Jodenhaat vandaag in Noorwegen op Utøya, het Eiland van de Massamoord

Screenshot_14

21 juli 2011, één dag voordat op het Noorse eiland Utøya Anders Breivik een ware slachting zal aanrichten onder de jeugdige deelnemers: de Noorse minister voor Buitenlandse Zaken Jonas Gahr Støre (links) en Eskil Pedersen (horizontaal gestreepte T-shirt), voorzitter van de Noorse socialistische partij AUF, poseren hier samen voor het boycot Israël spandoek op het eiland. Samen zullen zij de grote wereldproblemen aanpakken maar wel éérst Israël demoniseren en boycotten. Want tenslotte is het toch altijd weer bij Israël dat alles begint en eindigt voor deze wereldverbeteraars. “Vernietig eerst Israël en u zal merken dat ook de problemen in Noorwegen in één klap voor eens en voor altijd opgelost zullen zijn”, dreunt de optimistische strijdkreet over Utøya. Niemand die dan nog verbaasd opkijkt wanneer even later Noorse ‘deskundigen’ Breiviks massamoorden zullen toeschrijven aan de Joden en aan Israël, of was het net andersom?

Twee jaar geleden, op 22 juli 2011, vermoordde Anders Behring Breivik 69 jongeren die deelnamen aan een vormingskamp van de Noorse socialistische partij die in de regering zetelt, een meerdaags kamp dat volgens een jaarlijks terugkerende gewoonte plaatsvond op het Noorse eiland Utøya.

Het was toen dat men ontdekte dat de socialistische jongerenbeweging enkele vertegenwoordigers had uitgenodigd van het Palestijnse Volksfront voor de Bevrijding van Palestina (PFLP) om deel te nemen aan hun kamp op Utøya. De PFLP staat op de lijst van verboden terreurorganisaties van de Verenigde Staten, de Europese Unie, Canada en het Verenigd Koninkrijk.

Lees verder>>>

(h/t Helena)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Noorwegen, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

8 reacties op Jodenhaat vandaag in Noorwegen op Utøya, het Eiland van de Massamoord

  1. luckybee zegt:

    De Marxisten zullen spoedig de wraak van God gaan voelen.nog een Breivick of gelijk moslims die ze de strot afsnijdt? Ik ben benieuwd.

    Like

  2. Theresa Geissler zegt:

    Dat dat zomerkamp in dàt teken stond is me tot nu toe altijd wat ontgaan. Maakt Breiviks motieven althans íets begrijpelijker. Evenwel niet vergeeflijker, omdat de daad buitenproportioneel is en blijft. Bestrijd de vijand zoveel mogelijk, zónder dat je de middelen aanwendt, waarvan je hen beticht, is het devies. En massamoorden laten we dus over aan de moslims.

    Like

  3. Helena zegt:

    Moord op kinderen is nooit goed te praten. Maar vinden de slinksen dat ook als het gaat om Joodse kinderen die door terroristen worden vermoord?

    Like

  4. Helena zegt:

    Bij de buren werd gisteren nog een kerk in brand gezet. Alles met dank aan de socialisten.
    http://themuslimissue.wordpress.com/2013/08/18/muslims-burn-down-church-in-storholmsjo-in-karlskrona-sweden/

    Like

  5. Republikein zegt:

    Horizontaal gestreept, met lood aan zn enkels, binnenkort in dat theater.

    Like

  6. Helena zegt:

    Heeft niets met Noorwegen van doen (althans nog niet) maar met Zweden.
    Ja, wat zal ik zeggen ik ben met stomheid geslagen. Dit is echt het hoogtepunt van stupiditeit.
    Zweedse “feministes” roepen vrouwen op tot het dragen van een hoofddoek. Dit om de moslim dames te ondersteunen. Die dames zijn namelijk nogal vaak het slachtoffer van seksueel geweld. Nu zou je bijna denken, gut er gaat een lichtje branden. MAAR NEE!!! niet de islamitische man wordt in de beklaagdenbank gezet maar wij, de racisten weet je wel. Nou mijn bek viel open toen ik dit artikel las, erger kan echt niet.
    http://tundratabloids.com/2013/08/swedish-feminists-call-for-all-women-in-sweden-to-sport-muslim-veil-to-highlight-hate-crimes-against-muslim-females.html

    Like

  7. Lucky9 zegt:

    Ik sta ook versteld bij deze foto. Met wat je niet weet kan je geen rekening houden. Blijkbaar kende Breivik net iets of zelfs véél meer meer details over Utøya, dan wij dat deden. Geen wonder dat sommige individuen overstuur raken!

