VIDEO: 50 zweepslagen voor vader die dochter laat trouwen zonder toestemming sharia

Screenshot_36

Voorheen gebeurden deze taferelen voornamelijk in Saudi-Arabië. Vandaag zijn ze aan de orde in rebellengebied in Syrië, waar de sharia de plak zwaait en sharia-rechtbanken de strikte interpretatie van de wet van God doen naleven. In de stad Saraqeb in de provincie Idlib veroordeelde de sharia-rechtbank van de door het Westen en Golfstaten gesteunde rebellen twee burgers tot respectievelijk veertig en vijftig zweepslagen.

Ahmad al-Ra’i kreeg vijftig zweepslagen omdat hij zijn dochter liet hertrouwen zonder de wachttijd van drie maanden – volgens de sharia – na de scheiding te respecteren. De sharia-rechtbank beschouwde het huwelijk als onwettig. Mustafa Amno, de man die de dochter van Ahmad huwde, kreeg veertig zweepslagen als straf.

Dit zijn dagelijkse praktijken in Syrië anno 2013 in rebellengebied. Voorheen was Syrië een seculier land, maar dankzij buitenlandse inmenging bepalen salafisten en wahabieten in rebellengebied alle regels en wetten op basis van de sharia.

 

Bron:

http://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2013/05/24/50-zweepslagen-voor-vader-die-dochter-laat-trouwen-zonder-toestemming-sharia-video/

Auteur: Malik Imran

(h/t Jarre Tell)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Rotzakken, Syrië. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: 50 zweepslagen voor vader die dochter laat trouwen zonder toestemming sharia

 1. Tom Hendrix. zegt:

  On Topic: Ik lees net op http://www.geenstijl. nl, dat de vuile gore NEGER EN MOEZELMAN MOBAMA ECHT OORLOG WENST TE GAAN MAKEN TEGEN SYRIË binnen nu en pakweg 24 uur. Vuile moslimschoft, verrader en renegaat Obama valt een soeverein land aan, nota bene TEGEN HET INTERNATIONALE RECHT in. En als de RUSSEN er zich mee gaan bemoeien, wat ik aanneem want POETIN laat niet over zich lopen, dan is de BOOT AAN!

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Zo zijn de HAATJURKEN, is hun koeltoer! En de PvdA zag dat het goed was! Dit zijn de vrienden van de RODEN, de LIBERALEN en de LINKS-LIBERALEN!

  Like

 3. Is dat nou het toekomstige Nederland?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Over mijn lijk!!!! Ben je helemààl belazerd?! Zijn die lui nou totààl van de pot gerukt om elkaar zó te behandelen van wege de één of andere flutregel uit die klote-Sharia van hen?! Verdomme, wrijf die filmpjes -ook die van de vrachtwagenchauffeurs- onder de neus van Rutte en Samsom en EIS een reactie! Vroeg of laat ZULLEN ze zich moeten uitspreken over hoe ze hier tegenover staan! Stelletje gore LAFBEKKEN!!!!

   Like

  • Lucie zegt:

   Jack
   Dat kunnen we met ja beantwoorden,als er niet snel iets gedaan wordt tegen die moslim invasie.

   Like

  • bataviawillem zegt:

   Ja.

   Like

 4. Jean zegt:

  En Ansio, dat zijn toch je lievelingetjes! Jammer dat die cultuur nog niet hier gerespecteerd wordt zul je nu wel denken he achterlijke eikel. Hopelijk ben jed eerste die 100 zweepslagen krijgt dadelijk gevolgd door dat teringwijf van CDH.
  Vuile linkse ratten.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, Jean, ik moest even nadenken tegen wie je het nou had, maar: Anciaux, natuurlijk! Ja, díe laat ik er ook voor in aanmerking komen! Met vréugde!

   Like

 5. Republikein zegt:

  Invasie van de fruitvliegjes, alles kom goe man.

  Like

 6. Rick zegt:

  En terecht…Dát zal ze leren!! 😉

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Obama en de EU zagen dat het goed was en gingen derhalve voortvarend voort in hun steun en toewijding. Ik heb al een aantal nachten slecht geslapen van een video bijdrage een aantal dagen geleden, waarop een door “”rebellen”” (wat haat ik de westerse media, die over rebellen spreken) ontmande jongeman te zien was. Wilde dat ik deze beelden nooit gezien had. In elke oorlog gebeuren wrede dingen. Hier echter betreft het wreedheid in het kader van een waanzinnige godsdienst oorlog waarbij een godsdienst betrokken is die door de betere niet racistische mens beschermd wordt.

  Like

 8. Auke zegt:

  Voor iedere rechtgeaarde moslim het islamitisch paradijs op aarde. Saoedi Arabië. Ze zijn nog rijk ook. Ga daarheen emigreren, dan doe je de wil van allah.

  Like

 9. Pingback: Hiervoor wil Obama ten strijde trekken | Golfbrekers

 10. Haro zegt:

  Wat een walgelijke uitingen van een walgelijke godsdienst. Allah bestaat niet en die achterlijke kinderverkrachter van een profeet genaamd mohammed waar ze zo dol op zijn zou vertrapt moeten worden volgens zijn eigen achterlijke leer. Dood aan die achterlijke idiologie van de islam en dood aan die achterlijke sukkel van een profeet.

  Like

  • Beste Haro en anderen; Mohammed was geen profeet hij deed zich alleen voor als profeet. In de Openbaring, het laatste boek van de bijbel, staat 3 keer “valse profeet”. Dat is natuurlijk Mohammed van 1400 jaar terug. De bijbel is een boek van voorspellingen. In de Openbaring wordt ook gesproken over “het wilde beest dat ieder op aarde krijg aandoet”. Dat is natuurlijk de islam, koran, de valse profeet, sharia en zulke clubjes als Islamitische Staat. In de bijbel staat ook; “De rechtvaardigen zullen de aarde beërven!!!”…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s