Waarom moslims moslims afslachten

Screenshot_37

(Door: Leon de Winter)

Wat valt er te begrijpen aan de slachtpartijen die in Syrië en elders in de Arabisch-islamitische wereld plaatsvinden? Terwijl de aandacht op Syrië en Egypte is gevestigd, beleeft Irak de ergste golven van terreuraanslagen sinds jaren waarbij in de afgelopen maanden al duizenden mensen zijn omgekomen. In Afghanistan zal de monsterachtige beweging die Taliban heet, nadat het Westen heeft besloten de meisjes en vrouwen van dat land aan hun lot over te laten, weer de samenleving overmeesteren en een regime van wreedheid en achterlijkheid installeren.

In Iran is de dagelijkse terreur zo vertrouwd geworden dat er niet eens meer over bericht wordt. In het relatief rustige en schatrijke Saoedi-Arabië heerst een kaste van perverse prinsen over een volk dat door het wahabisme, een ultraconservatieve islamitische stroming, geïndoctrineerd is en er dus heilig van overtuigd is dat de wereld bestaat uit enerzijds ongelovigen, die met het zwaard bestreden moeten worden, en anderzijds vrome moslims, aan wie de wereldheerschappij toekomt.

Lees verder>>>

(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Waarom moslims moslims afslachten

  1. Joannes den Hollander zegt:

    De kop luidt: waarom moslims moslims afslachten.

    Omdat bij dit genetisch afval verkrachten, martelen en vermoorden in de genen ligt opgeslagen.

    Dat doen ze niet alleen bij moslims, maar ook bij alle anders denkenden.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Precies! De beste oplossing zou dan ook uiteindelijk zijn, dat ze definitief elkààr gingen afmaken; die 72 maagden verdienen ze er tóch wel mee.
      Oorlog is oorlog en Burgeroorlog tenslotte óók. Zij hun rust, wij de onze.

      Like

      • JiepMK zegt:

        Wat Joannes den Hollander zegt inderdaad. Bij Wodan zeg, l.a.a.t. die arabieren hun gang gaan. Het domste wat je kunt doen is je ermee bemoeien, aangenomen dat je eigen belang voorop staat dan. Die VVD’er die de rebellen wil bewapenen, zo’n man is nou een gevaar voor Nederland.

        Like

  2. G.Deckzeijl zegt:

    Hoe had deze wereld eruit gezien zonder al die hersenspinsels die door(veelal zwaar geïndoctrineerde) gelovigen godsdienst wordt genoemd?

    Like

  3. Helena zegt:

    Generaal Dempsey voorzitter van de gezamenlijke “chiefs of Staff, spreekt namens het
    Pentagon. NIET ingrijpen in Syrië. Een verstandige man.
    http://english.pravda.ru/world/asia/26-08-2013/125492-usa_syrian_rebels-0/

    Like

  4. Helena zegt:

    Maar Russische bigshot Chairman of the Central Committee of the Communist Party, Gennady Zyuganov, denkt daar anders over: “morgen zijn wij het volgende Syrië”, zegt hij.
    Valt wat voor te zeggen. Maar als zij gaan, gaat Amerika vast ook. De eerste die de klappen dan op kan gaan vangen is Israël, vast en zeker.

    “Now we can and we must protect. We must help, support and protect Syria; we must constantly keep it in mind that we will be next after Syria. It may be too bold a statement, but not that long ago, we could not even imagine that NATO would be the master in the Baltic, that SS legionaries would march on the streets of Riga. Nobody thought that there would be such a mess in Central Asia, and no one thought that in North Africa, where Egypt was the leader, all would turn into a bloody drama. Today it has become a reality.”

    http://english.pravda.ru/hotspots/conflicts/26-08-2013/125495-syria_attack-0/

    Like

  5. Tom Hendrix. zegt:

    ISLAM is HAAT,HAAT,HAAT. Ze haten zich onderling net zo hard, als dat ze ons haten. De Amerikaanse Generaal Dempsey heeft gelijk, WEGBLIJVEN uit SYRIË!

    Like

  6. Jan zegt:

    Overigens ben ik van mening dat Teheran vernietigd moet worden.

    Like

  7. G.Deckzeijl zegt:

    @Wachteres, 17:37
    Dat van Noord-Korea wist ik. En ik leer er op mijn leeftijd nog graag wat bij.
    Noem die andere landen ook maar.
    Maar ik ga lekker niet naar Noord-Korea verkassen.

    Like

    • Wachteres zegt:

      Gerrit, je hebt vast wel begrepen dat ik je wilde duidelijk maken dat het verdwijnen van godsdienst niet automatisch ‘vrede op aarde’ brengt.

      Like

  8. lucky9 zegt:

    Dank voor de vertaling! Nagels met koppen!

    Like

  9. luckybee zegt:

    Alle stromingen in de Islam zijn door de Turken, Mongolen en Persen gekreerd, na de dood van de Profeet Mohammed dus komen ze allemaal van Sjeitan, en moeten vernietigd worden.Ik hoop dat het een heel langen weg moeten afleggen voor dat ze met ons kunnen bemoeien.

    Like

Plaats een reactie