Brengt een nieuw kabinet onze democratie terug?

Screenshot_22

Al zou deze regering (al dan niet gedwongen) aftreden, dan nóg  zal een nieuwe regering geen oplossing kunnen bieden! Het probleem is tweeledig:

Allereerst wordt elke nieuwe (rechtse) partij door de bestaande partijen “afgeschoten”, zodat de linkse elite hun partijen (in welke formatie dan ook) zullen blijven behouden! Martien Pennings schreef: “Dat er in Europa een krankzinnige goedmensen-nep-elite aan de macht is, betoog ik al jaren. Ze hebben alle touwtjes en netwerken in handen. Geen subsidie-niche in de politiek, de media of het onderwijs of ze zitten er in. Een verstikkende deken van leugens en desinformatie wordt over heel Europa gelegd, inzake alle belangrijke kwesties: de islam, Israël, de EU, het klimaat en de economie.” 

Het handjevol dat blijft proberen met petities, demonstraties enz. zet geen zoden aan de dijk en krijgt ook geen enkele medewerking van de linkse media! Wel worden de rookgordijnen zoals Mauro, Bea met hoofddoek enz. breeduit besproken en onze politici lachen in hun vuistje, omdat zij het domme klootjesvolk voor de zoveelste keer van hun wanbeleid hebben afgeleid!

De 2e reden is inderdaad de latente en labiele houding van het volk, die alleen toekijkt hoe zij langzaam maar zeker hun ondergang in worden geloodst! Onbegrijpelijk dat er maar zo weinig de situatie kunnen inschatten.

Zoals ik al eerder een paar maal schreef, hebben wij een meerderheid nodig, maar dit schijnt nooit te kunnen gebeuren omdat het grootste deel óf links óf gelukzoeker is (dat uiteraard op zijn linkse weldoeners zal stemmen)!

Jullie weten dat wij eigenlijk het kwaad bij de wortel moeten aanpakken en dat is de dictatuur van de EU! Zolang wij hierbij zijn aangesloten moeten wij opboksen tegen bijna heel Europa en een groot deel Arabische gelukzoekers die zich hier met medewerking van de EU hebben genesteld!

Screenshot_20

Het enige voorbeeld van degenen met hersens is Zwitserland, de rest is gewoon een kudde hersenloze bestuurders, die is gekozen door een even zo hersenloos volk! Het onnadenkend en labiele deel van de bevolking, dat alles wat onze criminele bestuurders doen niet alleen goedpraten maar juist bevorderen, maakt dat Den Haag denkt dat het gebrek aan intelligentie bij het hele ‘klootjesvolk’ hen een vrijbrief geeft om te blijven graaien en te onderdrukken! Wij weten de reden al waarom men de EU heeft opgericht, dit staat niet alleen in mijn blogs maar overal op internet: (niet-westerse immigratie-tsunami in ruil voor olie én de dubieuze rol van de Bilderberggroep!)

Er speelt veel meer achter dit soort mega-beslissingen en dat dit ten koste gaat van de werkende oorspronkelijke bevolking is duidelijk waarneembaar! Daarom verbaast het me zo dat zo’n groot deel van het volk dit niet wenst te zien!

Voorbeeld:
Nederland kan terroristen niet uitzetten door EU-regels. Het CDA vreest dat Nederland een ‘vrijhaven’ wordt voor extremisten, nu blijkt dat de staat verschillende terrorismeverdachten niet kan uitzetten vanwege Europese regelgeving. Hoezo een vrijhaven WORDT? Wij zijn het al sinds de “open grenzen” en het dwingende immigratiebeleid van de EU! Nederland is hiermee het Walhalla voor criminelen geworden en het volk een Doelwit! Dan nog: Uitzetten? En wie ziet erop toe dat zij niet weer doodleuk via onze wijde ‘gastvrije’ grenzen binnen komen?

De enige optie voor een succesvolle nieuwe regering is, als deze open staat voor een totale loskoppeling van de EU en vervolgens maatregelen neemt om de dictatoriale desastreuze EU-beslissingen terug te draaien!

Screenshot_21

Door:

realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, democratie, Desinformatie, dictatuur, EUSSR, Immigratie, Islamisering, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Nederland, praatjesmakers, Rotzakken. Bookmark de permalink .

41 reacties op Brengt een nieuw kabinet onze democratie terug?

