PopNed-flyers verspreiden tijdens het protest in Den Haag (21 september)

Screenshot_2

(Door: Ronald Kaatee)

Op 10 maart van dit jaar schreef ik over de redenen waarom de Populistische Omroep Nederland er ondanks ruimhartige steun van afzag om naar de Conservative Political Action Conference te gaan die van 14 tot 16 maart in de V.S. zou plaatsvinden. De belangrijkste reden was dat Pamela Geller en Robert Spencer er niet vrijuit zouden kunnen spreken, omdat ze anders wellicht op een islamitische teen zouden kunnen gaan staan. Dat is kennelijk al zeer ongewenst in sommige conservatieve kringen in de V.S.

Maar ondertussen hebben we nog steeds zo’n 500 à 600 euro op onze rekening staan (uiteraard hebben degenen die hun donatie terug wilden hun geld teruggestort gekregen). Ik had beloofd hierop terug te komen zodra Bert Bron en ik een passende bestemming voor dit bedrag wisten. We menen inmiddels een passende bestemming te hebben: we willen 10 à 20.000 exemplaren van bijgaande flyer laten drukken om o.a. tijdens de protestactie van de PVV op zaterdag 21 september te verspreiden.

Hoe lijkt jullie dat? En zijn er ook mensen die een stapel flyers daar ter plekke willen komen ophalen om die onder de demonstranten te verspreiden en misschien ook nog elders (geef maar aan in de comments, zodat we een globaal idee hebben. We gaan er sowieso met onze flyers staan, in de buurt van het podium)?

Zou mooi zijn. We horen het graag.

En wat vinden jullie van de flyer, gemaakt door één van onze sympathisanten?

Screenshot_3Door:

Ronald Kaatee, voorzitter Populistische Omroep Nederland

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

51 reacties op PopNed-flyers verspreiden tijdens het protest in Den Haag (21 september)

 1. Flyer ziet er goed uit. Ik had alleen niet die foto van die kinderen in opgenomen. Ik begrijp dat het op ontwikkelingshulp slaat, maar daar had ik een ander foto voor genomen.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Ik kom er wel een zooitje ophalen. Moet me toch bij Jack melden, dus ben al in de buurt.

  Like

 3. Dat lijkt me wel wat. Om lid te worden. Ben van de week gestopt met bier drinken. Bezuinigingen.

  Like

 4. Q zegt:

  Ikzelf zou meer baat hebben bij een mee – rij poule.
  Jeweetwel,
  dat ze de demonstranten met busladingen tegelijk aanslepen.

  Op eigen gelegenheid deelnemen vanuit het dorp hier word niet wat.

  En zo komen die folders vanzelf in de periferie.

  Like

 5. Everdine Stenger zegt:

  Geef mij ook maar een stapel, ik help graag mee aan een goede zaak.

  Like

 6. Jan zegt:

  Kom wel wat flyers ophalen ..zien er goed uit dus uitdelen daar 😉

  Like

 7. Elvi zegt:

  Ik zou de bovenste afbeelding als flyer gebruiken.

  Geloof me, de mensen die komen zullen dat begrijpen en er wat mee kunnen. De onderste afbeelding vind ik de zoveelste in de rij en van weinig toegevoegde waarde omdat het zich alleen richt op de media. De media doen inderdaad wat hun portemonnee gevuld houdt, maar dat zijn er zo veel meer, ontwikkelingshulp, de politiek zelf, immigranten, de trusts, Dat houdt niet op!

  Wat mij betreft spreken Wilders, Fortuijn en van Gogh veel meer tot de verbeelding.

  Like

 8. J.A. Kapteyn zegt:

  Een flyer is een goede besteding van het geld. Maar ik vind de eerste flyer nietszeggend. Hoe linkt iemand die nog nooit van PopNed heeft gehoord de drie foto’s met een nieuwe omroepvereniging? Hoe komt zo iemand bij PopNed terecht? En je wilt de ontvanger van de flyer toch strikken?

  De tweede (van de sympathisant) is veel concreter en bevat ter zake doende info die interesse kan wekken bij potentiële leden. Ik zou zeggen; díe nemen!