    Een heel ander verhaal is dat van de feministes. Het is duidelijk dat de top van deze beweging (en niet alleen in Scandinavië!) gekaapt en gegijzeld werd, en sindsdien islamofiel kakelt zonder kop en zonder dat de basis reageert of kàn reageren.
    In de cenakels van afwijkende meningen is het moeilijk ingrijpen. Dat is ook logisch want anders zouden deze meningen verdwijnen. Eens de kop gegijzeld is brult daar derhalve een slak als een leeuwin. In Zweden net zoals in Vlaanderen en elders. (Infiltreer en zet de slakken opzij!)

    De EU kakelt ook, maar over andere onderwerpen: juridische, economische enz. etc. usw. (Infiltreer U en zet de de apparatsjiks te kakken!)

    Het geheel past in een STRATEGIE, da’s duidelijk! Maar dewelke? De meest voor de hand liggende om niet te zeggen de enig mogelijke is die van de JIHAD zie: http://nageltjes.be/wp/?p=543

    Like

  8. Jan zegt:

    Namen van de slachtoffers van Utoya en bijzonderheden. Opvallend, dwz, niet, is dat regeringsmedewerkers direct betrokken zijn bij de hetze tegen Israël, het aanwakkeren van het antisemitisme en de samenwerking met Hamas. Ook Amnesty International is traditioneel, direct betrokken bij de hetze.
    Een paar namen:
    Ida Marie Hill was adviseur van het ministerie van Justitie en werkte voor AI
    Anne Lise Holter werkte als adviseur voor Stoltenberg
    Hanna Endresen werkte bij het ministerie van veiligheid
    Kjersti Sandberg werkte bij justitie
    Torjus Jakobsen Blattmann, zoon van politiek adviseur die voor Stoltenberg werkte

    Ook de Noorse vakbondsvertegenwoordigers zijn van de partij:
    Snorre Haller, vertegenwoordigde de Noorse vakbonden
    En de communisten:
    Bano Abobakar Rashid, leidster van de communistische AUF, afdeling Nessodden, obsessief ‘anti-racist’
    Jamil Rafal Yasin, lid van de communistische Arbeidernes Ungdomsfylking (AUF, samenwerking met Hamas)
    https://sites.google.com/site/breivikreport/documents/detailed-oslo-bombing-and-utoya-massacre-victim-list
    http://www.liveleak.com/view?i=860_1312229739

    Bij de ‘trainingen’ zoals op Utoya zijn vertegenwoordigers van de communistische partij aanwezig om toespraken te houden, maar ook iemand als ex-mp Gro Harlem Brundtland laat het niet afweten.

    Interessant is dat veel leden van AUF voor de KGB werkten. Zo had Thorvald Stoltenberg , de vader van Jens Stoltenberg, een codenaam had bij de KGB, maar Jens Stoltenberg zelf ook, namelijk ‘Steklov’.

    Ook nauw contact met de KGB had Sigbjørn Johnsen, minister van Financiën uit het kabinet Gro Harlem Brundtland (1990-1996) en sinds 2009 in het kabinet van Jens Stoltenberg.
    Stoltenberg is een eng en vies kereltje. Toen ook in Noorwegen de Deense cartoons werden afgedrukt in een lokale krant meende Stoltenberg de uitgever van de krant Vebjørn Selbekk persoonlijk verantwoordelijk te stellen voor het afbranden van het Noorse ambassadegebouw in Damascus.

    Jonas Gahr Støre die ook op het eiland aanwezig was toen de schietpartij begon, wist niet hoe snel hij moest vluchten en dat terwijl hij leider was van de groep. Støre bezocht diverse keren Khaled Mashal, Hamas-leider.
    http://frontpagemag.com/2012/fjordman/the-norwegian-lefts-kgb-romance/

    Utoya werd gekocht door de Noorse Arbeiders Partij ter herinnering aan hun band met het communistisch verleden. Een baai van het eiland heet ‘Bolsjevika’ en een heuvel het ‘LO-heuvel’ (Labour Organisation). Belangrijkste lied van AUF is ‘Til Ungdommen’ (Voor de Jeugd) van de hardcore communist Nordahl Grief
    https://sites.google.com/site/breivikreport/documents/the-2011-norway-attacks-the-utoya-massacre
    Foto’s van de ‘onschuldige jongeren’
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2021103/Norway-shooting-victims-Pictures-Utoya-island-24-hours-rampage.html

    Like

Plaats een reactie