“BILD”-Zeitung vindt “radicale christenen” op Zanzibar

Screenshot_24

Twee jonge Britse vrouwen, die een nauwe band hebben met de Anglicaanse kerk, werden op het islamitische eiland Zanzibar door autochtonen vermoedelijk om racistische/religieuze redenen met zuur overgoten. Van de daders ontbreekt ieder spoor. Of er naar hen gezocht wordt en of er überhaupt interesse bestaat om de zaak op te lossen, komen we uit het artikel in “BILD” over het voorval helaas niet te weten. “BILD” heeft echter een fenomeen op Zanzibar gevonden:

In Tanzania en op de half-autonome archipel – waartoe ook Zanzibar behoort – komen deze religieus gemotiveerde aanvallen steeds vaker voor. De achtergrond zijn conflicten tussen radicale christenen en moslims.

Van “radicale christenen” hoor je zelden. Het zou spannend zijn om te weten hoe het christendom zich op Zanzibar ontwikkeld heeft. Verzetten de christenen daar zich tegen islamitische aanvallen of hebben ze het bijvoeglijk naamwoord “radicale” op een andere manier verdiend? Het is in ieder geval goed om te weten dat de politie op Zanzibar een verband tussen de religieuze conflicten in het land en de zuuraanval niet wil bevestigen.

Misschien hadden de Britse vrouwen geen informatie over Zanzibar moeten inwinnen bij het reisbureau, maar veel beter hier of hier of hier.  

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/08/bild-findet-radikale-christen-auf-sansibar/#more-349914

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Religie van de vrede", Afrika, christenhaat, Christenvervolging, Islam, islamofascisme, mainstream-media, Moslims. Bookmark de permalink .

16 reacties op “BILD”-Zeitung vindt “radicale christenen” op Zanzibar

 1. Het waren vrouwen met en Joodse achtergrond

  Like

 2. Dorith zegt:

  De meisjes zijn Joods! Niks geen radicale christenen. Maar het kan natuurlijk zijn dat de aanvaller dacht dat ze radicale christenen zijn.

  Bijv. http://forward.com/articles/182064/jewish-acid-attack-girls-return-to-britain-from-af/

  Als je zoekt naar “attack Jewish girls Zanzibar”, krijg je meer koppelingen.

  Like

 3. Trucker zegt:

  Wel wel volgens de duitse linksen zijn Joodse meisjes (die beter niet naar een islamietenland zouden gaan, in feite zou GEEN Vrije Westerling naar welk islamietenland dan ook gaan laat die islam(ieten) in hun sop gaarkoken) RADICAAL en bij de islamieten geen toevoegsel…
  Het kan verkeren zou een mens denken maar dat is onzin, de strategie van de media is om de achterlijke barbaarse cultuur van de islam(ieten) zoveel mogelijk onschuldig voor te doen en als er Christenen of Bhoedisten worden AFGESLACHT dit als een “conflict tussen” bevolkingsgroepen te duiden.
  Links tuig blijft links tuig en pas als hun eigen kop afgesneden zal worden gaan ze zich realiseren dat ze fout waren.
  Zuur gooien is onmiskenbaar een favoriete bedrijvigheid van islam(ieten) dus ver hoeft er niet gezocht te worden.
  Ik hoop dat die twee meisjes hun schoonheid mogen behouden en wacht nog steeds op berichtgeving in eurabia over deze smeerlapperij, maar blijbaar is communist poetin die niet opgezet is met homo’s een ergere én gevaarlijkere tegenstander voor het Vrije Westen dan alle islamieten samen.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Waar om kunnen die meiden niet gewoon lekker thuis in Engeland zitten waar het lekker koel is?Maar naar een moslim land moet komen om ze te helpen?bij die hitte?