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Iemand gisteren nog naar eenvandaag gekeken..????
  Wat al die gewapende, gesubsdieerde angsthazen, lees:loopjongens van Ivo Opstelten ermee willen bereiken om bv. oude dametjes af te luisteren die over de goede oude tijd of slechte kwaliteit van hun rollator praten en daarover via internet mailen of chatten, is mij nog steeds een groot raadsel. Zeker is dat voor de bestrijding van alle vormen van criminaliteit niet heel Nederland uitgespit behoeft te worden.Benieuwd wat politici hiervan denken, die zijn per slot van rekening ook de klos.Geheid dat daar weer een stel bij zit dat “niks te verbergen heeft…”, een mentaliteit die ik ook steeds vaker op straat voor m’n kiezen krijg…
  >> http://tinyurl.com/bpuckq7
  http://www.eenvandaag.nl/criminaliteit/47013/ongerustheid_over_ciot_systeem_politie

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  …waar niemand meer dan 100.000 euro(incl. alles) gaat verdienen…
  moet ik gvd hierboven lezen.
  Beste Ronald, ik heb veel respect voor je inspanningen, maar er zijn veel te VEEL grootverdieners in Hilversum en niet alleen dáár!
  Netjes gezegd vind ik het niet kunnen dat je wéér een beroep doet op de portemonnee van de belastingbetaler en die heeft al niks te makken sedert het begin van alle bezuinigingspropaganda.
  Ga maar op eigen benen staan, word eigen baas, ga lekker commercieel.
  Hier is je kans om te laten zien dat jij en POPNED beter zijn dan bv. die hele Nederlandse feel-good-RTL-PRUT. Blij dat ik niet de enige ben die er zo over denkt.
  http://www.welketoekomst.wordpress.com/ieder-doelgroepje

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Geen geschikte draad. Linkdump is de oplossing.
  Ze beginnen in de gaten te krijgen dat ze ’t in de 1e Kamer niet gaan redden.
  Onthou van mij: dit land wordt bestuurd door intriganten en machtswellustelingen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21865747/__Zomerflirt_coalitie_strandt__.html

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  OPROEP..!!!! Wie heeft deze omgebouwde Mercedes-vrachtwagen gezien..???
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21866111/__Dief_steelt_huis_in_Amsterdam__.html

  Like

 13. luckybee zegt:

  Welke strerren willen ze dan het publikum serveren? Bob Geldorf?Als ik een harde scheet laat klink het nog beter als Bob Geldorf zijn gezang.

  Like

 14. Martien Pennings zegt:

  1) In de tekst “politiek gekleurd” moet ook staan: belastering van Israël.
  2) Die zes gekleurde plaatjes rechtsboven in de hoek: het onderste rijtje weghalen. Veel te abstract. Ik ben toch aardig politiek bewust, maar zelfs ik herken de symbolen niet en ik moet raden naar de bedoeling. Is de suggestie dat de bovenste rij tv-programma’s in totalitaire dictaturen thuishoren? Je zou ze kunnen vervangen door portretten: Pauw, Witteman, Van den Brink, Knevel. In het bovenste rijtje ipv die N een logo van Knevel en van den Brink.
  3) Inderdaad, zoals boven al gezegd, die foto van die kinderen niet gebruiken.
  4) De vlag van de EU bewerken. Er bijvoorbeeld EUSSR in zetten. Of hamer én sikkel én halve maan. De hamer ingelijst in halve maan en sikkel?

  Voor de rest geen opmerkingen en prima gedaan.

  Like

 15. Tom Hendrix. zegt:

  Goed initiatief meneer Katee. Ik meld mij wel aan.

  Like

 16. Pieter Nokkio zegt:

  Bert, laat mijn reactie maar achterwege. Het gaat al om flyers, slecht gelezen. Onder ons gezegd: ik kan wel voor goed drukwerk zorgen, vanuit Duitsland. Of is die drukopdracht al de deur uit? Ik zou hoger aantal nemen en de suggesties van anderen aan de ontwerper mee geven. Is wel haast bij natuurlijk.

  Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  Geen geschikte draad, maar wel belangrijk voor iedereen!
  Probeert u zich eens in te denken wat de gevolgen zijn als derden onzinverhalen over u rondstrooien en dat u daarna een leger snuffelaars “op visite” krijgt…
  http://www.privacynieuws.nl/nieuwsoverzicht/binnenlands-nieuws/politiek-en-overheid/11067-wetsvoorstel-huiszoekingen-zonder-toestemming-bewoner-in-de-tweede-kamer.html
  Echter, bij mensenrechten.nl nemen ze voor de variatie een afwachtende houding aan: ze komen pas in actie als de 2e Kamer de wet aanneemt, nog los van het feit dat de 1e Kamer ook nog een oordeel moet geven.

  Like

 18. Even in vliegende haast: de flyer heeft een voor- en een achterkant. Aan de ene kant Wilders, Fortuyn en Van Gogh en aan de andere kant de informatie.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Kijk even of je nog iets met die tips op deze draad kunt doen Ronald!!!

   Like

   • Martien Pennings zegt:

    Ik neem aan dat Ronald zo verstandig is geweest om het eerst voor te leggen aan een “breder publiek” voor suggesties alvorens de boel te laten drukken.
    Toch?
    Of eh . . . . . . niet?

    Like

  • Mooie flyer! Beide foto’s op de flyer! Deze flyers kan ik goed gebruiken voor al het Linkse tuig dat mij gevaarlijk, eigenwijs, riskant, blind en dom vindt. Ook voor allen die vinden dat ik misleid wordt door de Rechtse politieke bende met als hoofd Geert Wilders (Adolf Hitler). En dat zijn er heel wat!

   Like

 19. Jean zegt:

  Op islamitische tenen trappen is een hobby geworden en het voelt enorm prettig aan want die baardapen in die stinkjurken en die kopvoddenwijven verdienen geen enkel respect enkel walging.

  Like

 20. Bedankt voor de reacties. Over het ontwerp van de flyer: dat is gedaan door een sympathisant en daar zijn we heel blij mee. Er is ook al het een en ander aan geschaafd en omdat het nu kort dag is en deze sympathisant net als ik ook nog gewoon moet werken, durf ik hem niet lastig te vallen met verbetersuggesties, hoe waardevol ook. Is misschien iets voor een volgende druk.

  Verder moet het me van het hart dat ik me erover verbaas dat er mensen zijn die er kennelijk aanstoot aan nemen dat er bij ons niemend meer dan 100.000 euro per jaar gaat verdienen, inclusief alle denkbare toelagen. Lijkt mij duidelijk dat je bij ons alleen maar mensen zult vinden met hart voor de zaak en niet met diepe zakken.

  En voor wat betreft het volledig op eigen benen gaan staan, buiten het publieke bestel om: het begint een beetje vermoeiend te worden om het steeds te herhalen, maar daar heeft niemand bij PopNed.nl tijd voor. Prima idee hoor, maar doe het zelf. Als ik over een jaar of 12 met pensioen ga (als deze verworvenheid dan nog bestaat), zal ik er nog eens over denken (als er niet iemand anders op dit lumineuze idee is gekomen).

