Niet strafbaar: ‘Arabieren zijn fervent kontenbonkers!’

Screenshot_45

Een ware overwinning voor de vrijheid van meningsuiting.

We hebben er al vaker over geschreven: Robert de Jonge stond voor de rechter omdat hij iets verkeerd zou hebben gezegd in een VPRO-programma en aan ‘groepsbelediging’ zou hebben gedaan. Het leek in bepaalde opzichten een beetje op het Geert Wilders-proces (want: net zo belachelijk en net zo onterecht). Maar De Jonge is vrijgesproken. Voor iedereen die het proces niet helemaal heeft gevolgd; wat hij heeft gezegd en wat – godzijdank – niet strafbaar is:

Lees verder>>>

(h/t Helena)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

52 reacties op Niet strafbaar: ‘Arabieren zijn fervent kontenbonkers!’

 1. BertG. zegt:

  Ik hoop dat Robert de Jonge nog een beetje een normaal leven kan leiden.
  Die rechter heb ‘m dan wel vrij gesproken maar ook vol in de schijnwerpers gezet.
  Voor als je even vergeten was wie dit ook al weer was.
  Ik ga er zo goed als van uit dat ze op ‘m loeren. Dat wordt dan weer wel toegestaan.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Ik ben heel blij met het bericht dat Robert de Jonge is vrijgesproken. Maar door mijn ban bij DDS kan ik de rest van het artikel niet lezen. Ze bekijken het maar bij DDS deze schijnliberalen!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Robert de Jonge is terecht vrijgesproken. De klagers moeten er maar aan wennen dat je met veel te lange tenen uiteindelijk niets bereikt. In Nederland begon het er de laatste tijd al aardig op te lijken dat moslims christenen, Joden en homo’s ‘gewoon’ konden beledigen. Deze groepen kregen daarvoor meestal te weinig aandacht als ze aangifte deden. De snel op hun teentjes getrapte mossels gaan altijd direct tot actie over als er bijvoorbeeld iets over hun geliefde ‘profeet’ wordt gezegd wat hen niet bevalt, maar de straf die op hun acties volgt stelt doorgaans weinig tot niets voor. Angst voor wraak misschien? Dit meten met twee maten schept een ongelijkheid tussen burgers waar die niet zou mogen bestaan!

  Ik hoop dat we dit soort vrijspraken in de toekomst vaker gaan zien. Dat komt het rechtvaardigheidsgevoel van de (autochtone) Nederlander alleen maar ten goede! We moeten eindelijk eens laten zien wie het hier voor het zeggen hebben!
  En dat zijn niet die haatzaaiende mossels.

  Like

 4. Jan zegt:

  Van socialisten stamt vrije liefde en partnerruil, wat betekent dat hen terecht verweten kan worden dat zij gezinnen kapot hebben gemaakt en oorzaak waren/zijn vanveel scheidingen. Socialisten zijn dus familie- en gezinsverkrachters. Waag het maar eens om te zeggen dat het gezin de hoeksteen is van de maatschappij en zijn krabben jou de ogen uit. Wie hun uitkeringen en premies moet verdienen, hun kinderen, hadden zij even niet over nagedacht.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jan 09.29. uur. Inderdaad de RODEN, deze vuile huichelaars hebben het voor elkaar gekregen, door hun infiltratie van alle geledingen in de maatschappij, dat Nederland is verworden tot een decadent, egoistisch non-land. En de Partij van de Achterlijken, draagt daar de volle verantwoording voor.

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  Wat een creatief woordgebruik: ‘kontenbonkers’. Je moet er maar op komen.
  Mag je nu ook ‘retenraggers’ zeggen?
  En ‘holbewoners’?

  Like

 6. Jan zegt:

  Taliban suspected of sexually abusing young boys
  Taliban exploitation of young boys for sex is common in parts of Pakistan and Afghanistan, Central Asia Online has learnt through interviews with analysts, military officers, clerics and a former militant.

  “Due to social fear, [the victim] keeps it secret … because in our society, the victim boy is always accused of the act,” said the former commander, who identified himself only as Mohmand. “It doesn’t matter whether he is forced or if he consented. … Once used, he is then vulnerable to blackmailing and exploitation by others – including commanders or colleagues – for their pleasure.”
  http://centralasiaonline.com/en_GB/articles/caii/features/pakistan/main/2013/08/13/feature-01

  Afghanistan

  Like

 7. lucky9 zegt:

  Deze uitspraak is gewoon een gevolg van het gebruik van gezond verstand. Het slechte nieuws is dat zulke vervolgingen door het OM straffeloos kunnen ingesteld worden. Dat is toch wel de moeite om even bij stil te staan dacht ik.