 1. Tiny zegt:

  Niks aan toe te voegen !!

  Like

 2. Pieter Nokkio zegt:

  De Titanic Europa vaart langzaam – maar zeker – op de fatale ijsberg af.

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Ben het geheel eens met realpredictor. Prima artikel en geheel de waarheid. Buiten de BILDERBERGBENDE is er nog een duivelse kracht werkzaam, te weten, de NWO. Uiteindelijk is het ultieme doel een WERELDREGERING. Alles wat bij ons in Nederland en Europa gebeurt, wordt geregisseerd, en omdat onze bevolking-en de bevolkingen van andere EU landen- zo schaapachtig achter de gevestigde verraderlijke partijen blijven rennen, gaat het zeker gebeuren. Naar een totale werelddictatuur, waarin we geen vrije burgers meer zijn, maar slaven. En de islam is een strijdmiddel, van deze satanische organisaties. Tenzij we ons massaal verzetten, gaat deze ellende 24/7 door. Ik ben benieuwd hoeveel mensen zich de moeite getroosten, om 21 september mee te demonstreren tegen ons huidig FAALKABINET!

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Tom Hendrix. zegt:
   10 augustus 2013 om 10:42

   En Wie halen z weer binnen? Mariko Peters.
   Een bilderberger.
   http://www.klokkenluideronline.is/artikel/9286/bilderberg-banden-mariko-bewezen

   Het feit is, dat we uit de EU moeten. De EU is slecht voor de burgers en de welvaart en een zeer gevaarlijk instituut.
   Lees: http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M6&s=M73&ss=P861&l=NL

   Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Tom Hendrix 10.42. Ik zal er in ieder geval zijn Tom.

   Like

  • Maja zegt:

   Ja Tom, ik ben ook heel erg benieuwd hoeveel mensen ik op 21 september zal zien bij de demonstratie op 21 september. Maar ondanks alle vurige commentaren tégen de EU die op internet – en ja, ook op dit forum – te lezen zijn, hou ik mijn hart vast. Mocht het zo zijn dat er net zo weinig personen (destijds 250) komen opdagen als tijdens de rechtzitting in Amsterdam (20-12-2010), en geen tienduizenden (wat natuurlijk al een lachertje is op een bevolking van bijna 17 miljoen) gooi ik het bijltje er voorgoed bij neer en smijt mijn pc het raam uit. Want dan wil ik al die jammerberichten nóóit meer lezen van personen die te lui waren om voor Nederland te vechten; vreedzaam, middels de demonstratie.
   Als dit land dan persé de afgrond in wil, laat maar gaan. Wel heel erg triest voor de vreselijke toekomst van alle patriotten en natuurlijk voor mijn kinderen en kleinkind. Genoeg is genoeg.

   Like

   • BertG. zegt:

    Begin dan maar vast een advertentie op te stellen of een plekje op je zolder op te zoeken voor je PC.
    Voorlopig heb ik nog steeds geen reactie (van wie dan ook) op mijn vraag gehad welke actie wel effect gehad heeft.
    Of er nou veel of weinig mensen komen.
    Maar het is wel leuk voor het saamhorigheid gevoel en om met een voldaan gevoel weer naar huis te gaan als het afgelopen is. En het idee dat je wat gedaan hebt.
    En je bent even van de straat.
    Verder is niemand in den haag die zich hier enne malle moer van zal aantrekken.

    Like

   • Maja zegt:

    Ieder zn mening hoor Bert, maar als je helemaal niets doet weet je tenminste zeker dat er niets verandert. Alleen al om Wilders niet in de kou te laten staan ga ik naar de demonstratie. Of het enig effect heeft zien we later wel.

    Like

   • louis-portugal zegt:

    Niet doen Maja want het helpt niks.

    Like

   • BertG. zegt:

    http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2013/08/80000_handtekeningen_voor_verz.html

    Hoop doet leven zal ik maar zeggen. Je weet het nooit.

    Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Dubbel bepaspoorten het stemrecht ontnemen zal een positieve werking van uitgaan.
  Zo niet, dan lost het probleem zich van zelf op. De huidige situatie zal zeker verslechteren. Als reactie hierop zullen opstanden / burgeroorlogen ontstaan met als gevolg volledig anarchie.