  Like

 21. G.Deckzeijl zegt:

  Heb je hint goed door, Ronald. Je bent dus nu 55, dit vanwege het feit dat de pensioengerechtigde leeftijd in stappen omhoog gaat naar 67, tenminste, dat is het plan.
  Hoe dan ook: ik erger me al jaren KAPOT aan het feit dat omoepbobo’s zoals A.Hertsenberg(Tros Radar en Tros Opgelicht, 320.000 euro per jaar) en een Jan Slagter(omroep max, 269.000 euro) moeten verdienen. En dan wil jij nota bene niet hoger dan 100.000 euro, voor jezelf, neem ik aan..??? En hoeveel gaan je ondergeschikten per jaar scoren..???
  Nu ben ik iemand met een vooruitziende blik. POPNED gaat ’t niet redden.
  Weet je ook waarom niet? Omdat de inboorlingen van dit land niet realistisch genoeg zijn.
  Bovendien ligt de lat om toegelaten te niet voor niks hoog. En da’s maar goed ook anders dan zou dit land bulken van de moslimomroepjes. Want één van de toelatings-eisen luidt dat je iets moet brengen dat de andere omroepjes niet hebben, je moet vernieuwend zijn.
  Waarom begin je geen internet-TV.??Heb je daar al eens serieus over nagedacht?
  Reclame maken en tegelijkertijd geld van de belastingbetaler incasseren middels een nieuwe publieke omroep is en blijft nog altijd concurrentievervalsend, ongeacht wat ze in Brussel nu wel of niet aan de aandacht willen onttrekken.
  Ik vind dat Nederland te veel publieke zuiltjes heeft, sterker nog: het systeem is uit de tijd, het is achterhaald.
  En als ze ’t bij RTL kunnen, kun jij ’t toch ook..???

  Like

  • @Gerritje; Ik vind dat Ronald (Populistische Omroep Nederland) de sprong moet wagen om uit te gaan zenden op tv als omroep. Wie niet waagt die niet wint! Waarom zou Ronald het niet lukken? Omdat hij aan een Rechtse zender werkt? Wegens jou vooruitziende blik? Ik schrijf al jaren Rechtse gedichten en maak anti-islam schilderijen. Dan heb ik heel goed nieuws! Een uitgeverij in Amsterdam wil mijn dichtbundel uit gaan geven. Kost me niks. Ik krijg 10 procent van de opbrengst exclusief BTW. Dus binnenkort ligt mijn dichtbundel met 40 gedichten in de boekhandels! Er staan twee foto’s in. Eén foto van mij met een schilderij van Pim Fortuyn en één foto van mij met een schilderij van Geert Wilders. En de islam neem ik in de bundel op de hak! Mijn eerste bundel en ik ben al 49 jaar. Ik heb het contract met de uitgeverij ingevuld, ondertekent en vanmiddag opgestuurd. In het contract staat dat het één tot vier maanden kan duren voordat mijn bundel beschikbaar is en in de boekhandels ligt.. Aan het einde van de bundel staat dat het scherpe en kritische gedichten zijn en dat de bundel een ode is aan het vrije woord. Dat zei Theo van Gogh ook over zijn eigen werk, website. Mijn bundel krijgt een ISBN-nummer. En ik krijg van de uitgeverij een gids hoe ik een lezing moet houden en hoe ik moet omgaan met de media en boekhandels. Ik denk persoonlijk dat mijn dichtbundel in slaat als een bom in Nederland! En dan heb ik nog véél meer dat ik wil en kan publiceren. En de uitgeverij stuurt persberichten naar de media en stuurt ook bundels naar de media voor recensie’s. Top!!!

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    KLASSE JACK!! Ik eis een presentexemplaar! 😉 😆

    Like

   • @E.J. Bron: Ik heb nog bundels van een uitgever die 100 bundels voor me drukte in eigen beheer. Die bundels zijn gedrukt van hetzelfde PDF als de uitgever bundels gaat drukken. Dus de nieuwe bundels zien er precies hetzelfde uit als de oude bundels. Misschien worden ze anders ingebonden? Ik heb zeker 10 bundels opgestuurd naar uitgeverijen in Nederland en België. Nul op rekest. Toen zag ik een plaatje van een uitgeverij in Amsterdam op internet en toen dacht ik dan zal ik die ook eens een bundel toesturen. En voilá! In de roos! E.J. Bron, als het goed is heb je mijn emailadres. Stuur me jouw adres of postbusnummer per mail en dan zal ik jou een mooie dichtbundel toesturen. Enkele gedichten daarvan heb ik eens gepost op jouw site. Ik stuur je graag mijn dichtbundel toe want ik heb er nog een stuk of dertig. Ik verkoop ze niet. In een begeleidende brief staat dan ook waar je mijn PDF kan vinden.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Was maar een geintje Jack!! Zodra hij in de winkel ligt, koop ik er een! Daar word jij toch beter van. Het is voor het goede doel, zal ik maar zeggen! 😉 😆

    E.J.