  Like

 8. manna zegt:

  fijn. eindelijk gaan de ogen open bij de rechtelijke macht. een volk dat voor terreur zwicht, verliest…..

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  YESSSS!!!! Precies zoals dit artikel stelt! Precies zoals die rechter geoordeeld heeft -èn precies, wat ík zo nu en dan wel eens naar. voren breng, trouwens. De vrijheid van meningsuiting lééft hier nog! Dit is geen Zweden, dit is geen Oostenrijk (Met het oog op Frau Sabaditsch-Wolf) Natuurlijk wordt die vrijheid hier ook bedreigd, net als overal in Europa! Daarom moeten we ook alert blijven. Maar: Nederland kan het ààn, als het wil; twee zaken, twee maal vrijspraak! Mensen, verlies vooral de moed niet, want WIJ kúnnen het, zeker met een aanvoerder als Geert!
  En laat je nu niet intimideren wat betreft 21 September, maar kóm allemaal!
  Met z’n allen kunnen kritische Nederlanders héél wat!

  Like

 10. Pingback: Een overwinning voor de vrijheid van meningsuiting

 11. koddebeier zegt:

  De waarheid mag toch gezegd worden.
  Het begint er op te lijken dat de heren rechters langzaam, let op heel langzaam met hun voeten terug op aarde komen, zou er toch nog een beetje hoop zijn voor onze ‘rechtspraak’ ???
  Nu het OM nog, daar zijn ze nog behoorlijk de weg kwijt !!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het OM de weg kwijt? Nou, toen bij wilders juist NIET. Ze wílden helemaal niet vervolgen, maar MOESTEN tenslotte, na veel getouwtrek. Was te merken ook: Bij de eerste de beste gelegenheid pleitten ze hem vrij. Die Steynen begon daar toen in zijn pleidooi over te zeiken,terwijl hij daar op dat moment niet toe bevoegd was, als je het je herinneren kunt.

   Like

 12. Republikein zegt:

  Ik vraag mij elke keer weer af wie het OM opdracht geeft tot vervolging.Dat moet toch achterhaald kunnen worden? Het zou satan himself toch niet zijn?

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat ze aangestuurd worden door 1 of andere dhimmie is mij wel duidelijk.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Republikein 13.14. uur. Precies, daar verbaas ik mij ook keer op keer over. Kom je als blanke Nederlander, op het politiebureau om aangifte te doen, over molestatie, inbraak, of vernieling. Dan gaan ze eerst moeilijk doen-de pliesie- over het moment dat je aangifte kunt doen, of ze proberen je om te lullen om maar geen aangifte te doen, en meer van deze ongein. Maar, komt er een HAATBAARD aangifte doen- gelogen of niet- dan HALEN ZE HEM BINNEN OF HET SINTERKLAAS IS. Hoezo discriminatie, van moezelmensen, WIJ GEBOREN NEDERLANDERS WORDEN GEDISCRIMINEERD, met dank aan de gore klootzakken van de PvdA.

   Like

 13. Luchtpint zegt:

  @ E.J.

  Misschien iets voor jou: Hosni Moebarak, toen hij nog president van Egypte was, deed een aantal visionaire uitspraken mbt wat er vandaag gebeurt in Egypte:

  http://www.gatestoneinstitute.org/3935/mubarak-muslim-brotherhood

  Maw wie er met z’n neus bovenop zit, die weet waarover hij het heeft.

  Like

 14. luckybee zegt:

  Niet alleen mooie jongens worden zo in hun kont gepakt maar ook hun vrouwen.Daar om hebben de meeste geen goeie afsuitspier meer die de inhoud van hun dikke darm binnen kunnen houden.Moslima stinken ook meestal naar strond.

  Like

  • BertG. zegt:

   Wat is dit nou weer voor iets raars wat uit jou hersenpan is ontstaan,
   Ik heb ’t al eerder geschreven, volgens mij is ’t een TBS’er met een PC.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @BertG: 16.16. uur. Bert ik lach nog alleen maar, het heeft geen zin er bij hem serieus op in te gaan.