  Bovendien is de kans groot dat op korte termijn een van de lidstaten uit de E.U. stapt waarop de rest zal volgen. Dat de grenzen hermetisch gesloten gaan worden is een ding wat zeker is.

  Pas dan zal het Nationalisme / Patriottisme gaan zegevieren.

  Like

 5. Jan zegt:

  Alle groeperingen die van subsidie leven direct al het geld onthouden
  Lokale bestuurders (lees: wetsovertreders) worden per direct uit hun ambt ontzet als zij de nieuwe regels van Den Haag niet naleven (bijv. wat illegalen betreft) Zij verliezen hun pensioen (als je minder pensioen kunt uitkeren kun je ook heel veel minder, dus niets uitkeren)
  Aangezien van de EU het land weer zelf de grenzen mag controleren gaan er overal weer slagbomen voor.
  Actief opsporingsbeleid van illegalen en uitzetting à la Putin (jemig, dat ik deze dictator nog eens zou prijzen, laat zien dat er hier wel erg veel mis is). Linkse groeperingen die illegalen helpen verliezen stemrecht en bij herhaling hun staatsburgerschap.
  De belastingen in zijn geheel verlagen en lokale belastingen zoals onroerend zaakbelasting verbieden zodat steden als Amsterdam moeten ophouden met hun ‘gratis diensten’, zoals de openbare bibliotheek die ‘gratis’ is voor werklozen en ‘gratis’ 2x Artis die handenvol geld kost.

  Overigens, als Wilders MP zou worden zou ik als ik hem was direct alle verdragen met Brussel opzeggen (Brussel is een tandeloze tijger en de ambtenaren hebben een grote bek zoals Obama die direct wegrent als hij een djihadist ziet) en alleen economisch samenwerken aangezien niemand in het verleden de verdragen heeft gelezen en gewoon zijn handtekening heeft gezet uit luiheid (wat islamitische dictators doen, verdragen met Israël opzeggen bij regeringswisseling kunnen wij ook). Wat toen is gebeurd is hetzelfde als wat nu gaande is in de VS waar de zogeheten ‘Affordable Health Care’/ Obamacare iedereen door de strot wordt geduwd door het onleesbaar te maken. Het product omvat een stapel papier van bijna drie meter hoog. Hetzelfde werd destijds met ‘Het verdrag van Rome geflikt’ en de andere wanproducten op papier (dat kan branden)

  Om met Michel Douglas uit ‘Black Rain’ te spreken: “Sometimes you have to go for it”

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Volkomen waar, realpredictor! Dir kabinet latenexploderen en nieuwe verkiezingen uitschrijven zou geen zin hebben, omdat er in de huidige situatie geen alternatief mogelijk is. De PVV zou nu misschien wel meer stemmen krijgen, maar dan nog blijven er genoeg angsthazen over die toch maar weer ‘veilig stemmen’ -mogelijk ook al omdat ze onwillekeurig zèlf al beseffen, geen keuze te hebben: Vooralsnog, weten ze immers, zijn we gebonden aan de EU.
  En dat terwijl het volk zich destijds niet eens voor de EU uitgesproken heeft! De uitslag van het referendum sprak boekdelen. Maar wat gebeurde er? Met die uitslag werd de vloer aangeveegd en de EU werd ons gewoon door de strot geduwd! En nu hebben de meesten zich er alweer bij neergelegd, lijkt wel. Toch zijn verkiezingen natuurlijk wel degelijk een manier om er ook weer uit te komen: Wilders is tegen, zoveel is duidelijk. Als de massa nu maar aan het verstand gebracht kon worden, dat het noodzakelijk is om bij eerstvolgende verkiezingen vooralsnog massaal op Wilders te stemmen zodat diens invloed groot genoeg zou worden om een koerswijziging te bewerkstelligen! Dàn zouden we tenminste nog eens een kans krijgen om ons los te maken van de EU, waar velen van ons, blijkens die uitslag, destijds niet eens vóór waren!
  Maar om dit te laten doordringen zou je de mensen tevens moeten overtuigen van de noodzaak, om zelf beter te gaan nadenken. Ze kritischer te laten kijken naar de berichtgeving, die ze bereikt.Ze er op te blijven wijzen, dat elke gebeurtenis meerdere kanten heeft en dat naar die kanten óók gekeken moet worden, in plaats van alleen naar die éne die je voorgeschoteld wordt.
  Wijs ze er voor mijn part op, dat wij, westerlingen, vroeger zó’n mond hadden over de eenzijdige berichtgeving in de Sovjet-Unie. Dat dat in wezen niet anders was, dan wat er nú gebeurt, bijvoorbeeld met het beschouwen van de Palestijnse kwestie. Dat dit het werk is van de propagandamachine, die EU heet en dat dit nooit meer zou mogen gebeuren: Je moet àlle kanten blijven zien.Weg uit de EU, dat zou het begin zijn van àlles. Dan kon je ze ook al die andere kwesties beter voor ogen houden.
  Vooralsnog lijkt het onmogelijk. Maar zeg nooit “nooit.”

