAND!

      Like

  9. Henny Clemens zegt:

    Theresa Geissler@
    Ik begrijp de wanhoop van velen omdat je er soms moedeloos van wordt, maar dan komt u met een oppepper en dan gaat het wel weer, maar geloof mij ik zou zo graag zien dat er eens echt wat gebeurd waardoor deze apathie eens doorbroken wordt.
    Ik wordt ook moe en dan weer boos, en door mijn woede krijg ik weer de kracht om door te gaan.
    21 September hoop ik dat er echt heel veel mens zullen komen.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      @Henny Clemens 15.13u. Zie je wel Henny! Flink kwaad worden kan al helpen. Er is soms zó weinig voor nodig om verder te kunnen!
      Neem nou die drie comments waar ik op doelde: Het kwam later al niet meer zo tot zijn recht, doordat Tom er de zijne tussen geschoven had en Mijnheer van het Goor de zijne er onder -kan gebeuren- maar op het moment-zelf: Drie in-treurige zinnetjes precies onder elkaar. Ik kreeg een cartoon-achtig visioen van drie pratende treurwilgen in de regen, óngelogen! Ja, hoor, op die manier zou webmaster E.J. er net zo goed mee kunnen kappen, als iedereen niets meer in te brengen had, dan zulke moedeloze klaagzangen! Gelachen heb ik er trouwens ècht om, zoiets komisch had het!
      Nou, en als je dan tóch even zit te wachten op een volgend onderwerp, waarop je kans ziet, iets echt sreekhoudends in te brengen, ga je in afwachting dít maar even recht trekken; doe je tóch nog iets nuttigs.
      Probeer er maar eens op te letten: In sommige reacties zit af en toe, ongewild, zó veel geestigs, dat je daardoor van de weeromstuit alweer beter verder kunt. Weet je nog, wat ik je een tijd geleden vertelde over dat fragment uit het boek “Walter?” “De vlammen van de haard zeiden tegen haar: Doorgaan! Dat moeten wij ook…..enz.”Weet je nog?

      Like

Plaats een reactie