    Like

   • Ook goed! Met mij kun je alle kanten op behalve de goede!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Te gek, Jack! Gefeliciteerd!
    Heb je ook enig idee, of die uitgever van jou geïnteresseerd is in Historische Romans? Ik wil hem met plezier een exemplaar van de mijne laten lezen. In boekvorm, want een diskette heb ik er niet van. Het heet “De Alchemist” en ik heb het nu zo’n 15 jaar geleden geschreven en in eigen beheer laten drukken. Aan de straatstenen niet kwijtgeraakt, natuurlijk. Historisch Attractiepark Archeon heeft indertijd nog wat exemplaren in consignatie afgenomen…….Ah, nee, gekheid natuurlijk. Dat die uitgeverij belangstelling zou hebben, bedoel ik. Wat ik hier verder vertel is géén gekheid. Die hele partij ligt nog steeds bij mij thuis opgeslagen. Léuke poging, toen…..

    Like

   • @Theresa Geissler: Zie http://nl.united-pc.eu/united-pc-eenvoudig-en-gratis-publiceren.html?L=7 Ik denk dat je je historische roman moet overschrijven in Word-bestand of pdf. Dat zullen ze alleen accepteren. Ze gaan niet zelf je hele roman overschrijven. Je moet er wel wat voor doen. Of je moet je boek naar hen toe sturen en dan vragen of je een Word-bestand (pdf) moet schrijven van je boek. Of dat zin heeft? Wie niet waagt die niet wint! Ze drukken wel romans!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Jack Terrible, 5 september 22.13u. Bedankt! Dat is de moeite van het overwegen waard.Dan zal ik mettertijd maar beginnen met het omzetten van de tekst in word bestand, zoals jij zegt. Ik stuur ze geen exemplaar toe, want dat wordt in deze jachtige tijden tóch nul op rekest. Zal voor mij wel een hele kluif worden, maar soit, indertijd heb ik het met de schrijfmachine tenslotte óók voor elkaar gekregen. Zo af en toe een stuk omzetten als je tijd over hebt, best leuk eigenlijk. Tóen ging het me ook goed af, met dit verhaal.Het is in ouderwetse stijl geschreven, weet je, en dat gaat me beter af dan het beschrijven van ‘flitsende’ moderne toestanden; die Middeleeuwse gedachtengangen en overwegingen beheers ik wel goed. Ik was in die tijd ook nogal in de ban van Ellis Peters (Broeder Cadfael) als je dat iets zegt. Vandaar. In elk geval heb ik nu de link voor als het nog eens mocht lukken, dus nogmaals: Bedankt.

    Like

   • @Theresa Geissler; Ellis Peters ken ik niet, ik ken wel een Jantje Peters (oud-voetballer). Geschiedenisboeken vind ik wel interessant. Tegenwoordig lees ik ze niet meer omdat ik in de ban ben van de huidige wereldtoestanden. En toestanden in Nederland wat betreft de islam en Geert Wilders. En dan ben ik zelf ook nog fragmentarisch schrijver en illustrator. Allemaal op hobbybasis. Daarnaast heb ik mijn werk als plantsoenmedewerker nog van twintig uur per week en mijn huishouden.

    Like

 22. G.Deckzeijl zegt:

  …. om toegelaten te worden… moest het zijn. Maar ja, ik ben ook niet feilloos.

  Like

 23. @G.Deckzeijl
  Leeftijd klopt helemaal. Uiteraard erger ook ik mij aan die zogenaamde marktconforme salarissen die al die (semi-)ambtenaren toegeschoven krijgen. Onze directeur (als vermoedelijk meest verdienende) gaat dus niet veel meer dan 6.000 euro bruto per maand verdienen. Veel minder kan echt niet. Redacteuren gaan gewoon een keurig salaris verdienen, volgens de CAO (zal iets meer dan modaal zijn, maar dat weet ik niet). De kans dat ik directeur word, lijkt me minimaal, gezien mijn gebrekkige ervaring op dat terrein. Bewaker van de koers – dat zou mooi zijn. Ik teken voor modaal.