  Like

 7. Jean zegt:

  Aan deze tekst valt echt niets toe te voegen, van de eerste tot de laatste letter “de waarheid”.
  Willen wij westerlingen, Nederlanders, Vlamingen e.a. goed menende Europeanen een welvarende veilige en leefbare toekomst dan zullen wij moeten gaan ingrijpen TEGEN dat misdadig links vernietigingsbeleid.
  De linkse ratten (lees: rood en groen) zijn enkel bezig met het eigen belang, daarvoor willen ze zelfs een dictatuur invoeren daarbij geholpen door miljoenen gewelddadige barbaren die ze blijven importeren wetende dat die geen enkele toegevoegde waarde leveren want dat zijn nu eenmaal paria’s van de bovenste plank die verdomd goed weten dat het gezegde “wiens brood met eet diens woord men spreekt” de waarheid is.
  Na nog enkele jaren die linkse misdadigers ‘ongestraft’ hun vernietigingswerk te laten voortzetten zal de meerderheid wel wakker geworden zijn als ze het voelen aan hun koopkracht, hopelijk gaan ze dan over rot het wegjagen van dat links gespuis via een deftig pak rammel na ze eerst alles afgenomen te hebben wat ze gestolen hebben van de burgers, hopelijk is herstel nog mogelijk op voorwaarde dat het uitzettingsbeleid vertienvoudigd wordt te beginnen met alle illegalen en alle allochtonen die een misdaad(tje) plegen of gepleegd hebben.
  Wat een deftige stop voorwaarts zou zijn is van Nederland én Vlaanderen één republiek maken dan zijn we in één klap van dat decadent profitariaat verlost wat ons nu bakken geld kost maar géén toegevoegde waarde heeft voor het land, integendeel zelfs, het is belachelijke achterlijke folklore uit de middeleeuwen die verwaand zijn van personencultus.
  Mensen vergeet niet dat de grootste misdaad zich afspeelt in dat EU gedrocht, daar vind het grootste verraad aan de Europese burgers plaats, daar gebeuren de grootste roofpraktijken door nooit verkozen criminelen die een orgasme krijgen van dictatoriale praktijken. Een organisatie waar enkel maar walging voor bestaat.

  Like

  • Lucie zegt:

   Niet alleen de linkse ratten,maar ook onze “geliefde”premier van de VVD,die gluiperd van D66,CDA,CU,zijn allemaal schuldig.
   Allemaal tuig wat op staande voet uit het Kabinet gesodemieterd zou moeten worden.
   Dan blijft er trouwens nog maar weinig over wat wel capabel is.

   Like

   • Jean zegt:

    Lucie,
    Voor 1.000% mee eens, idem dito in Vlaanderen, de grootste huichelaars lopen voorop.
    Het gezegde indachtig: ‘Rotte vis stinkt het hards aan de kop’ komt steeds uit.
    In de jaren 40 – 45 hadden ze voor verraders een prachtige oplossing, goedkoop en efficiënt, een mens gaat er van dromen.

    Like

 8. henk schroemges zegt:

  Volledig akkoord en eens met vorenstaande, maar dat geeft geen vrijbrief om ook maar lijdzaam te blijven toezien totdat we allemaal volledig in de macht en onder de invloed van die criminele organisatie staan.
  Helaas is de Nederlander van oorsprong een afwachtend, laf en ook veelal huichelachtig volkje geweest en is het nog.
  Alleen als de ellende en de bijbehorende armoede zodanig is voortgeschreden dat de “klagers” elkaar dagelijks terug zien in de rijen voor de voedsel-en kledingbanken, ja dan bestaat ook hier de mogelijkheid dat ze plotseling wakker worden en achter een of meerdere krachtige leiders of partij aanlopen en volgen, maar dan is dat waarschijnlijk niet een Nederlandse leider of partij.
  Meelopen en meebrullen doch mopperend het hoofd buigen en geen initiatief nemen, daar is deze bevolking altijd goed in geweest.