  Like

 5. Helena zegt:

  Uit de Daily Mail, veel foto’s.
  Plus de wervingsadvertentie “Come and teach and get a tan too”
  Inderdaad 2 Joodse meisjes. Nu schijnt de ene pappie multimiljonair te zijn. In ieder geval geld zat voor cosmetische chirurgie, dat scheelt.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2386666/Zanzibar-acid-attack-British-teenagers-Kate-Gee-Kirstie-Trup-injured.html

  Like

  • Republikein zegt:

   Ik gaf al eerder aan dat de ouders de reis hadden moeten verbieden, des te schrijnender is het te moeten horen dat het Joodse meisjes zijn, en niet lelijk, knappe jonge dames met geld in de familie. Is dat niet een beetje dom?

   Like

 6. Lucie zegt:

  Ja,waarom moeten de Gutmenschen uit het Westen zich altijd met die vreselijke landen bemoeien?
  Het is toch al zo vaak gebeurd dat ze vermoord of verkracht werden in die landen.
  GA ER NIET HEEN !!!

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Ja, Joods, maar ze zaten daar dus niet in naam van het Jodendom. Of in ieder geval niet uitgesproken. De aanduiding ‘radicale Christenen’ geeft al weer, dat de publieke opinie -op Zanzibar- zich tegen het Chrístendom afzet, daar. Dús moet de dader vrijwel zeker in de moslimhoek gezocht worden. Maar hij is spoorloos. Zéér toevallig. Je kunt zó wel vermoeden dat hij waarschijnlijk nooit gevonden zal worden. Eigenlijk zou dit “incident” voor alle Joods-Christelijke organisaties daar een signaal moeten zijn om hun activiteiten daar te staken. Maar dat zullen ze niet doen; liever trotseren ze nog meer zuur-aanvallen, of erger. Je vraagt je af, wanneer al die hemelfietsers tot de conclusie komen, dat het in het geval van Moslims beter is om het bijltje erbij neer te gooien: Oké, jullie je zin, moslimlanden voor de moslims. Alleen dan wèl met de consequentie, dat alle moslims die nu in het westen wonen, dan óók weer naar die landen vertrekken, natuurlijk.
  Duidelijkheid is maar alles en opgeruimd staat netjes.
  :

  Like

 8. JiepMK zegt:

  Die president van Tanzania loopt geheel volgens verwachting de pimp uit te hangen in zijn pyama, apenlanden hebben immers ook een imago in stand te houden.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Van “radicale christenen” hoor je zelden.

  Tenzij je de andere wang aanbiedt om hier ook geslagen te worden. Dan ben je toch zeker wel een hééééééle radicale christen. Enfin, kijk maar eens via deze link welk ondragelijk leed fundamentele moslims christelijke meisjes aandoen.

  http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1067497

  Like

 10. Ekster zegt:

  Je bent wel erg naief om naar een moslimland te gaan en geen moeilijkheden te verwachten als westerling, en zeker als je een knappe westerse meid bent… In de ogen van de lokale aanhangers van de islam ben je dan al gauw een ideaal doelwit voor aanvallen. Ze mogen nog van geluk spreken dat ze nog leven.Voor hetzelfde geld waren ze ontvoerd,verkracht en vermoord.. Laat ze maar doen in die landen. Kijk maar hoe ver ze zullen komen zonder onze hulp (dat is dus helemaal nergens want islam is stilstand in het beste geval en achteruitgang naar de meest primitieve manier van leven in de meeste gevallen). Ze kunnen NIETS zonder ons en zullen nooit iets goeds doen zonder onze hulp. Laat moslims in hun eigen sop gaarkoken. Kom alleen in actie als niet-moslims in de verdrukking komen.

  Like

  • Maja zegt:

   Elke Westerling die naar een moslimland met vakantie gaat is mijns inziens mede-schuldig aan AL hetgeen in die landen met christenen en andere niet-moslims gebeurt. Maar men vindt zijn “goedkope” vakantie het belangrijkste….

   Ook alle Westerse instanties die daarheen gaan “om te helpen” zijn in hoge mate hypocriet. Laat de moslims in hun eigen sop gaar koken! Destijds met de overstromingen in Pakistan werden de Pakistaanse Christenen UITSGESLOTEN van de hulp die ook Nederland gaf!! Het ergste vind ik nog dat ik daar – via de belastingen – aan mee betaal.

   Ik heb het HELEMAAL gehad met de islam en ALLE islamieten!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s