  De koers is nog helemaal niet gelopen. Er moet nog wel wat gebeuren. Om te beginnen de flyer.

  Ja, ik heb wel gedacht over internet-tv, maar ik heb er geen tijd voor. Er moet brood op de plank. Als ik het doe, dan probeer ik het goed te doen en niet ’s nachts een uurtje eraan werken.

  Like

 24. Geweldig Jack, gefeliciteerd! Kun je de naam van de uitgever noemen? Het wordt tijd dat ook Martien Pennings in boekvorm verschijnt, vandaar.

  Like

 25. Q zegt:

  Mee – rijden
  Mee rij poule …

  Ach het is allemaal maar quatsch natuurlijk.
  Kunnen we Deckzeijl uit de buurt van de microfoon houden daar anders loopt hij Geert nog onder de voet met een lulverhaal over de waan van de dag …
  corruptie bij de penningmeester van de filatelistenvereniging in Schubbekutterveen of zo, net iets voor hem om daar op dat moment alles wat wel van belang is weer eens te overschreeuwen.

  Veel plezier daar aan de koekamp
  maar wel zonder mij. Ik ga ABSOLUUT NIET met het openbaar vervoer daar naartoe.

  Like

 26. Niet zozeer een suggestie voor de Populistische Omroep Nederland als wel voor de PVV, maak stickers met daarop het logo (de gekleurde meeuw) iedereen weet zo onderhand wel waar die voor staat, en laten we die met zijn allen op strategische punten opplakken, te denken valt bijv. aan verkeersborden in de buurt van verkeerslichten, mensen moeten afremmen, kijken automatisch naar de borden en worden misschien wakker.
  Ideetje ??

  Like

 27. G.Deckzeijl zegt:

  @Q, 5-9, 21:42
  ik was niet van plan te komen.En als jij vindt dat ik lulverhalen houd over “de waan van de dag”, mag je blij wezen dat we mekaar niet persoonlijk kennen, DRUILOOR.!!!
  Kom nog maar ’s terug als je een fatsoenlijke column kan schrijven.
  http://tinyurl.com/aabztxd

  Like

 28. Tiny zegt:

  Gaat het jongens???

  Like

 29. G.Deckzeijl zegt:

  @Republikein, 6-9, 20:11 Ja, het komt inderdaad uit m’n hart ja.
  Heb ’t niet alleen hier vaker uitgelegd. Los van het feit dat ik wel respect heb voor degenen die wel gaan, zie ik het nut er niet van in, omdat al heel lang bekend is dat Rutte II & Co zich geen donder van de burger aantrekken.Dat kun je duidelijk zien aan het afbraakbeleid dat ze kennelijk tot het eind willen volhouden.Wat dat aangaat mag Rutte blij wezen dat ik niet z’n buurman ben, want anders had ik ‘m iedere dag van de week aangesproken op dat TAKKE-beleid met z’n geneuzel over “bezuinigen”, “hervormen” en “sterker uit de crisis komen”.
  Oproep: zijn er ejbron-lezers in de regio Den Haag die in dezelfde wijk als Rutte wonen?
  Spreek ‘m aan op dat beleid, iedere dag opnieuw!
  Nog zo’n leuke: Jetta Klijnsma, woont ook in Den Haag, in dezelfde straat waar tot voor kort Piet Hein Donner ook woonde. Klijnsma loopt voortdurend te ventileren dat haar partij sociaal is.
  Onthou van mij: de ouwe Drees die was sociaal. Wat daarna kwam is nieuw communisme, met Samsom en die nitwit Spekman voorop.
  Oproep, ook gericht aan de OUDEREN in Den Haag:
  spreek Klijnsma aan op>>> http://tinyurl.com/dxkxkvb
  …en niet één keer, nee, iedere dag opnieuw!!!
  Zegt het voort!

  Like

 30. G.Deckzeijl zegt:

  … ze hèbbe hun ège thuisland….
  als’t aan mij ligt is dat NIET in dit land!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s