  Like

 9. Bob Fleumer zegt:

  Er is geen economische crisis er is een EU crisis, de besturen van de EU zijn niet capabel om te doen wat nodig is om de impasse te doorbreken. Hun irreële idealen staan de oplossingen in de weg en zij zijn al jaren niet bereidt daar iets aan te doen omdat ze niet willen/kunnen inzien dat hun droom niet werkt. Economische samenwerking; prima, een Europa NIET.
De criminelen in Brussel moet een halt worden toegeroepen anders gaat het van kwaad tot erger.
Er is grote moed voor nodig om te zeggen wij hebben het niet goed gedaan en die moed is bij het tegenwoordige bestuur niet aanwezig.
Zij zijn zelfs niet bereidt om te heroverwegen of het misschien ook anders kan, nee hun haan zal koning kraaien en anders niets.
En daar worden miljoenen mensen in Europa de dupe van en worden in diepe armoede gebracht zonder dat ze daar een stem in hebben gehad.

  Like

 10. luckybee zegt:

  Als het om kabinet Wilders gaat dan zeker wel!

  Like

 11. Rpublikein zegt:

  Wij hadden toch al TEGEN gestemd?

  Like

 12. Lucie zegt:

  De enige mogelijkheid is om uit die shit-EU te stappen,deze heeft ons alleen maar ellende gebracht,kunnen we zelf weer baas zijn in ons land.
  En dan ook meteen onze gulden weer terug,niks meer te maken hebben met die criminele EU.
  Eindelijk verlost van dat tuig,zoals dwerg Rompuij,Barosso,Rutte,Merkel,enz.enz.

  Like

  • BertG. zegt:

   Daarom moet er ook geen samenwerking gezocht gaan worden met landen die er ook in zitten. Je moet er eerst helemaal verlost van zijn en daarna kan je met landen afzonderlijk babbelen of je er mee wil samenwerken.
   Maar nooit in een Europese eenheid worst wat het nu is.
   Eerst de eigen soevereiniteit weer terug en daarna kan je verder opnieuw alles bekijken.
   Dus dat samenwerken, wat Wilders wil lijkt mij niet de goede weg.
   We moeten er eerst helemaal uit.

   Like

   • Maja zegt:

    Voor zover mij bekend wil Wilders helemaal niet samenwerken met andere landen maar met andere politieke partijen zoals het Vlaams Belang en Front National van Marine le Pen. Wilders standpunt is duidelijk: Nederland UIT de EU en de gulden terug.

    Like

 13. Republikein zegt:

  Nu ik nog eens naar de middelste foto kijk. Struisvogel politiek, ja, dat is het.

  Like

 14. Maja zegt:

  Ik lees hier allemaal geweldig mooie ideeën hoe het in de toekomst zal moeten gaan, willen we weer ons zelfbestuur terug krijgen. Maar laten we beginnen met de 21e september tot een enorm succes te maken door onze aanwezigheid – en die van familie, kennissen, collega’s -, daarna volgend jaar tijdens de gemeenteraadsverkiezingen niet stemmen op de zittende partijen maar op de localen. Daarmee kunnen we PvdA, VVD, CDA, D66 en de kruimels in de 2e kamer laten zien dat we er meer dan genoeg van hebben.

  Like

 15. louis-portugal zegt:

  Conclusie dus wat enkelen al aangeven is dat het €uro en EU verhaal helemaal in elkaar gaan storten.
  Dan krijgen we dus een soort herhaling van de franse revolutie.
  In Griekenland zijn de eerste steden al failliet.
  In Griekenland maar ook Portugal zijn er al veel oudere mensen die hun nodige medicijnen al niet meer betalen kunnen.
  In Portugal zijn al scholen waar onderwijzers op zaterdag en zondag een maaltijd aan de kinderen aanbieden omdat ze thuis niet te eten krijgen enz. enz,

  Like

 16. Helena zegt:

  Het is een feit dat we door politiek correct gezever en totaal door (s)linksen en goedmenschen geïnfiltreerde media, universiteiten, gemeenten, kerken, en bedrijven constant worden voorgelogen. Met vooropgezet doel.
  Maar toch vraag ik mij weleens af, zit er soms (al) iets in het water waarvoor sommigen meer vatbaar zijn dan anderen? Is dat de reden voor de grote epidemie die ons treft. De ziekte die zich uit in een totaal gebrek aan vechtlust. Hoe is het anders mogelijk dat een heel volk zich willoos naar de slachtbank laat leiden zonder te strijden voor hun eigen vrijheid?
  Wij zien het toch ook!