    Like

  • Luchtpint zegt:

   Jij hebt daar blijkbaar veel ervaring mee. Veel geëxperimenteerd in je jeugd ? Of durf je vandaag NOG niet uit de kast te komen ?

   😛

   Like

  • Oliebolie zegt:

   Sommige mensen neigen naar coprofagie en coprofilie, ja. Misschien kan statistisch wel bewezen worden dat dit meer bij moslims voorkomt ?

   Wie zal het zeggen, zolang dat onderwerp politiek incorrect is ?

   Like

 15. BertG. zegt:

  Off-topic.
  Waar is Jack Terrible
  Het is al een tijdje heel stil..

  Like

 16. Republikein zegt:

  Op vakantie mag ik toch hopen?

  Like

 17. Theresa Geissler zegt:

  Hij wèrd wel bedreigd door een collega, heeft-ie een tijdje geleden losgelaten. Ook alweer een allochtoon, natuurlijk…..

  Like

  • BertG. zegt:

   Laten we ’t niet spannender maken dan ’t is. Denk ik.
   Misschien is ie wel gewoon op vakantie.
   Als er iemand in Amersfoort woont en de moeite wil doen om even aan te bellen of iets dergelijks dan is er achter te komen.
   Voordat helemaal de gedachtes los gaan over wat het zou kunnen zijn.

   Like

 18. Theresa Geissler zegt:

  Er viel me iets in: Zou Ben Kok iets weten, van Jack, bedoel ik? Jack is, geloof ik, nogal een trouw bezoeker van zijn Gemeente.

  Like

 19. BertG. zegt:

  Update over Jack,

  Ik heb ‘m gebeld en het gaat verder goed met ‘m. Niks aan de hand dus.
  Ze PC is kapot vandaar. Misschien is deze van de week weer gerepareerd.
  Hij komt met 2 schilderijen de 21ste naar Den Haag.
  En doet iedereen verder de hartelijke groeten en laat vlug weer wat van zich horen.

  Like

 20. Theresa Geissler zegt:

  Zeg, Mensen, realiseren jullie je wel, dat verschillenden van ons zich oprecht zorgen maakten over Jack, omdat we al zo’n dag of acht, negen niets van hem hadden gehoord?
  Je bent toch nooit helemaal alleen als je maar eenmaal op de één of andere site bent ingeburgerd, wil ik maar zeggen! Best positief!

  Like

  • BertG. zegt:

   Helaas moet je dan wel eerst wat aanknoop punten hebben om iemand privé terug te vinden/achterhalen.
   Ik zou verder bijna niemand op deze site zo even vlug terug kunnen vinden.
   Ik ben al helemaal onvindbaar. En dat geldt voor de meeste hier.
   Maar ik heb ‘m gevonden gelukkig met een wat gegevens.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Zo ervaar ik het ook Theresa.
   Ik zou het bovendien heel prettig vinden om ‘echt’ contact te hebben met gelijkgestemden.
   Hopelijk kan ik iedereen ‘van hier’ vinden in den Haag op 21 september a.s.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler 12.28. uur. Dat is inderdaad positief Theresa. prima actie van BertG.

   Like

 21. Daiyu-ninja zegt:

  Ach, kontenbonkers, sterretjesrammers, poepertjesknuffelaars, kontjesrampetampers………..what in de name of bloody hell………..euhhhh,……………ik bedoel allah.
  Het mag van allah, dus Robert de Jonge heeft niks fout gezegd.

  Like

 22. @aan allen; hartelijk dank voor de belangstelling voor mijn afwezigheid! Maar het is net als BertG. vertelde; mijn pc werkte niet meer. Het was een oud ding en ie was traag. Maar nou heb ik een nieuwere en snellere computer voor slechts 50 euro van een kennis. Hij heeft dat ding ook voor me aangesloten. Mooi zo! Volgens Bron ben ik het verzamelpunt op 21 september omdat ik een schilderij van 50 bij 70 centimeter van Mark Rutte die naar de pijpen danst van Herman van Rompuy, president van de Europese Unie, op mijn borst draagt. Iemand vroeg waar ik dan sta. Ik sta bij het podium op de Koekamp, in ieder geval waar de media staat. Bij cameramensen, journalisten en fotografen. Ik heb als kind een bromfietsongeluk gehad en daardoor loop ik mank. Op http://www.svpbunschoten.nl/politicalart.htm staat mijn schilderij van Rutte en Rompuy. Tot ziens!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s