  Like

  • Jean zegt:

   Helena,
   Daar kunnen we iets aan doen nl. niet naar bijeenkomsten gaan waar die linkse én centrumpartijen komen spreken, geen kranten kopen en zeker niets steunen wat pro islam is.

   Like

   • Helena zegt:

    Ja Jean, daar ben ik het hartgrondig mee eens en geloof me ik boycot veel, heel veel.
    Alles wat uit een islamstaat komt, komt bij mij de deur niet in. Alles wat ik koop wordt eerst onderzocht op herkomst. Alles wat halal is, of merken die halal producten hebben zoals Nestlé, Kellogs no way. KFC, Domino’s Pizza, Mac Donalds, Sub-way(helaas) ook
    allemaal fout (in ieder geval in GB dus hier vast ook of binnenkort). Broodje kebab o.i.d. (voor mijn zonen) van de één of andere vage tent in de stad, not on my money.
    Ik maak me hier thuis dan ook niet zo heel erg geliefd. Nu ben ik aan het uitzoeken hoe het precies zit met de EU vleescodes op de verpakkingen hier in Nederland (voor de vleeseters om mij heen), en de link naar abattoir, maar ik kom er niet goed uit. Dus als iemand info heeft dan hou ik me aanbevolen.
    Onlangs weer de Israël boycot bedrijven erbij, ik word er zo langzaam aan wel een beetje gek van.

    Like

 17. Fred zegt:

  Mooi stuk, helemaal mee eens.
  Toch is het naar mijn mening mogelijk om die linkse ratten een geweldige hak te zetten bij toekomstige verkiezingen.
  Het is nog niet aan de orde dus ik ga er verder niet op in maar kom er tzt op terug.
  Het is echter wel een vereiste dat sommigen de toekomst van Nederland laten prevaleren boven hun eigen egotripperijtje.

  Like

 18. Arie zegt:

  Ik laat merken dat ik baal en stem niet op het gevestigde gespuis maar lokaal.

  Like

 19. willemientje zegt:

  Ik ben op facebook al ontvriend door mij eigen zusters, omdat ik teveel politieke statements op mijn pagina plaats, doet er niet toe, ik heb het alleen maar om makkelijk contact met mijn dochter op de antillen te hebben, en ben lid van een paar groepen, vooral om demonstratie’s te promoten, en een groep oud Katwijk, waar ik voorzichtig ook wel eens iets probeer aan te slingeren, valt bij veel mensen ook niet in goede aarde, allemaal struisvogels, al worden er wel wat meer mensen wakker

  Like

 20. Jean zegt:

  Helena,
  Als wij inkopen gaan doen heb ik steeds een lijstje bij de hand, via dat lijstje kan ik zien via de barcode uit welk land het product komt, bepaalde landen heb ik rood gekleurd en bepaalde groen, dat maakt het wat gemakkelijker.
  Voorbeeld:
  De eerste drie cijfers geven het land aan:
  760 – 769 = Zwitserland = groen
  870 – 879 = Nederland = groen
  540 – 549 = België/Luxemburg = groen
  611 = Marokko = rood
  626 = Iran = rood
  628 = Saudi Arabië = rood
  Via het internet kun je een lijst opmaken om steeds bij u te hebben.

  Like

 21. prutser zegt:

  Een nieuw kabinet zal geen beterschap/genezing brengen!!! De wereld wordt geleid en MISLEID door de VRIJMETSELARIJ. Al eeuwen, plusminus vanaf 1776. De macht van deze satanische bende is enorm en op alle vlakken van de samenleving aanwezig. De wereld hangt boven een dodelijke AFGROND !!!! De vulgaire misleiders zullen tepletter vallen, hun slachtoffers zullen OVERLEVEN !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s